1998. február 3., kedd

'Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'IV

89. Üzenet.
1998. február 2.
Az Ember:
" Az Oltár fölött egy fény jelenik meg, amelyből kialakul a fénykereszt. A keresztből világos fény sugárzik, amely megvilágítja az egész égboltot. Most megjelenik az Istenanya, bal karján a Gyermek Jézussal. A Gyermek Jézus arany koronát visel, jobbját pedig áldásra emeli. Az Istenanyát Szent Angyalok veszik körül, akik egy szép Himnuszt énekelnek. Kérem a jelet, és az megjön."
Szent Angyalok:
"Dicsőítsük és áldjuk az örök Fényt,
amely a valóságban és az igazságban világít.
Magasztalunk Téged, ó Ura az Égnek és a Földnek,
Téged soha le nem nyugvó Napot,
Aki dicsőséggel telve Vagy.
Fényed túlhat a világmindenség végén.
 Az egész teremtett világot áthatja a ragyogásod.
 Mily nagy és felfoghatatlan a Te szereteted ó, Urunk.
 A Te fényedben ismerik föl teremtményeid a Te akaratodat,
és követik azt, amely csak jót akar.
Magasztalunk Téged ó, Urunk, és a Te Édesanyádat,
Aki által az Atya az örök fényt kinyilatkoztatta.
Minket is betölt a fényed ó, Urunk,
és magasztaljuk a Te fölségedet.
Szent, Szent, Szent Vagy ó, Urunk!
Fényed rövidesen megérinti azt is, ami a sötétségben lappang.
Dicsőítünk Téged ó, Urunk!"
 Az Ember:
" Az Istenanya rám tekint, és mosolyog. Megcsókolja rózsafűzérét, és megáld minket."
Az Istenanya:
" Az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében.
Hűséges gyermekeim, ti a fény fiai, kisfiam, Szeplőtelen Szívem prófétája, és ti földi gyermekeim, azért jövök hozzátok Isteni Fiammal, hogy Ő, mint áldozat legyen Megváltótok és Istenetek. Ő majd megajándékoz benneteket a békével, és Őbenne igazi nyugalmat találtok. Ti valóban meg lesztek erősítve a szeretetben.
Gyermekeim, tekintsetek Isteni Fiamra, és fogadjátok be Őt szívetekbe. Ő a ti utatok. Az Ő Sebeiben találtok nyugalmat, és Ő általa fogtok győzni. Felszólítalak benneteket kedves gyermekeim: szeressétek Szent Fiamat! Ő a ti Megváltótok és a világ Világossága. Vigyétek el az Ő fényét minden népnek,minden rokonotoknak, minden ismerősötöknek, és őrizzétek meg a szívetekben. Állandóan csak arra kérlek benneteket kedves gyermekeim, hogy nyissátok ki szívetek kapuját az Én Isteni Fiamnak! Ő bennetek fog lakni, és megszentel titeket.
Az Én Fiam a fény, amely a sötétségben világít. Ezért utal Szeplőtelen Szívem ezekben a nehéz időkben az Én Isteni Fiamra. Rövidesen visszatér a Földre, hogy elhozza az örökségét. Ez a nap már nagyon közel van. Amikor hallgatjátok az Ő szavait, az Én Szeplőtelen Szívem által, ne keményítsétek meg a szíveteket, hanem töltsétek meg azt világossággal és szeretettel. Semmitől se féljetek! Az Ő fénye megerősít titeket utatokon. Az Én Fiam az a kapu, amelyen keresztül az Égi Királyságba beléptek. Cselekedjetek éberen és okosan. Járjatok a világosságban és imádkozzatok, mert az óra már itt van.
Azt kívánom,hogy mindazok, akik  befogadják Fiam tanítását és szeretetét, bizonyítsák az Ő szeretetét. A hit majd megerősít titeket. Fiam bennetek és általatok fog győzni. Bízzatok Őbenne és egyesüljetek vele! Viseljétek el a keresztet! Kitartásotok az igazságban bizonyítéka hiteteknek és bizalmatoknak. Védjétek meg Szent Fiamat, mert az ellenség ki akarja űzni Őt a templomból. Gőgjük, egyre csak növekszik, nem Szent Fiam, hanem az ember áll az ő szentélyeik középpontjában. Az Egyház ellenségei ki akarnak pakolni az Isten házából mindent, ami Szent. El akarják venni tőletek a szentségeket, amelyeket Szent Fiam a ti megszentelésetekre adott.
Ti magatok is látjátok, hogy a harc ideje már itt van. Arra hívnak benneteket, hogy az igazság és szeretet nélkül éljetek. Az Egyház, Szent Fiam Jegyese, a hit krízisét éli, mert az emberek elutasítják Isten szeretetét és az Ő parancsait. A hit kiveszőben van, mert gyermekeink nem imádkoznak, és nem követik az evangéliumot. Én azért jövök, hogy újra megtaláljátok az igazságot, amely az Egyháznak lett nyilatkoztatva. Ne higgyetek azoknak, akik azt mondják, hogy az Egyházra már nincs szükség. Nektek szükségetek van a szentségekre, hogy Szent Fiammal együtt maradhassatok. Szívetekben őrizzétek meg az igazságot, és küzdjetek érte, mert a mai idő, a harc ideje! Ha nem imádkoztok, a hit krízise egyre mélyebb lesz. Így teret nyer a gonoszság, végül pedig hatalomra jut az Antikrisztus. Akkor jön egy olyan egyházüldözés, amely még sohasem volt. Sokat imádkozzatok, és legyetek az igazság tanúi. Az igazság tesz szabaddá titeket! Szent Fiam az Igazság. Ő tesz minden titok örököseivé titeket. Virrasszatok és imádkozzatok drága kicsinyei a világosságnak. Így nevezlek titeket, hogy Szent Fiam fényét elvigyétek a világba és az Egyházba, amelyet sötét felhők árnyékolnak be. Isten hívott benneteket hogy általatok Szeplőtelen Szívem diadala bennetek  és az egész teremtett világban megvalósuljon. Megáldalak titeket. Halljátok fogadjátok el az Én szavaimat! Ezek igazságok, és a világosságot hozzák  nektek, amely bátorsággal és bizalommal tölti el szíveteket.
Az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében. Megáldom a világosság minden gyermekét, és az Anyaszentegyházat.
                                        Dicsértessék a Jézus Krisztus!"