A Béke Királynőjének üzenete, 2023. június 3.

Drága gyermekeim, az én Jézusom szeret benneteket, és soha nem hagy el benneteket. Ő hűséges ígéreteihez, és veletek lesz. Bízzatok Őbenne, aki a ti abszolút jóságotok és név szerint ismer benneteket. Ne féljetek! Emberi szemmel minden elveszettnek tűnik, de az Úr mindent irányít, és az igazak győzni fognak. Vigyázz a lelki életedre. Időd egy részét szenteld az imádságnak és Isten Igéjének hallgatására. Hagyd, hogy az Én Uram beszéljen a szívedhez. Az emberiség beteg, és gyógyításra szorul. Tartsatok bűnbánatot, és forduljatok ahhoz, aki az Út, az Igazság és az Élet. Lelki gyógyulásotok a gyónás szentségében van. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, mert csak így érthetitek meg e szentség nagyságát, amely nélkülözhetetlen üdvösségetekhez. Menjetek előre! Szeplőtelen Szívem Végleges Diadalában az emberiség látni fogja Isten Hatalmas Keze munkáját az Ő Népéért. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

 

A NAGY KATASZTRÓFA. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. június 6., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy elvezesselek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, mert csak így érthetitek meg Isten életetekre vonatkozó terveit. Uram szeret benneteket, és tárt karokkal vár benneteket. Ne maradjatok mozdulatlanok a bűnben. Íme, itt az alkalmas idő a nagy visszatérésetekre. Az Egyház nagy lelki hajótörés felé tart. Nagy igazságokat el fognak hagyni, és hamis ideológiák fogják elfoglalni a büszke helyet. Ne felejtsétek el a múlt leckéit. Istenben nincs féligazság. Imádkozzatok! Keressetek erőt az én Jézusom szavaiban és az Eucharisztiában. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek Jézusom Egyháza igaz tanítóhivatalának tanításaihoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Jön az éhínség. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. június 8. (Corpus Christi), Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, bízzatok Jézusban, mert egyedül Őbenne van az igazi szabadulásotok és üdvösségetek. Nehéz napok jönnek az Egyház számára. A hit árulói mindenfelé terjedni fognak, és nagy lesz a zűrzavar. Ne feledjétek: kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívetekben az igazság iránti szeretet. Az én Jézusom sokat vár tőletek. Keressétek Őt mindig az Eucharisztiában, és nagyok lesztek a hitben. Az éhség jelen lesz Isten házában. Az éhes sokaság keresni fogja az értékes táplálékot, és kevés helyen fogja megtalálni. Szenvedek azért, ami hozzátok érkezik. Szeressétek és védjétek az igazságot. A jó pásztorok mellett harcoljatok Jézusom Egyházáért. Jutalmatok a mennyország lesz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, adott: 10/06/2023

Drága gyermekek, ne féljetek! Aki az Úrral van, az győzni fog. Adjátok nekem a kezeteket, és én veletek leszek utatokon. Keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Még hosszú évekig tartó, nehéz próbák várnak rátok, de az igazak győzelme eljön. Uram várja őszinte és bátor tanúságtételeteket. Ne álljatok mozdulatlanul. Amit tennetek kell, ne halasszátok holnapra. Amikor érzitek a kereszt súlyát, örüljetek és keressétek a feltámadás örömét. Fiam, Jézus mellettetek jár, bár nem látjátok őt. Bátorság! Az igazak hallgatása megerősíti Isten ellenségeit. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

"Amit emberi szem még soha nem látott" Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. június 13., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, menjetek előre örömmel! Amit az én Jézusom az igazaknak készített, azt emberi szem még soha nem látta. Az emberiség meg fogja tapasztalni a halálraítélt ember gyötrelmeit, mert az emberek elfordultak a Teremtőtől, de azok, akik mindvégig hűségesek maradnak, nagy örömöt fognak tapasztalni. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Ebben az életben, és nem másban kell tanúságot tennetek arról, hogy Jézushoz tartoztok. Ne feledjétek: ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Bátorság! Imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek Jézusom Egyházának igaz tanítóhivatalához. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ELJÖTTEM, HOGY MUTASSAM AZ UTAT. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. június 15., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, legyetek hűségesek az Úr hívásához. Ne legyetek akadályai az Úr terveinek. Ő sokat vár tőletek. Hallgassatok rám. Nem azért jöttem a mennyből, hogy kényszerítselek benneteket, hanem legyetek engedelmesek hívásomra. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Egy olyan holnap felé tartotok, amelyben kevesen fogják tisztelni Isten Szent Nevét. Az emberiség szomorú szellemi vakságban jár, és én azért jöttem a Mennyből, hogy megmutassam nektek az üdvösséghez vezető utat. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által érthetitek meg jelenlétemet közöttetek. Ne feledjétek: A világban vagytok, de nem vagytok a világból. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Mindez el fog esni Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. június 17., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, mindannyiótokat név szerint ismerlek, és azért jöttem a Mennyből, hogy őszinte megtérésre hívjalak benneteket. Ne habozzatok. Szeretlek benneteket, és azt akarom, hogy boldogok legyetek itt a földön és később Velem a Mennyben. Ne éljetek távol Fiamtól, Jézustól. Ő a ti Nagy Barátotok, és csak Őbenne van teljes boldogságotok. E világ dolgai elmúlnak, de amit Uram készített nektek, az örökkévaló lesz. Az emberiség beteg, és gyógyításra szorul. Tartsatok bűnbánatot és forduljatok ahhoz, aki az egyetlen Út, Igazság és Élet. Olyan jövő felé tartotok, amelyben kevesen fognak szilárdan megmaradni a hitben. Sokan vissza fognak esni, mert félnek attól, hogy elveszítik azt, ami elmúlik. Maradjatok Jézussal. Becsüljétek meg Isten kincseit, amelyek bennetek vannak. A mennyország örömmel vár titeket. Menjetek előre az igazságban. Minden hazugság a földre fog hullani. Az Úr nem hagyja el az övéit. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ EMBERISÉG PUSZTULNI FOG. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. június 20., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, forduljatok Fiamhoz, Jézushoz, mert egyedül Ő a ti Egyetlen Igaz Megváltótok. Az emberiség a lelki pusztulás szakadéka felé tart. Hamis tanok fognak felemelkedni, és sok szegény gyermekemet megfertőzik. Sokan azt fogják mondani, hogy a megváltás Fiam, Jézus tanításával ellentétes tanításokon keresztül történhet, és az emberiség ki fogja inni a fájdalom keserű poharát. Ti, akik az Úréi vagytok, tegyetek tanúságot a teljes mennyei igazságról. Jézuson kívül nincs üdvösség. Bátorság! Isten várja őszinte és bátor igeneteket. Ne halogassátok holnapra azt, amit meg kell tennetek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ÜLDÖZNI FOGNAK TÉGED. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. június 22., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Imádkozzatok az én Jézusom Egyházáért. Üldözni fogják, és sok megszentelt ember nehéz keresztet fog hordozni. Az ellenségek kéz a kézben lesznek, hogy üldözzék és elűzzék azokat, akik szeretik és védik az igazságot. Ne hátráljatok meg. Aki az Úrral van, az soha nem fogja megtapasztalni a vereség súlyát. Ti, akik engem hallgattok: ne tegyétek keresztbe a karotokat. Imádkozzatok sokat a kereszt előtt. Isten győzelme eljön az igazaknak. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NE HAGYJA EL HÍVÁSAIMAT ... A Béke Királynőjének üzenete Keresztelő Szent János ünnepén, 2023.06.24-én.

Drága gyermekek, utánozzátok Keresztelő Jánost hitében és bátorságában. Isten ereje az igazakkal van. Ne féljetek! Olyan jövő felé tartotok, amelyben keveseknek lesz meg Keresztelő János bátorsága. Sokan félelemből visszavonulnak majd, és az igazság kevés szívben lesz jelen. Én vagyok az Édesanyátok és szeretlek benneteket. Azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám. Nem akarlak kényszeríteni benneteket, de vegyétek komolyan felhívásomat. Az Úré vagytok, és egyedül Őt kell követnetek és szolgálnotok. Bármi történjék is, maradjatok Jézussal. Amikor a nehézségek súlyát érzed, kiálts Jézushoz. A csendben és az imádságban meghallhatjátok az Ő Hangját. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Kemény próbatételek hosszú évei várnak rád.  Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. június 27., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, térdeljetek le imádságban. Az özönvíz idejénél is rosszabb időben éltek, és eljött a visszatérésetek pillanata. Jézusom Egyháza a Golgota felé halad, de minden fájdalom után jön a feltámadás. Nincs győzelem a kereszt nélkül. Emberi szemmel minden elveszettnek tűnik, de higgyétek, hogy Isten mindent irányít, és az igazak számára eljön a győzelem. Még hosszú évekig tartó kemény megpróbáltatások várnak rátok, de ne hátráljatok meg. Az én Uram szeret benneteket, és tárt karokkal vár benneteket. Bátorság! Imádkozni fogok az én Jézusomhoz értetek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NAGY ÜLDÖZÉS. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. június 29., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, félelem nélkül hirdessétek az igazságot, amelyet Fiam, Jézus hirdetett, és amelyet Egyháza igaz tanítóhivatala védelmez. Nagy lelki hajótörés felé tartotok, és csak azok maradnak szilárdan a hitben, akik szeretik és védik az igazságot. Az ellenségek Jézusom igaz Egyháza ellen fognak fellépni. A nagy üldöztetés sújtani fogja a jó megszentelteket, de az Úr nem fogja őket elhagyni. Én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy felajánljam nektek Szeretetemet. Legyetek engedelmesek felhívásaimra. Ne féljetek. Veletek leszek, bár nem fogtok látni engem. Amikor érzitek a kereszt súlyát, adjátok Nekem a kezeteket, és én elvezetlek titeket Hozzá, aki a ti Utatok, Igazságotok és Életetek! Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Nyissátok meg szíveteket, és fogadjátok el Isten akaratát életetekre vonatkozóan. Menjetek előre azon az úton, amelyet mutattam nektek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.