” Az ördög (…) kezdettől fogva gyilkos, (…). (…)hazug, és a hazugság atyja”(Jn 8,44)

„S ez nem csoda, hiszen a sátán is a világosság angyalának tetteti magát. Nem nagy dolog tehát, ha a szolgái is az igazság szolgáinak akarnak látszani. Végük méltó lesz tetteikhez. ” (2Kor 11,14-15) A pokol várja őket!

„Ki innen az ebekkel, a varázslókkal, a paráznákkal, a gyilkosokkal, a bálványimádókkal, és mindenkivel, aki a hazugságot szereti és cselekszi!(Jel 22,15)

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://geschichte.wistia.com/medias/vkc2co3vpe
https://rumble.com/v25yqzs-professzionlis-hazugsg.html
https://cos.tv/videos/play/41791022623134720
https://ugetube.com/watch/9xZ4cuPYBqP43l1
https://www.bitchute.com/video/zPvW6io5tny6/ https://gloria.tv/post/RyzK2mcpNo8u2naUduq6w2rCA

 

 

Kit szolgál az internet, a google, a szociális hálók, a tömegmédia? Az igazság lelkét vagy a hazugság lelkét?

A szociális hálók létrehozói úgy nyilatkoztak, hogy az igazság publikálása állítólag az emberek számára unalmas. Az emberek hazugságot akarnak hallani. Nyilvánosan beismerték, hogy ezekben a médiumokban az igazság és a hazugság aránya 1:6. Csakhogy azok, akik elfogadták a hazugságot, igaznak tekintik azt, és nem akarják elismerni, hogy becsapták őket. Ráadásul ezt a hazugságot igazságként terjesztik. A jelenkori tömegmédiumok, főleg az internet, azokat irányítják, akik a hazugság és a halál lelkét szolgálják. Hazugságra van felépítve a jelenlegi antikrisztusi rendszer egésze. Az Írás figyelmeztet: „ Az érkezését pedig – a sátán hatalmából – mindenféle hamis erőmegnyilvánulás, jel és csoda kíséri, és mindenféle csábítás a gonoszságra, azok vesztére, akik elkárhoznak, mert nem fogadták be és nem szerették az igazságot, hogy üdvözüljenek. Ezért bocsátja rájuk Isten a megtévesztés erejét, hogy higgyenek a hazugságnak,…” ( 2Thessz 2,9-11)

Ez a figyelmeztetés vonatkozik a jelenlegi katolikus egyházra is, amely nem szereti az igazságot és nem szolgálja azt. Éppen fordítva, népszerűsíti és szereti a hazugságot, amint azt a jelenlegi Ferenc álpápa, valamint a hierarchiában jelenlevő hazug követői esetében is látjuk, akik a Vatikánban és Németországbn koncentrálódtak.

Az emberben egy különös törvény működik: ha ezerszer is becsapták, továbbra is elhiszi a hazugságot. Az igazságot illetően azonban mindig kételkedni fog, és ha rákényszerül, hogy az igazságért szenvedjen, sértődötten eldobja azt. Miért? Mert a saját egojáról van szó, amely a gonoszság lelőhelye. Az első embert belsőleg lelkileg megfertőzte a hazugság atyja (v. ö. Jn 8,44), a pokolbéli kígyó (Gen 3,13). Az egója által befolyásolt ember nem akarja, hogy őt a testté lett Igazság megszabadítsa a hazugságtól és örök életet ajándékozzon neki. Azt sem akarja beismerni, hogy a hazugság, amellyel szövetkezett, nemcsak neki árt, hanem másoknak is. Az ember erősen hajlik a hazugságra és az önámításra. Azt, aki őt hízelkedő szavakkal becsapja, mindhalálig védeni fogja, azt pedig, aki az igazat mondja neki, gyűlölni fogja.

Hogyan lehetséges az, hogy ma olyan törvények vannak, amelyek alapján bármely családból ellophatók a gyermekek? Ha a közelmúltban ellopták volna a szülőktől a gyermeket, az egész világra kiterjedő körözés lett volna kiadva. Amennyiben megtalálták volna a bűnözőt, a legsúlyosabb büntetést kapta volna. Ráadásul hogyan lehetséges az, hogy az új törvények szövegéből nem ismerhető föl, hogy programozott bűnözésről van szó? Még a legjobb jogászok sem képesek ezt leleplezni és őszintén mondják: „Ez egy kiváló törvény.“ Valójában azonban egy bűnös programot rejtettek el benne.

Klaus elnök nem akarta aláírni azt a törvényt, amelynek „a gyermekek szociális védelméről“ manipulált elnevezést adták, amelyet az ENSZ-ből három éven keresztül próbálták ráerőltetni. A média cinikust gyártott az elnökből, akinek állítólag nem fontosak a gyermekek, sőt még az árvák sem. Ő azonban valójában védte a gyermekeket. Jól tudta, hogy ez az aljas törvény vaójában mit tartalmaz, ezért mindig megvétózta. Azonban a médiakampánnyal szemben tehetetlen volt. A törvényt végül elfogadtatták. Milyen egy hazug rendszer! Sőt, amikor egy jogász nyíltan rámutat a törvénnyel való visszaélésre, a törvénnyel továbbra is vissza fognak élni, a jogászt pedig üldöztetésnek teszik ki. A gaz törvényt pedig egyik állam a másik után fogadja el. Hogy létezik az, hogy a bűn hiteles leleplezésének nincs ereje?! A gyermekek ellopása a legérzékenyebb dolog.

Az új nemzetközi törvényalkotás a megállapodásaival, a rezolúcióival és az ajánlásaival fanatikusan védelmezi az összes létező szexuális orientáció kiváltságait. Már nemcsak a homoszexuálisok tartoznak közéjük, hanem a pedofilok, transzszexuálisok, zoofilok, szadomazochisták vagy a kéjgyilkosok. Egy ezek közül az ún. veleszületett szexuális orientációval rendelkezők közül több mint 50 nő torkát vágta el. A deviáns személyeket ennek ellenére ártatlan személynek és szánandó áldozatoknak tartják. Ez a hazug közvélekedés szándékosan lett kialakítva. Ha valaki ezeket valódi nevükön nevezi, bűnös „fób“-ként büntetik majd meg. A törvény ugyanis megengedi, hogy egy embert már pusztán azért a vélelemért is elítéljenek, hogy kritikusan gondolkodik a szodomitákról, transzszexuálisokról vagy bárkiről, aki Q orientációjú. Ezek szerint a pszeudotörvények szerint a gyanúsított már nem élhet az ártatlanság vélelmének jogával. Homofóbként vagy Q-fóbként büntethető, és három évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható.

A jogszabályokban már privilegizálják az erkölcstelenséget és hivatalos szintre emelik a gyermekek elleni bűnözést! És ezt a jogszabályba foglalt hazugságot olyan fogalmak mögé rejtve valósítják meg, mint „a gyermekek jogai“ vagy „ a gyermekek legfőbb érdeke“. Valójában azonban cinikus jogtalanságról van szó és a „gyermek likvidálására irányuló legfőbb érdekről“! Ezekből a pszeudotörvényekből látjuk, hogy hogyan működik a szuggesztív hazugság. Ez az ún. nemzetközi jogalkotás nem az igazságra és az igazságosságra épül, hanem a legdurvább hazugságra és a bűnözés szorgalmazására abból a célból, hogy emberirtással elérjék az emberiség ún. „aranymilliárdra“ csökkentését.

Jelenleg túlzottan elterjedt az abszurd és buta „gender ideológiának‘nevezett hazugság. Az iskolákban és az óvodákban erőltetik a gyermekekre azt a gondolkodásmódot, hogy ők se nem lányok, se nem fiúk, hanem hogy megválaszthatják a nemüket. Aztán rájuk erőtetik azt a meggyőződést, hogy biztosan nem olyanok, mint amilyenek most. A gyermek pszichikai traumát él át, és szüntelenül szenved attól a gondolattól, hogy a megcsonkítás folyamata vár rá, amely nemváltó műtéttel végződik

Ezt az őrültséget támogatja Ferenc álpápa is. Írországban szuggesztíven buzdította a szülőket, hogy nem mondhatják el a gyermekeknek az igazságot, hogy becsapták őket az iskolában. Milyen állatságot követnek el hivatalosan ezekkel a gaz hazugságokkal a gyermekek ellen! Pl. Egy 15 éves lány a szülei akarata ellenére elvégeztette magán ezt a műtétet. Az operációt követően mintha elhagyta volna a gonosz lélek és ráeszmélt sorstragédiájára. Ez a lány öngyilkos lett. Az USA-ban ezekben a napokban fogadták el azt az ún. gyermekek jogairól szóló oktalan és szadista törvényt, amely lehetővé teszi a nemváltást már 12 éves kortól! Egyúttal az iskolákban pszichológiai terrort vezettek be a transzszexualizmus szorgalmazása céljából. Ennek a törvénynek a gyümölcse lesz a gyermekek tömegei ellen elkövetett gaztett és a nemzet öngyilkossága. Az orosz elnök az NWO tervezőiről, akik ezeket az állatságokat szorgalmazzák, azt nyilatkozta, teljesen megőrültek és hogy programozott sátánizmusról van szó.

Az egyes államokat arra kényszerítik, hogy gazdasági nyomásra és egyéb szankciók kilátásba helyezése nyomán elfogadják az öngyilkos gender ideológiát. Egy afrikai elnök kijelentette: Inkább füvet fogunk enni, semhogy elfogadjuk ezt az öngyilkos feltételt. Sajnos csak kevés elnöknek van ilyen egészséges esze és ilyen bátorsága ahhoz, hogy megvédje az igazságot és az életet. És ha van is, a tömegmédia szuggesztív hazugságok terjesztésébe kezd, hogy kimossa az emberek agyát, és hogy a társadalom becsapott többsége aztán megmentője ellen forduljon. Ez történt pl. Szlovákiában Fico kormányfővel is, aki nyíltan kijelentette, hogy Szlovákia soha nem fogadja el az Isztambuli Szerződést, amely törvénybe iktatja a gender ideológiát, a gyermekek ellopását az ún. GREVIO bevezetésével együtt. A kormányfő ellen puccsot szerveztek, kiválasztották a szakrális áldozatot, és két este alatt a megszervezett és becsapott ifjúság segítségével lemondatták. Így győzött a hazugság, és azt, aki a fiatalok javát akarta, a manipulált fiatalság mint bűnözőt kifütyülte.

Ki manipulálja a fiatal generációt? A szociális média. Információ foszlányokat fogad be, és nem képes önállóan gondolkozni. Mindent passzívan elfogad, és a szisztematikusan programozott hazugságok áldozatává válik. Inkább a valótlanságban él, mint a valóságban.

Az igazság, az igazságosság és az erkölcs grandiózus kicsúfolása az ún. Lisszaboni Szerződés. Az igazságot hazugságra, a jogot pedig jogtalanságra cserélték. Amikor Írország népszavazással elutasította a Lisszaboni Szerződést, egy második népszavazásra kényszerítették.

A törvény minden szavának pontosan definiálva kell lennie, hogy ne kerülhessen sor visszaélésre. A nemzetek feletti jogalkotásban azonban kétértelmű fogalmakat kezdtek használni, amelyek ajtót nyitottak a professzionális hazugságnak és a gaztetteknek. A Cseh Köztársaság volt elnöke, Klaus, ezt mondta: „ Majd csak a bíróságon jönnek rá, hogy miről szól ez vagy az a törvény.“ Ugyanis ezt csupán a törvény szövegéből nem lehetséges megtudni.

Kb. 20 évvel ezelőtt a nemzetek feletti szervezetek, mint az ENSZ, WHO, Európa Tanács, azt kezdték követelni, hogy az egyes államok törvényhozása legyen alárendelve az ún. rezolúcióknak, ajánlásoknak, megállapodásoknak. A nemzeti törvényekhez egy preambulum lett csatolva, miszerint a nemzetközi pszeudotörvényhozás prioritást élvez. Gyakorlatilag kolosszális csalásról van szó és a legdurvább igazságügyi bűntettről.

Ezeket a pszeudotörvényeket szándékosan úgy készítik el, hogy terjedelmesek legyenek, úgyhogy a nagymennyiségű szöveg miatt a törvény nem világos. Sokszor a képviselők a törvény elfogadása előtt nem is érkeznek elolvasni a törvényjavaslatot. Aztán már senki nem tudja, hogy mit is fogadott el. Valójában fatális csalásokról van szó. Ráadásul a képviselők naponta akár tíz különböző törvénymódosítást is elfogadtak.

A hazug manipuláció további formája pl. az Isztambuli Szerződés esetében az, amikor a nők bántalmazása elleni küzdelem leple alatt iktatták törvénybe a gender ideológiát és a gyermekek ellopására irányuló GREVIO mechanizmusát. Ráadásul mindezt a halászatról szóló törvénycsomaggal együtt terjesztették az egyes államok képviselői elé aláírásra, úgyhogy erre a hazugságra és manipulációra senki sem számított.

Norvégiában évente 60-100 családjától ellopott gyermek követ el öngyilkosságot. Ennek ellenére ez a bűnös mechanizmus tovább működik, és ezeknek a gyermekek ellen elkövetett gaztetteknek a medializációja tiltott és büntetendő. Amikor Finnországban betört a rendőrség egy házba, hogy ellopja a gyermekeket, az apa kétségbeesésében megölte a gyermekeit és magát is, hogy megmeneküljenek a juvenális jusztíció zsarnokságától.

Az iskolaügy szisztematikusan demoralizálja az ifjúságot. Angliában sok iskolát vetettek alá bűnös kísérletnek, amelynek során intenzíven erőltették a gyermekekre a transzszexualizmust. A gyermekek 98 százalékának öngyilkossági gondolatai támadtak, és némelyek meg is kísérelték az öngyilkosságot.

Az egészségüggyel globálisan visszaéltek a kísérleti vakcinálás kapcsán, méghozzá professzionális hazugság útján.

Miért engedte meg ezt az egészet Isten? A Biblia válaszol: az emberek nem szerették az igazságot. Becsapottak akartak lenni. De a hazugság mögött a hazugság és a halál lelke – a sátán – áll. Az emberek elhagyták Istent, elhagyták Isten törvényeit és bevezették a gender pszeudotörvényeket. Az Úr prófétája által kijelenti:

Tisztátalanná lett ugyanis a föld lakóinak lába miatt, mert áthágták a törvényt, megszegték a parancsokat, s megtörték az örökre szóló szövetséget. Ezért átok emészti meg a földet, és megbűnhődnek, akik rajta laknak. Tűz emészti meg a föld lakóit, és csak kevesen maradnak életben.“ (Ézs 24,5-6)

Isten prófétái által ismételten figyelmeztetett büntetés kilátásba helyezésével. Ha azonban megtért a nép, a büntetést elhárította. Jelenleg az emberiség saját pusztulását készíti elő azzal, hogy elfordult Istentől és az Ő törvényeitől. Érvényesek Jézus Krisztus szavai: De ha nem tartotok bűnbánatot, éppúgy elvesztek ti is mind.” (Lk 13,3) Ezért mindenki tartson bűnbánatot saját személyes életében. Ennek alapja az önkritika, és hogy szakítson időt az imádságra. Itt az Istennel való vertikális kommunikációról van szó. Isten az igaz imádság közben harcosainak világosságot és erőt ad. Passzivitás esetén a professzionális hazugság felszámolja az emberiséget. A hazugság mögött a hazugság atyja – a sátán – áll és az ő szolgái, az NWO tervezői. Legfőbb ideje harcba szállni az igazságért! Mivel kell kezdeni? Az öncsalás elleni harccal önmagunkban! Azután majd leleplezed a professzionális hazugságot is a világban és győzedelmeskedsz a hazugság és a halál lelke fölött.

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód                  + Timóteus

püspök-titkárok

 

2022. 12. 17.

 

Letöltés: BKP: Professzionális hazugság – az egyén és az emberiség önpusztításának eszköze (2022. 12. 17.)