2024. Július 18.,  - 14:27



Az én gyermekem,


Amikor a gonosz nem tudja többé elrejteni magát, az emberiség nem lehet többé vak az igazsággal szemben. Mert ez a legsúlyosabb veszély az ember lelkére - látni az igazságot, tudni az igazságot és megtagadni az igazságot. Gyere; gyere a fényre szeretetem fényéhez, jöjjetek az igazság fényéhez, gyermekeim, mert én vagyok Jézus, az út, az igazság és az élet.

Legyetek békében, és tudjátok, hogy győzelem jön azok számára, akik elfogadják az igazságot, mert az én irgalmam és igazságosságom győzni fog.


2024. július 25. - 16:30



Az én gyermekem,



Összehívom gyermekeimet, hogy alakítsanak egy imahadsereget. Egyesítsétek családjaitokat, egyesítsétek szomszédait és imádkozzatok, elmélkedjetek az evangéliumi üzenetről, és mondjátok el a rózsafüzért. Ez egy felhívás az én gyermekeimnek, hogy bíznotok kell a megkülönböztetésben, és a Szentlélek vezetése által, ti növekedni fogtok a szentségben, és lesz erőtök elfordulni a világtól.


Gyermekeim, a világ oly sok szívet emésztett fel a büszkeséggel, és kevés lélekben maradt alázat. Ne engedjétek, hogy a világ hamis békét adjon nektek. Arra kérem gyermekeimet szerte a világon, hogy töltsetek meg egy óceánt imával, hogy visszafogjátok igazságosságom tengerét. Az imádságon keresztül fogok áthatolni a büszkeség falain, és olyan szíveket hozok elő, amelyek jótékonyak és az igazságban élnek. Jöjjetek és legyetek tanítványaim - legyetek tanúim ebben a világban. Ne mindig a test gyógyulását keressétek. Először a lélek gyógyulását kell keresnetek. A szenvedés a legnagyobb értéketek, hogy helyet kapjatok az ünnepi asztalnál. Most pedig menjetek előre imádságban, alázatban és a szeretet cselekedeteiben, mert én vagyok Jézus, és az én irgalmam és igazságosságom győzni fog.