2018. április 16., hétfő

Égi üzenetek a szabadkőművességről

A SZABADKŐMŰVESSÉG I. 2013.01.08.
Ezt a szót: szabadkőművesség mostanában gyakran halljátok, de talán jó lenne ezzel a fogalommal bővebben megismerkedni. Ehhez a tanításhoz felhasználtam Paul Josef Jakobius: „Utolsó harc a fény és a sötétség között” c. könyvét.
A szabadkőművesség keletkezése a régi középkorra nyúlik vissza, amikor a román és gót stílusú díszes templomokat építették. Ezekhez az épületekhez a nehéz, durva munkát, a kövek kifaragását a kőművesek végezték. A finomabb, művészi faragásokat, pl. a díszeket, a kőcsipkézeteket, a szobrokat, ablakokat az úgynevezett szabadkőművesek. Azért hívták őket „szabad”-kőműveseknek, mert szabadon mozogtak, oda mentek, ahol szükség volt rájuk. Míg a durva munkát végző kőművesek helyi céhekbe tömörültek, addig a szabadkőművesek szervezetekbe. Kunyhóikat „loge”-nak, páholynak hívták. A szabadkőművesség Angliából származik. A nevükben szereplő „szabad” szóra építették alapelvüket: Az ember az első és legfontosabb, szabadnak kell lenni Istentől, vallástól, erkölcstől. A szabadkőművességet 3 angol férfi alapította: 1. egy protestáns udvari lelkész, 2. egy protestáns ókor-kutató, 3. és egy londoni protestáns prédikátor. 1717-ben alakultak és hárman létrehozták a nagypáholyt. Hamarosan e páholyok elterjedtek Németországban, Franciaországban és mindenfelé. Akik ezekbe a szervezetekbe beléptek, engedelmességgel tartoztak a nagymesternek. Árulásért vagy kilépésért meggyilkolták őket. Ugye, ez a hitleri gestapóra, a testvérgyilkosságra emlékeztet? Ott is mindenki kémkedett mindenki után, és aki hibát követett el, azt megölték.
Hogy ez a szervezet alapelvét, az emberi szabadosságot megteremtse, azok ellen fordult, akik ezt akadályozták: 1. Az állam ellen, mely hozza a törvényeket és betartatja, 2. a pápa és a katolikus egyház ellen, aki a Tízparancsolat törvényeinek figyelembevételére nevel hitre, istenszeretetre. Céljuk lett a királyok és fejedelmek, valamint a pápa és az Egyház megsemmisítése. Azt mondták a szabadkőművesek, hogy minden vallás el fog tűnni, és a tiszta emberiesség vallása, a szabadkőművesség lesz a jövő évszázadok és évezredek vallása. De hát gondoljatok bele, Testvéreim, hová vezet ez az öntörvényűség, a törvény sárba tiprása? A káoszba, a zűrzavarba, a bűn mocskába.
Most azt szeretném bemutatni nektek, hogy a szabadkőművesek hogyan befolyásolták a történelmet.Ők indították el az I. és II. világháborút, és ők fogják előkészíteni a háttérből a III. világháborút is.
Nézzük mi történt az I. világháború előtt!
Az angol uralkodó, VII. Edwárd látta, hogy a szabadkőművesség a legnagyobb titkos hatalom. Ezért ő is belépett közéjük, az angol páholy nagymestere lett. Az volt a terve, hogy Ausztriát és Németországot leveri, megdönti a monarchiát és így ebben a 2 országban uralomra kerülnek a szabadkőművesek. Ausztriában ekkor az öreg Ferenc József volt a császár, aki jó katolikus, mélyen vallásos volt. De fiát, Rudolfot a langyos vallású, egyházellenes Erzsébet császárné nevelte. Gyenge jellemű, erkölcstelen fiatalember volt a zseni és az őrült között. Már 18 évesen titkos szabadkőművesek közé keveredett. Angliába került és összebarátkozott VII. Edwarddal, a szabadkőművesek vezetőjével. Ez felbiztatta őt, hogy Ausztriában, apját, Ferenc Józsefet letaszítsa a trónról. De ezt az árulást a császárt védő titkosszolgálat felfedezte és megakadályozta. Erre Rudolf szerelmével együtt főbe lőtte magát. Ezzel meghiúsult az angol szabadkőművesség terve, hogy osztrák-magyar szabadkőműves államot hozzanak létre. Elhatározták, hogy Németországot fogják bekebelezni. Sikerült nekik Olaszországot és Franciaországot a németek ellen fordítani és Belgiumot rávenni, hogy náluk landolhassanak az angol csapatok, hogy alkalomadtán Ausztriát és Németországot letámadhassák. Ausztriában még mindig Ferenc József öreg császár uralkodott, de ott volt mellette a trónörökös, Ferenc Ferdinánd, aki erős kézzel rendet akart teremteni. Ráncba szedte az osztrák-magyar monarchiát. Felvette a harcot a támadó Boszniával. Mint a hadsereg főparancsnoka vezette az ütközetet, amely 1914. júniusában volt. Közben a szabadkőművesek mesterkedései eredményeként a trónörököst, Ferenc Ferdinándot Szarajevóban meggyilkolták. Az osztrák rendőrség kimutatta, hogy a szerb szabadkőműves páholy parancsára ölték meg feleségével együtt. A szabadkőművesség parancsára Oroszország hadat üzent Ausztriának és Németországnak. Folyton a németek győztek, és úgy tűnt, csődöt mondtak a szabadkőművesek. Ebbe a csődbe nem nyugodtak bele. Politikát változtattak: ne legyen háború, de legyen forradalom. Ezzel a forradalommal, amit Wilson szabadkőműves amerikai elnök ajánlott, megdöntötték az osztrák-magyar monarchiát. Így lett vége az első világháborúnak.
Látjátok, Kedves Testvéreim, mit műveltek a szabadkőművesek? Hátulról, a rejtekből egymásnak ugrasztották a nemzeteket, a végén pedig szörnyű forradalmakat szítottak.
Nézzük mi volt a II. világháború előzménye?
Vajon kinek fordult meg először a fejében egy új világháború terve? Az akkori amerikai szabadkőműves elnöknek Franklin Rooseveltnek. Azt mondta, hogy egész Európát bombatámadásokkal kell megsemmisíteni. Ez lesz a szabadkőművesek jövendő Országa. De nem úgy lett, ahogy Roosevelt gondolta, hanem Oroszország lett a győztes. Jött a nemzetekre a bolsevizmus. Roosevelt, mint elnök és szabadkőműves nagymester nem tudta elfogadni a vereséget. Ezért Japánt izgatta fel. Japán nem akart háborúskodni, de Amerika sokat bosszantotta őket és végül egy ultimátumot adott nekik. A japánok erre úgy válaszoltak, hogy 1000 repülőgépet küldtek és megsemmisítették az amerikai flottákat. 4000 fiatal amerikai tengerész veszett oda.
A szabadkőművesek szervezik majd meg a III. világháborút is.
A Szűzanya az ecuadori Patriciának ezt mondja: „Közel van a harmadik világháború. Imádkozzatok gyermekeim Kínáért, Oroszországért, Csehszlovákiáért. Imádkozzatok a déli országokért. Ott katasztrófák lesznek. Imádkozzatok Pamamáért, Nicaraguáért, El-Salvadorért. Tartsatok bűnbánatot, böjtöljetek, vezekeljetek! Mondd meg nekik, hogy mindegyiküket nagyon szeretem! Imádkozz sokat Latin Amerikáért és Közép Amerika országaiért. Imádkozz értük. Ezek az országok fognak részt venni a 3. világháborúban. Németország, Anglia is köztük lesz.”
Érdekes, hogy Magyarországot és Lengyelországot az európai államok közül kihagyta a Szűzanya! Talán azért, mert ők felajánlották a koronájukat és országukat Neki?
Most pedig az Úr Jézus szeretne szólni hozzánk. Jöjj, Szentlélek Isten, hogy Megváltónk szavait méltóképpen tudjam közvetíteni testvéreimnek.
Jézus:
Drága Engesztelő Gyermekeim! Elmondom nektek, hogy ezután a tanítás után mi történik Velem. A pusztában vagyok, bűnös gyermekeim közé igyekszem, hogy kegyelmeimmel felébresszem őket. Szembe jön Velem ellenségem, a gonosz. Öntelten és gúnyosan vigyorogva így szól: „Csak nézz körül itt a Földön! Láthatod, hogy az embereket megnyertem magamnak. Már nem hisznek benned és Atyádban. Sárba tapossák parancsaitokat. A gonosz lelkek és földi szolgáim segítségével a bűn útjára léptek. Kiöltük az erényt belőlük. A végén minden ember az Enyém lesz és pokolba kerül. Legnagyobb szolgálatot tette nekem a szabadkőművesség és a bolsevizmus. Látod? Hiába áldoztad fel magad az emberiségért, egy embert se hagyok neked. Az én követőim és neveltjeim: az Antikrisztus és a hamis próféta mindent megtesznek, hogy elragadják Tőled gyermekeidet, még a leghűségesebbeket is.”
Én, Jézus erre így reagálok:
„Tévedsz, gonosz. Mutatok neked valamit. Jöjj Velem az űrbe. Nézd, itt a Föld bolygó! Sűrűn tele van égő gyertyákkal. Minden gyertyaláng egy engesztelő közösséget jelent.” A Sátán nevet és leheletére a lángok harmada kialszik. Én, Jézus így folytatom: „Szentlelkem hatalmasabb nálad. Azon nyomban leszáll a Földre és Szeretetlángjával újra éleszti a kialvó engeszteléseket. Azt is megmutatom neked, hogy mikor elhatalmasodnak híveimen a te gonosz megbízottjaid, maradék Egyházam tovább él a rejtekekben. Hamarosan cselvetéseidnek vége. A 3 legnehezebb nap után eljövök dicsőségben égi seregemmel és Téged csatlósaiddal együtt megláncolva a pokolra küldelek. Nézd! Mutatom neked az Új Világot. Látod ezt a fehér ruhás tömeget? Örülnek, ujjonganak. Ők az Én hűséges követőim, a Mennyország örökösei. Ők az Én Egyházam, mely legyőzhetetlen, örökkön örökké fennmarad.”
Azután így szóltam hozzá fenséggel és hatalommal: „Most pedig távozz Tőlem, Sátán, ne merj kísérteni tovább, mert Én vagyok a te Urad, Istened!” Mutató ujjammal megérintettem a mellét és ő azonnal köddé vált.
Drága Gyermekeim! Bízzatok Bennem! Csak imádkozzatok, engeszteljetek, harcoljatok és Én végső győzelemre vezetlek benneteket.
Megáldalak titeket a remény lelkületével: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.”
2013.01.15.
SZABADKŐMŰVESSÉG II.
Egy idézettel kezdem a Jelenések Könyvéből.
János így szól:
„Akkor láttam, hogy egy hatalmas angyal száll le az égből… Kezében kibontott kis könyvtekercset tartott. Azután az égi hang újra szólt hozzám: „Menj, vedd el a nyitott könyvet az angyal kezéből, aki a tengerben és a földön áll.” Odamentem az angyalhoz, hogy adja át nekem a könyvecskét. Így szólt hozzám: „Nesze, nyeld le! Keserű lesz tőle a gyomrod, de a szád olyan édes, mint a méz.” Elvettem és lenyeltem.
Testvéreim! Ez a könyvtekercs a lepecsételt Igazság Könyve volt, azért kellett Jánosnak lenyelnie, hogy a tartalma ne kerüljön kinyilatkoztatásra egészen az idők végéig, akkor majd felfedhető lesz.
Most érkezett el ennek az ideje. Ez a könyv az Igazság Könyve, az ír látnoknőé, és Isten üzenetei vannak benne, az eddig elrejtett titkai a jövőről. János gyomrának azért volt keserű, mert sokak számára az igazság megismerése keserűséget és félelmet okoz. Szája azért érezte édesnek, mert ez az igazság édes azoknak, akik elfogadják Isten irgalmát, szeretetét, elismerik bölcs terveit. Az Igazság Könyvének egyik titka azt fedi fel, hogy a szabadkőműves csoportok, melyek Angliából indultak és terjedtek szét az egész világban, összeesküvést szőttek Isten és minden terve ellen. Ez az összeesküvés azzal indult, hogy a szabadkőművesek beszivárogtak az Egyházba.
Ugye ismeritek a Szentírásból, a Jelenések könyvéből a két vadállatot?
Az egyik a tengerből emelkedett ki, a párduchoz hasonlított, a Sátán erővel és hatalommal ruházta fel: ez Testvéreim, a szabadkőművesség jelképe. A másik vadállat a szárazföldből jött elő, a bárányhoz hasonlított. Ez az egyházi szabadkőművességet jelenti.
Beékelődtek a hierarchia tagjai közé, papok, szerzetesek közé. A templomba járó hívek között is van belőlük. A szabadkőművesek az ateista, egyház- és Isten ellenes érzelmű tagjait a papi szeminárium szolíd, tiszta szívű hallgatói közé küldik. Ezek a ravasz, báránybőrbe bújt farkasok hamarosan püspökök, bíborosok lesznek, és belülről bomlasztják az Egyházat. Közülük egyesek tanítani fognak a szemináriumban és a kispapokat félreinformálják. Képzeljétek csak, egyik nap felhívott egy anya, akinek mindkét fia papnak készül. A nagyobbik, aki már utolsó éves, majdnem sírva panaszkodott, hogy az egyik paptanár kifejtette, hogy a meséket nem kell elhinni, ugyanis Jézus személye nincs jelen valóságosan az Oltáriszentségben, mely csak az utolsó vacsora emlékeként van a szentmisén. Megdöbbenten hallgattam ezt a hírt a telefonban. Hiszen az ilyen tanár keze alól kikerült és felszentelt fiatal papok ki tudja, hány százaléka nem fog hinni a valóságos jelenlétben, és ezt a hamis elméletet ülteti bele hívei lelkébe.
Ezek után már nem is kételkedek abban, hogy a múltban is a nem odavaló elemek hozták az Egyházba a reformokat. A pápák a hagyományok hívei, a Szentlélek vezeti őket.
Higgyétek el, nem ők találták ki az újításokat. Ti még emlékeztek a szép fehér csipketerítővel borított áldoztató rácsokra. A mi drága Jézusunk milyen boldog volt, hogy mi, az Ő gyermekei szentáldozáskor térdeplésünkkel hódolatunkat fejezzük ki iránta, Ég és Föld leghatalmasabb ura iránt. Az egyházi szabadkőművesek befolyására hamarosan bevezették a másik tiszteletlenséget: a kézben áldoztatást. Szomorúan nézem az elsőáldozók szentmiséjén, hogy a gyermekek ezt a szent cselekményt külső tiszteletadás nélkül végzik. Úgy tanítják meg nekik, hogy a Szentostyát állva és tenyerükkel vegyék magukhoz. Azután tekintsetek a szembe misézésre. A papok, ellentétben a régi évszázadok szokásával, hátat fordítanak a szentségi Jézusnak, aki be van zárva a tabernákulumba. Azután az egyházi szabadkőművesek nyomására megszüntették a latin nyelvű szentmisét, mely azelőtt az Egyház egységét fejezte ki. Régen bármelyik országban elmehettünk templomba, értettük a mise menetét. Megszoktuk a latin szavakat és a fordítását olvashattuk az imakönyvből.
Az is a szabadkőművesek beszivárgását jelenti az Egyházba, hogy a templomokban lecsökkentik a különböző vallásgyakorlatokat. Sok testvér azzal a panasszal fordul hozzám, hogy falujukban vagy városukban egyáltalán nincs szentségimádás. Mások mondják, hogy nem engednek rózsafüzért imádkozni a szentmisék előtt. Sok helyen különböző indokkal megszüntetik az engesztelést Isten Házában. A szentgyónásokat is helyenként elsorvasztják, mondván, ott a közgyónás.
A Sátán hatására az Egyház szerkezetébe is beleszólnak a szabadkőművesek. Nézzük a nemzeti püspöki konferenciákat. A II. vatikáni zsinat után hazatértek a püspökök és saját nemzeti konferenciát létesítettek. Olyan irányba fejlődtek, hogy a Vatikán egyre kevesebb szerephez jusson náluk. Lassan a püspök személyes felelőssége megszűnik, együtt döntenek mindenről. Ez olyan eljárás, amire nem volt példa a történelemben.
Jézus Krisztus utolsó prófétájához, az ír látnoknőhöz így szól:
„A katolikus Egyház az Antikrisztus első számú célpontja és ő addig nem fog megállni, ameddig Egyházam vezetőinek legalább a felét el nem térítette ezen a Földön. Olyan felkészületlenek a bíborosaim, püspökeim és pap fiaim, hogy nem képesek felismerni azokat a kifinomult változásokat, melyek a saját köreikben észlelhetők. Szegény, szeretett szolgáim! Sokan közülük csak ártatlan gyalogosok az élet sakktábláján, ki vannak szolgáltatva azoknak a sötét erőknek, a szabadkőműveseknek, akik óvatosságból nem fedik fel kilétüket.”
Az Antikrisztus csatlósainak, a szabadkőműveseknek az a feladata, hogy a lelkeket romlásba vigyék, amikor bálványimádásra késztetik őket. Az utóbbi 40-50 évben az emberiség elé undorító bálványokat állítottak: a pénzt, a vagyont, a szabad szerelmet, a homoszexualitást. A legnagyobb bálvány, amit imádtatni fognak mindenkivel: a hamis Krisztus, a tengerből kiemelkedő, párduchoz hasonló vadállat, az Antikrisztus. Az ökumenizmus jegyében az összes vallást világegyházba tömörítik. Ezek az egyházi szabadkőművesek hamis próféták lesznek és próbálják elhitetni velünk, hogy szavaik Istentől valók. Azért küldi őket az Antikrisztus és a Sátán, hogy felkészítsenek titeket a következő pápa fogadására, aki a Hamis próféta lesz. De most még van egy akadály előttük: XVI. Benedek pápa. Tervbe vették, hogy elüldözik vagy megölik. Egyenlőre próbálják rávenni a reformokra: a cölibátus eltörlése, az abortusz törvény, az eutanázia engedélyezése, az egyneműek házasságának bevezetése. Ha a pápa engedne ezeknek a bűnös reformoknak, a 10 parancsolat ellen cselekedne, már nem lenne az a szikla, amelyre Krisztus az Egyházat alapította. Ez soha nem lesz, mert Jézus azt ígérte, hogy a „pokol kapui sem vesznek erőt rajta”.
A szabadkőművesek nemcsak a pápa ellenségei, hanem a Tanítóhivatalé is. Régimódinak, középkorinak, elmaradottnak tekintik. Ha meg akar maradni, át kell alakulnia az új idők szelleméhez. Az evangéliumot is elítélik, korszerűtlennek tartják. El akarják taposni a vallást, főleg a katolikust és az emberiséget hitetlenségbe, pogányságba sodorni.
De ne féljetek, Testvéreim az Egyházat nem lehet eltiporni. Titkos helyeken, pincékben, lakásokban működik tovább. Jézusnak vannak lánglelkű, bátor, elszánt pap fiai, akik lángoszlopként vezetnek bennünket. Szentmiséket tartanak majd a rejtekekben és kiszolgáltatják nekünk a szentségeket. Az Egyház Isten oltalma alatt lesz, és új fényben, megtisztulva fog kikerülni a megpróbáltatásokból.
Még a szabadkőműves szimbólumokról szeretnék szólni néhány szót.
Az emberiség történetét jelképek, szimbólumok kísérik, melyekkel mutatni akarnak valamit. Pl. ilyen jelkép a kereszt, Krisztus megváltásának jele. A náci uralom szimbóluma a horogkereszt, a szovjet hatalomé a vörös csillag és a vörös zászló.
A szabadkőműveseknek is vannak szimbólumai. Ilyen a pentagramm, amit boszorkányszögnek neveznek. Ez egy ötágú csillag, a belsejében ötszög van. A sugárzó csillag, Lucifer, a fényhordozó jelképe. Kifejezi az Istentől megszabadított embert, aki széttárt karokkal terpeszállásban áll. Ha a csillag fordított, egy hegyén áll, akkor sátánközpontúságot jelent. Ezt a szimbólumot a szabadkőművesek mindenhová belopják: ruhákba, reklámokba, cipőkbe, játékokba, ékszerekbe, futball-labdákba, még a kegytárgyakra, rózsafüzérekre is igyekszenek rárakni. Olyan kegytárgyakat, rózsafüzéreket ne terjesszünk, amelyeken egyértelműen láthatók ezek a jelképek.
A másik szabadkőműves jelkép az ököl, amely a tengerből kiemelkedő vadállat jelképe, az erőszaké. A nyitott ököl, amikor a mutató és középső új V alakban szét van terjesztve és a többi új bezárva, az a meghamisított Krisztus jelet, a hamis pápa jelét mutatja. Ezt a szimbólumot „Győzelem-jelként” hozták forgalomba.
A negyedik: a sarló és a kalapács. A kalapács a hatalom és erőszak, a vadállat szimbóluma. A sarló a hamis papság jele, a hamis ellen -egyház szimbóluma, de jót is jelent, a Holdat, a holdsarlót, mely a jelenések könyve szerint Szűz Mária lába alatt van, az Ő győzelmét szimbolizálja az utolsó időkben.
Ezután a Mennyei Atya kíván szólni hozzátok. Jöjj, Szentlélek, segíts nekem, hogy az Atya szavait méltóképpen tudjam közvetíteni!
Drága engesztelő Gyermekeim!
Ne féljetek, Én vagyok Mennyei Atyátok.
Szent Fiam hatalmas alakjának körvonalát fényből. Az Ő teste az Egyház. Az igaz, hogy beletartozik a győzedelmes és a szenvedő Egyház is, de most csak titeket, a küzdő Egyházamat mutatom meg benne. Ott hemzseg a belsejében a sok ember, hívők és hitetlenek, tiszták és bűntől feketéllők, férfiak és nők, gyermekek, fiatalok, öregek. Mindenki a szokásos életét folytatja: esznek, isznak, dolgoznak, szórakoznak, imádkoznak, engesztelnek, templomba járnak, rabolnak, fosztogatnak, házasságot törnek, paráználkodnak, betegségekben szenvednek. Látom, hogy a föld mélyéből démonok jönnek fel undorító szörnyalakokban és ellepik őket.
Fülükbe vallásellenes, istenkáromló szavakat suttognak és titkos szervezetekbe terelik őket. Ezek a szabadkőművesek.
Hamis jelszavakkal, mint szabadság, egyenlőség, testvériség, szeretet, szabad szerelem, önmegvalósítás, sok hiszékeny embert toboroznak maguk köré. Zakójukban jelvényeket hordanak: pentagramm, sarló és kalapács, zárt ököl, nyitott ököl.
Vezetőjük kimagaslik közülük és egy földgömböt tart magasan a kezében és ezt kiáltozza lelkesen: „Világkormány, egységes világvallás, Új Messiás!”
Híveit csatasorba rendezi. Célpontja a Római Katolikus Egyház és feje, a Pápa.
Fegyverük a hazug szó, az új bálványok, a szabadosság, a bűn. Az Egyházon mély sebeket ütnek.
Jézus szeméből patakokban hullik a könny, Szent Szíve teljesen el van borítva tövissel.
Tagjai közül a legbuzgóbb, legbátrabb felszentelt szolgái, a leglángolóbb hitű, imádságos lelkületű hívei és a buzgón engesztelők sokasága odaáramlik Szíve köré. Kihúzogatják töviseit, letörölgetik véres sebeit és csókjaikkal borítják. Ti is köztük vagytok, drága kicsi Gyermekeim.
Majd így szól hozzájuk:
Köszönöm, Barátaim, az együttérző szereteteteket, vigasztalásotokat. Már sokat enyhítettetek szenvedésemen. Fájdalmaimat akkor tudnátok teljesen elmulasztani, ha imádkoznátok rosszakaróitok, az egyházi szabadkőművesek megtéréséért. Ők is az Én szeretett gyermekeim, és a kárhozat felé haladnak. Kérjétek Szentlelkemet, hogy a Nagyfigyelmeztetéskor az egyházi szabadkőművesek is fogadják el Irgalmasságomat, láthassák meg utálatos bűneiket és bánják meg azokat. Ti vagytok, Kicsinyeim, az Én bátor hadseregem. Fegyveretek a Keresztes imahadjárat füzete és a rózsafüzérek, pajzsotok az Én Szent piros Vérem, mellyel tetőtől talpig beborítottalak benneteket. Győzelemre vezetlek benneteket.
Köszönöm, hogy meghallgattatok és nagy szeretetünkben Atyám és Én egyszerre áldunk meg titeket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.

Hamispróféta törölné a Bibliát, és egy új létrehozását javasolja. Üdvösség Anyja: Ők egy új, piros könyvet fognak bemutatni, amelynek a borítójába egy kecskefej lesz beágyazva.

"Ferenc pápa törölné a Bibliát, és egy új létrehozását javasolja.
/abril 2, 2018 Sr. Lobo biblia, pápa Ferenc/
Ferenc pápa ma megdöbbentette a világot azzal, hogy a Biblia teljesen elavult, és radikális változást igényel, így a Bibliát hivatalosan törölnék, és bejelentették a gyülekezet legmagasabb személyiségei közötti találkozót, ahol helyébe új név és új tartalom lép majd. Néhány nevet már figyelembe vettek, pl: "Biblia 2000".
"Nem próbálkozhatunk tovább egy teljesen új világban egy olyan könyvvel, amely több ezer éves. Elveszítjük a követőinket, ezért egy lépéssel tovább kell lépnünk az egyház korszerűsítésének lehetőségeiben, hogy újraírjuk Isten szavát, még akkor is, ha az Ótestamentumban vannak bizonyos részek, amelyeket jobb, ha nem ismétlünk meg. ”
A hírek bombaként hatnak legkonzervatívabbak számára, akik ezt az elképzelést Ferenc pápa őrülete végleges nyomának tekintik."


http://thereisnews.com/pope-francis-cancels-bible/

Üdvösség Anyja: Ők egy új, piros könyvet fognak bemutatni, amelynek a borítójába egy kecskefej lesz beágyazva.

Nyomtatóbarát változat
2014. március 11. kedd, 20:39
Drága gyermekem, amikor megszültem Fiamat, ez azt jelentette, hogy nemcsak az Emberfiát, a Világ Megváltóját hoztam a világra, hanem egy új kezdetet is. Drága szeretett Fiam születése megváltást hozott a világnak, és az emberiség egy nagyon különleges Ajándékot kapott. Ezt az Ajándékot elutasították, de az emberiségnek még ma is a javára válik, mivel nagyon sokan elfogadták az Igazságot.
Fiam születése az Ő Földi Egyháza születésének volt az előhírnöke, és mindkettőt én hordoztam, az Úr egyszerű szolgálóleánya. Én, a Napba öltözött asszony leszek az, akit Fiam Egyházával együtt a pusztába fog száműzni a kígyó. Minden velem, az Isten Anyjával kapcsolatos nyomot el fognak törölni. A nekem tulajdonított jelenéseket nevetségessé fogják tenni, és a Fiam Egyházában lévő ellenség arra fogja utasítani az embereket, hogy utasítsanak el minden ezzel kapcsolatos hiedelmet. Aztán Fiam Egyházát félre fogják dobni mindazokkal együtt, akik Krisztus hűséges követői. A Szentmiséket meg fogják szüntetni, és amíg mindez történik, a kígyó szétszórja az ő szolgáit, akik helyet fognak követelni maguknak minden Keresztény Egyházban. Ez a hatalomátvétel olyan méreteket fog ölteni, hogy az emberek, az igaz hívők, annyira meg fognak döbbenni, hogy túlságosan félni fognak felállni és kifogásolni azt a megszentségtelenítést, amelyről tanúskodniuk kell, mert félteni fogják az életüket.
Ez alatt az idő alatt, Fiam Maradékai össze fognak gyűlni minden nemzetben az egész világon, és e fertőzés szörnyű időszakának idején vezetni fogják az elveszetteket és az összezavarodottakat. Ez a Hadsereg olyan nagy hatalmat fog kapni a gonosz felett, amelynek ott szemtanúi lesznek, ami egykor Fiam Egyháza volt. Ők, a Szentlélek Ereje által az Igazságot fogják hirdetni – az Igaz Evangéliumot –, az Igaz Igét, amely a Szent Bibliában adatott a világ számára. A Keresztény Egyházakban a csalók nyíltan fogják támadni a Bibliát, és meg fognak kérdőjelezni minden olyan Tanítást, amely a bűn veszélyeire figyelmeztet. El fogják ferdíteni annak tartalmát, és egy új, piros könyvet fognak bemutatni, amelynek a borítójába egy kecskefej lesz beágyazva, elrejtve a Kereszt szimbólumában.
A hitetlen külvilág számára ez úgy fog tűnni, mintha egy forradalom lenne, egy olyan, amely magával ragadja őket, és azokat fogja megszólítani, akik elutasítják Isten Létezését. Sok nemzetben nagy ünnepségek veszik majd kezdetüket. Ezek az ünnepségek a globális egység és az emberi jogok ünnepének nevében a minden erkölcsi elkötelezettségtől való szabadságot fogják üdvözölni.
Azok, akik Fiam Maradék Hadseregét fogják vezetni, Jelenlétének Fényét egy világítótoronyhoz hasonló magasságra fogják emelni. Ez a Fény továbbra is vonzani fogja mindenhol a lelkeket, annak ellenére, hogy a pogányság minden egyházban, minden hitfelekezetben terjedni fog, kivéve a két tanút – a Keresztényeket és a Zsidókat -, akik továbbra is hűségesek maradnak Isten Akaratához.
Aztán, amikor a nagy nap felvirrad, és miután a háromnapos szörnyű sötétség véget ér, egy nagy Fény fog megjelenni a Föld fölött. Ez a Fény körülveszi majd a Fiamat és a Napot, amely teljes erejében lesz, és mindkettő ugyanabban az időben fog leereszkedni a világra. Senki sem fog kimaradni abból, hogy szemtanúja legyen ennek a természetfölötti látványnak. A bejelentés harsogását mindenki hallani fogja az ember által ismert kommunikáció minden formáján keresztül. Éppen ezért mindenki egy nagy eseményt fog várni, de nem fogják ismerni az idő, az órát, és a napot sem. És aztán azok, akiknek a neve fel van sorolva az Élők Könyvben, össze lesznek gyűjtve.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy a világ ne utasítsa el a felkészülést, amelyre szükség van, még mielőtt az emberiség megláthatná Fiam Arcának Fényét.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja.


http://masodikeljovetel.hu/kereso?keys_1=vil%C3%A1gegyh%C3%A1z