2010. október 7., csütörtök

2010.10.06.

2010. október 6. Szerda

Reggel nem mentem iskolába, ezért bocsánatot kértem az Úrtól. Jézus: Drága gyermekem! Mindig bízz az Én Irgalmamban! Mert Én mindig megbocsátok neked! Az valóban nem helyes, hogy ma nem mentél iskolába, mert az iskola és a tanulás a te kötelességed!
Sok minden hibát láttam magamban. Jézus: Drága gyermekem! Örülök, hogy észreveszed magadban ezeket a hibákat! Hidd el, csak akkor tud szépen fejlődni a lelked, ha mindig rám hagyatkozol és engedelmes leszel hozzám! Törekedj mindig az engedelmességre!
Nagyon szépnek találtam az állatokat. Jézus: Drága gyermekem! Igen, én is mindig gyönyörködöm teremtményeimben.
Kadarkúttal kapcsolatban ezt mondta Jézus: Gyermekem! Én, Édesanyám és a Szentháromság tárt karokkal fogadunk benneteket Kadarkúton!
Megkérdeztem Jézust, hogy minden ember, aki részt vesz a kadarkúti engesztelésen, mindannyian az ő választottai-e? Jézus: Drága gyermekem! Igen, mindannyian az én választottaim vagytok. Azért vagytok sokan az engesztelésen, mert összeterellek benneteket, mint választott nyájamat. Ti vagytok az én kis seregem, akik imáinak és engeszteléseinek a segítségével győzedelmeskedni fogok ellenségem, a gonosz felett!
Megkérdeztem az Urat, hogy örül-e annak, hogy elviszem az irgalmas Jézus képet az engesztelésre? Jézus: Drága gyermekem! Ezt meg sem kell kérdezned tőlem! Nagyon örülök, hogy elviszed a képemet az engesztelésre! Gyermekem, mindig gondolj arra, hogy ez a kép az én valóságos jelenlétemet jelképezi!
Megkérdeztem Jézust újból, hogy fogok-e tudni beszélgetni X-el? Jézus: Gyermekem! Igen, fogsz vele beszélgetni, mert az én indíttatásomra ő is szeretne veled beszélni.
Megkérdeztem az Urat, ad-e erőt az íráshoz? Jézus: Gyermekem! Ez nagyon felesleges kérdés! Persze, hogy erőt adok neked az íráshoz! Ne kételkedj ebben! Gyermekem, azt tanácsolom, hogy az ilyen felesleges kérdéseket töröld ki az értelmedből. Mert ezek a gondolatok bizalmatlanságot mutatnak irántam a te részedről.
Gondolataimmal kapcsolatban ezt mondta Jézus. Gyermekem! Mindig ügyelj a gondolataidra!

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101006