A nagy szellemi háború

Eredetileg közzétette: 2017. január 13. Manuel Silveira

[Lásd a weboldalt: https://meditationsoncatholicism.blog/2017/01/13/the-great-spiritual-war/ ]

Krisztus üzenete egy érett misztikusnak 2017. január 8-án (a rövidség kedvéért szerkesztve)

Isten a saját képmására teremtett téged, hogy megértsd a jót és a rosszat, a jót és a rosszat, és válassz közte és a Sátán között – a menny és a pokol között.

Krisztus azon töpreng: „Lesz-e hit, amikor visszatérek a világba?” Édesanyja irányítja a végső csatát a bukott angyalok ellen, akik a világot járják, hogy rabszolgává tegyenek és a pokolba hurcolják a lelkeket.”

A háború akkor lesz tetőpontja, amikor az Antikrisztus megjelenik. A csataterek készen állnak a menny és a pokol nagy összecsapására. Ellenségem feldúlja Egyházamat, mert a Sátán Füstje behatolt a Vatikánba, hogy félrevezesse és eloszlassa juhaimat. Imádkozzatok a pápáért, aki félrevezeti Egyházamat, hogy meneküljön a Sátán elől.

Az Új Világrend ellenezte Trump elnökségét, és az Antikrisztus bemutatkozása miatt be fogja vonni Amerikát a fenyegető harmadik világháborúba .

Anyámnak terve van tizenkét nemzetből származó tizenkét emberrel, hogy vezessenek egy hadsereget, hogy kihívják az Antikrisztust, amint felbukkan, hogy uralja az emberiséget.