1997. június 1., vasárnap

'Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'III

47. Üzenet.
1997. május.31.Mária a Mindenszentek Királynője.
" Az Ember:
" Az Istenanya megjelenik egy fénykereszt közepén. A kereszt fölött áll egy felirat: MINDEN NÉPEK ASSZONYA. Egy Angyal piros rózsával közeledik hozzá, és mondja:"
A Szent Angyal:
" Légy üdvözölve Szűz Mária, Te Jegyese és Királynője minden népnek. Te Vagy a Szeplőtelen fogantatás és Társmegváltója az egész emberiségnek. A Te Szíved tökéletesen össze van kötve az Isteni Megváltó Szívével. A Te IGENED által elfogadtad az Anyává válásod. Ez által Te lettél az az Anya, Aki magát az Ő Fiával a keresztáldozatban való tökéletes odaadásra előkészítette. Mária,, Te Szeplőtelen, dicsérjük a Te Szívedet és a Te anyai szeretetedet. Te legcsodálatosabb Úrnő és Anya."
 Az Istenanya:
" Biztosítalak titeket, hogy Én az Én Isteni Fiammal együtt veletek vagyok.
  Ma fölszólítalak benneteket, hogy kövessétek Fiamat és vigyétek kereszteteket, mint az Ő barátai. Tudom, hogy sokan közületek viszitek a kereszteteket. Tegyétek ezt tudatosan, és így kövessétek Őt. Én mindig veletek vagyok, ha kértek, hogy legyek a segítségetekre. Örömmel szolgáljatok az Istennek. Ő úgy tekint rátok, mint Irgalmas Atya, Aki csak jót akar nektek. A ti keresztjeitek erősítenek benneteket. Ti ezt még nem tudjátok megérteni, mert még a Földön éltek. De a jövőben ezt jobban meg fogjátok érteni. Kövessétek a Szenteket! Ők megerősödtek a kegyelem által, mert ők olyan nagyon vágyódtak az Istennel való egyesülésre. Minden ember próbára van téve, mindenkinek kell keresztjét hordoznia. Ez az egyetlen út a megváltottsághoz.. Aki elveti a keresztet, az megváltatlan marad. Legyetek erősek a hitben és szilárdak a szeretetben, hogy minden nehézséget át tudjatok vészelni. Amikor Fiam tanított Én vele voltam. Én meghaltam a keresztnél, mint Jézus Anyja,és mint az egész emberiség Anyja, mivel az Én Fiam mindenkiért odaadta az életét. A Golgotán egyesült a Mi Szívünk és ott a szeretet Oltárán hoztuk meg a legnagyobb áldozatot az Örök Atyának. AZ ÉN RÉSZEM A MEGVÁLTÁSBAN AZ A SZENVEDÉS, AMIKOR A KERESZTNÉL A TŐR ÁTJÁRTA A SZÍVEMET."