2024. július 26., péntek

Jennifer - „az emberiség nem lehet többé vak az igazsággal szemben”

2024. Július 18.,  - 14:27



Az én gyermekem,


Amikor a gonosz nem tudja többé elrejteni magát, az emberiség nem lehet többé vak az igazsággal szemben. Mert ez a legsúlyosabb veszély az ember lelkére - látni az igazságot, tudni az igazságot és megtagadni az igazságot. Gyere; gyere a fényre szeretetem fényéhez, jöjjetek az igazság fényéhez, gyermekeim, mert én vagyok Jézus, az út, az igazság és az élet.

Legyetek békében, és tudjátok, hogy győzelem jön azok számára, akik elfogadják az igazságot, mert az én irgalmam és igazságosságom győzni fog.


2024. július 25. - 16:30



Az én gyermekem,



Összehívom gyermekeimet, hogy alakítsanak egy imahadsereget. Egyesítsétek családjaitokat, egyesítsétek szomszédait és imádkozzatok, elmélkedjetek az evangéliumi üzenetről, és mondjátok el a rózsafüzért. Ez egy felhívás az én gyermekeimnek, hogy bíznotok kell a megkülönböztetésben, és a Szentlélek vezetése által, ti növekedni fogtok a szentségben, és lesz erőtök elfordulni a világtól.


Gyermekeim, a világ oly sok szívet emésztett fel a büszkeséggel, és kevés lélekben maradt alázat. Ne engedjétek, hogy a világ hamis békét adjon nektek. Arra kérem gyermekeimet szerte a világon, hogy töltsetek meg egy óceánt imával, hogy visszafogjátok igazságosságom tengerét. Az imádságon keresztül fogok áthatolni a büszkeség falain, és olyan szíveket hozok elő, amelyek jótékonyak és az igazságban élnek. Jöjjetek és legyetek tanítványaim - legyetek tanúim ebben a világban. Ne mindig a test gyógyulását keressétek. Először a lélek gyógyulását kell keresnetek. A szenvedés a legnagyobb értéketek, hogy helyet kapjatok az ünnepi asztalnál. Most pedig menjetek előre imádságban, alázatban és a szeretet cselekedeteiben, mert én vagyok Jézus, és az én irgalmam és igazságosságom győzni fog.

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

MINDENKINEK MEG KELL VÁLTOZNIA, MINDENKINEK MEG KELL VÁLTOZNIA!  A HÁBORÚ ELŐTTI PILLANATBAN VAGYUNK ... JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK 2024. JÚLIUS 4-ÉN

Szent Szívem szeretett gyermekei:

Megáldalak benneteket Legdrágább Véremmel, amely örök életet ad, életet bőségben, és amely megadja nektek a Megváltást.

SZABAD AKARATOTOK VAN....
MINDEN GYERMEKEM FELELŐSSÉGE, hogy elfogadja, hogy mennyi kegyelmet és jót adtam neki, vagy megveti azokat (vö. Jn 1, 16-17).

Szeretett gyermekeim, a lelkiismeretetekkel kell megmentenetek a lelketeket azáltal, hogy megvizsgáljátok tetteiteket és cselekedeteiteket életetek során.

Jó, ha nagy értelmiségiek oktatják gyermekeimet, de nem kívánom a nagy értelmiségieket, nagy szónokokat vagy nagy gondolkodókat, ha nem alázattal közelednek Hozzám, ha nem hívják fel testvéreiket és nővéreiket, hogy tudatosítsák a döntő pillanatot, amelyben élnek, és a lelki vészhelyzetet, amelyben találják magukat.

Szeretett gyermekeim:

EZ A NEMZEDÉK MEGÍZLELI ÖNMAGA EPÉJÉT, MEGÉLI A BÉKE GYÖTRELMES PILLANATAIT.

Mennyire szenvedek gyermekeimért, mennyire szenvedek ezért a nemzedékért!

Arra hívlak benneteket, hogy világosan nézzétek meg, mi történik az emberiségben, nem néhány országban, hanem az egész haraggal megfertőzött emberiségben.

Gyermekeim, nincs szükségetek háborúra ahhoz, hogy megtámadjátok egymást; hagytátok, hogy a büszkeség növekedjen bennetek, és a büszkeség minden rossznak a kezdete.

A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ SZÍNPADÁRA LÉPETT.....
NEM FOGJÁTOK MEGÁLLÍTANI!

Imádkozzatok és javítsatok, a tudományt a gonosz megteremtésére használták. A felsőbbrendűség elérésére használható, hatásos fegyverek megalkotása az, ami az emberi teremtményt létrehozta.

Kisgyerekek:

AZ IMA A LEGFONTOSABB!
MEGHALLGATOM IMÁITOKAT, HA AZOK BŰNBÁNÓ, ŐSZINTE SZÍVBŐL SZÜLETNEK.

Mindenkinek meg kell változnia, mindenkinek meg kell változnia!

Mindenkinek van gyengesége a vérmérsékletében, a létmódjában, a reakcióiban (vö. II. Kor. 12, 7-9).

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Közép-Amerikáért.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Európáért.

Szívemben hordozlak benneteket. Megáldalak mindannyiótokat. Szeretlek benneteket.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE:

Testvérek és nővérek:

A mi Urunk Jézus Krisztus szólt hozzánk, és azok számára, akik hisszük, hogy Ő az Isteni Ige, ez arra késztet bennünket, hogy leboruljunk az Isteni Szeretet előtt.

Urunk világossá teszi számunkra, hogy az üdvösségért való felelősség személyes, és hogy tudatosabbnak kell lennünk, emlékezve arra, hogy a kereszthalállal Ő adta nekünk a megváltást. Mi többet kérhetünk?

Rossz cselekedetek elkövetése után az Úr elé járulunk kegyelmet kérve, de tudatában kell lennünk annak, hogy a változás a mi felelősségünk, és folyamatosan, minden pillanatban látnunk kell, hogy milyen szokásaink vannak, hogy ne csapjuk be magunkat, mert tudjuk, hogyan ismerjük fel, hogy rosszul vagy helyesen cselekszünk. Fogadjuk el, amit rosszul csinálunk, hogy változtassunk rajta, amíg még van időnk. Tegyük fel magunknak a kérdést:

Mi zavar minket?
Mit hordozunk magunkban, ami arra késztet, hogy zavarjuk a testvéreket?
Mi az, ami a testvérek többségének nem tetszik bennünk?
Legyünk tudatában annak, hogy ma magunkat változtassuk meg, ne a körülöttünk lévőket, mert az idő nem időszerű, és meg kell mentenünk a lelkünket. Legyünk a béke és a szeretet teremtményei, hogy ami a szánkból kijön, azt előzetesen átgondoltuk és a Szentlélek fényében meditált bensőnkből, nem pedig a sokszor beleegyező és rosszul nevelt egónkból.

Készüljünk fel a nehéz időkre, ez egy teljesen más idő lesz, amit át fogunk élni, semmi sem lesz olyan, mint ma.  A globális háború előtti időben vagyunk, ahol minden megváltozik, és az ember a Föld hatalmasainak döntései közepette él.  Tudjuk, hogy a nemzetek már felkészültek a védekezésre vagy a nagy támadásra, mielőtt Isten Keze lehetővé tenné a bejelentés beteljesedését a háború leállításával, hogy az ember ne pusztítsa el teljesen Isten teremtését.

Imádott vagy Te Urunk, imádott az örökkévalóságig.
Te vagy a hatalmasok hatalmasa, az, aki minden teremtmény felett állsz.
A Te Hatalmad előtt minden elesik, és aminek fel kell emelkednie, az felemelkedik,
Mert Te ugyanaz vagy tegnap, ma és mindörökké.
Tied a dicsőség, a hatalom és a dicsőség örökkön-örökké.

Ámen.

MIELŐTT ELJÖN A RETTENETES PILLANAT. Mária üzenete. Luz de Maria de Bonilla 2024.07.04.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:

FELHÍVLAK BENNETEKET, HOGY MARADJATOK ÉBER ÁLLAPOTBAN A POKOLI ELLENSÉG TÁMADÁSAIVAL SZEMBEN.

Nem nézitek őt, néhányan közületek még nem érezték őt, de más testvéreitek érzik őt, mert szenvednek a nagy árnyék alatt, a nagy ellenség alatt, amely a háború.

Mennyire ostorozza a háború magát az embert, és mennyire eljut az emberi istentelenség az ártatlanok mártírjává, anélkül, hogy a szívet megenyhítené!

Gyermekeim!

SÜRGŐS A BELSŐ VÁLTOZÁS, SÜRGŐS, HOGY CSATLAKOZZATOK A VÉGIDŐK SEREGÉNEK SORAIHOZ, AMELY A VÉGIDŐK APOSTOLAINAK SEREGE (1), AKIKET AZ KÜLÖNBÖZTET MEG, HOGY SZERETET, HOGY SZERETET BIRTOKÁBAN VANNAK, HOGY SZERETETBŐL TÁPLÁLKOZNAK ÉS SZERETETBŐL ÉLNEK.
(Vö. I. Kor. 13, 1-8).

Gyermekeim, azok, akik rosszul bánnak egy alázatos testvérrel, akik Fiam eszközeinek üldözésére indulnak, sötétségben találják magukat, és ebből a sötétségből addig fognak kijönni, amíg nem sikerül szívből megtérniük.

Gyermekeim, én vagyok a ti Anyátok, és veletek leszek az idők végezetéig.

Kicsinyeim, szeretlek benneteket, és Szeplőtelen Szívemben és Anyám méhében tartalak benneteket, hogy a szeretet szakértőiként (vö. ApCsel 20:35) fogtok megszületni, és megkapjátok a többit is.

Kicsinyeim:

SZERETLEK BENNETEKET, ÉS ISTENI FIAM VÉGTELENÜL SZERET BENNETEKET.....

MÉG VAN IDŐ A BŰNBÁNATRA,
MÉG MINDIG ELÉRHETED AZ ÚJ TEREMTMÉNYI LÉTET,
MERT A HÁBORÚ NEM CSAK FEGYVEREKKEL FOLYIK, A HÁBORÚ SZELLEMI HÁBORÚ, ÉS MAGA A SÁTÁN PARANCSOLJA.

Ezért örüljetek a szenvedésnek, örüljetek a szenvedésnek, örüljetek annak, hogy felajánljátok Isteni Fiamnak azt, amit mások nem tudnak, mert aki a legtöbbet adja, az kapja a legtöbbet, és aki a legtöbbet szenved, az dicsőül meg a legjobban, de aki Isteni Fiam akaratából szenved, nem a saját akaratából.  Legyetek kedvesek, legyetek jótékonyak, legyetek távolságtartóak, legyetek türelmesek és legyetek szeretettel.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, ahogy közeledik az idők ideje, amelyet maga a hatalom embere hordoz, úgy közeledik az idő, amikor Isteni Fiam közbelép és megfenyíti az emberiséget a kinyilatkoztatásokon keresztül, amelyeket már ismertek.

Maga a teremtés és maga a természet, tudván, hogy minden közeledik, és hogy nagyrészt el fog pusztulni ebben az időben, reagál, és továbbra is reagálni fog. Ezért tisztítják meg a vizek a földet, ezért ráznak meg mindent a szelek, ezért rohan a tengerek vize a partok felé és azon túl; ezért törnek ki a vulkánok kitörési láncolatban, még a legveszélyesebbek is, mert a Teremtés megérzi, hogy mit tervez az ember.   Ezért gyermekeim, ti, akik Isteni Fiam teremtményei vagytok, változtassatok, bánjátok meg, mielőtt elérkezik a rettegett pillanat.

ISTENI FIAM MINDENKOR BENNETEK VAN, ELKÍSÉR BENNETEKET, ÉS MINDIG VELETEK VAN.

MINDEN IDŐBEN ISTENI FIAM BENNETEKBEN VAN, ELLÁTOTOK, ÉS EZ AZ ANYA NEM HAGY EL TÉGED, ezzel az erővel kell folytatnotok, gyermekeim, terjeszteni az Isteni Akarat által megengedett Igét, mielőtt minden kialszik, és nem sikerül meghallanotok az Isteni Hívásokat, de sikerül meghallanotok a Szentlelket, amely megvilágosít benneteket mindennapi munkátokban és tetteitekben.

Megáldalak benneteket gyermekek az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Mária Anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.

(1) Az utolsó idők apostolairól olvassátok...

A HARCOK FOKOZÓDNAK, AMELYEKET NEM LEHET MEGÁLLÍTANI ... A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. JÚLIUS 10.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, szeretlek benneteket, kisgyermekeim, megáldalak benneteket.

Arra kérlek benneteket, hogy napi imáitok egy részét szenteljétek az emberiségért (vö. I Tim 2, 1-4).

Isteni Fiam szeretett gyermekei, amikor az emberi teremtmények békéről beszélnek, hamis béke jön, és a háború erősebb.

A legtöbb ország intézményeivel együtt súlyos konfliktusokban van. Az intézmények, amelyek erős pillérek voltak és szilárdságot adtak az államoknak, most meggyengültek az engedékenység miatt, amelynek vezetőik kitették őket.

Isteni Fiam nevében arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok egymásért, és ne veszítsétek el a hiteteket, éljetek Isteni Fiam tanításai szerint, betartva Isten törvényét, tiszteletben tartva az egészséges hagyományt és teljesítve a szentségeket, amelyeket jelenleg annyira megvetnek.

Az emberi teremtmény országról országra vándorol, különféle ideológiákat (1) cipelve magával, felgyorsítva annak bukását, ami az ember támasza volt az életben.

AZ ORSZÁGOKAT FŐKÉNT EURÓPÁBAN BELÜLRŐL TÁMADJÁK MEG, ANÉLKÜL, HOGY SZÁMÍTANÁNK RÁ; EZ HAJNALBAN LESZ, OLYAN LESZ, MINT EGY MÉHRAJ, AMELY VÁRATLANUL TÁMAD.

Európában több országot is megtámadnak (2):

Franciaországban vér folyik az utcákon....

Olaszországot a kommunista országokból érkező csapatok meglepik, káosz alakul ki...

Anglia már nem lesz olyan, mint volt a fényűző palotáival, a luxus eltűnik, minden romokban hever...

A Közel-Kelet lángol, a harcok szüntelenül fokozódnak; a szenvedés egyre erősebb, az idegen országok gyorsan érkeznek, és egy szempillantás alatt a nagy harc egyre nagyobb...

Gyermekeim, Észak-Amerikában lebontják a Szabadság-szobrot, a tengerbe zuhan és elsüllyed, előrevetítve a nagy nemzet szenvedését......

Nagy és kis országok mind szenvednek a könyörtelen elmék előtt, akik csak a győzelemre gondolnak.

Dél-Amerika sok gyermekemet fogja fogadni, akik biztonságot keresnek. Mielőtt ez megtörténik, Dél-Amerika megtisztul:

Argentínában kitör a forradalom (3), Isteni Fiamnak fájdalmat okoz.....

Brazília szenved és begyullad, a karneválok nevetése nem lesz többé hallható, az emberi teremtmények Istenhez kiáltanak majd kegyelemért.

Chile erősen szenved, gyermekeim nagy kétségbeesésben keresik családjukat.

Kolumbiában azok kezébe készülnek kerülni, akiknek nincs kegyelem, de testvéri országaik segítenek rajtuk.

MINDEZ SZÜKSÉGES, GYERMEKEIM, SZÜKSÉGES!

A CSODÁK KÖZÉPÉBEN ÉLNEK, AMELYEK AZOK TÁMOGATÁSÁBAN LESZNEK, AKIK IMÁDALOMBAN ÉLNEK (vö. Mk 10, 27).

Az Angyali Légió megvédi őket és megszabadítja őket az ellenség karmai közül.

A HITRE VAN SZÜKSÉG, NEM A FÉLELEMRE, NEM A FÉLELEMRE, HANEM A HITRE.

Szeretett gyermekeim, Isteni Fiam arra hív benneteket, hogy állandó imádók legyetek. Szívünknek szenteljétek otthonotokat.

Azok, akiknek el kell hagyniuk otthonukat, érezni fogják a Szentlélek sugallatát. Maradjatok meg a hitben, kétségbeesés nélkül.

Amit tudnotok kell, azt tudjátok. Folytassátok az utat a legjobb olajjal meggyújtott lámpással (vö. Mt 25, 1-13): az isteni ígéretekbe vetett hittel.

ANYAKÉNT ÜDVÖZÖLLEK, VÉDELMEZLEK ÉS MEGÁLDALAK BENNETEKET. ISTENI FIAM KERESZTJÉNEK LÁBÁNÁL FOGADTALAK (JN 19, 25-27), ÉS SOHA NEM HAGYLAK EL BENNETEKET.

Megáldalak benneteket, gyermekeim, a béke és a folyamatos áldás pillanatai fognak eljönni.

Mária Anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!

(1) A hamis ideológiákról olvassa el...
(2) Üzenetek Európáról és országairól, olvassa el...
(3) Argentínáról szóló üzenetek, olvassa el...


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE:

Testvérek:

Boldogasszony Anyánk szavaiba vetett hitet megtartva és az Ő hívásának engedelmeskedve imádkozzunk:

Szentséges Szíveknek szentelve
(A Boldogságos Szűz Mária diktálta, 2015.03.05.)

Meghívlak benneteket, hogy imádkozzatok egy Szívben:
Itt vagyok én, Megváltó Krisztusom Szent Szíve.
Itt vagyok, Szeplőtelen Szív, Szeretet Anyám Szeplőtelen Szíve.
Hibáimat megbánva jövök hozzád.
és bízom abban, hogy elhatározásom, hogy megváltoztatom
lehetőség a megtérésre.

Jézus és Mária Legszentebb Szíve,
az egész emberiség védelmezői,
ebben a pillanatban úgy mutatkozom be, mint a ti fiatok.
hogy önként szenteljem magam e szeretett Szíveknek.
Én vagyok a fiú, aki könyörögve jön, hogy lehetőséget kapjon a megbocsátásra és az elfogadásra.
hogy megbocsássatok és befogadjatok.

Előrelépek, hogy önként megszenteljem az otthonom,
hogy ez egy olyan templom legyen, ahol a Szeretet, a Hit, a Remény és a
Szeretet, hit, remény
és a gyámoltalanok menedéket és szeretetet találnak.
Itt könyörgök az ilyen Szentséges Szívek pecsétjéért.
rám és szeretteimre,
és legyek én annak a nagy szeretetnek a megismétlője.
a világ minden emberi teremtménye számára.

Otthonom legyen fény és menedék azok számára, akik vigasztalást keresnek,
legyen mindig derűs menedék,
hogy a Legszentebb Szíveknek szentelve,
minden, ami az isteni akarattal ellentétes,
meneküljön el otthonom ajtajai elől,
amely ettől a pillanattól kezdve az Isteni Szeretet jele,
mivel Jézus Isteni Szívének lángoló szeretete pecsételte meg.
Jézus Isteni Szívének szeretetét.

Ámen.

"OLYAN FEGYVEREK NEM KERÜLTEK ELŐ, AMELYEK PUSZTÍTÓAK" NEM AZ A SZEMÉLY A NAGYOBB, AKI TÖBBET IMÁDKOZIK ... JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. JÚLIUS 15.

Szeretett gyermekeim, Örök Szeretetemmel szeretlek benneteket, szeretlek mindannyiótokat.

AKIK IGAZÁN MEGBÁNVA ÉS SZILÁRD SZÁNDÉKKAL, HOGY MEGVÁLTOZTASSÁK ÉLETÜKET, ELÉM JÁRULNAK, RÁJUK ÁRASZTOM KEGYELMEMET.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok időben és időn kívül, ez végtelen jótétemény számotokra.

Menjetek a kiengesztelődés szentségéhez, fogadjatok Engem az eucharisztikus szentségben; szükségetek van a valódi tudatosság állapotában vett szentáldozásra, tudva, hogy minden alkalommal, amikor befogadtok Engem, a Föld ragyog, és az Én Házamból a lelket visszatükröző fényt látjuk, az Én Szeretetem fényét (vö. Jn 12, 35-36).

AZ, A KI A LEGTÖBBET IMÁDJA, NEM A LEGNAGYOBB, DE GYERMEKEIM LEGNAGYOBBJA AZ, A KI TELJESÍTI MEG NEKEM, AZ, AKI SZERETETTEL ÉRZEM, ÉS AZ IGAZSÁGOMBAN JÁR (vö. Jn 8, 31-32).

Gyermekeim, a gonoszság árnyéka minden alkalommal a Földön mozog, és nektek lelki éberségben kell maradnotok, hogy ne vezessen benneteket bukásra, vagy arra, hogy közömbösek legyetek a napi történésekkel szemben.

TUDNOTOK KELL, MI TÖRTÉNIK AZ EMBERISÉGBEN, NEM ÉLHETTEK AZ EMBERISÉG RÉSZEKÉNT ÉS NEM LEHETTEK KÖZÖMBÖSEK A NAPI TÖRTÉNÉSEKKEL SZEMBEN.

Tudni fognak a háborúban álló nemzetek közötti indokolatlan békeszerződésekről. Ez megbízható lenne, ha a cél a közjó lenne; de ez az egész emberiségben és még inkább a nagy nemzetekben elveszett.

Azok a fegyverek, amelyek még nem kerültek napvilágra, annyira pusztítóak, hogy gyermekeim olyan sokat fognak szenvedni, amikor egy világhatalom uralkodója úgy dönt, hogy aktivál egy ilyen fegyvert, hogy az emberiséget általában elképzelhetetlen szenvedést fognak okozni.

A legtöbb emberből eltűnt a szeretet.....
A világuralomért folytatott küzdelem jelenleg mindent felülmúl; még Teremtésemből is száműznek Engem, mivel úgy érzik, hogy ők Istenek, és azt hiszik, hogy nem figyelem munkájukat és cselekedeteiket.

Egyszerre jövök Irgalmammal és Igazságosságommal...

SZERETET VAGYOK, NEM BÍRÓSÁG, „AZ VAGYOK, AKI VAGYOK” (2Móz 3, 14) ÉS MEGSZABADÍTOM, AKÁRMIKOR MEG KELL ÁLLÍTANOM, DE A FÖLD NEM LESZ MEG (vö. Fil 2, 5-11).

AZ ÖRDÖGNEK NINCS NAGYOBB HATALMA, MINT NEKEM, EZT MEG KELL ÉRTENETEK, HOGY SZILÁRDAN MEG TUDJATOK ÁLLNI. Az ördög pusztító ravaszságával kísérti gyermekeimet, és sikerült behatolnia a nagy tudósok elméjébe, akik megalkották azt, amit a tudomány ma arra fog használni, hogy gonoszságot okozzon, megölve magát az embert.

Súlyos világeseményeket fogtok látni. A világ néhány uralkodójának élete továbbra is veszélyben van, ahogy ez nemrég történt, és Szűzanyám előre figyelmeztetett benneteket. Amikor a halálnak nem kellene fenyegetőznie valamelyik gyermekem életében általában, nem fenyeget, még akkor sem, ha úgy tűnik, hogy minden ellenük van. A csodák akkor teljesülnek be, amikor az Én Akaratom az, hogy az emberi teremtmény megtérjen, és az emberiség javára és lelke javára dolgozzon és cselekedjen, hogy megmeneküljön és elnyerje az örök életet.

Legyetek éberek, kicsinyeim, legyetek éberek!
Az emberiség ingoványos vizeken jár, mivel nem hisznek az Én Igémben, mivel nem teljesítik a parancsolatokat és a szentségeket; szívük megkeményedett, és gondolkodásuk a rosszra vezeti őket, megfagyasztva a közjót.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, veszély fenyegeti a hatalmas nemzetek több uralkodóját, akik csendes ellenségek célkeresztjében találják magukat, akik meg akarják őket ölni.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, az emberiség káoszban van; összezavarodott a belém vetett hit kevéssé vagy egyáltalán nem hisz, és az intézmények széttöredezetté váltak.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, az emberiség sorsát maga az ember határozta meg azzal, hogy elszakadt Tőlem.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a magasban egy ismeretlen fényt láttok, amely nem barátságos a Földhöz.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, maradjatok éberek, a nagy nemzetek újra és újra megrendülnek, szenvedni fognak.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a nagy vulkánok működésbe lépnek.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a Sas Földje belső káoszba kerül.

Szeretett gyermekeim:

AZ EMBERISÉG BELÉPETT A HÁZAM ÁLTAL MÁR BEJELENTETT ESEMÉNYEK TELJES KIBONTAKOZÁSÁBA.
A HÍREK FOLYAMATOSAK.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok a fiatalokért, akik versenyeznek, a gonoszság nem áll meg.

Szeretetem hív és vonz benneteket, jöjjetek hozzám ellenállás nélkül.
Áldásom legyen mindnyájatokban, rendíthetetlen hit.  Ti vagytok az Én Nagy Kincsem

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek:

De azt akarja, hogy elemezzük az üzenetet, hogy megértsük, mit akar közölni velünk.

A népek sorsát maga az ember jelöli ki, aki azt hiszi, hogy a legjobb az, ami a fejében van, de lehet, hogy ez a legtávolabb áll a valóságtól, mert ezt csak Isten ismeri.

Az ideológiák és a zűrzavar kárt tesznek azokban, akik nem a hitben összpontosulnak.  Maga a társadalom vette magára, hogy elhiteti az emberiséggel, hogy ő a nemzetek sorsának ura.

Urunk figyelmeztet bennünket az ördögre, aki nem nyugszik a gonoszságtól, amíg mi, Isten gyermekei alszunk. Az ördög azokon élősködik, akik zavarban vannak, és már nem hisznek a Szentháromságban, a mi Szűzanyánkban és Szent Mihály arkangyal, az Egyház védelmezőjének védelmében.  Ezért van az, hogy az emberiség ezen kritikus pillanataiban, amikor egy hajszálon függünk, Szent Mihály arkangyal nagy jelentőséggel bír számunkra és Szűzanyánk számára. Megkapták a hatalmat, hogy harcoljanak a pokoli ellenséggel: az Antikrisztussal és annak csápjaival szemben, bármi legyen is az.

Testvérek, nagyon fontosak vagyunk az emberiség sorsában, és mivel mindannyian Isten gyermekei vagyunk, van egy napunk, amikor megszületünk és van egy napunk, amikor meghalunk. Amikor áldást kapunk arra, hogy tovább éljünk, akkor meg kell állnunk, és jóvá kell tennünk a rosszat, amit elkövettünk, vagy a jót, amit elmulasztottunk. Bárhol is vagyunk, mindannyiunknak a legjobbat kell tennünk magunkért és testvéreinkért.

A mi Urunk Jézus Krisztus szólt hozzám, és azt mondta nekem, hogy nem az az Ő akarata, hogy az emberiség elpusztuljon, vagy hogy a földet az ember elpusztítsa. Ezért fog Ő az Ő Igazságosságával közbelépni abban az időben, amikor az Antikrisztus nyilvánosságra kerül és a háború elterjedt. Urunk azért fog közbelépni, hogy megmutassa az Ő Dicsőségét, az Ő Hatalmát, és hogy mi, emberi teremtmények biztosan tudjuk, hogy Isten az Isten és mi az Ő népe vagyunk; talán úgy, hogy megengedi a figyelmeztetést, mert a bűnök bőven vannak.

Testvérek, adjunk hálát Urunknak, Jézus Krisztusnak, hogy ilyen Irgalmas.

Ámen.

EGY PILLANATBAN MINDENT ELVESZTESZ. Jézus üzenete. Luz de Maria de Bonilla 2024.07.21.

Szeretett gyermekeim:

MÉLY SZERETETTEL SZERETLEK BENNETEKET, ÉS SZENT SZÍVEMBEN TARTALAK BENNETEKET.

Szeretett gyermekeim:

(Vö. IS. 49, 16), amelyben senki sem veszhet el.

Tenyeremben tartom őket, és ha valaki szabadon el akarja hagyni Tenyeremet, az megteszi. Ők az Én gyermekeim, és ezért szabad akarattal rendelkeznek, hogy mellettem maradjanak, vagy más utat válasszanak, távol tőlem.

Fájdalommal tölt el ennek a generációnak a féktelen tettei és cselekedetei.....
Fáj nekem, hogy látom őket eltévelyedni, mégis megengedem nekik, hogy válasszanak, mert néhányan visszatérnek Hozzám az út végén.

Igen, folyamatosan arra hívom őket, hogy tartsák be a parancsolatokat, a szentségeket, az irgalmasság cselekedeteit (1), és mindenekelőtt, hogy maradjanak ragaszkodva Legszentebb Anyámhoz, Ég és Föld Királynőjéhez.

A SZIKLÁN VANNAK...
NÉZEM, AHOGY EGYENKÉNT LEZUHANNAK, MIVEL NEM VOLTAK HŰSÉGESEK HOZZÁM, ÉS ENGEDTEK OLYAN IDEOLÓGIÁKNAK, AMELYEK ENGEM MINT ISTENT MINIMALIZÁLNAK.

Szeretett gyermekeim, ez a gyengeség, amely arra késztet benneteket, hogy elforduljatok Tőlem, és eljussatok oda, hogy ne ismerjetek el Engem Istennek, közelebb visz benneteket ahhoz, hogy az Antikrisztusnak adjátok meg azt a tiszteletet és dicsőséget, amelyet megtagadtatok Tőlem.  Ha látjátok, ahogy feltámasztja a halottakat, ahogy csodákat tesz és meggyógyítja a betegeket, az arra késztet majd benneteket, hogy Istennek nevezzétek Őt, és megfeledkezzetek rólam (vö. Jel 13:3-10).

Gyűlölni fognak Engem, szégyellni fogják, hogy gyermekeimnek hívják őket, megtiltva nekik, hogy kereszténynek nevezzék magukat. Súlyos szentségtöréseket fognak elkövetni, hogy imádják az Antikrisztust, és követni fogják őt, bárhová is megy.   Le fognak borulni előtte, és neki adják majd a lelküket; ezt fogják kérni tőletek is, hogy adjátok neki a lelketeket.

Így gyermekeim a legkegyetlenebb hálátlanságot fogják elkövetni, amit csak elkövethetnek. Testvéreik üldözőivé válnak majd, egészen odáig elmennek, hogy az ártatlanokat a gonoszok kezébe adják, hogy a gonoszok hatalmának kedvében járjanak (vö. Mt 10:21-22).

A FELÜLÖNTŐK MÁR MEGVALÓSÍTOTTÁK, ennek a hátborzongató tervnek a kivitelezése, amely már időtlen idők óta készülőben van.  Mindez azért adatik meg, mert a bűn által annyira meggyengült a szellemi szervezetük, amely meggyengítette őket a hitben.

Szeretett gyermekeim, a viszály a szemetek előtt folytatódik, miközben egymást hibáztatjátok a katasztrófáért, amelyben éltek, és amely csak egyre rosszabb és rosszabb lesz.

Ahogyan a múltban is, felépítettek egy nagy Bábel-tornyot, és minden országban és minden helyen megsokszorozták azt azzal a súlyosbító tényezővel, hogy azt mondják, hogy azért van, hogy jobb kommunikációt biztosítson nektek (vö. 1Móz 11, 1-9). Súlyosan megrongálták őket, a nap huszonnégy órájában sugárzásnak téve ki őket.

A gonoszság olyan természetes módon lépett be gyermekeim életébe, hogy nem tűnik úgy, hogy ennyi kárt okozott volna nekik.  Ily módon a gonoszság beágyazódott belétek, így vagy úgy, de megtévesztve benneteket.

Szeretteim, az elemek kihívást jelentenek az emberi teremtmény számára. A Föld, gyermekeim bölcsője, olyan erősen remeg, hogy egyes helyeken már nem lesz stabil az élet gyermekeim számára.

Legyetek békések és ismerjétek fel, hogy ebben az időben EMBERKÉNT SEMMI BIZTONSÁGOTOK NINCS, CSAK Én, Aki „VAGYOK, AMI VAGYOK” (2Mózes 3:14), adok nektek biztonságot.

Gyermekeim, meggyőződtetek arról, hogy milyen könnyen, egy pillanat alatt mindent elveszíthettek. Ezért hívtalak benneteket az igazi biztonságra, azáltal, hogy gyermekeim vagytok, és megtartjátok a hitet erősen és szilárdan.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, hogy állhatatosak legyetek a hitben.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok és mélyedjetek el a Szentírásban, hogy megismerjetek és felismerjetek Engem.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok az egész emberiségért, azokért, akik a legtöbbet fognak szenvedni.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a tengerek vizei továbbra is fenyegetni fogják gyermekeimet, legyetek óvatosak.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, engedelmeskedjetek és legyetek bölcsek.

Szeretett népem, továbbra is szenvedtek Ázsiában és Afrikában a természeti jelenségek miatt, legyetek óvatosak, gyermekeim, legyetek óvatosak!

EZ AZ IDŐ NAGYON VESZÉLYES...
MEGHÍVLAK BENNETEKET, HOGY IMÁDJATOK ENGEM AZ ÁLDOTT SZENTSÉGBEN, AHOL ÖRÖK SZERETETTEL VÁRLAK BENNETEKET.

A nagy konfliktusok, amelyek már most az emberiséget sújtják, imát, jóvátételt és minden egyes gyermekem felajánlását igénylik, hogy szilárdan álljanak.

AZ ÉRVÉNYEM AZ, HOGY NEM LESZNEK SZAKADÁLYOK A FIVÉREK KÖZÖTT (2), ezek nem a szakadások, nem a testvérek közötti intrikák, nem a rivalizálás, nem a büszkeség és nem a gőg ideje.

GYERMEKEIMET SZERETEM, DE NEM TUDNAK MINDENT, MERT „ÉN AZ VAGYOK, AKI VAGYOK”, ÉS NINCS NÁLAM NAGYOBB EMBER.

Eljön az idő, amikor majd magatok előtt találtok magatokra, és mindegyikőtök megnézi, hogyan éltetek és hogyan voltatok a felebarátotok iránti szeretet parancsolatában (3).

Megáldalak benneteket gyermekeim, arra hívlak benneteket, hogy tartsátok magatokat felkészülten; tudjátok, hogyan, hogy ne lepjen meg benneteket a gonosz.

Ti az Én gyermekeim vagytok, szeretlek mindannyiótokat.

Irgalmasságom végtelen, megbocsátok a legnagyobb bűnösnek is, ha bűnbánóan jön Hozzám. Azt kívánom, hogy kezeitek tele legyenek az Én akaratom szerinti tettekkel és cselekedetekkel.

Szívem Örök Szeretetével vár benneteket.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!

(1) A parancsolatokról, a szentségekről és az irgalmasság cselekedeteiről olvassátok...
(2) Isten népének egységéről, olvassa...
(3) Isten nagy figyelmeztetése az emberiségnek, olvassa...


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek:

Örök szeretettel szeret minket a mi Urunk Jézus Krisztus. Ez arra késztet, hogy felidézzem a Jeremiás 31:3-at:

„Az Úr már régen kinyilatkoztatta magát nekem, mondván: Örök szeretettel szerettelek téged, ezért meghosszabbítottam kegyelmemet rajtad.”

Testvérek, ugyanazzal a szeretettel, amellyel Isten szeret minket, nekünk is szeretnünk kell Istent ezekben az időkben, amelyek közelebb visznek minket az Antikrisztus megjelenéséhez.

Ahogy az emberiség számára a fájdalom oly sok pillanata felgyorsul, úgy kerülünk közelebb az Antikrisztushoz, akiről a mi Urunk Jézus Krisztus beszél nekünk.  A lelkiismeretek megvilágosodásáról is beszél nekünk, amelyet egyesek elfelejtettek, és amely szintén közelebb kerül hozzánk.

Testvérek, az emberiség a saját mocsarában gyötrődik, de Urunknak ezzel az Örökkévaló Szeretetével birtokában vagyunk az Isteni Irgalomnak, amely mindig nyitva áll előttünk.

Ne gondoljuk, hogy az ember egész életét bűnnel töltheti, és a végén megbánhatja, mert nem ismerjük sem a napot, sem az órát, ezért minden napot úgy kell élnünk, mintha az lenne az utolsó nap.

Isten Örökkévaló Szeretetének erejével továbbra is könyörögjünk az Ő Isteni Irgalmáért.

Ámen.

JÖN A TERROR! A GONOSZ KIVEZETI MAGÁT A POKOLBÓL... A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. JÚLIUS 25.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:

A Dicsőség és Fenség Keresztjének, a Béke, a Bölcsesség, a Biztonság, a Hit és a Szeretet Keresztjének, a Béke, a Bölcsesség, a Biztonság, a Hit és a Szeretet Keresztjének Keresztjének lábánál fogadtalak benneteket.

Mint gyermekeim, tudom, hogy folyamatosan várakoztok, és hogy a várakozás hosszú; de gyermekeim, amikor a várakozás véget ér, akkor meg fogjátok bánni, hogy panaszkodtatok az idő miatt, amely számotokra hosszú várakozásnak tűnt, mert minden, ami az egész emberiséghez eljön, rendkívül erős.

Gyermekeim!

ISTENI FIAM FELAJÁNLJA NEKTEK VÉDELMÉT, NEM PEDIG A PRÓBÁKTÓL VALÓ MENTESSÉGET, MERT A PRÓBÁKBAN NÖVEKEDTEK ÉS ERŐSEBBEK LESZTEK, HA AZ ISTENI TÖRVÉNYEN BELÜL DOLGOZTOK ÉS CSELEKESZTEK, HOGY LEGYŐZZÉTEK A PRÓBÁKAT.

ISTENI FIAM NEM SZABADÍT MEG BENNETEKET A MEGPRÓBÁLTATÁSOKTÓL, GYERMEKEIM, DE IGEN, A MEGPRÓBÁLTATÁSOK ELVISELHETŐBBEK LESZNEK, HA TOVÁBBRA IS IMÁDJÁTOK ISTENI FIAMAT.

Szeretteim, figyelmeztettelek benneteket azokról, akik uralják Isteni Fiam sok gyermekét; a szabadkőművesség nagy változásokat hoz Isteni Fiam Népébe, hogy megzavarjon benneteket, hogy ne tudjatok róla, és hogy összezavarjon benneteket, hogy egyik pillanatról a másikra megtántorodva találjátok magatokat.

Szeretett gyermekeim:

ANYAKÉNT FELTÁROM NEKTEK, HOGY MIT KELL TUDNIA ENNEK A NEMZEDÉKNEK, HOGY FELKÉSZÜLHESSETEK; DE SZERETETTEL KELL VÁLASZOLNOTOK, NEM SZABAD IGAZOLNOTOK MAGATOKAT, HANEM ÚGY KELL VÁLASZOLNOTOK, HOGY ISTEN AKARATA SZERINT DOLGOZTOK ÉS CSELEKESZTEK.

Gyermekeim, tudjátok, hogy az emberiség történelme során túl sok antikrisztus volt, de ebben az utolsó pillanatban jön el Az Antikrisztus (1), a terror és a gonoszság birtokosa magából a pokolból; de gyermekeim nem engedelmeskednek Nekem, és nem hallgatnak rám, amikor figyelmeztetem őket.  Meg fogjátok tapasztalni azt, amit előttetek egyetlen nemzedék sem tapasztalt meg: a nagyszerű eredményekből, amelyek az embert szolgálták, valamint a tudomány súlyos és félelmetes eredményeiből, amelyeket visszaéltek, és meg fogjátok tapasztalni azt, amit a tudomány visszaélve elért, és nem tudjátok.

Emiatt hívlak benneteket gyermekeimnek, Szeplőtelen Szívem gyermekeinek, arra hívlak benneteket, hogy jót cselekedjetek, mert a jó a jót sugározza, mert a jó a jóval táplálkozik, és ti a jó teremtményei vagytok (vö. Péld 3:27-32).

AZ ISTENI KEGYELEM MÁR KITERJEDT, DE MOST JÖTT EL AZ IDEJE ANNAK, AMINEK JÖNNIE KELL.....

Ti azonban, mint Isteni Fiam legkedvesebb népe, ti:

Nektek jóval kell válaszolnotok, tanúságtétellel, a jóban való munkálkodással és cselekvéssel, a szóval, amely tanúságot tesz arról, hogy az isteni Ige ismerői vagytok (Jn 8,31-32; Zsid 4,12).

Isteni Fiamnak a Szent Eucharisztiában való elfogadásával kell válaszolniuk.

Erre úgy kell válaszolniuk, hogy a kegyelem állapotában tartják magukat, hogy az ördög ne zavarja meg őket (vö. II. Korinthus 12:9).

Szeretteim, a boldogság több mint egy múló pillanat, a boldogság örökkévaló a teremtmények számára, akik arra törekszenek, hogy szellemileg kiteljesedett életet éljenek.

Hívlak benneteket, és arra hívlak benneteket, gyermekeim, hogy imádkozzatok az Egyesült Államokért, nemcsak azért, mert az a nemzet szenvedni fog, hanem mert amikor nagy vulkánok ébrednek, nemcsak az a nemzet fog szenvedni, hanem az emberiség nagy része is.

Ismét meghívlak benneteket, hogy imádkozzatok Franciaországért, mert az erősen megtisztul.

Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok Mexikóért, azért a földért, ahol az amerikai kontinens császárnőjeként találom magam. Mexikó nagy földrengést szenved, mert még mindig nem tértek meg, és súlyosan sértik Isteni Fiamat. Arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok Venezueláért, azért a földért, amelyet elnyomnak, és ahol gyermekeim kegyetlenül szenvednek.

Arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok Ecuadorért, amely súlyosan fog szenvedni egy vulkán miatt.

Arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok Puerto Ricóért, a Dominikai Köztársaságért és Haitiért, ezek nagyon fognak szenvedni a víz és a szél miatt.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, arra hívlak benneteket, hogy tartsátok meg az Isteni Igét az életetekben, a munkátokban és a tetteitekben. Arra hívlak benneteket, hogy tartsátok szem előtt, hogy Isteni Fiam vár rátok, és hogy az Ő gyermekei vagytok; de Ő nem tör át ott, ahol az emberi szabadság várakoztatja Őt, és nem engedi át.

AZ ISTENI IGAZSÁGOSSÁG LÉTEZIK, DE ISTENI FIAM MÉGIS VONAKODIK NAGY IRGALMASSÁGÁNÁL FOGVA HASZNÁLNI AZT.

EBBEN AZ IDŐBEN UGYANAZ AZ EMBER AZ, AKI ÖNMAGÁT BÜNTETI, AKI ELNYOMJA MAGÁT, AKI KEGYETLEN A TESTVÉRÉVEL ÉS ÖNMAGÁVAL SZEMBEN. UGYANAZ AZ EMBER AZ, AKI A VILÁGFÖLÉNY ÉRDEKÉBEN A NAGY NYOMORÚSÁG ELSZENVEDÉSÉRE VEZETI AZ EMBERISÉGET.

Szeplőtelen Szívem szerettei, imádkozzatok, imádkozzatok, bárhol is vagytok, imádkozzatok csendben, imádkozzatok hangosan, imádkozzatok, hogy jót hozzatok testvéreiteknek, imádkozzatok, hogy irgalmasak legyetek, imádkozzatok, hogy segítsetek azoknak, akiknek segítenetek kell, imádkozzatok, hogy ne legyetek zavarban.

Gyermekeim, Isteni Fiam Békéje áll előttetek, mert ilyen Isteni Fiam királysága; előttetek áll, mert meg akarja menteni a lelketeket, és azt akarja, hogy válaszoljatok:

„Igen Uram, azért vagyok itt, hogy teljesítsem, mert meg akarom menteni a lelkemet”.

Anyaként minden pillanatban előttetek állok, arra hívva benneteket, hogy tartsátok meg a hitet és az egységet, arra hívva benneteket, hogy legyetek szeretet-megbocsátóak, mert a végén ti, gyermekeim, hangosan fogjátok mondani: „Imádunk téged Urunk, imádunk téged az örökkévalóságig”.

Mert végül Szeplőtelen Szívem győzedelmeskedni fog a Szentháromság dicsőségére és a lelkek üdvösségére.

Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Mária Anyánk

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA

(1) Kinyilatkoztatások az Antikrisztusról, olvasható.....


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE:

Testvérek:

Szűzanyánk az Ő szeretetét adja nekünk az Ő szaván keresztül, hogy mi legyünk azok, akik a tanúságtételen keresztül továbbvisszük a szeretetet, amelyet a mi Urunk Jézus Krisztus adott nekünk minden testvérünknek.

A megrázkódott és összezavarodott emberiség továbbra is oda megy, ahová a legjobban illik, hogy a társadalomban jó megítélésnek örvendjen.

Édesanyánk arra hív minket, hogy tartsuk szem előtt, hogy a föld mulandó, de még ha mulandó is, itt kell dolgoznunk, hogy elvethessük a hit, a remény és a szeretet jó magját.  Tudva, hogy az aratás az, hogy minél többet gyűjtsünk az örök életre, ez az, amire elköteleztük magunkat, hogy folytassuk a gyümölcsök begyűjtését vagy a vetést, de mindig azon az úton, amelyet a mi Urunk Jézus Krisztus kijelölt számunkra. Ámen.