2022. január 8., szombat

Svájcban népszavazást tarthatnak a kötelező védőoltások illegálissá tételéről

Svájcban népszavazást tarthatnak a kötelező védőoltások illegálissá tételéről, de ebben az országban olyan intézmények működnek, mint a WEF, a WHO és a GAVI.

Norvégia mentesül mindenféle kovid útlevél alól, de a gazdasági világfórum elnöke norvég. Csak én vagyok az egyetlen, aki látja a megtévesztést?

Nagyjából minden egyes ország beáll a globalisták napirendjébe. De az az ország, amely otthont ad ezeknek az intézményeknek, amelyek mindezek mögött állnak, gyakorolhatja a demokráciát, és kitüntetést kap érte.

https://magspunch.com/switzerland-to-hold-referendum-on-making-mandatory-vaccinations-illegal-our-people-are-sovereign/

Norvégiában sosem voltak kemény korlátozások és Svédországban is.

Norvégiában nincsenek bizonyítványok, Svédországban pedig csak ajánlott a bizonyítvány, így a gyakorlatban Svédországban eléggé normális és pre covid az élet.

 

A globalisták számára érinthetetlenek. De aztán kiderül, hogy a WEF elnöke norvég, és azt mondják nekünk, hogy a világ soha nem fog visszatérni a normális kerékvágásba, miközben ezek az északi országok már hónapokkal ezelőtt visszatértek a normális kerékvágásba.

https://www.weforum.org/agenda/authors/borge-brende

https://summit.news/2020/11/10/globalist-klaus-schwab-world-will-never-return-to-normal-after-covid/

A mikrochip-implantátumokat népszerűsítő cég svéd, és nemrégiben készítettek egy reklámot, amelyben bemutatják, hogy az emberek képesek lesznek a kovid bizonyítványukat a karjukba ültetett mikrochipben tárolni. igen, a karjukban.

https://twitter.com/disclosetv/status/1471909488978448405

A Világgazdasági Fórum szponzorálja.

https://web.archive.org/web/20170429122534/

https://www.weforum.org/agenda/2017/04/this-swedish-company-is-implanting-microchips-in-its-employees

 

Egy svéd cég az ENSZ-szel együttműködve olyan hitelkártyát hozott létre, amelynek van egy szén-dioxid-kibocsátási költési limitje, amely leáll, ha a tulajdonos túl sok szén-dioxid-kreditet költ el.... A cég svéd. a világgazdasági fórum és svéd bankok szponzorálják.

https://web.archive.org/web/20190513213448/

https://www.weforum.org/agenda/2019/05/this-credit-card-has-a-carbon-emission-spending-limit/

A készpénzmentes társadalom már nem utópia.... Svédországban. cikk a Világgazdasági Fórum támogatásával.

https://web.archive.org/web/20210109082817/

https://www.weforum.org/agenda/2018/11/sweden-cashless-society-is-no-longer-a-utopia/

Hányan látják a megtévesztésüket?

https://www.pokolafoldon.hu/blog/svajcban-nepszavazast-tarthatnak-a-kotelezo-vedooltasok-illegalissa-tetelerol

Brutális: Ferrarának új "temploma" van

Az olaszországi Ferrarában található San Giacomo Apostolo templom 2010-2021 között épült, tavaly októberben avatták fel.

Kívülről úgy néz ki, mint egy vasútállomás. "Természetes anyagokból", különösen nádból és betonból készült, hogy tisztelegjen a környezetvédelem előtt - mintha a természetes anyagok újdonságot jelentenének az egyházi építkezésben.

Belül az állítólagos templom egy légvédelmi óvóhelyre vagy kivégzőteremre hasonlít fenyegető szürke falaival. Egy brutális szerkezetet használnak oltárnak, a prédikálószék pedig egy háztartási ülőszaunára hasonlít. A padló egy konyha vagy WC burkolatára emlékeztet.

Az épületet a barcelonai "Benedetta Tagliabue - Miralles Tagliabue EMBT" építésziroda tervezte, amely wellness célú épületek tervezésére specializálódott. Ők tervezték a japán Unazukiban például a meditációs pavilont (1993) és egy buddhista templomot is Tenerifén (még építés alatt van).

https://gloria.tv/post/uWypCj8ZrUJQ329J2mjhW2G2b

BKP: Bergoglio Ferenc hamis pápa kiközösítése az mRNS vakcinációs - antievangélium szorgalmazásáért

 

Bergoglio Ferenc hamis pápa a covid antievangélium ismételt hirdetéséért magára vonta Isten immáron többszörös anathemaját (átkát). Így kizárta magát az egyházból. Isten Igéje figyelmeztet: „Ha valaki más evangéliumot hirdetne nektek, anathema sit – legyen átkozott – kiközösítve.” (Gal 1,8-9)
A covid antievangélium érvényre akarja juttatni a kísérleti mRNS vakcinálást és ezzel a lényeges hitigazságok és az erkölcs elleni bűntetteket.
2022. január 8-án a Szentháromság Isten, az Atya, a Fiú és a Szentlélek Isten nevében, apostoli és prófétai tekintélyemnél fogva, kinyilvánítom Ferenc Bergoglio hazug pápára Isten átkát.
A hazug pápának való engedelmesség, aki nyilvánosan Jézus Krisztus és az Ő evangéliuma ellen fordult, az üdvösség akadálya.
A Cum ex apostolatus officio hittani bulla szerint mindaz, amit az exkommunikált pápa tett és tenni fog, lelki téren érvénytelen. Az exkommunikált köteles elhagyni a legfőbb egyházi hivatalt.
A katolikusok, súlyos bűn terhe alatt, lelkiismeretük által kötelezve vannak a főpapi eretnektől és aposztatától és az ő aposztázisától való elhatárolódásra.

+ Illés
a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriarkája

2022.01.08.

A kiközösítés indokolása:
Ferenc Bergoglio hazug pápa a nyilvánosság megtévesztése érdekében visszaélt az egyházi tekintéllyel az mRNS vakcinálás érvényre juttatása céljából.
1) Az mRNS vakcina módosítja az ember génállományát, ami a Teremtő Isten elleni lázadás.
2) Az mRNS vakcina az emberiség becsippelési folyamatának része, ami lelki szempontból hitehagyás és satanizálás.
3) Az mRNS vakcinálás a népességcsökkentés – genocídium – része, ami Isten és emberiség elleni bűntett.
4) Az mRNS oltás felvétele sátáni antikeresztség, mert ez a vakcina az élő gyermekből – többnyire a császármetszést követően – szadista módon történő szövetkivétellel függ össze, miután a gyermeket megölik.
A hazug pápa a vakcinációs bűntettről ostoba módon azt állítja, hogy az állítólag a szeretet
cselekedete
. Sőt, mindenkit a bűnös vakcinálásra kényszerít „Vakcinát mindenkinek!“, „Ezt meg kell tenni!“, „Most be kell oltatnunk magunkat!“ jelszó alatt. A valódi orvosszakembereket és azokat az embereket, akik az igazság oldalán állnak, hazug módon megbélyegezte, mint felelőtleneket és olyanokat, akik az ún. „közjó“ –t veszélyeztetik. Durván manipulált és a legfőbb egyházi tekintéllyel élt vissza az Isten és az emberiség elleni legsúlyosabb bűncselekmények elkövetése érdekében.


Naprakész aktuális információk a BKP-tól (ez ingyen van)
sendpulse.com/827f6dad0a/