1985. szeptember 20., péntek

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

1985. szeptember 19.

TÁRJÁTOK KI LELKETEKET AZ ÚR FELÉ, HOGY A KEGYELEMNEK MINDEN SUGARA LELKETEKET ÉRJE

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem a mennyei Atya, a megváltó Fiú, és a lelket betöltő Szentlélek Isten szent nevében, a mi Urunk és Istenünk, Jézus Krisztus által.

Imádja lelkünk az Urat és örvendjünk szent dicsőségében és magasztaljuk atyai szere­tetéért és végtelen jóságáért, mert nagy dolgot cselekedett esendő gyermekiért, mert egyszülött Fiát adta érettünk, hogy üdvösségünk legyen. Áldassék és dicsértessék Te végtelen szeretet, Te egek Ura, mennyei Atyánk, ki úgy tudtál szeretni minket, hogy egyszülött gyermeked adtad értünk. Hol az az emberi elme, aki fel tudná mérni ezt a mindenek feletti és mindent odaadó szeretetet. Mert ahogy szerette az Atya az embert, úgy szerette a Fiú, mert áldozati bárány lett az Atya oltárán, mit hatalmába állt elutasítani és elfogadni.

Minden dicséret és dicsőség a Fiúé, mert nincs nagyobb szeretet annál, mint aki életét adja barátaiért. Megváltó Istenünk! Jézus Krisztus, mennyire kell, hogy szeressünk Téged! Most arra kérünk, add meg szívünknek azt a szeretetet, mi méltó hozzád. Adj, ó Urunk és Istenünk a te szeretetedből csak egy morzsányit, hogy szívünk-lelkünk lángoljon a szeretettől. Először feléd Istenünk, Jézus Krisztus aztán embertársaink felé, hogy érezze szívünk azt, hogy embertársainkban is Téged szeretünk. Add meg szívünknek az alázatot, mint amilyen alázatos vagy Te Uram, Jézus. Mert mondottad:

"Szelíd és alázatos szívű vagyok".

Erősítsd bennünk a reményt, mert kinek reménye te vagy Uram, Jézus Krisztus, az még soha nem csalatkozott. Mert te vagy a hitünk, a reményünk, az egyedüli boldogságunk, Istenünk!
Mert Te vagy az út, az igazság és az élet, ki hisz benned, még ha meghal is élni fog. Add nekünk az élet kenyerét, az élő kenyeret, mi a te valóságos tested és szentséges szent véred. Mert hittel hisszük, hogy te jelen vagy a csodálatos Oltáriszentségben. Mert te végtelen szeretetből nemcsak feláldoztad megad, még többet tettél, eledelül adtad magad, hogy te bennünk és mi benned lakozhassunk, te lángoló szeretet, mely az egekbe hat. Hát lehet Téged eléggé dicsőíteni? Hát lehet Téged eléggé áldani? Hát lehet Téged eléggé szeretni? Ó, milyen kicsiny az ember és milyen gyarló! Mert nemes emberi szív, ki így lángolna, nincs az az emberi nyelv, ki így dicsőítene és dicsérne. Mert hozzád Uram, ember nem fel nem érhet, de az isteni szeretet az isteni irgalom lehajolt az emberhez olyannyira, hogy benne lakozik és Ő bennünk lakozik. Mert nekünk ezt nagyon kell akarni, hisz az Úr, az akaratunkat kéri, a mindenkori akaratunkat a többi az isteni kegyelem dolga. Mert kérdezték apostolaid: "Mester, ki üdvözül?" és te Uram Jézus azt mondottad: "Embernek lehetetlen, de Istennek minden lehetséges ".
Ezért Uram és én Istenem, mi nagyon akarunk téged és kitárjuk a szívünket, lelkünket feléd, hogy szent kegyelmed munkálkodjon bennünk és tépje ki szívünk kertjéből a gyomot, - bármennyire fáj is - hogy láthassunk Téged, tündöklő napunk, Urunk és Istenünk, Jézus Krisztus. Amen.

Testvérem! Bizakodjál a te Uradban és Istenedben. Ne félj a küzdelemtől. Hamarosan könnyít az Úr kereszteden, hogy egy kicsit megpihenj. Ne legyenek kétségeid, mert gondja a te gondod Uradnak, Istenednek. Imádkozz, fohászkodj, legyél türelmes. Ne félj testvérem, közeleg az idő, hogy az Úr akaratából rálépj arra az útra, mit az Úr szánt neked. A gonosz hatalma megtörik feletted az Úr akaratából és szabad lesz a lelked. Imádkozz sokat embertársaidért, családodért, mert az Isten mindenkit egyformán szeret. Az üdvösség azon múlik, hogy a ti lelketek hogy tárul ki Uratok felé. Mert lelketek felfogja a szeretet sugarát és átmelegíti és áthatja lelketeket és visszasugárzik ez a viszont szeretet. Mint a napsugár sem melegíti át a légteret, csak ha ütközik és a visszaverődés teszi meleggé a földet. Mert a földnek is az a része meleg, ami nap felé fordul, az a rész hol nem ütközik a sugár, csak elsiklik mellette, az hideg és zord marad. Így van a lélek is a kegyelemmel. Ezért légy testvérem nyitott merőlegesen Krisztus felé, hogy a kegyelemnek minden sugara a lelkedet érje. Ne vesszen el belőle még csak egy parányi sem, hogy üdvösséged legyen az Úrban. Ámen.

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg a mennyei Atya, a megváltó Jézus Krisztus, a lelket betöltő Szentlélek Isten. Az Úr, Jézus Krisztus kegyelme óvjon és őrizzen az örök életre. Ámen.
Armin.