2011. július 14., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Szólitsd fel a prominens személyeket szavaim hirdetésére..
2011. július 13. szerda, 16:15


Szeretett leányom, ha hátat fordítasz Nekem, később nehéz lesz számodra, hogy újra Rám találj. Felismerem, hogy úgy hiszed, nehéz követelmények elé állítottalak, de olyan sürgős Szavaim terjesztése a világnak, hogy neked engedelmeskedned kell, amint azt kértem tőled. Ne feledd, hogy szabad akaratodat átadtad Nekem, leányom, ami egy csodálatos ajándék volt Számomra.

Ennek az ajándéknak a tiszteletben tartása nem egyszerű számodra, mert végül is, egy ember vagy. Még egyszer felszólítalak téged, hogy hallgasd meg hívásomat és töltsél több időt társaságomban. Szükségem van rád, hogy érezd Szeretetemet, nemcsak azt a szeretetet, amit irántad érzek, hanem azt is, amit ezen a Földön minden egyes gyermekem számára tartogatok.


Azt akarom, hogy követőim terjesszék a békéről és a harmóniáról szóló Szavaimat, mindenütt a világon. Nekik mindenütt önként kell tevékenykedniük, és emlékeztetniük kell mindenkit arra, hogy Szeretetem üzeneteinek támogatása milyen fontos. Az a kérésem, hogy kérjék fel az énekeseket, a médiát, személyiségeket, vagy bárkit, akinek hangját hallgatják, és tisztelet övezi őket, hogy meghallgassák Kérésemet. Vedd fel Szeretetem kelyhét. Igyál belőle, mert ez a megváltást fogja jelenteni számodra, amely után vágyakozol, és nemcsak ebben a világban, hanem az elkövetkezendő életben is. Oszd meg ezt saját rajongóiddal.


Hogy ezt hogyan teszed, az rajtad áll, mert mindazok, akik hívásomra válaszolnak, kegyelmi ajándékban részesülnek, amire szükségük lesz, hogy ezt a legszentebb munkát elvégezhessék. Gyermekek, emlékezzetek a következőkre: minél többen állnak fel közületek Szent Szavaim terjesztésére, és bárkinek is hirdetik Igazságomat, annál könnyebb lesz gyermekeim számára a nagy büntetést átvészelni, vagy az üldöztetést, amelyet az Új – Világhatalom fog megtervezni.


Az emberiség számára adott üzeneteimet meg kell hallgatni és meg kell becsülni, és aztán cselekedni kell, úgy, hogy felhívjátok mindenki figyelmét arra, hogy nyissák meg elméjüket, és fogadják el Isten létezését, a Mindenható Isten, a szent Erős Isten létezését, mert ha ezt megteszik, akkor ismét béke fog uralkodni.


Áldozatom kedvéért, amelyet mindannyiatok számára hoztam kereszthalálom által, hallgassátok meg hívásomat, és tegyétek meg mindazt, amit tudtok, hogy mindenkivel megértessétek, akit csak ismertek, hogy Én vagyok az, aki a világhoz szólok, éppúgy, mint annak idején Atyám a próféták által tette, a Földi életem előtt. Legyetek erősek. Legyetek bátrak. Imádkozzatok Hozzám, hogy vezesselek benneteket a keresztes hadjárat idején, az Én Nevemben és az Örök Atya Nevében.


Jézus Krisztus

Az emberiség Királya

Megváltó és Megmentő
Megőrült az időjárás... sivatagban esik, nem is, SZAKAD! a hó... Argentínában, és Brazíliában a hidegben már többen is meghaltak.