1986. március 28., péntek

Medjugorjei üzenetek 1986. március

1986. március 6.
„Drága gyermekek! Ma ismét arra hívlak benneteket, hogy jobban nyíljatok meg Isten előtt, s így cselekedhessen általatok. Annyi gyümölcsöt fogtok befogadni, amilyen mértékben megnyíltok. Szeretnélek újból az imádságra hívni titeket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1986. március 13.
„Drága gyermekek! Arra hívlak benneteket, hogy kis áldozataitokkal éljétek a nagyböjtöt. Köszönök minden áldozatot, amit bemutattatok nekem. Drága gyermekek! Továbbra is éljetek így, és szeretettel segítsetek bemutatni az áldozatot! Isten meg fog benneteket jutalmazni ezért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1986. március 20.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak titeket, hogy odaadással fogjatok hozzá az imához. Szeretnétek megvalósítani mindazt, amit mondok, de nem sikerül, mert nem imádkoztok. Drága gyermekek, kérlek benneteket, nyíljatok meg és kezdjetek el imádkozni. Az ima öröm lesz számotokra. Ha elkezditek, nem lesz unalmas, mert örömmel imádkoztok majd. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1986. március 27.
„Drága gyermekek! Szeretném nektek megköszönni minden áldozatotokat, s a legnagyobbra hívlak titeket: a szeretet áldozatára. Szeretet nélkül nem tudtok sem engem, sem Fiamat elfogadni. Szeretet nélkül nem tudjátok megosztani tapasztalataitokat másokkal. Ezért, azt kérem tőletek, drága gyermekek, hogy kezdjétek el életre váltani magatokban a szeretetet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”