2012. április 13., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

A következő pápa, még ha a Katolikus Egyház belső tagjai is választják meg, ő a Hamis Próféta lesz
 
2012. április 12. csütörtök, 11:27
Drága szeretett leányom, még mindig sok ember utasít el Engem a világban, és ez a közvéleménynek is köszönhető.
Oly nagy sötétség ereszkedett le Isten gyermekeire, hogy csak nagyon kevésnek van bátorsága Szent Szavam nyilvános hirdetésére.
A hívőket szóbeli bántalmazások, és rosszindulatú gúny által félemlítik meg, amelyeket el kellene viselniük, ha nyilvánosan beszélnének Szent Szavamról.  
Még a buzgó követőknek is hiányzik a bátorságuk, hogy felálljanak és harcoljanak az országukba bevezetett gonosz törvények ellen, amelyek Atyám Szavának ellent mondanak.
A papok szégyellnek nyilvánosan kiállni Tanításaim igazsága mellett, attól félve, hogy kiközösítik őket.
Most – jobban, mint eddig–úgy találják, hogy hangjukat lehetetlen meghallani néhány rendtársuk gonosz bűnei szégyene miatt, amelyet el kell viselniük.
Amikor egy bátor szent szolga úgy dönt, hogy feláll és megvédi tanításaim igazságát, akkor ők rettenetesen szenvednek. Őket a tolerancia, az együttérzés és a szeretet hiányával vádolják, valamint az emberi jogok tiszteletben tartásának hiányával.
Ti látjátok, gyermekeim, hogy Tanításaim igazságait, amelyet Szent Szolgáim mondanak ki, hazugságként kezelik.
A hazugságok, – a kiforgatott változatai annak az igazságnak, amelyeket a Szentírás foglal magába – az igazság helyett kerülnek bemutatásra.
A sátán nagyon sok lelket szerzett meg magának – beleértve a vezetőket is Egyházamon belül-, amely azt jelentette, hogy sok ártatlan embernek most nehezére esik hűséget fogadnia Szent Akaratomnak.
Mennyire félreállítottak és félretoltak Engem, engedvén hogy a hazugságok – amelyeket Szent Szolgáim elméibe ültettek – a nagy többség által el legyenek fogadva.
Ezek a gonosz hazugságok ezeken is túltesznek.
Szentírásom igazságai, amelyeket a Jelenések Könyve tartalmaz, sok Egyházam értelmezte.  Oly sok változat létezik, melyeknek mindegyike az emberi értelmezésen alapszik.
Az Én szeretett XVI. Benedek Pápám, az utolsó igaz pápa ezen a Földön.
A Római Péter, az Én Péterem, az eredeti apostol, a Mennyországból fog uralkodni Egyházam fölött, Örök Atyám parancsnoksága alatt. Aztán, amint Második Eljövetelemkor majd uralkodni jövök, ő fogja kormányozni Isten minden gyermekét, amikor minden vallás Egy, Szent Katolikus és Apostoli Egyházzá egyesül.
Én csak az igazságot mondom, leányom.  
Figyelmeztetnem kell benneteket, hogy most sok önjelölt próféta fog megjelenni, akik ellent mondanak azon Szent Szavamnak, amelyet neked, a végidők igaz prófétájának adok.
Először arról győzik meg majd a híveket, hogy szavaik Tőlem valók.
Szavaik gondosan lesznek kiválogatva, és jelentésük homályos lesz, és kissé zavaró. Sokan nem törődnek ezzel a gyengeséggel, és elfogadják majd üzeneteiket, mert úgy tűnik, hogy összhangban vannak a Szentírással.
Amikor sok lélek lesz már elcsábítva, megkezdődik a támadás.
Ők, leányom, azért lettek küldve, hogy felkészítsék Isten gyermekeit a következő pápa elfogadására, aki szeretett Helytartóm, Benedek Pápa után következik. Ez a pápa, még ha a Katolikus Egyház belső tagjai is választják meg, a Hamis Próféta lesz.
Az ő választói báránybőrbe bújt farkasok lesznek, akik titkos tagjai a szabadkőműveseknek, és a sátán által vezetett gonosz csoportnak.
Ilyen módon próbálja a sátán elpusztítani Egyházamat.
Sajnos ő, ez a Hamis Próféta, sok követőt fog magához vonzani. Azokat pedig, akik ellenszegülnek neki, üldözni fogják.
Addig szaladjatok gyermekeim, amíg csak tudtok. Mondjatok ellent azoknak a hazugságoknak, amelyek azok által kerülnek bemutatásra, akik megpróbálnak meggyőzni benneteket a Hamis Próféta valódiságáról.
Legyetek erősek. Maradjatok hűségesek Hozzám, Jézusotokhoz. Soha ne kételkedjetek Szent Szavamban.
A Jelenések Könyve, Isten igaz szava. Nem hazudik.
Még nem minden benne lévő titok ismert számotokra. Én, az Isteni Irgalmasság Máriáján keresztül, az egészet ki fogom nyilatkoztatni számotokra, bár az igazságot hevesen fogják támadni, és eretnekségnek fogják tartani.
Ne feledjetek el egy fontos leckét. Az Én időmben a Földön, amikor először jöttem, Szavamat eretnekségként kezelték.
Szavamat, melyet most adok nektek, Második Eljövetelemkor hasonlóan fogják kezelni a hívők, beleértve felszentelt Szolgáimat is, akik Egyházamat képviselik a Földön.
A sátán sok lelket fog feláldozni, hogy teljesítse utolsó sóvárgását: hogy a legnagyobb szívfájdalmat okozza.
Biztosak lehettek abban, hogy az Általam alapított Katolikus Egyház, amely szeretett Péter Apostolom kormányzása alá volt helyezve, a végidők legnagyobb szenvedését fogja elviselni.
Legyetek résen minden időben. Kérlek benneteket, mondjátok a Keresztes Imahadjárat 44. imáját: „Erő, hogy megvédjem hitemet a Hamis Prófétával szemben.
Drága Jézusom, adj erőt, hogy a Te tanításaidra összpontosítsak, és hogy a Te Szent Szavadat hirdessem minden időben
Soha ne engedj engem ama kísértésbe, hogy bálványozzam a Hamis Prófétát, aki megpróbál majd úgy fellépni, mint Te
Erősítsd meg az Irántad való szeretetemet
Add nekem a megkülönböztetés és a tisztánlátás kegyelmét, hogy soha ne tagadjam meg a Szent Bibliában lévő igazságot, függetlenül attól, hogy mennyi hazugságot mutatnak be nekem, arra buzdítva, hogy fordítsak hátat a Te igaz szavadnak
Ámen.”
Az igazság meg van írva a Szentírásban.
A Jelenések Könyve nem nyilatkoztat ki mindent, mert csak most jövök el Én, az Isten Báránya, hogy felnyissam a könyvet, hogy lássa a világ.
Nem bízhattok semmilyen emberi értelmezésben az ezer évet illetően.
Nektek csak Isten szavában szabad bíznotok.
Szeretett Jézusotok