2012. június 10. vasárnap, 3:30
Drága szeretett leányom, felszólítom minden követőmet, hogy mutassanak bátorságot ebben az időben.
Ez most nem annak az ideje, hogy leboruljatok és sírjatok. Ez az üdvösségetekért folytatott harc ideje.
Felszólítok minden Keresztény Egyházat, Klérusom tagjait és mindazokat, akik az életüket Nekem, Jézusuknak szentelték, hogy hallják meg kérésemet:
Sohase hagyjátok el Tanításaim igazságát.
Soha se hagyjatok el Engem.
Sohase hagyjátok el Egyházamat. Mert Én vagyok az Egyház.
Sohase hagyjátok el Testemet, mert Én vagyok az Élet Kenyere.
Sohase fogadjátok el a hazugságokat, amelyeket hamarosan elültetnek köztetek, hogy kiszorítsa Egyházamat a Földön.
Itt a felkészülés ideje.
Hamarosan egy új, ember alkotta vallást kell lenyelnetek.
Hamarosan olyan (lelki) táplálkozásra kényszerítenek majd benneteket, amely hasonló az Oltáriszentséghez, de az már nem lesz az Én Testem.
Ez üres lesz és terméketlen, és nem az igaz életet eredményezi.
Az egyetlen valóságos Szent Eucharisztia az, amelyik azon a módon létezik, ahogyan Jelenlétem jelenleg ismertté válik a Szentmise Áldozatában.
Soha ne térjetek el ettől, még akkor sem, ha azok a pogányok kényszerítenek erre benneteket, akik majd Keresztény Egyházaimat átveszik.
Ők megszentségtelenítik majd Egyházaimat, (templomaimat is), és semmi más nem lesz belőlük, mint szórakozóhelyek és szociális központok, amelyre változtatják azokat.
Nektek mindig azokat a szabályokat kell követnetek, amelyeket az Utolsó Vacsorán Apostolaimnak tanítottam.
Nektek most gondoskodnotok kell arról, hogy minden rendben legyen, mielőtt a támadás elkezdődik.
Mert hamarosan lehetetlennek fogjátok találni, hogy egy hamis tant kövessetek, amelyet az előtettek álló förtelemmel rátok kényszerítenek.
A Hamis Próféta nemcsak a Katolikus Egyház fölé helyezi magát, hanem az összes Keresztény Egyház fölött is diktálni fog, amelyeket eggyé fog egyesíteni.
De nem Én leszek az, Jézus Krisztus, akire majd ezt az Új Templomot fogják építeni. Ez egy olyan templom lesz, amellyel a Szentszéket akarják helyettesíteni, hogy tisztelje a fenevadat.
Most vegyétek figyelembe Szavaimat, mert hamarosan látni fogjátok az Igazságot.
Azoknak, akik elég bátrak ahhoz, hogy hitük ezen üldöztetését kiállják, azt mondom: nektek most kell elkezdenetek tervezni.
Azoknak pedig, akiknek nincs elegendő erejük az Antikrisztus és a hamis próféta uralkodásával megküzdeni, azt mondom: boruljatok térdre és kérjetek Engem, hogy segítsek nektek.
Én vezetni foglak benneteket új vezetőim által, akik közületek fognak kiemelkedni, és akiket az Én Két Tanúm fog vezetni.
Hénok és Illés, akik jelen vannak Keresztény Egyházamban a Földön és Izrael Házában, hamarosan hatással lesznek az Evangélium igehirdetésére az egész világon.
Az Igazság tanítását semmi sem állíthatja meg.
Ez az időszak nehéz lesz, de ti álljatok fel és kövessétek hadseregemet a Földön, és így egyre több lélek fog megmenekülni. Ne hagyjátok el azt a nyájat, amelyet rátok bíztam, hogy vezessétek.
Ne féljetek; mert egyedül csak az Örök Élethez vezető ösvény követése által üdvözülhettek.
Amennyiben a Hamis Próféta ösvényét követitek, akkor ti nemcsak elvesztek Számomra, hanem az ártatlan lelkeket is a Pokol útja felé vezetitek.
Legyetek bátrak, felszentelt szolgáim.
Fogadjátok el, hogy Visszatérésem Ideje a küszöbön áll. Nincs vesztegetni való időtök.
Jézusotok
Nem érhető el leírás a fényképhez.