A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 01/06/2024

Drága gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Nagy lelki zűrzavar idején éltek, és csak az igazság szeretete által tudtok szilárdak maradni a hitben. Fogadjátok be Jézusom evangéliumát és fogadjátok el az Ő egyetlen igaz Egyházának tanításait. Nagy megosztottsággal teli jövő felé tartotok Isten házában. Sok régi tanítást el fognak dobni, és csak kevesen fognak igazak maradni. Sok megszentelt ember fogja magáévá tenni azt, ami hamis, és az igazak számára nagy lesz a fájdalom. Bármi történjék is, ne térjetek le az általam mutatott útról. Én vagyok a ti Anyátok, és fáradhatatlan vagyok. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Mondjátok el mindenkinek, hogy Isten siet, és hogy ez a kegyelem ideje. Bármit is kell tennetek, ne halogassátok holnapra. Legyetek bátrak! Imádkozni fogok az én Jézusomhoz értetek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

FELHASZNÁLJÁK az IGAZSÁGOT, ÉS ELFOGADJÁK A HAMIS IDEOLÓGIÁT. Mária üzenete. Pedro Regis 2024.06.04.

Drága gyermekek, ne forduljatok el az imától. Az őszinte és tökéletes imádság megerősít benneteket és a szentségre vezet benneteket. Isten mindent irányít. Tegyétek reményeteket belé, és győzni fogtok. Amikor gyengének érzitek magatokat, keressetek erőt az én Jézusom szavaiban és az Eucharisztiában. Legyen bátorságotok! Nagy megpróbáltatások jövője előtt álltok, és csak azok maradnak szilárdan a hitben, akik szeretik az igazságot. A teljes igazság kevés helyen lesz jelen, és sokan fognak kétségek között járni. Sok megszentelt ember el fogja hagyni az igazságot és hamis ideológiákat fog elfogadni. Szenvedek azért, ami az igazakra vár. Ne hátráljatok meg! Szükségem van az őszinte és bátor igenetekre. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NE ENGEDD, HOGY AZ ÖRDÖG MEGTÉVESSZEN! A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.06.06.

Drága gyermekek, tisztítsátok meg lelketeket a bűn által termelt minden lelki szennyeződéstől. A gyónás szentségén keresztül megtalálhatjátok Jézusom Irgalmát. Ő szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Nagy zűrzavarral teli jövő felé tartotok. Gonosz emberek fognak cselekedni, és szegény gyermekeim nehéz keresztet fognak hordozni. Ez a ti visszatérésetek ideje. Térjetek vissza! Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 08/06/2024

Drága gyermekeim, Fiam, Jézus szeret benneteket és vár benneteket. Ne térjetek le arról az útról, amelyet Ő mutatott nektek az Evangéliumában. Védjétek Jézust és az Ő tanításait. Példátokkal és szavaitokkal mutassátok meg mindenkinek, hogy az Úrhoz tartoztok. Ne engedd, hogy az ördög megtévesszen téged e világ lenyűgöző dolgai által. Ne felejtsd el: ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme benned örökkévaló lesz. Olyan lelki harcok jövője előtt állsz, mint még soha. A fegyver, amelyet a nagy csatára felajánlok nektek, az igazság. Az igazak győzelme az igazságon keresztül fog bekövetkezni. Bármi történjék is, ne forduljatok el az igazságtól. Még sok kemény megpróbáltatással teli évetek lesz, de ne csüggedjetek. Én veletek leszek, még ha nem is láthattok engem. Imádkozzatok! Keressetek erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Adjatok bele mindent, és bőkezűen megjutalmazlak benneteket. Ne feledjétek mindig: a mennyország legyen a célotok. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A HALÁL JELEN LESZ ISTEN HÁZÁBAN ...  SOKAN ELHALLGATATTNAK, MERT SZERETIK ÉS VÉDIK AZ IGAZSÁGOT ... A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.06.11.

Drága gyermekek, nyissátok meg szíveteket Fiam, Jézus előtt. Ő megtanított benneteket szeretni és megbocsátani. Ha az emberek elfogadnák Jézusom tanításait, az emberiség lelkileg meggyógyulna. Forduljatok el a világtól, és éljetek a Paradicsom felé fordulva, amelyre egyedülálló módon teremtettek benneteket. Jézusom nagyon közel van hozzátok. Hallgassatok rá. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, mert csak így érhetitek el a szentséget. Ne forduljatok el az igazságtól. Egy olyan jövő felé tartotok, ahol az igazságot megvetik, és az emberek azt fogják elfogadni, ami hamis. Hamis ideológiák kerülnek majd a középpontba, és a halál jelen lesz Isten házában. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Imádkozzatok! Fogadjátok el Jézust és az Ő Evangéliumát, és minden jóra fordul majd számotokra. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 13/06/2024

Drága gyermekek, keressetek erőt Jézusban az utatokhoz. Forduljatok el a világtól és fogadjátok be a Mennyország kincseit. Fontosak vagytok Tervem megvalósításához. Hallgassatok rám! A viszály és megosztottság jövője felé tartotok. Az igazak meg fogják inni a megvetés keserű poharát, és sokakat ki fognak taszítani. A hit elárulói az ellen fognak cselekedni, ami Istené, és sokan félelemből visszavonulnak. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Ne féljetek. Veletek leszek. Legyetek bátrak! Semmi és senki sem állhat szembe Isten terveivel. Minden fájdalom után az Úr letörli könnyeiteket, és bőkezűen megjutalmaz benneteket. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ ELLENSÉGEK NYITVA TALÁLJÁK A KAPUT, ÉS BELÁTJÁK. Mária üzenete. Pedro Regis 2024. június 15.

Drága gyermekeim, az ellenségek nyitott ajtókat találnak, és be fognak lépni, hogy Jézusom Egyházának tervei ellen cselekedjenek. Legyetek éberek. Bármi történjék is, ne feledjétek: Jézusom egyetlen igaz Egyháza a Katolikus Egyház. Ez egy örök és nem vitatható igazság. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Nehéz idők jönnek majd azok számára, akik szeretik és védik az igazságot. Vegyetek bátorságot! Azok, akik az Úrral vannak, soha nem fogják megtapasztalni a vereség súlyát. Forduljatok el a világtól, és éljetek a Paradicsomban, amelyre teremtettetek. Térdeljetek le imádságban, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem Végleges Diadalához. Menjetek előre! Ismerem szükségleteidet, és imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

BÁBEL NŐNI FOG A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.06.18.

Drága gyermekek, bízzatok Jézusban. Őbenne van az igazi felszabadulásotok és üdvösségetek. Az emberiség lelkileg szegény lett, mert az emberek elzárkóztak a Szentlélek minden cselekedete elől. Legyetek engedelmesek és hallgassatok az Úrra. Ne éljetek az ő kegyelme nélkül. Az emberiség az önpusztítás szakadéka felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Forduljatok meg! Az én Jézusom szeret téged, és tárt karokkal vár rád. Eljön a nap, amikor sokan megbánják majd az életet, amelyet Isten Kegyelme nélkül éltek, de már túl késő lesz. Ez a megfelelő idő a visszatérésetekre. Bármit is kell tennetek, ne halogassátok holnapra. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Tartsatok bűnbánatot és béküljetek ki Istennel. Ebben az életben és nem a másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Fájdalmas idők jönnek, és csak azok fogják viselni a kereszt súlyát, akik imádkoznak. Hallgassatok rám! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynője üzenete, 20/06/2024

Kedves Gyermekeim, az én Jézusom várja bátor tanúságtételeteket. Hirdessétek mindenkinek az Evangélium igazságait, mert csak így találja meg az emberiség az evangéliumot. az üdvösséghez vezető utat. Ne csüggedjetek a nehézségek miatt, és megpróbáltatásoktól. Bábel növekedni fog, de eljön a nagy bukás pillanata. A Isten igazsága győzedelmeskedni fog az igazak szívében. Arra kérlek benneteket, hogy folytassátok az utat, amit mutattam nektek. Ne feledjétek: a ti a győzelem az Eucharisztiában van. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek Jézushoz, és ne térjetek el az ő igaz Egyházától. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjthesselek benneteket itt. I megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 22/06/2024

Drága gyermekek, én vagyok a ti Édesanyátok és szeretlek benneteket. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai, mert csak így érthetitek meg Isten terveit életetekre vonatkozóan. A nyomorúság idején éltek, és csak az igazság szeretetével tudtok tanúságot tenni hitetekről. Ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen benneteket, és eltérítsen benneteket a Fiam, Jézus által tanított és Egyháza által hirdetett igazságtól. Ne kulcsoljátok össze a karotokat. Megérett az idő a visszatérésetekre. Bármit is kell tennetek, ne halogassátok holnapra. Szenvedek azért, ami rátok vár. Kristálytiszta források fognak kiszáradni, és szegény gyermekeim szomjazni fognak. Ne feledjétek: győzelmetek az Eucharisztiában van. Nyissátok meg szíveteket és keressétek Fiamat, Jézust. Ő tárt karokkal vár rátok. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete Keresztelő Szent János születéséről, továbbítva 24/06/2024

Drága gyermekek, térdeljetek le imádságban az én Jézusom Egyházáért. Nagy lesz az üldözés a reverendás bátor katonák ellen, és sokan elhallgattatnak az igazság szeretete és védelme miatt. Ez a nagy szellemi csata ideje. Imádkozzatok sokat a kereszt előtt, és könyörögjetek Jézusom Irgalmáért. Utánozzátok Isten bátor prófétáját, Keresztelő Jánost. Egész életében tanúságot tett Isten Szeretetéről és megvédte az igazságot a mennyei üzenet hirdetésével. Az Én Jézusom Egyháza háborúban áll. Azok, akik az igazságot védik, harcolni fognak azok ellen, akik a féligazságot tanítják, és az igazak számára nagy lesz a fájdalom. Ne csüggedjetek a nehézségek miatt. Aki az Úrral van, azt soha nem fogják legyőzni. Keresztelő Jánoshoz hasonlóan ne féljetek attól, hogy elveszítitek, ami elmúlik. A mennyországnak mindig a célodnak kell lennie. Semmi sem értékesebb vagy fontosabb számodra ebben az életben. Menj előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

E VILÁG EREJE EGYESÜLNI FOG. Mária üzenete. Pedro Regis 2024.06.25.

Drága gyermekek Gyermekeim, forduljatok ahhoz, aki a ti Egyetlen utatok, Igazságotok és Életetek. Ne legyetek az ördög rabszolgái. Szabadok vagytok, hogy az Úréi lehessetek. A példátokkal és szavaitokkal tegyetek bizonyságot mindenkinek arról, hogy a világban vagytok, de nem a világból valók vagytok. Bízzatok Jézusban. Az emberiség a szakadék felé tart az önpusztítás felé, mert az emberek eltávolodtak a Teremtőtől. Az e világ hatalmasai összefognak és Isten népe ellen fognak cselekedni. No ne csüggedjetek. Keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Azok, akik hűségesek maradnak a végsőkig, győzni fognak. Én vagyok a ti Fájdalmas Anyátok és szenvedek azért, ami rátok vár. Bármi történjék is, ne tévedjetek el az én Jézusom Egyházától. Minden nyomorúság után a győzelem eljön a Katolikus Egyház, Fiam, Jézus egyetlen Egyháza. Menjetek előre az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a mai napon a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy itt összegyűjtselek benneteket. még egyszer. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Lélek. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Szent Péter és Szent Pál ünnepén, adás: 2024.06.29.

Drága gyermekek, bízzatok Jézusban. Győzelmetek benne van. Amikor nagy nehézségek súlyát érzitek, hívjátok Jézust. Ő segítségetekre fog jönni. Péter hajóját sokszor nagy viharok sújtották. Sem Péter, sem társai nem tudták irányítani a csónakot, de amikor minden elveszettnek tűnt, Jézus lecsendesítette a vihart. Arra kérlek benneteket, hogy fokozzátok imáitokat az Én Jézusom Egyházáért. Nagy viharok fognak jönni, és a nagy hajót el fogják érni. Ahogyan a múltban is, csak Jézus fogja megmenteni a hajót a süllyedéstől. Imádkozzatok a reverendás bátor katonákért. Bármi történjék is, bízzatok Jézusban. Ellentétes szelek fognak támadni a hajó ellen, de aki Jézusban bízik, az megmenekül. Legyetek bátrak! Semmi és senki sem állhat Isten tervei ellen. Legyetek hűségesek Jézushoz és az ő igaz Egyházához. Én vagyok az Édesanyátok, és azért jöttem a mennyből, hogy segítselek benneteket. Bátorság! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.