2020. október 16., péntek

Itt van a kapcsolat Pachamama és az elpuhult meleg papság között

 

Taylor Marshall felhívta a figyelmet a Magna Materre (Nagy Anya), egy anatóliai istennőre, akit kasztrált, nőies papok szolgáltak.

Eredetileg Matarnak vagy Matar Kubileya-nak hívták ezt az istennőt, mint "Földanyát". Az egyik legenda szerint a mennyei Attis isten kasztrálta magát, vérével megtermékenyítette Matart, így előhozva a földet a méhéből.

Görögországban Matart részben azonosították Gaia-val, a Föld megszemélyesítésével, amelyet Dél-Amerikában Pachamamának hívnak. A rómaiak Cybillnek (Kubileyától) hívták.

Rómában és Görögországban a Cybill és az Attis papok voltak az eunuchok. A vér napján, március 24-én rituálisan kasztrálták magukat. Ezután női ruhákat, medálokat és fülbevalókat viseltek. Hosszú, fehérített hajat és erős sminket használtak.

Az egyházi atyák, mint Ágoston, vitatkoztak ezekkel a nőnemű föld-anya transz-fiúkkal is.

https://gloria.tv/post/2aP4uSxPXPR33XLRskg7rBvHq

A homoszex jezsuiták a Pachamama napot is ünnepelték

 

Latin-Amerika és a Karib-térség jezsuita körzetei augusztus 1-jén "Pachamama-napot" ünnepeltek.

Az esemény képen látható hirdetése a következő: "Hála érte, törődjünk közös otthonunkkal."

A jezsuiták körében azonban a homoszexualitás még nagyobb probléma, mint a pogányság. Az egykori homoszexuális Joseph Sciambra rendszeresen homoszexuális botrányokat tesz közzé, amelyekben a jezsuiták érintettek.

Legutóbb, október 11-én, a massachusettsi Chestnut Hill-i Szent Ignác jezsuita plébánia "Boldog LMBTQ+ coming out napot!" kívánt.

https://gloria.tv/post/yBGmJbSp33AM3fpyyjrJCaySC