EL AKARJÁK VENNI TŐLÜNK JÉZUST... A Rózsafüzér Királynőjének üzenete Gizellának 2024. június 3-án

Kedves Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy tiszteljétek Fiam Testét és Vérét! Élete során Vérét az Örök Szövetségért hagyta. Tiszteljétek, gyermekeim, ezt a Szövetséget! Legyetek engedelmesek az Ő szent parancsolataihoz. Ma, drága gyermekeim, el akarják távolítani Jézust a világból, az életetekből, az iskolákból... Ne hagyjátok magatokat megfosztani Isten Szeretetétől. Engedjétek, hogy betöltsön benneteket az Ő Szent Szeretetével, különösen a szentségek alatt! Gyermekeim, tiszteljétek Jézus Testét, ahogyan Angyalaim és Én magam is. Térdeljetek le és hajtsátok meg fejeteket e hatalmas csoda előtt, amely minden szentmisében folytatódik. Imádkozzatok, gyermekeim pásztoraimért, hogy mindig Krisztus Fénye világítsa meg szívüket és lelkiismeretüket. Most pedig anyai áldásommal hagylak el benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen. Sok kegyelem fog leszállni

A FÖLD MEGRENDÜL, HOGY MEGÚJULJON... A Rózsafüzér Királynőjének üzenete Gizellának 2024. június 9-én.
Leányom, köszönöm, hogy szívedbe fogadtál.
Leányom, az eljövendő idők kemények lesznek, és azt akarom, hogy mindazok, akiknek igaz hitük van, készen álljanak. Arra kérlek, hogy használd ki a Kegyelem e pillanatát. Térjetek meg, tartsátok meg az Istennel kötött szövetséget, kövessétek parancsolatait és gyónjátok meg bűneiteket. Próbáljátok magatokat a lehető legtisztábban tartani. Gyermekeim, a földet megrázzák, hogy megújuljon. Szükség van a megtisztulására!
Megszentelt gyermekek, ne fogadjátok el a New Age (Új Korszak) tanait. Az egyetlen fegyver, amit nem veszíthettek el, az az Imádság és az egyedül Istenbe vetett hit! Ne keveredjetek a világgal és legyetek igaz pásztorok. Az emberiség elárulta Isten és a természet törvényét, azt hiszi, hogy hatalmasabb nála, de ne feledjétek, hogy Isten a Teremtője mindennek. Sírok, mert látom, hogy oly sok gyermekem elveszett a zűrzavarban. Én, mint Anya, segíteni akarok nektek megtalálni a helyes utat, de gyakran nem hallgattok felhívásomra: legyen Hitetek, bátorságotok és jámbor életetek. Ez a jó és a rossz közötti küzdelem ideje! Arra kérlek benneteket, mindig a jót válasszátok, segítsétek testvéreiteket, amikor megtántorodnak. Isten belenéz megkeményedett szívetekbe, látja a hamisságot, a büszkeséget, az irigységet, a gonoszságot, és át szeretne változtatni benneteket. Legyetek világosság, engedjétek, hogy az Ő Irgalmassága átalakítsa magatokat, és a kőszívekből hússzívek legyenek.
Szeretteim, jelenlétem ezen a földön nem tart örökké... használjátok ki és meditáljatok ma szavaimon. Sürgős... a pillanat itt van, és ez a mai nap. Hallgassatok szavaimra!
Most pedig anyai áldásommal hagylak benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, Ámen.

RÖVID ELMÉLKEDÉS
Az Istenanya szavai valóságos „lelki földrengésként” törnek át életünkön, mert valódi és teljes változást akarnak létünkben, hogy valóban a mennyei kívánságok szerint kezdjünk élni.
Mindezt úgy valósíthatjuk meg életünkben, ha a Hit és az Imádság által tápláljuk, az alapokat, amelyekre „lelki építményünket” kell raknunk. Csak életünk megújításával, a szentségi kegyelem segítségével, különösen a gyónás szentsége által, amely megtisztítja lelkünket bűneinktől, lehetünk biztosak abban, hogy megvalósíthatjuk az Ő terveit életünkben.
Mennyi zűrzavar uralkodik ma a világban az emberek között.
Nemcsak azért, mert az első férfihoz és asszonyhoz hasonlóan ők is megkísértettek, és azt gondolták, hogy olyanok lesznek, mint Isten. De a nagy kísértés, amelyben az ember él, az, hogy már nem akar megelégedni azzal, hogy olyan legyen, mint Isten, hanem nagyobb akar lenni Istennél. Helyére akarja tenni magát, felforgatva a Teremtő természetét. Ezért kell szeretettel elfogadnunk a Mennyek Királynőjének figyelmeztetéseit, aki továbbra is leszáll értünk a földre. Még nem tudjuk, hogy meddig lesz meg ez a „kegyelem”, hogy a lábainál éljünk, ezért fogadjuk el meghívásait. Különösen pásztorai, akik arra hivatottak, hogy Isten egész nyáját vezessék az igaz úton, amelyet az Úr az emberiség javára jelölt ki. Semmisítsük meg egónkat (énünket), amely az irigység, a féltékenység, a gonoszság és mindazok a vágyak, amelyeket a Sátán sugall a szívünkbe, nem tesznek mást, mint hogy kőszívet formálnak, egy olyan szívet, amely nem tudja, hogyan kell szeretni, csak gyűlölni. Míg az Úr azt kéri tőlünk, hogy formáljunk húsból való szívet, egy olyan szívet, amelyet átitat az Ő irgalmas Szeretetével. Ne halasszuk holnapra azt, amit ma kér tőlünk. Éljük meg a jelent, mert az Istené. Hagyjuk a jövőt az Ő kezében..... Előre az imádsággal!

IMÁDKOZZ FRANCIAORSZÁGÉRT... A KORMÁNYVÁLASZTÁSOK KÁOSZT OKOZNAK. Mária üzenete. Gisella Cardia 2024.06.15

Kedves leányom, köszönöm, hogy szívedbe fogadtál. Leányom, én egy szomorú Anya vagyok mindazért a rosszért, amit az emberiségben látok! Ezt a perverz emberiséget, amely nem akar visszatérni a Teremtőhöz. Gyermekeim, nézzetek körül, nem látjátok, hogy az idő megváltozott? A növények már nem hoznak gyümölcsöt! Mire vártok még? Imádkozzatok, imádkozzatok sokat, fáradtság nélkül. Egyetek Krisztus Testéből és járjatok gyónni, hogy mindig készen álljatok és megtisztuljatok minden bűntől. Gyermekeim, az uralkodók döntései káoszt fognak okozni. Gyermekeim, imádkozzatok Franciaországért, hogy a kis forradalmi csoportok ne okozzanak helyrehozhatatlan károkat. Gyermekeim, tekintetetek mindig egyenesen a Mennyországra szegeződjön. Kérjetek bocsánatot és kegyelmet a világban uralkodó gonoszságért. Engedjétek, hogy kézen fogjanak benneteket, hogy a helyes útra vezessenek benneteket. Hagyjátok el az egót és a gonoszságot! Ne hagyjátok magatokat megkísértetni a Sátán ravaszságától, hanem győzzétek le őt angyalaim védelmével és mindenekelőtt a napi Szent Rózsafüzér elmondásával. Hallgassátok szavaimat, ezek egy gyermekeiért aggódó Anya szavai. Kérjétek ima közben a Szentlélek vezetését mindennapi döntéseitekhez. Szeretlek és megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen

RÖVID ELMÉLKEDÉS
Mária Fájdalmas Szíve a világban terjedő gonoszság, az emberiség perverzitása miatt, amely napról napra egyre távolabb kerül a Teremtőtől, mély elmélkedésre és hiteles lelkiismeretvizsgálatra kell, hogy hívjon bennünket. Mit teszünk mi, keresztények minden nap? Hogyan vegyünk részt az emberi társadalomban, hogy az Úr iránti szeretet újra feléledjen benne? Sok kérdést kell feltennünk magunknak. Nem szabad elfelejtenünk, hogy üdvösségünket nemcsak személyes szinten kell keresnünk, hanem közösségi szinten is, mert Jézus azt akarja, hogy egyetlen juha se tévedjen el. Hány olyan jelet veszünk észre nap mint nap, amely a világban megnyilvánul, de egyik sem "lök" minket arra, hogy megújultan elkötelezzük magunkat keresztény küldetésünk mellett. Ne felejtsük el, hogy mindehhez két "érvényes pillérre" kell alapoznunk életünket, az Eucharisztiára és a gyónásra. Imádkozzunk naponta és szüntelenül az Úrért, hogy enyhítse igazságosságát a világban. Tegyük tekintetünket a Menny felé, a haza felé, amelyet egy napon mindannyiunknak birtokolnia kell. Ne hagyjuk, hogy a Sátán ravaszságával megtévesszen minket, hanem a Szent Rózsafüzér hatalmas fegyverével űzzük ki őt életünkből, hogy többé ne tudjon ártani nekünk. Hallgassuk és valósítsuk meg Édesanyánk szavait, aki még mindig a Mennyből jövő Szeretetből és Irgalomból adja nekünk tanításait. Fogadjuk be őket szeretettel a szívünkbe, és engedjük, hogy gyümölcsöt teremjenek.

LEGYETEK KÉSZEN ARRA, HOGY SEGÍTSETEK ZAVARODOTT TESTVÉREITEKNEK! A Rózsafüzér Királynőjének üzenete Gizellának 2024. június 22-én.

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra, és hogy térdet hajtottatok imában. Gyermekeim, legyetek hűségesek Istenhez. Senki sem nagyobb nála!  Imádkozzatok a békéért a világban! Imádkozzatok az Egyházért!  Imádkozzatok, gyermekeim, mindazokért, akik néhány pásztor miatt megkeményítették a szívüket. Gyermekeim, közeledjetek odaadással a szentségimádáshoz, a gyónáshoz és az Eucharisztiához! Legyetek készen arra, hogy segítsetek megzavarodott testvéreiteknek, mondjátok el nekik, hogy Jézus várja őket Irgalmas karjaiban, hogy megbocsátást adjon nekik, ha megbánják... Folytassátok szeretettel az Igazság és a Hit útját! Egy pillanatra se hátráljatok meg! Angyalaim mindig megvédelmeznek benneteket!  Most Anyai Áldásommal hagylak benneteket. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében... Menjetek, és hirdessétek az Evangéliumot szeretettel és békével!

RÖVID ELMÉLKEDÉS

Szeretettel biztat bennünket az Istenanya, hogy mindig legyünk hűségesek Istenhez, mert "senki sem nagyobb nála".  Arra hív minket, hogy imádkozzunk a Békéért, amely annyira fenyegetett a mai világban, és olyan sok helyen van jelen, amit nem is ismerünk. Imádkozzunk az Egyházért, a nagy megpróbáltatások idején, mert oly sok lelkipásztor elvesztette hivatásának lényegét, ami a szentség, mert "megkeményedett a szívük", mert "meghajoltak" a világ kívánságai előtt.

Szűz Mária arra buzdít bennünket, hogy járuljunk a gyónás és az Eucharisztia szentségéhez. Hogy soha ne feledkezzünk meg Fiának jelenlétéről a Szentségben, aki jelen van a világ minden tabernákulumában, ahol várja, hogy imádják. "Vessük magunkat" szeretettel Jézus irgalmas karjaiba, aki kész megbocsátani nekünk, abban a pillanatban, amikor megbánjuk, hogy bűneinkkel felháborítottuk Őt. Induljunk el bizakodva az "Igazság és a Hit útján", az Angyalok vezetésével, akiket Isten mindannyiunknak az utunkra helyezett, hogy segítsenek minket, abban a reményben, hogy mindig segíteni fognak. Végül pedig ne feledkezzünk meg minden nap arról, hogy hiteles tanúi és igazi apostolai legyünk az evangéliumnak.

Jézus áldjon meg minket!

HAMAROSAN VALAMI NAGY TÖRTÉNIK A VILÁGBAN. Mária üzenete. Gisella Cardia 2024.06.30.

Lányom, köszönöm, hogy hogy szívedbe fogadtál. Írd le, amit mondok neked. A világ nagy zűrzavarban van, te imádsággal küzdj a gonosz ellen! Körbejár, mint a mint egy nagy kígyó, büszkeséget, viszályt, gonoszságot és gonoszságot űzve. az emberekben. Gyermekeim, gyújtsátok meg Isten szeretetének lángját, Illatozzátok meg otthonaitokat szívetek imájával. Kérem az én papi fiaimat, legyetek békében, járjatok együtt a ti szerető Anyátok felé, aki az Egyház. Szeretettel védjétek az igazságot a hit igazságát, legyen bátorságotok! A zűrzavar és az erkölcstelenség nem Istentől származik. Hamarosan valami nagy dolog fog történni a világban, álljatok készen. Most én megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.