2024. január 16., kedd

Kay - "NE KÖVESD ... A HÍREKET."

 

Jóvátételi szentmise - 2024. január 15.

Jézus beszélni kezd, miközben az atya elkezdi a homíliáját:

"Gyermekeim:

Szeretném, ha mindannyian tudnátok, hogy miközben pap-fiam az 'Engedelmességről és az EGYSÉGRŐL' beszél, fontos, hogy felismerjétek, hogy az engedelmesség erénye és az egység vonása egyaránt az alázat jelei, és ha nem ezekkel a fontos tulajdonságokkal éltek, nem fogtok békét találni, hanem inkább konfliktust; nem lesz szeretet, hanem a gyűlölet jelenléte, és nem fogjátok keresni a megbocsátást a bűnért vagy a sérelemért, amit másoknak okozhattok.

Arra kérlek benneteket, hogy hallgassátok meg papfiam szavait, mert a mai evangéliumról beszél, amelyben Sámuel és Saul élete közötti különbséget látjátok.  Mindkét férfi szívében, amikor elindult, egyszerre volt szeretet és engedelmesség.  Saul azonban hamarosan olyan emberré vált, aki elvesztette szívének alázatosságát, és elkezdett engedetlenkedni Isten akaratával szemben.  A gonosz kísértése kezdte betölteni a szívét, és hamarosan elkezdte racionalizálni az engedetlenségét, hogy a saját céljainak megfeleljen.

A mai gyermekeim Saul gondolkodásmódját követik, majd elveszítik alázatukat és engedelmességüket, és a saját akaratukat kezdik követni ahelyett, hogy alávetnék magukat Isten akaratának. Amint a büszkeség bűne kezd eluralkodni rajtuk, gyermekeim már nem tartják magukat a saját határaikon belül, és a bűn akkor életmóddá válik.

Arra kérem gyermekeimet, hogy kövessék szeretett Anyám példáját, aki mindig alázattal gondolkodott, beszélt és cselekedett.  Azzal kedveskedett Istenének, hogy mindig az Úr Szolgája volt. Ha gyermekeim gyakorolják az alázatosság erényét, ahogyan szeretett Édesanyám tette, akkor felismeritek, hogy tehetségetek és képességeitek Isten ajándékai, és tudni fogjátok, hol rejlik valódi erőtök.

Az engedelmesség és az egység az alázatossággal együtt lehetővé teszi gyermekeim számára, hogy kitörjenek minden önző hajlamból, és szeretetüket mások javára fordítsák. Gyermekeim, szeretném, ha emlékeznétek arra, hogy az alázat az imádság alapja, és ez az a tulajdonság, amely által az ember figyelembe veszi saját hibáit, és készségesen aláveti magát Istennek és másoknak Istenért.

Látom, hogy gyermekeim folyamatosan racionalizálják személyes bűneiket, de a bűnnek következményei vannak, és megszakítja a Velem való kapcsolatotokat.  A büszkeség, a kapzsiság, a bujaság, az irigység, a falánkság bűnei - más bűnökkel együtt - halált hoznak a léleknek. Az ilyen típusú bűnök az értelem, az igazság és a helyes lelkiismeret elleni sértések.

Sok gyermekem továbbra is figyelmen kívül hagyja a gyónás szentségét, és azzal racionalizálják, hogy ők jó emberek, és szándékosan nem ártanak senkinek.  A bűnbánat szentsége olyan szentség, amelyet Én magam hoztam létre a keresztség után elkövetett bűnök bocsánatára. E szentség által bűneid megbocsáttatnak, és kibékülsz Velem, mert pap-fiaim feloldozása által megújulsz.

Figyelmeztetem gyermekeimet, hogy a világotokra hamarosan érkező büntetések pusztítóak és katasztrofálisak lesznek, és fontos, hogy a Kegyelem Állapotában legyetek, amikor ezek az események bekövetkeznek.  Bár gyermekeimnek mindenkor a Kegyelem Állapotában kell maradniuk, mert nem tudhatjátok az órát vagy a napot, amikor örök ítéletetekre elvisznek benneteket.  Amikor azonban a büntetés és/vagy a fenyítések eseményei eljönnek világotokra, sok gyermekem nem lesz képes ellenállni a fájdalom és szenvedés ezen eseményeinek.  A szenvedés fájdalmát oly nagynak fogjátok érezni a betegségek, az éhínség, a pénzügyi tönkremenetel, szabadságotok elvesztése és a háborúk pusztításain keresztül.  Hamarosan érezni fogjátok, hogy a föld megremeg, és reszketni fogtok a félelemtől, hogy ezek a földrengések, cunamik, vulkánok, tüzek életeket veszítenek, és a világotok sötétsége nagy lesz.  A gonosz bőségesen jelen van, és arra kérlek benneteket, hogy legyetek éberek és erősítsétek meg magatokat az Én Szentségeim által.  Úgy jövök majd, mint tolvaj az éjszakában, és nem fogjátok tudni az órát, amikor rátok támadok.

Hallgassatok a Szentlélek szavaira, mert Ő elvezet benneteket minden igazságra, és megdicsőíti Krisztust. A Szentírásban Ő fog benneteket inspirálni. Az imádságban Ő fog közbenjárni értetek.  Ő kinyilvánítja az Ő Szentségét, és folytatja a megváltás munkáját.  A Szentlélek az a "Valaki", akit az Atya küldött a szívetekbe, az Ő Fiának Lelke valóban Isten; Ő elválaszthatatlan az Atyától és a Fiútól.

Közel van az idő, amikor gyermekeim tanúi lesznek mindannak, ami a Jelenések könyvében meg van írva, és megtapasztalják azt.  Legyetek hűségesek Uratokhoz és Megváltótokhoz, és arra kérlek benneteket, hogy maradjatok a Kegyelem Államában, maradjatok alázatos szívűek, és segítsétek felebarátaitokat a katasztrófa idején.

Nézzetek Egyházamra, és amikor látjátok és halljátok a gonoszságokat, amelyeket nem csak kimondanak, hanem eretnekségként cselekszenek, és azzal fenyegetnek, hogy Egyházam alapjait gyökerében aláássák a Szent Tanítás és Hagyomány által, valamint azokat, amelyek Egyházam Igaz Tanítóhivatala ellen irányulnak, azt mondom nektek: Már vannak olyan pap-fiaim, valamint Egyházam hierarchiája, akik már nem őrzik vagy védik Egyetlen, Igaz, Szent és Apostoli Katolikus Egyházamat ellenségeinek gonoszságaitól és üldöztetéseitől. A POKOL KAPUI NEM GYŐZNEK EGYHÁZAM ELLEN.  ÉN VAGYOK EGYHÁZAM FEJE, ÉS Ő MINDIG SZILÁRD ÉS ÁLLANDÓ MARAD ELLENSÉGEINEK GONOSZ TÁMADÁSAI ELLENÉRE.

Azt mondom azoknak, akik megmaradtak, mint a Hűséges Maradék: fogadjátok el és őrizzétek meg Egyetlen, Igaz, Szent, Szent, Katolikus és Apostoli Egyházam Szent Hagyományait és Tanításait, a Szentírást és Igaz Tanítóhivatalát.  Ne feledjétek, hogy nagy üldöztetések lesznek; látni fogjátok, hogy szenvedni fog a bálványimádás miatt, és szenvedni és elviselni fog sok eretnekséget a gonosz emberek által.  Ne kövessétek az eretnekségeket és azoknak az igazságoknak a tagadását, amelyeket az Egyház isteni kinyilatkoztatású tanokként meghatározott és javasolt. Azt mondom nektek, gyermekeim: "Higgyetek Isten Írott Igéjében és a Szent Hagyományban", mert ezek soha nem szűnnek meg tanítani és ünnepelni ezt az alapvető igazságot: "A világ Isten dicsőségére teremtetett". Imádkozzatok Isten kegyelméért, hogy megszabaduljatok a sötétség hatalmától és Isten gyermekei szabadságának birodalmába kerüljetek, amelyre minden ember meghívást kapott."

Hirtelen látom, hogy Szent Mihály odasiklik a pódiumhoz, és féltérdre ereszkedik, tiszteletet mutatva az Atya előtt.  A kezével megütögeti a mellvértjét, majd feláll, és átcsúszik a Szentély közepére.  Amint az Atya elkezdi a "Szent Mihály kardja imát", Szent Mihály, felemeli "Bátor és gyönyörű kardját" az arca felé, majd a jobb oldalára fordul, kinyújtja kardját és megáldja a templom jobb oldalán állókat, majd a bal oldalára fordul, kinyújtja kardját és megáldja a bal oldalon jelenlévőket. Hallottam, hogy Szent Mihály azt mondta: "Mindazoknak, akik részt vesznek ezeken a vezeklési miséken országotokban, megígérem, hogy megáldom a jelenlévőket, és megáldom őket különleges védelmemmel. Azért vagyok itt, hogy megvédjem az EGYSZENT, KATOLIKUS ÉS APOSTOLIKUS EGYHÁZATOT, és hogy megvédjem ISTEN GYERMEKEIT".

Az atya most kezdi el visszahozni az Eucharisztikus Gyógyító Szolgálathoz a lunettában lévő Szent Eucharisztiát.  Látom Jézust közvetlenül az Atya mellett, és Jézus az Atya mellé siklik, amint a térdeplőkhöz érkezik, ahol az emberek felsorakoztak, hogy megkapják az Eucharisztikus Gyógyító Áldást.  Ahogy az Atya az első személy homlokára helyezi a lunettát, látom, hogy Jézus a kezét az Atya kezének tetejére helyezi, és az azonnal átjárja az Atya kezét, és ekkor egy gyönyörű fénysugárzást látok, és ez megmutatja nekem annak nagy jelentőségét, hogy Jézus hogyan működik az Ő pap-fiain keresztül, és hogy ezek a papok Jézus hasonlatosságát képviselik, és hogy valóban Jézus az, aki ezt az Eucharisztikus Áldást adja nekünk.
Ahogy minden egyes ember letérdel, hogy megkapja ezt a gyönyörű Gyógyító Áldást, Jézusnak mindig ez a gyönyörű, sugárzó mosoly van az arcán, és látom a tiszta szeretetet, amit Jézus minden egyes gyermeke iránt érez.  Most hallom Jézust beszélni, és azt mondja: "Itt vagyok minden egyes gyermekemért, akik ma este elém járulnak, és annyira hálás vagyok a belém vetett igaz hitükért ezen az áldáson keresztül, és megígérem, hogy kiárasztom rájuk Áldásomat a Gyógyítás olyan módján, amelyre a legnagyobb szükségük lesz. Ezek az áldások, amelyeket ma este gyermekeimnek adok, lehetnek lelki, fizikai vagy mentális gyógyulások. Ez lehet akár egy olyan szerettük gyógyulása is, akiért imádkoznak.  Arra kérem gyermekeimet, hogy legyenek türelmesek, mert lehet, hogy ez a gyógyulás nem jön el ma este, mert lehet, hogy több imára lesz szükség, de higgyetek abban, hogy imáitok meghallgatásra találtak."

Amikor az eucharisztikus gyógyító szolgálat befejeződött, az atya megmossa a kezét, és elkezdődnek az "áldozati imák", és amint ezek az imák befejeződtek, az atya készen áll arra, hogy az Atya dicséretét és hálaadását hirdesse, mielőtt a megszentelő ima elkezdődik. Ezt úgy ismerjük, mint az Eucharisztia liturgiáját, és van, amikor Atya a megszentelés alatt felemeli az Eucharisztiát, és olyan fényes Fénysugárzást látok, hogy nem látom az Atyát (nem túl gyakran vagyok tanúja ennek, de amikor igen, akkor csodálatos).

A szentáldozás vétele után, és miután befejeztem hálaadó imáimat, Jézus azt mondta, hogy "folyamatosan imádkoznunk kell a bűnösök jóvátételéért, mert sok bűnösnek nincs senki, aki imádkozna értük, és bűnbánat vagy áldozatok és imák nélkül, hogy Irgalmamat kérjem értük, talán nem üdvözülnek".

"Gyermekeim, nagy szükség van az Isteni Irgalmasságomért való imákra, és az emberiség bűneinek jóvátételéért való hűséges imáitokkal együttérző és kegyes leszek, és Irgalmasságom bőséges lesz irgalomban és igazságban. Imádkozzatok bocsánatért ezekért az elveszett lelkekért, mert Irgalmasságom végtelen és könyörületem kimeríthetetlen.

Szeretem minden gyermekemet, és arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok a legnagyobb szükségben lévő bűnösökért. Jöjjetek elém bűnbánó szívvel, és nincs semmi, amit ne bocsátanék meg. Imádkozzátok az Isteni Irgalmasságot nemzetetekért és a Rózsafüzért családotokért. Ne felejtsetek el imádkozni szeretett Anyám közbenjárására, mert ő minden gyermekét tiszta és tökéletes szeretettel szereti.

Megáldalak benneteket Atyám nevében."

Nem hallok többet.

https://www.privaterevelation.org/post/kay-do-not-follow-these-heresies

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése