2013. július 1., hétfő

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Hitvalló módon élni


Kedveseim, mindig hűségesen keressétek a Szentháromságot, még akkor is, ha nyíltan meg kell vallanotok Hozzátartozásotokat. Hitvallásotok élet számotokra, és ha nem érzitek magatokat elég állhatatosnak, kérjétek a hit rendíthetetlen ajándékát, mert akkor megingathatatlanok lesztek. Életbe vágóan fontos, hogy stabilan álljatok, és hűségesek legyetek a Szent Evangélium tanításához. Egyre több zavaró körülmény próbálja lelketek békéjét tönkretenni, de nektek nem változhat alapvető meggyőződésetek, amikor Isten szent ügyét képviselitek. Imádkozzatok, hogy el ne tántorodjatok, mikor benneteket is megkérdeznek hitetek felől. Ne kételkedjetek, csak tegyétek, amire Isten lelke vezet benneteket. Vizsgáljatok meg mindent, mielőtt elfogadjátok, mert egyre erősödik a megtévesztő hangzavar körülöttetek! Álljatok másokkal egységbe és így őrködjetek lelketek felett!
2013. 06. 01.
Kedveseim, az Úr napja úgy ragyogjon fel bennetek, hogy kitörölhetetlen nyomot hagyjon. Készüljetek, mert mindnyájatoknak színt kell vallani hamarosan Jézus Krisztusról, aki jelen van Szent Testével és Vérével, az Oltáriszentségben! Legyetek nagyon boldogok, amikor megvalljátok Krisztust az emberek előtt, különösen azok előtt, akik kételkednek jelenlétében. Legyetek nagyon boldogok, mert a Szentháromság szeretete végtelenül magához vonzza azokat, akik hitvallóan élnek. Hamarosan látni fogjátok, milyen váratlan fordulattal fognak eltérni az eddigi hagyományoktól még a legszentebb dolgokban is. De soha ne bátortalanodjatok el, csak higgyetek és őszinte, tiszta szívvel tegyetek hitvallást a Szentháromságról, a Szűzanyáról, szentekről, őrangyalokról, a halálból való feltámadásról és az örök életről.



A szentségi jelenlét átélése

Jézus a szentségimádás alatt
Gyermekeim, Én mindig kész vagyok bármit megtenni értetek, csakhogy közelebb kerüljetek Hozzám. Legyetek egészen nyitottak, hogy befogadjátok tanításomat. Én mindig veletek vagyok és jelen vagyok a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Szeretnélek felkészíteni benneteket a legnehezebb időszakokra. Bármi is történjen veletek, álljatok stabilan jelenlétem megvallásában. Oszlassatok el magatok körül minden kételkedést, amely eltérítene benneteket jelenlétem bizonyosságától. Amikor megengeditek, Én átjárom egész valótokat, testeteket és lelketeket, mert Én a ti befogadásotok mértéke szerint állok rendelkezésetekre. Jelenlétem kell, hogy egészen felüdítsen titeket. Mégis, amikor nem élitek át az Én szerető együttlétemet, akkor lelketekkel gond lehet. Vigyázzatok, mert a kételkedést a gonosz lélek okozza, aki folytonos zaklatásaival akar kibillenteni lelki egyensúlyi állapototokból. De lelki szárazság is okozhat meddőséget a szentségi jelenlétem átélésében. Legtöbb esetben az összeszedettség hiánya és a figyelmetlenség mögött valami rendezetlenség rejlik. Vizsgáljátok meg lelketeket, mi okozza azt, hogy az Én valóságos jelenlétem nem indítja meg szíveteket. Sokszor mégis úgy látogatlak meg benneteket, hogy a fátylat nem billentem föl előttetek, azért, hogy növeljem bennetek az utánam való vágyakozást. Én egészen különleges módon közeledem lelketekhez. Más módon járlak át titeket, mint ahogy azt fel tudjátok fogni. Én, a mindenség Ura, mindenkihez lelke üdvössége szempontjából közelítek. Bízzatok Bennem, és higgyétek, mindent megcselekszem: kinek-kinek kiosztom kegyelmi ajándékaimat saját mércéje szerint. Ezért ne feledjétek soha, nem az egyéni megtapasztalások számítanak, hanem amit Én művelek bennetek, ahogyan azt teszem veletek. Bízzatok Bennem és soha ne hanyagoljátok el, hogy kerestek engem, akkor biztosan megtaláltok. Legyetek áldottak és nagy bizalommal tekintsetek Reám, aki lát, hall, ért és érez benneteket. Szentségi áldásom maradjon veletek. Találkozzatok minden nap Velem a szentáldozásban, mert alig várom, hogy megajándékozzalak magammal titeket.
2013. 06. 02. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/a-szentsegi-jelenlet-atelese




Megpróbáltatások
Kedveseim, amikor meglátogat benneteket a Szentháromság, legyetek figyelmesek szent tanítására. Mindig úgy jelentek meg színe előtt, hogy rengeteg ajándékkal halmoz el titeket. Ezt úgy tudjátok felismerni, hogy olyan ajándékok kezdenek működni bennetek, veletek, és általatok, amire azelőtt még gondolni sem mertetek. Mindig újabbak és újabbak bontakoznak ki, ha engeditek úgy működni bennetek ajándékait, ahogyan azt Ő szeretné. Van, akit a megpróbáltatásokon keresztül erősít meg, hogy vajon akkor is kitart-e mellette és nem vonja-e vissza ilyenkor sem Isten iránti szeretetét. Az ilyen lélek képes nemcsak felismerni, hanem meg is érteni mit jelent számára a megpróbáltatás vihara. Ez is kegyelem, mert fel tudjátok áldozni magatokat a megpróbáltatások oltárán. Rengeteg kincs származik ezek felajánlásaiból. Bízzatok és tartsatok ki mindvégig, mert nagy lesz a jutalmatok a mennyben!
2013. 06. 04. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/megprobaltatasok



Növekedjen köztetek Isten országa.

Kedveseim, ahogy megnyíltok a Szentháromság személyei felé, úgy nyíljatok meg testvéreitek felé is. Ugyanis, ahogy megtapasztaljátok Isten felétek való közeledését, úgy kell nektek is megnyílnotok testvéreitek felé. Azért nem kell félnetek, mert a Szentlélek megmutatja nektek, hogyan és milyen módon tegyétek ezt. Csak figyelnetek kell a benső indításokra, és akkor bátran el tudtok indulni mások felé. Amilyen mértékben közeledtek Istenhez, olyan erővel sikerül másokat megnyernetek az isteni szeretetnek. Ez azért fontos, hogy erősödjön és növekedjen testvéri közösségetek. Bizalommal hallgassatok mindenkire, akit megmutat nektek a Szentlélek. Mindig azon legyetek, hogy erősödjön és növekedjen köztetek Isten országa. Ha jól megértitek ezt a felhívást, már itt a földön mennyei boldogság részesei lehettek. Vigyázzatok, és ne rontsátok el közeledéseteket azzal, hogy az ellenség hangjára figyeltek. Mert bizony azon mesterkedik, hogy tönkretegye minden kezdeményezéseteket. Csak higgyetek és bízzatok, a Szentháromság jelenléte megerősít titeket.
2013. 06. 05. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/noevekedjen-koeztetek-isten-orszaga



Felkészítés a nehéz időkre
Kedveseim, gyűljetek egybe és engedjétek vezetni magatokat a Szentlélek által, de nem úgy, mint eddig, hanem vegyétek sokkal komolyabban segítségét. Határtalanul készíti lelketeket és egész valótokat az elkövetkezendő időszak igen kemény megpróbáltatásaira. Tudjátok meg, ha nem engeditek magatokat felkészülni, nem fogjátok tudni elviselni a reátok váró nagy nyomást. Bíznotok kell, hogy a Szentháromság felkészít benneteket mindenre, amit tudnotok és ismernetek kell. Erőseknek kell lennetek! Már egyre kevésbé ingadozhattok, mert ha ti nem készültök fel, akkor azok, akiket váratlanul érnek majd az események, hová fognak fordulni? Ha nem álltok stabilan és rendületlenül, akkor kétségbe esve, szerteszét fognak riadni a lelkek. Ezért űzzetek el szívetekből minden félelmet és kételkedést!
2013. 06. 08. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/felkeszites-a-nehez-idkre



Az elkerülhetetlen események
Kedveseim, bátran nézzetek szembe az előttetek álló nehézségekkel! Ez azt jelenti, ne mérlegeljétek, hogy miért és hogyan történhetett meg mindaz, ami bekövetkezik, mert ez nem fog változtatni a helyzeten. Inkább azonnal legyetek tudatában annak a ténynek, hogy a bűneink következményét nem kerülheti el az emberiség. Szüntelen imában boruljatok le a Szentháromság elé és esedezve könyörögjetek irgalmáért, hogy a jó lelkek megerősödjenek a hitben, akik pedig nem törődnek lelkükkel, azokat felrázzák az események, hogy Istenhez kiáltsanak végre és könyörögve esedezzenek Isten bocsánatáért. Az események láttán ne szörnyülködjetek, hanem legyetek buzgók és tartsatok ki mindhalálig annak a jónak a megtételében, amely a Szentháromság akarata számotokra. Bízzatok, Isten mindent megtehet, meghallgatja imáitokat, hogy a világ helyzete jobbra forduljon.
2013. 06. 10. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/imaszandekok/az-elkeruelhetetlen-esemenyek



Egészen elégő áldozat
Kedveseim, amikor a Szentháromság színe elé leborultok, adjátok oda egészen elégő áldozatul magatokat. Nem kell attól félni, hogy ez megsemmisülést hoz számotokra. Ellenkezőleg. Végre átengeditek magatokat úgy, ahogyan azt megkívánja tőletek a Szentháromság. Semmi nem fog akkor benneteket eltávolítani attól a bensőséges szeretettől, amely átvezet benneteket az Örök Életre. Mennyei szeretet sugarai vezetnek, és olyan utat mutatnak, amely nagy kanyarok nélkül, egyenesen irányítja lépteiteket. Legyetek nagyon boldogok, amikor ez a kegyelem megérkezik hozzátok és átjár benneteket, mert ez már az előíze az örök boldogságnak. Minél kevesebb dologhoz ragaszkodtok, annál nagyobb örömöt élhettek meg. Mert amilyen mértékben kiüresedtek, olyan arányban tölt el titeket a Szentháromság szeretete.
2013. 06. 11. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/egeszen-eleg-aldozat




Fontos, hogy jól felkészüljetek

Kedveseim, figyeljétek az eseményeket, hogy azok ne tudjanak benneteket befolyásolni. Nektek szüntelenül engesztelnetek kell, és ez által állandóan a Szentháromság jelenlétében élni. Ezért ne féljetek a nehézségektől, mert azok közelebb visznek az Isten üdvösséget szerző akaratához. Mindig megkapjátok a szükséges erőt a továbblépéshez, csak ne kételkedjetek! Minden pillanatot jól használjatok fel és akkor semmi meglepetés nem ér titeket. Erőtökön felül nem tesz próbára az Úr, mert tudja, mennyit bírtok el. Ne gondoljátok, hogy nem tudjátok megtenni a nehéz lépéseket. Mert a Szentháromság erősen tart benneteket, mert hűséges mindazokhoz, akik kitartóak és küzdve haladnak. Fontos, hogy jól felkészüljetek, mert amikor eljön az idő, már nem lesz lehetőségetek felkészülni. Okos szüzek módjára viselkedjetek, akkor éber készenlétben várjátok az Úr érkezését.
2013. 06. 12. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/fontos-hogy-jol-felkeszueljetek


Mindent szent közömbösséggel megélni


Kedveseim, függesszétek szemeteket a Szentháromságra és engedjétek, hogy bármit megtegyen veletek. Ez azt jelenti, hogy álljatok készen arra, hogy mindent elfogadtok a kezéből, ami hozzátok érkezik. Természetesen, nemcsak megpróbáltatás érhet benneteket, amit elviselve felajánlotok, hanem ugyanúgy tegyetek mindennel, ami örömteli meglepetést okoz nektek. Ne tulajdonítsatok magatoknak rendkívüli jelentőséget, csak egy legyen a fontos, hogy mindent ugyanúgy adjatok vissza a Szentháromságnak, hiszen nem a magatok számára kaptátok, mert mindennek Isten dicsőségét és a lelkek üdvét kell előmozdítania és szolgálnia. Sokszor Isten jelenléte kézzelfoghatóan is megnyilvánul szolgálatotok folyamán. Mégse ennek örüljetek, vagyis ne álljatok meg ennél. Tanuljátok meg szent közömbösséggel megélni mind a fájdalmas, mind az örömteli eseményeket, akkor nem tud fogást találni rajtatok a gonosz lélek.
2013. 06. 14. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/mindent-szent-koezoemboesseggel-megelni



Gőg

Kedveseim, múlóban a nappal és erősödik a sötétség éjjele. Vessetek le magatokról minden sötétséget, hogy az Úr fénye világítson nektek. Ne engedjétek, hogy Krisztus fénye elhalványuljon szívetekből. Maradjatok kicsinyek, alázatosak és messze kerüljétek a gőgös cselekedeteket. A gőg elfátyolozza szemeteket, hogy ne lássatok tisztán és így ne vegyétek észre a körülöttetek ólálkodó gonosz lélek fondorlatosságát, aki éberen figyel, meghall mindent, ami nem odaillő. Szemeteket mindig az Úrra vessétek, és Ő majd időben gondoskodik rólatok. Bármi is történjen, ha mindent felajánlotok, akkor jóra fordulnak dolgaitok, csak várjátok türelemmel az Úr érkezését. Ne féljetek, mert mindig veletek van és kísér utatokon a Szentháromság.
2013. 06. 17. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/gg


Gyónás

Kedveseim, ne meneküljetek el önmagatok elől, hanem vállaljátok fel mindazokat a nehézségeket, amelyek belőletek származnak! A Szentháromság kegyelme, mely felülről érkezik, betölti edényeteket gazdagon, ha testi korlátaitok és rendezetlenségeitek nem akadályozzák meg a bennetek való hatékony működését. Ezért nagyon fontos, hogy gyakran és jól végezzétek a szentgyónásaitokat, mert e szentség általi tisztulással válhattok alkalmas befogadóivá a kegyelmeknek. Vannak olyan picinek látszó botlások, amelyek mellett könnyen elmehettek, de ha kéritek a Szentlelket és ráfigyeltek, megvilágítja bennetek a foltok nagyságát és sötétjét. Ilyenkor alázattal hajoljatok meg Isten fénye előtt! Őszinte bűnbánattal, és kiengesztelődéssel a szívetekben térjetek vissza a Szentháromság örömébe!
2012.06. 18. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/gyonas


Keresztviselés

Kedveseim, tanuljatok a Szentháromság személyeitől, mert minden helyzetben példát mutatnak nektek. Figyeljétek, hogyan viselkedett Jézus, amikor magára vállalta bűneinket és elhordozta szenvedéseinket. Némán és hosszan tűrve, engedelmesen vállalta szenvedését, csakhogy az Atya akaratát teljesítse. Ha ugyanígy vállaljátok és felajánljátok keresztjeiteket és egyesítitek Jézus keresztjével, akkor mérhetetlen kegyelmekkel halmoz el a Mennyei Atya. Szükségetek van minden próbatételre, mert az Atya szeretetére csak úgy tudtok válaszolni, ha felismeritek értékét. Erősödjetek a megpróbáltatások elfogadása, felajánlása és türelemmel viselése által, hogy annak idején meghalljátok az Atya hívó hangját, aki hív benneteket az örökkévalóság örömébe.
2013. 06. 18. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/keresztviseles



Egység a Szentháromsággal és testvéreinkkel

Kedveseim, a Szentháromság várja minden nap a veletek való együttlétet, amely az egységben valósulhat meg. Vagyis ha a testvéreitekkel sikerül egyre tökéletesebb harmóniára jutni, akkor az isteni egységbe való belehelyezkedés megtörténik. Tehát a Szentháromsághoz való viszonyulásotoknak meg kell mutatkoznia a testvéreitekkel való közösség vállalásban is. Ezek a kapcsolatok biztosítják mindnyájatok számára a jó gyümölcsöket. Keressétek az egymáshoz tartozás lehetőségeit, és akkor mindig a szent kötelékben maradtok.



A Szentháromság jelenlétében maradni


Kedveseim, gondolkodjatok el azon, miként tudtok a Szentháromság jelenlétében maradni. Úgy kell hordoznotok Krisztus keresztjét, hogy soha ne veszítsétek el az irányt, ami az örök üdvösségre vezet. A szenvedések elfogadása és felajánlása a biztosítéka annak, hogy megmaradtok a kegyelemben. Soha ne zúgolódjatok, amikor baj vagy bánat ér benneteket, hanem felemelt fővel viseljétek a megpróbáltatásaitokat, és akkor biztonságban megőrzitek lelketeket a legnagyobb megpróbáltatások közepette is. Bízzatok és szeressetek tettetés nélkül!
2013. 06. 21. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/a-szentharomsag-jelenleteben-maradni


Isten jelenlétének tudatában megmaradni
Kedveseim, nyitottak legyetek, amikor a Szentháromság személyei hatékonyan akarják kifejezni felétek tevékenységüket. Soha ne zárjátok be a szíveteket előttük, mert akkor nagy kegyelmektől zárjátok el magatokat. Ez főleg olyankor történik meg, amikor kételkedtek Isten működését illetően, és mivel nem tapasztaljátok a kegyelem kézzelfogható megnyilvánulását, visszahúzódtok és veszítetek buzgóságotok erejéből. Ezt soha ne tegyétek, mert az ellenség így akar merészen eltávolítani benneteket Isten jelenlététől. Ilyenkor még erőteljesebben és még nagyobb buzgósággal forduljatok a Szentháromsághoz, hogy lássák hitetek fényének erősödését. Ez már az az út, amelyen egészen biztonságosan haladhattok.
2013. 06. 22. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/isten-jelenletenek-tudataban-megmaradni



Döntés

Kedveseim, ne távolodjatok el attól a szeretettől, mely javatokat akarja. A Szentháromság, amikor a saját szemszögén keresztül segít nektek, üdvösségetek szempontjából teszi azt. Ezért van, hogy sokszor nem jól értékelitek magatok számára az eseményeket. Ha mindenben ráhagyatkoztok, és annak hangot is adtok, akkor biztosak lehettek, hogy döntésetek Istennek tetsző lépés lesz. Csak akkor válik javatokra, ha azt szent akaratával megegyezve teszitek.
2013. 06. 23. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/doentes


Hogyan ismerhető fel a konkoly?

Kedveseim, figyeljetek jól minden jelre, mely körülvesz titeket! Ezekkel tanítani akar a Szentháromság, hogy elsősorban térjetek meg és ne kételkedjetek az Evangélium igazságában. Ha hűségesen követitek Jézus tanítását és tetteit, akkor nem alakul ki kételkedés szívetekben. Azért fontos erről beszélni, mert hamarosan a tiszta tanítást a konkollyal vegyítik. Ha nem váltjátok tettekre Krisztus életpéldáját, és nem gyakoroljátok hősies fokban az erényeket, akkor nem fogjátok felismerni az igaz tanítást. Ne feledjétek, amikor kezdetben csak egy kicsiny fokban tértek le az Úr ösvényéről, később már nem fogtok tudni onnan könnyen vissza találni az egyenes úthoz, Krisztushoz. Ezért kell ébernek lennetek és nem engedni semmi elhajlásnak, amely erős lazuláshoz vezetne. Bízzatok, és bátran haladjatok a kijelölt utatokon.
2013. 06. 25. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/hogyan-ismerhet-fel-a-konkoly



A Szentháromság szeretetének a tengere


Kedveseim, mikor odaadjátok szíveteket a Szentháromságnak, hogy megújítsa, akkor szeretet-áramának tengerébe merít el titeket. Ez csak akkor valósulhat meg, amikor már nem kívántok, és nem akartok semmit, csak kizárólag Isten jelenlétében élni. A szeretetnek édes, mámorító illata ez, mely átjárja lelketeket és megittasodtok a szerelem lángoló tüzétől. Ilyenkor a Szentháromság szerelme hevíti szíveteket, hogy amennyire csak lehet, már itt a földön megízleljétek ezt a gyönyörűséget. A Szentlélek kész azonnal elragadni titeket, hogy felemeljen arra a magaslatra, amelyet csak azoknak készített, akik képesek tőlük telhetően a legátadottabban élni. Imádkozzatok, és kérjétek, hogy a Szentlélek erejével szárnyakra kapjatok, mert szükségetek van minden kegyelemre és megerősítésre, hogy amikor elkövetkezik a megpróbáltatások véres ideje, ismerjétek meg, hogy milyen erővel képes a Szentháromság magához ragadni titeket.
2013. 06. 26. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/a-szentharomsag-szeretetenek-a-tengere




Őrködjetek indulataitokon!
Kedveseim, őrködjetek indulataitokon, hogy el ne szakadjon a húr, amelyen keresztül a Szentháromságot akarjátok dicsőíteni. Lelketek hárfája nemes hangzásúvá formálódott. Ne engedjétek, hogy bárki is illetéktelenül játsszon rajta, mert érzékeny ez a hangszer. A türelem sziklájához erősítsétek nyugtalanságaitokat, így tartsátok féken a bennetek feszülő indulatokat. Akkor lelketeken keresztül tisztán csendül fel Isten dicsőítése. Örüljetek és ujjongjatok, hogy egyre közelebb kerüljetek a dicsőséghez.
2013. 06. 28. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/rkoedjetek-indulataitokon



Kérni a Szentháromság kegyelmeit


Kedveseim, imádjátok a Szentháromságot szent, ünnepi díszben, és ne feledjétek, hogy mennyi jót tett veletek! A Mennyei Atya mindig újat teremt bennetek, ha azt hittel és alázattal kéritek. Jézus Krisztus a vele való szent közösséget építi bennetek, veletek és általatok. A Szentlélek pedig sugallatai által felkészít tieteket minden rátok váró feladatra. Ő megvilágosítja értelmeteket a jó cselekedetek megtételére és az erények buzgó gyakorlására. Segíti felismerni nektek, a megkülönböztetés által, mi a helyes és a kedves számára. Azonban, mindezeket a kegyelmeket kérnetek kell! Nem fáradhattok bele a Szentháromság követésébe, mert Ő ad nektek lendületet és erőt mindenre. Bátorítsátok egymást, különösen a megfáradtakat! Kérjétek a buzdítás ajándékát a Szentlélektől, hogy bontakoztassa ki bennetek a mások felé való buzgó, segítőkész szolgálatot. Mindent kérnetek kell, mert automatikusan nem fog öletekbe hullani a kegyelem.
2013. 06. 30. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/kerni-a-szentharomsag-kegyelmeit

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A Saját Egyházam elleni összeesküvéssel fognak vádolni benneteket, azonban a ti egyedüli “bűnötök” az lesz, hogy támogatjátok az Igazságot

2013. június  30. 23:10
Drága szeretett leányom, egyetlen pillanatra sem fog a gonosz megállni azok üldözésében, akik szeretnek Engem. Amikor a lelkek közel állnak Hozzám, és amikor az Irántam levő szeretetük egyre növekszik, akkor ő ott lesz azzal próbálkozván, hogy elcsalogassa őket Tőlem.
Amikor az imáitok által lelkeket mentetek, akkor a gonosz minden haragját kiönti ellenetek és ti megbántva fogjátok érezni magatokat, mert a kritika célpontjává váltok, különösen azok által, akiket szerettek. Nektek ezt a fájdalmat és bánatot meg kell szoknotok, amikor követtek Engem és elfogadjátok ezen Üzeneteken keresztüli Beavatkozásomat. Ezek (az Üzenetek) szörnyű megkorbácsolást fognak magukkal hozni, mert ezeknek az Üzeneteknek lesz köszönhető a több mint hét milliárd lélek megmentése.
Amikor az ördög tudja, hogy az Én javamra elveszíti a lelkeket, bármit fel fog használni, amit szükségesnek tart, hogy kétségeket ültessen azok elméjében, akik hűségesek Hozzám és aztán szörnyű súrlódást fog okozni követőim között. Nektek annak kell felismernetek az ördög munkálkodását, ami az valójában, és tudnotok kell, hogy amikor egyre jobban üldöznek benneteket az Irgalmasság Kezének elfogadásáért, akkor az Igazságot követitek. Egyedül Isten Igéje, amikor Az a leghatalmasabb oldaláról van bemutatva – amikor a Szentlélek nyilvánvalóvá válik Isten gyermekeinek csoportjai között – fogja a legkönyörtelenebbül legyőzni a gonoszt. Ő, a Sátán, dühös ezért a Küldetésért, és azoknak közületek, akik kétségbe vonják a jelenleg nektek adott Szavamat, tudniuk kell a következőket:
Csak az Én Szavam tud ilyen felháborodást kiváltani, még azokban is, akik hisznek Bennem és követik Tanításaimat. Senki sem mentes közületek a támadásoktól. Ti, értékes követőim, a gonosz nyelvek Engem való szidalmazás elviselésének végső határán fogjátok találni magatokat. Le fognak köpni, ki fognak nevetni és ki fognak gúnyolni benneteket. A Saját Egyházam elleni összeesküvéssel fognak vádolni benneteket, azonban a ti egyedüli “bűnötök” az lesz, hogy támogatjátok az Igazságot. Azok, akik támogatják Isten Szavát, és akik nem hajlandók eltérni az Igazságtól, mindig azok keze által szenvedtek, akik mint Isten leginkább kiválasztott képviselői, azon szegény lelkek elé helyezték magukat, akik valóban szerettek Engem.
Különbség van azok között, akik azt mondják, hogy jobban tájékozódtak és ezért méltóbbak arra, hogy az Én Nevemben megítéljenek másokat, és azok között, akik egyszerűen csak szeretnek Engem. Ti csak akkor állhattok fel és csak akkor jelenthetitek ki Irántam való szereteteteket, ha az Én Példámat követitek. Én sohasem mondanám azt, hogy az egyik ember jobb, mint a másik, mert ti mindannyian bűnösök vagytok. De Én sohasem fogadnám el azokat, akik talán mindent tudnak Rólam, amit csak tudni lehet, és akik a mások fölötti fölényükkel hivalkodnak. Azok, akik azt mondják, hogy ismernek Engem és az Én Nevemben másokat sértegetnek, egyáltalán nem ismernek Engem.
Az ördög egóval, gőggel és haraggal tölti el a lelkeket. Ezen három jellemvonás által fogjátok tudni, hogy jelen van egy lélekben, amikor megpróbálja azokat a lelkeket elhallgattatni, akik Isten Igazságát hirdetik. Mennyire fognak az ilyen lelkek szenvedni, különösen most, amikor ezt a Küldetést – a leginkább várt Küldetést – egymás között megélitek. Mindenki közületek, aki válaszol Hívásomra, olyan gyalázkodásnak és nyilvános gúnyolódásnak lesz kitéve, hogy még levegőhöz sem kaptok – olyan gonosz lesz a gyűlölet kiáradása. Azt akarom, hogy tudjátok, hogy nem ti vagytok azok, akiket ez a gyűlölet megcéloz, hanem Én. A Sátán el szeretné hallgattatni a Hangomat, mivel az eljutott hozzátok, hogy gonosz tervétől megmentsen benneteket, amelyet ő gondosan megszervezett, és amelyet már oly hosszú ideje tervezett. A Sátán nem juthat győzelemhez, de tudja, hogy mennyire szenvedek, amikor elragadja Tőlem a lelkeket. Ne engedjétek, hogy ez a zavaró hatás megvakítson benneteket az Igazsággal szemben.
Az Igazság meg fogja menteni a lelketeket, és amikor terjesztitek az Igazságot, akkor ez még több lelket fog hozni Nekem. Ezen eszközök segítségével fogom legyőzni a fenevadat. Ti minden bajtól védve lesztek, de méltatlanul fogtok szenvedni, mert bolondoknak titulálnak. És mindezt azért, mert szerettek Engem.
Jézusotok

Európa önfelszámolása: karácsonytalanítás Asztúriában

"Betiltották a karácsony és a húsvét, mint ünnepi elnevezések használatát Asztúria, az észak-spanyolországi tartomány iskoláiban. Asztúria szocialista kormányzatának oktatási minisztere, Ana González Rodríguez szerint ugyanis ezek a keresztény vallásra emlékeztető régi elnevezések sérthetik a nem keresztények érzékenységét, így le kell őket cserélni. A karácsonyból ezért télünnep, téli szünet; a húsvétból pedig második trimeszteri szünet lesz mostantól.
asturia.jpg
Asztúria zászlaja a győzelem keresztjével, alfától omegáig
Mondhatjuk ugyan, hogy ez egy távoli ország távoli tartományának közepes fontosságú belügye. Az asztúriai sztori viszont egyszerűen hemzseg a történelmi áthallásoktól és a mindenhol és minden korban aktuális tanulságoktól. Európai történet ez, minden ízében. Jó messziről kezdjük a mondandónkat.
asturias.png
Pelayótól a karácsonytalanító Ana González Rodríguezig
Asztúria. A jobb középiskolákban tanult, történelmet kedvelő magyar olvasóknak is derenghet, hogy mi volt ennek az észak-spanyolországi, hegyek és óceán közé zárt kis tartománynak a legfontosabb történelmi szerepe. Asztúria volt az egyetlen ibériai királyság a kora középkorban, amely a legnyomorúságosabb időkben is ellen tudott állni a mórok és az általuk képviselt iszlám terjedésének. De még hogy. Szinte a tolkieni Gyűrűk ura elevenedett fel a valóságban. Miután 711-ben a mórok átkeltek Gibraltárnál, döbbenetesen rövid idő alatt lerohanták az Ibériai-félszigetet és a mai Franciaország déli részét, előbbiben több száz évre berendezkedve. Ebben az időben Észak-, Kelet- és Dél-Európa is még csak a kaotikus népvándorlás kései időszakát élte, s a mórok betörésével komoly veszélybe került a gyenge lábakon álló keresztény Európa. De még mielőtt 732-ben sor került volna a történészek többsége szerint tényleg egész Európa sorsát eldöntő poitiers-i csatára a frankok és a mórok között (ahol, ha Martell Károlyék veszítettek volna, nem maradt volna egy ellenállásra képes keresztény sereg sem Európában); Asztúria már rég túl volt a maga, igazi lovagkorba illő fordulópontján.
A mór inváziót túlélt, az asztúriai hegyek közé bujdosott vizigót nemesek egy csoportja 718-ban egy társuk, Pelayo mellé állt, hogy fellázadjanak a muzulmánok uralma ellen. A mórok büntetőexpedíciót küldtek rájuk, de Pelayo alig háromszáz főből álló serege visszavonult egy hegyek közötti szűk völgybe, valahová a Picos de Europa (Európa-csúcs) alá. Mintha a Helm-szurdok csatája elevenedett volna meg a völgyben, úgy sikerült a hegyoldalakról rohamozva, Pelayo által vezetve legyőzniük az idegen ellenséget. Ez volt a 722 nyarára datált covadongai csata. ami után a leigázott keresztény falvak népe is fellázadt a mórok ellen, a maguk erejével gyengítve az ellent. Ez alapozta meg az első független, keresztény ibériai királyságot, Asztúriát.
Rég volt, nagyon rég, de igaz volt. Azóta jóval több mint egy évezred telt el, de Asztúria megőrizte saját születésének hagyományait. Ott van rögtön a tartomány zászlaja (lásd nyitóképünket), kék alapon arany keresztjével (mely keresztet a hagyomány szerint Pelayo viselt a covadongai csatában). A kereszten pedig két betű lóg, az Alfa és az Omega betűje, s ennek jelentését talán nem is kell megmagyarázni. Asztúria címere ugyanezt a keresztet ábrázolja, körben a felirattal: „HOC SIGNO TVETVR PIVS - HOC SIGNO VINCITVR INIMICVS” („Ez a jel a hívőt védelmezi, ez a jel győzelmet hozott az ellenség fölött”). S az állam- és tartományalapító Pelayóra is szobrokkal emlékeznek Asztúriában.
picos.jpg
Civlizációs öngyűlölet a Picos de Europa alatt
A szép hagyományok mellett ugyanakkor Asztúria megváltozott: a 19. századtól bánya- és iparvidék lett, ahol hamar megerősödött a baloldali gondolat. A spanyol polgárháborúban is a köztársaság pártján állt a többség, és a Franco utáni évtizedekben is végig meghatározó maradt a szocialista párt, a baloldali ideológia. Mint régi vágású iparvidék, Asztúria ma meglehetősen válságos állapotban van, bár nem lóg ki a jelenleg eléggé kilátástalan spanyolországi közállapotokból. Lesújtó azonban a demográfiai helyzete: a legutóbbi adatok szerint 1,05 élve születés jut Asztúriában egy nőre, de ez a szám az elmúlt években 0,86 környékén is járt – ami az egész, születések tekintetében rosszul álló Európai Unió legrosszabb adatai közé tartozik.
Itt érünk vissza történetünk kiindulópontjához, a karácsony és a húsvét szavak baloldal általi betiltásához. Mi is a karácsony spanyolul? Navidad. Honnan ered a szó? A latin „nativitas”, vagyis „születés” szóból. És a húsvét spanyolul? Pascua de Resurrección, mondják, szépen összekapcsolva a zsidó eredetű ünnepnevet az újjászületéssel. Ana González Rudríguez és elvtársai szerint viszont ezek az elnevezések sértik egyesek érzékenységét, ezért be kell tiltani őket. S ahogy a hírekből kiderül: nem egyeztettek sem az iskolákkal, sem a szülői szervezetekkel (akik most utólag tiltakoznak a döntés ellen), egyszerűen megszavazták és kész. Dölyffel, dühvel, a haladás félreértett gondolatától megrészegülve, mintha a betiltás maga nem sértené nagyon sokak érzékenységét.
Születés, újjászületés, ősi és még ősibb vallási és történelmi hagyományok... mi ez a düh, amivel egy nagyszerű történelemmel bíró, de halódó, kihaló vidék baloldali vezetői nekimennek a saját történelmüknek, civilizációjuknak?
Ezen kellene töprengeni Asztúria óriáshegyei, a Picos de Europa alatt, és szerte mindenhol, a hagyományait veszni hagyó Európában."
Rajcsányi Gellért, mandiner blog

Cserháti Mátyás: Kik a jezsuiták?

2013.06.30 Jézus szavai egy választotthoz: Zűrzavar az Egyházban


2013.06.30 Jézus szavai egy választotthoz: Zűrzavar az Egyházban
Jézus: Drága engesztelő gyermekeim! Nagy szeretettel köszöntelek benneteket. Már most, a tanításom előtt Szent Véremmel teli aranytállal körbemegyek és védelmül a gonosz támadásai ellen mindegyiketeket lepermetezem. Ugyanis most olyan dologról lesz szó, ami egyáltalán nincs ínyére ellenségemnek. Arról a zűrzavarról fogok beszélni, ami napjaitokban eluralkodott az Egyházban.
Milyen más volt az Én Egyházam Krisztus után a kezdet kezdetén. Egyszerűségtől, Isten iránti hódolattól és tisztaságtól ragyogott. Lassan a gazdagság, a fény, a pompa melyben a hatalmon lévő főpapok fürödtek, éket vert közém, Jézus Krisztus és az én hívő népem közé. Ahogy teltek az évszázadok, úgy fakult az én Sziklámnak, Péternek egyszerűsége és tündöklő tisztasága. Kezdetben a pápák nem voltak megközelíthetetlenek a hétköznapi ember számára. Az első szerzetesrendek rongyos, mezítlábas alapítói bátran felkereshették az egyházfőt alapításengedélyért. Bezzeg a mai bíborosok maguk köré és a pápa köré vastag kőfalat vonnak. Erre jellemző példa, hogy már a második világháború előtt kértem Mária Natália
nővéren keresztül a normafai engesztelő kápolna felépítését. Hány és hány pápa váltotta azóta egymást, és az egyházi hierarchia makacs ellenállása megakadályozta, hogy valamelyik lánglelkű pap fiam személyesen megszerezze hozzá a pápai engedélyt.
Az első nagy zűrzavar az Egyház történetében a reformáció volt. Testem Luther és Kálvin engedetlensége, lázadása miatt darabokra szakadt. Ez nagy káoszt okozott a hívők seregében. Megszülettek a protestáns egyházak, melyek megreformálták a tízparancsolatot és az egész liturgiát.
A megcsonkított katolikus Egyház igyekezett megerősödni és védeni a hagyományokat. De a II. Vatikáni zsinat új reformokat vezetett be: az áldoztató rácsok eltüntetését, az állva és kézbe áldozást, a hívekkel szembe misézést, és a latin szentmisék helyett az anyanyelven misézést. Vajon mi okozta ezt a nagy változást? Az, hogy nem kívánatos elemek szivárogtak be a Vatikán legbensőbb szentélyébe. Ezt én mai üzeneteimben így fogalmaztam meg nektek, Gyermekeim: „Nem a pápákat vádolom, akik Péter székében ültek. Az ő küldetésük mindig védelem alatt állt. A pápák közül többen a Szentszék foglyaként éltek, szabadkőműves csoportoktól körülvéve, akik nem Istent képviselik. Gyűlölik Istent, és 50 éve hazugságokat terjesztenek Isten kegyelméről. Munkálkodásuk az Egyház összeomlásához vezet.”
A legnagyobb zűrzavart Egyházam életében, most a legújabb időben, Benedek pápa lemondása okozta, melynek indítékairól már adtunk tanítást nektek.  A pápaváltás alaposan megosztotta Egyházamat, papokat és híveket egyaránt. Két táborra oszlottak gyermekeim. Az egyik tábor, a többség, ujjongva fogadta a reformokat képviselő, alázatos színben megjelenő új pápát, a másik tábor, a kisebbség – az emberiségnek küldött üzeneteimben bízva – aggódva figyelte, és azóta is figyelemmel kíséri Egyházam sorsát. Ez a megoszlás nagy káoszt okoz. Komoly ellentétek születnek a magasabb körökben bíboros és bíboros között, püspök és püspök között, egyik pap és a másik között. A templomba járó hívek is ellentétbe kerülnek egymással. A bátrabbak igyekeznek terjeszteni az Igazság Könyvét, de gúnyolódással, rágalmazással, fenyegetőzésekkel találják szembe magukat. Látom, hogy egy lelkes, elszánt követőm saját költségén 20 db könyvet vásárolt és ajándékként osztogatja templomi hittestvérei között. Egy asszony csóválja a fejét és beszalad a sekrestyébe a szentmise után. Még ott találja a plébánost és megkéri, segítsen leállítani a könyveket osztogatót. A pap odamegy, leszidja a meglepődött asszonyt. Magyarázza neki, hogy aki ilyen szemetet olvas vagy terjeszt azt eretneknek nyilvánítja, és nem gyóntatja és nem áldoztatja meg. Azonnal hagyja el Isten Házát. Szegény gyermekem megalázva, fájdalommal teli szível távozik, és új helyet keres az igazság terjesztésére. Ez a szegény, megtévedt pap fiam felelni fog azért, hogy akadályozta Szent és Igaz Szavaim terjesztését.
Egy kis faluban látok egy kegyelmekkel gazdagon megáldott, bátor kiállású, lánglelkű papot. Ő nem söpri válogatás nélkül a szemétkosárba mai üzeneteimet, hanem gondosan elolvassa és híveivel is ismerteti. A szellemek megkülönböztetésének birtokában van. Az interneten kiszűri a hamis, ezoterikus közléseket és csak az én tiszta, igaz szavaimat fogadja el. Egyházközségében keresztes imahadjárat csoportot vezet. Fekete reverendában jár, és senkit sem áldoztat kézből. Nála csak azok nem térdelnek le szentáldozás közben, akik nem tudnak. Ó, ha látnátok milyen lelkiismeretesen gyóntat! Megmagyarázza minden bűn okát, következményét és tanácsot ad arra vonatkozólag, hogyan lehet legközelebb elkerülni. Szentmiséit teljes átéléssel, odaadással, hódolattal és lángoló Istenszeretettel végzi. Egyházmegyéjében a paptestvérei nem fogadják be, szektásnak és eretneknek bélyegzik meg. Ez az én lelkes papfiam még sincs egyedül, vannak még ilyenek a világon. Amikor majd elkezdődik az egyházüldözés, ők fogják alkotni a rejtekben működő, titkos egyházat. Lakásokban, barlangokban, pincékben fognak misézni az Én drága, forrón szeretett fiaim, és fogják kiszolgáltatni a szentségeket. Nélkülük elpusztulna az Egyház.
Ebben a zűrzavarban ellenségem, a gonosz jól érzi magát. Vigyorogva és elégedetten nézi a sok vitatkozó, veszekedő, egymást szidalmazó embert. Az egymástól eltérő állásfoglalások az eddig szépen működő engesztelő csoportokat szétzilálják. Mivel nincs a tagok között összhang, egyetértés, egymás után bomlanak fel. Házasságok és értékes baráti kapcsolatok mennek tönkre. Aki az én üzeneteimet követi így gondolkozik: Nagy a tét! Nem mindegy hova állok. Ha a barátom útját követem, elvész a lelkem. Jobb, ha szakítok vele.
A sátán ravasz, mint a kígyó. Első számú célpontjai a kiválasztottjaim. Közülük is azok, akik a legismertebbek, és tömegeket vonzanak maguk után. Kitűnően utánozva Hangomat vagy édesanyámét, és álnokul felvéve alakunkat, hamis látomások formájában megtéveszti szegény választottjaimat. És mint, aki jól végezte dolgát, a tágas útra tereli a rajongók hiszékeny sokaságát.
Kérdés, hogy nektek drága gyermekeim, mi a teendőtök az Egyháznak ebben a zűrzavaros időszakában. Először is óvatosnak, megfontoltnak kell lennetek. Csak a legbizalmasabb és legmegbízhatóbb lelki testvéretekkel legyetek nyíltak és őszinték hovatartozásotokat illetően. Eszetekbe ne jusson haragot, gyűlöletet táplálni magatokban az ellentábor tagjaival szemben. Imádkozzatok értük,  mert lelkük nem jó irányba halad. Isten nevében minden rosszat mondanak rátok. Továbbra is terjesszétek igaz Szavaimat, de vigyázva, hogy áruló kezébe ne kerüljön, mert ellenetek fordítja. Vigyázzatok, hogy mit beszéltek a telefonba, mert már mindent tárolnak, és majd az üldözések alatt előkeresik, amire kíváncsiak. Ügyeljetek rá, hogy még sokáig fennmaradhasson engesztelő és virrasztó közösségetek. A csoportok titkairól, legbensőbb dolgairól idegeneknek ne beszéljetek! Minden szabadidőtöket lélekmentéssel töltsétek, mert a ti imáitok fogják megmenteni megtévesztett felebarátaitokat. Kerüljétek az olyan okkult, sátáni praktikákat, gyógymódokat, melyek démonokat rakhatnak rátok, mint a homeopátia, mágneses ágyak, akupunktúra, ingázás, jóga, agykontroll, horoszkópok, fénygyógyászat, szellemgyógyászat.
Szorosan fogjátok a kezemet, egy pillanatra se szakadjatok el tőlem. A napi szentmise, a heti gyónás és napi szentáldozás erőt ad nektek és megtart mellettem, az igazság oldalán. Nektek, követőimnek e zűrzavaros időben nyitott szemmel kell részt vennetek a szentmiséken, hogy észrevehessétek, ha valami új módosítás sérti az Egyház hagyományait. Ne ítélkezzetek olyasmiről, ami még nem történt meg. Jelenleg engedelmességgel tartoztok egyházi előljáróitoknak, addig a pontig, míg én jelen vagyok testemmel és véremmel, isteni dicsőségemmel az Eucharisztiában.
Drága kincseim! Ebben a Nagyfigyelmeztetés előtti káoszban egy misztikus képet mutatok nektek. Itt állok előttetek hatalmasban, fejem a mennyezetig ér, csak körvonalam látszik, fényből. Az én testem az Egyház. Lelki szemeitekkel láthatjátok, hogy ez a titokzatos Test telis-tele van kicsi emberekkel: férfiakkal, nőkkel, gyermekekkel, papokkal, hívőkkel, közömbösökkel és hitetlenekkel, különböző felekezetekhez tartozókkal. Nagy mozgolódás, vitatkozás, veszekedés, ítélkezés, rágalmazás van köztük, mindenki a maga igazát hajtogatja. Két táborba csoportosulnak. Többen vannak, akiket ellenségem megtéveszt. Kevesebben az én követőim. Az egység felbomlása miatt misztikus testem egyre betegebb lesz, sok sebből vérzik, gyengeségében összeesik és elterül a földön. Az én bátor katonáim, akik hisznek szent és igaz szavaimban, összefognak az egész világon és kicsiny sereget alkotva Szentséges Szívem Sebében találnak menedéket. Vérem tavában fürdetem őket, hogy megtisztulva erőt gyűjtsenek a további harchoz. Atyám hatalmas alakja lehajol a Mennyből, fekvő, beteg Testem fölé borul és minden fájó, vérző tagomat végigsimítja atyai szeretetével és irgalmával. Kiemeli mellemből szeretettől lángoló, töviskoszorúval átfont, sebes Szívemet. Ott dobog a tenyerén. Így szól hozzátok, a szívsebemben rejtőzőkhöz: „Jöjjetek elő, kicsi harcos, állhatatos porszem gyermekeim! Lépjetek ki a tenyeremre, hogy megerősíthesselek titeket.” Ahogy ott álltok, maroknyi csapatom, a Mennyei Atya rálehel mindkét kezére, amelynek következtében a kegyelem fénye beborítja tenyereit és ti ebben a ragyogásban egészen feloldódtok, átmelegedtek. Különleges nagy erőre és bátorságra kaptok. Másik hatalmas kezét felemelve áldó keresztet rajzol fölöttetek a levegőbe. Majd lehajol hozzám, az Egyházhoz, a beteg testemhez és nagy szeretettel visszahelyezi keblembe Szentséges Szívemet, veletek együtt, drága követőim. Az isteni kegyelemtől megújulva megragadjátok fegyvereiteket: a rózsafüzért, a keresztes imahadjárat imáit, böjtjeiteket, áldozataitokat, és újra elvegyültök megtévesztett testvéreitek közé, hogy felkészítsétek őket a Nagyfigyelmeztetésre, a megpróbáltatásokra és az én második dicsőséges eljövetelemre. Amen.