Benedek pápát száműzték .... a végső csata elkezdődött. ...próféciák a Rómából menekülő pápáról, amely jel, hogy a Nagyfigyelmeztetés közel van.
Több forrásból megerősítették hogy Benedek pápára vadásztak a Vatikánban .Tartózkodási helyének és a körülményeknek függvényében elmondható hogy valójában fogva tartottak és száműzték. A német újságok tudatják hogy Benedek pápa nincs felhatalmazva hogy írásos vagy video interjút adhasson.  A Bild hírül adta hogy a pápának nincs szándékában visszamenni a Vatikánban sem most, sem később . A Vatikáni rendőrség helyettes parancsnokának a jelenléte , világos célzás hogy a helyzet ellenőrzés alatt van. A vatikáni források szerint a valódi pápa jelenlétét a Vatikánban szellemi és erkölcsi akadálynak tekintették Bergoglio végső forradalmi céljainak: házas papság, meleg házasság, női papok, sátáni imádat, amely a katolikus egyház minden tömegébe beépült világszerte. A bejelentés az olasz sajtóban a múlt héten Andrea Cionci által és Marco Cosmo videója , lerántotta a maszkot a Vatikán hazugságairól ami a pápa önkéntes lemondását és annak érvényességét illeti.
Az ellentmondásos meghallgatások mindkét pápa részéről szent nyitás volt és úgy gondolom hogy életem legnagyobb sikere, mondja az újságíró. Kérem hogy minden keresztény most Benedek pápa köré gyülekezzen ! Ahol Péter van, ott van az Egyház !



kép.png


Imádkozzatok Benedek Pápáért, akit a Rómából való száműzetés veszélye fenyeget.

Nyomtatóbarát változat
2012. március 20., kedd, 8:30
Gyermekem, ez a csend, a vihar előtti csendhez hasonló, miközben a Katolikus Egyház hamarosan válságba merül.
Felszólítom minden gyermekemet az egész világon, hogy imádkozzanak XVI. Benedek Pápáért, akit a Rómából való száműzetés veszélye fenyeget.
Ő a Katolikus Egyház legszentebb Helytartója, akit a Vatikánon belül több körben is gyűlölnek.
Egy gonosz összeesküvés, amelyet egy év leforgása alatt terveztek, rövidesen látható lesz a világ minden táján.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok Isten minden szent szolgájáért a Katolikus Egyházban, akiket üldözni fognak az Egyházon belüli nagy szakadás miatt, ami hamarosan bekövetkezik.
A nagy szakadásnak az egész világ tanúja lesz, de ez a valós helyzet nem lesz rögtön felismerhető.
A hamis pápa arra vár, hogy kinyilatkoztassa magát a világnak.
Gyermekeim, ne essetek tévedésbe, mert ő nem Istentől való.
Róma kulcsai vissza lettek adva Atyámnak, a legmagasságosabb Istennek, aki a Mennyországból fog most kormányozni.
Nagy felelősség fog most hárulni azokra a szent papokra, püspökökre és bíborosokra, akik szeretik Fiamat.
Nekik sok bátorságra és isteni erőre lesz szükségük, hogy a lelkeket az Új Paradicsom felé vezessék.
Ezen szent tanítványok minden erőfeszítései arra, hogy a lelkeket felkészítsék szeretett Fiam Második Eljövetelére, támadva lesz a sötét oldal által.
Sürgetve kérem minden gyermekemet, hogy imádkozzanak a szükséges erőért, mivel az Antikrisztus és társa, a hamis próféta, felemelkednek megismertetésükre.
Nektek imákat kell kérnetek Tőlem, az Üdvösség Anyjától, hogy ezáltal biztosítva legyen a Katolikus Egyház megmentése, és Fiam igaz Szavának megőrzése.
Fiam ígéretének igazságát, hogy dicsőségben visszatér, meg fogják másítani.
Nektek, drága gyermekeim, egy sorozat valótlanságot fognak bemutatni, és elvárják majd tőletek, hogy Fiam szent Nevében fogadjátok is el azokat.
A Keresztes Imahadjárat 38. imáját az elkövetkezendő hónap minden egyes napján imádkoznotok kell, ezáltal biztosítván, hogy Isten szent papjai ne essenek a gonosz csalás áldozatául, amelyet a hamis próféta és követői terveznek.
Ima Benedek Pápáért és a szent papokért
Ó, áldott Üdvösség Anyja, kérlek, hogy ezekben a nehéz időkben imádkozz a Katolikus Egyházért és szeretett Pápánkért, XVI. Benedek Pápáért, hogy enyhüljenek szenvedései. Kérünk Téged, Üdvösség Anyja, hogy Szent Palástoddal borítsd be Isten szent szolgáit, hogy megkapják mindazokat a kegyelmeket, amelyek erőssé, hűségessé és bátrakká teszik őket a megpróbáltatások közepette, amelyekkel majd szembesülniük kell. Imádkozz azért is, hogy ők a Katolikus Egyház tanításainak megfelelően törődjenek nyájaikkal. Ó, Istennek Szent Anyja, add meg nekünk, földi Egyházad maradékának a vezetés ajándékát, hogy segíthessünk Fiad Királysága felé vezetni a lelkeket. Kérünk Téged, ó, Üdvösség Anyja, hogy tartsd távol a csalót Fiad követőitől, akik lelkük védelmére törekednek, hogy alkalmasak legyenek belépni az Új földi Paradicsom kapuján. Ámen”

Menjetek gyermekeim, és imádkozzatok az Egyház megújulásáért és azon szent szolgák biztonságáért, akik a hitükért szenvedni fognak a hamis próféta uralma alatt.
Mária, az Üdvösség Anyja.

Közel az idő, hogy Szeretett Helytartóm, XVI. Benedek Pápa üldöztetése elérje csúcspontját

Nyomtatóbarát változat
2012. július 16., hétfő, 3:15
Drága, szeretett leányom, itt van a felkészülés ideje Isten minden papja, püspöke, és mindazok számára, akik a földi Szent Katolikus és Apostoli Anyaszentegyházamat vezetik.
Közel az idő, hogy Szeretett Helytartóm, XVI. Benedek Pápa üldöztetése elérje csúcspontját.
Hamarosan kénytelen lesz elmenekülni a Vatikánból. Aztán eljön az idő, amikor Egyházam megoszlik: egyik oldal a másik ellen.
Felkérem minden Felszentelt Szolgámat: emlékezzetek legszentebb fogadalmatokra.
Soha ne hagyjátok el küldetéseteket. Soha ne hagyjatok el Engem. Soha ne fogadjátok el a hazugságokat az Igazság helyett.
Nektek meg kell kérnetek Engem, hogy segítsek nektek az előtettek álló nehéz időkben. Fel kell állnotok, egyesülnötök és követnetek kell Engem.
A Keresztes Imahadjárat alábbi imájával imádkozzatok az erőért, amelyre szükségetek lesz.
A Keresztes Imahadjárat 66. imája a papság számára: Segíts nekem, hogy hű maradjak Legszentebb Szavadhoz.
Ó, drága Jézus, segíts nekem, hogy mindenkor hű maradjak Legszentebb Szavadhoz. Adj nekem erőt, hogy a nehézségek ellenére védelmezzem Egyházad Igazságát.
Tölts el engem azzal a kegyelemmel, hogy oly módon bánjak a Szentségekkel, ahogyan azt nekünk tanították. Segíts nekem, hogy az Élet Kenyerével táplálni tudjam Egyházadat, és hogy hűséges maradjak Hozzád, még akkor is, ha majd ezt megtiltják nekem. Szabadíts meg Engem a megtévesztés láncától, amellyel talán majd nekem is szembe kell néznem, hogy Isten Igaz Igéjét mindenkor hirdetni tudjam. Borítsd be Drága Véreddel minden szent szolgádat ebben az időben, hogy Irántad való hűségünkben bátrak, készségesek és állhatatosak legyünk szeretett Megváltónk, Jézus Krisztus iránt. Ámen.”
Ne csüggedjetek el szeretett szent Szolgáim, mert a nézeteltérés meg volt jövendölve, és ennek be kell következnie a lelkekért folytatott végső csatában.
Szeretlek benneteket, és most veletek leszek, mivel ti Velem együtt fogjátok a Kálvária tövises útját járni, hogy az Üdvösség még egyszer, minden lélek számára megvalósulhasson.
Szeretett Jézusotok.

A trónját ellopták. A hatalmát nem.

Nyomtatóbarát változat
2013. március 13. szerda 21:20
Drága, szeretett leányom, másodjára is halálra ítéltek Engem. A Rómában hozott sértő döntés, melynek ma tanúi voltatok, kettévág Engem.
Amikor a hóhéraim előtt álltam, eretnekséggel vádoltak Engem, és azzal, hogy az Igazat mertem mondani, ezért Apostolaim elfutottak, és sehol sem lehetett őket megtalálni. Azok, akik követtek Engem és elfogadták Tanításaimat, elárultak Engem, amikor a hatalmon lévők kétségbe vonták Szavamat. Ők kezdték elveszíteni Belém vetett bizalmukat, és kételkedni kezdtek Bennem.
Néhányan Követőim közül elhitték az eretnekség bűncselekményét, amellyel vádoltak Engem, és azt gondolták, hogy ez indokolt a részükről. Vádlóim olyan hatalommal rendelkeztek – magas beosztásokban lévő emberek, egzotikus palástba öltözködve, és akik jártukban-keltükben a valódi hatalom érzésével beszéltek -, hogy csak kevesen kételkedtek bennük.
Alaposan szemügyre vettek Engem, provokáltak, kinevettek, megvetettek, kigúnyoltak és kicsúfoltak az Igazság elmondásáért. Az emberek leborultak ezek előtt az uralkodók előtt – tekintélyes hangú emberek, akiknek a hatalmát sohasem kérdőjelezték meg. A Hangom olyan volt, mint egy suttogás Vádlóim üvöltése közepette.
„Eretnek!” – kiáltozták. Azt mondták, hogy gonosz nyelvem volt, hogy káromoltam Istent, és hogy el akartam pusztítani a templomukat. És így hidegvérrel megöltek Engem.
Nem lesz ez másként most sem, amikor megpróbálom a Hangomat megismertetni és Isten minden gyermekét azon eseményekre figyelmeztetni, amelyekről az elmúlt néhány évben beszéltem neked, lányom.  Szavamat megvetéssel fogják kezelni. Szavamat meg fogják kérdőjelezni. Kétségek surrannak be, és Apostolaim ismét elfutnak, otthagyván Engem a farkasoknak.
Ne kövessetek el hibát, az Igazság ki lett nyilvánítva számotokra. Én megmondtam nektek, Követőim, hogy hogyan lesztek becsapva. Ez nagyon nehéz lesz számotokra, mivelhogy meg fogjátok kérdőjelezni ezt a csalót, aki Atyám Házában ül.
Az Én szeretett XVI. Benedek Pápámat elüldözték, és ő elmenekült, ahogy az meg volt jövendölve. Nem Én neveztem ki ezt a személyt, aki azt állítja, hogy az Én Nevemben jön.
Ő, Benedek Pápa, az Igazság felé fogja vezetni Követőimet. Nem hagytam el őt, közel fogom tartani Szívemhez, és megadom neki azt a vigaszt, amelyre szüksége van ebben a szörnyű időben.
A trónját ellopták. A hatalmát nem.
Jézusotok.

https://masodikeljovetel.hu/kozel-az-ido-hogy-szeretett-helytartom-xvi-benedek-papa-uldoztetese-elerje-csucspontjat
https://masodikeljovetel.hu/benedek-papa-napjai-meg-vannak-szamlalva
https://masodikeljovetel.hu/papak-kozul-tobben-szentszek-foglyakent-eltek-szabadkomuves-csoportoktol-korulveve
https://masodikeljovetel.hu/kereso?keys_1=benedek+p%C3%A1pa