A SPOTM jelen kiadásában: Brad Pitt a közelmúlt történelmének legszimbolikusabb fotózásán;

Beyonce azzal ünnepli visszatérését, hogy lóra ül, és újabb bizonyítéka annak, hogy Hollywood gyorsan kikászálódik az épelméjűséghez hasonló dolgokból.

Brad Pitt a közelmúltban szerepelt egy GQ fotózáson, és … hú… ez egy SPOTM 101 gyorstalpaló pálya. Minden ott van. Majd néhány. Ez a bizonyíték arra, hogy még a nagy múltú, rendkívül gazdag és egyetemesen imádott hírességeknek is át kell esniük a megalázó „ipari rabszolga” kezelésen, hogy jó pozícióban maradjanak az okkult elitben. Szomorú látvány.

A GQ borítóján Pitt egy kis vízben fekszik hátborzongató, üres tekintettel. Úgy néz ki, mint egy holttest. Ez a kép azonnal felzaklatott egy csomó embert.

 

 

Példa arra a sok címre, amely erről a hátborzongató képről szól.

Bizonyos szempontból helyénvaló a halott Brad Pittről készült kép. Mert az egész fotózás arról szól, hogy okkult elit őrületnek vetjük alá, mivel belül halottnak tűnik.

Ez a kép arról szól, hogy Brad Pitt aláveti magát az okkult elitnek. Először is a tűz kirívó egyszem jelet hoz létre . Másodszor, erős smink van a szemén. Ez a nemek elmosódásának alapvető fontosságú programjával összhangban történik, amely megköveteli a férfiak elnőiesedését a médiában.

Természetesen Pitt ruhát visel. Része a férfi hírességek kényszerített megalázásának, akik a közmondások reflektorfényében akarnak maradni.

 

 

Az arca alapvetően azt mondja: „58 éves férfi vagyok, és élvezem a méltóságot. Azzal, hogy azt mondják: MI A FENE VAN RAJTAM?

Ez a kép arról szól, hogy az egyik szemét hangsúlyozza. Az üzenet: azt teszi, amit mondanak neki, hogy folytassa a karrierjét.

Még egy szem jel ezen a fotózáson. A többi képet kihagytam, mert azt hiszem, mindannyiunknak elegünk van a szomorú Brad Pittből, ami talán pályafutása mélypontja.

Ha már az egyszem jelről beszélünk, a múlt hónapban szokás szerint mindenhol ott volt. Íme néhány példa.

A Star Wars megszerzése óta a Disney kivérezteti ezt a franchise-t. Az új Star Wars promóciós plakátjai az egyszem jelről szólnak. Ez a Disney azt mondja, hogy teljesen eladták az elit napirendjének. És hogy most le kell mondanod a Disney+-ról.

Apropó streaming szolgáltatások, amelyek az elit napirendjét szolgálják…

 

 

Újabb hónap, egy újabb Netflix-sorozat, amelyet kirívó félszemű jelekkel reklámoznak. A közelgő The Sandman sorozat valószínűleg erősen szimbolikus lesz. Úgy értem, az egyik főszereplő maga Lucifer.

A Netflix Squid Game című sorozata az okkult elit és beteges gondolkodásmódjának ünnepe volt . A Netflix nemrég természetesen egy szemmel reklámozta a sorozat 2. évadát.

Demi Lovato gyakran szerepel a SPOTM-ben, mert ő az elit napirendjének teljes rabszolgája. Elnézést, úgy értettem, hogy „ők” egy komplett rabszolgák. Kitartás. Sajnálom. Nemrég újra frissítette névmását, így most újra kimondhatjuk, hogy „ő”, anélkül, hogy beperelnénk. Micsoda megkönnyebbülés. Ezzel együtt utolsó albuma a Dancing With the Devil címet viselte , ami találóan összefoglalja egész pályafutását. Most visszatért egy új albummal. És a képzeteivel kapcsolatban minden sátáni.

A sátáni szimbolizmus a keresztény szimbolika megcsúfolásán és megrontásán alapul. Itt Lovato egy kereszt alakú (piszkos) matracon fekszik, miközben BDSM-ruhát visel. Ennyi a keresztre feszített Jézus kigúnyolása. Ennek a zűrzavarnak a címe „HOLY FVCK”, amely keveri a kereszténységet és a szexualitást. A HOLY FVCK mellett van egy vércsepp, mert itt véráldozati elem folyik, amit a piros ruhája is képvisel.

 

 

Ha már a boszorkányról beszélünk (nem elírás), Madonna ott volt Britney Spears esküvőjén. Ez a találkozás szimbolikus volt, és ez nem tesz jót Britneynek.

A 2003-as rituális csók Britney (aki szűzi fehér ruhát viselt) és Madonna között volt a „beavatása” a szakmában. Nem sokkal ezután Britney leszállt a teljes MKULTRA pokolba. Legutóbbi esküvőjén ismét beidézték a szakma nagypapnőjét, Madonnát, és újra megcsókolta Britney-t, mivel rituális vörös ruhát viselt. Röviden: Britney nem szabad.

Ha már a bizarr celebesküvőkről beszélünk, íme, Kourtney Kardashian és Travis Barker (más néven senki kedvenc párja) összeházasodnak. Mindent megtesznek azért, hogy vámpíroknak nézzenek ki. Mert szó szerint ilyenek . Az a Szűz Mária Kourtney ruháján valószínűleg a gúny egyik formája.

A fenti kettő jó barát az alábbi kettővel. És közös érdekeik vannak.

Megan Fox megnyalja Machine Gun Kelly hamis vérrel teli fecskendőfülbevalóját a Bika című film tribecai premierjén . Nyíltan azt mondják neked, hogy megszállottjai az emberi vér elfogyasztásának.

 

 

Ha még nem hallotta volna, Beyonce visszatért. Ez azt jelenti, hogy a tömegtájékoztatási eszközök ismét mindent megtesznek annak érdekében, hogy valamiféle istennőként mutassák be, akit mindannyiunknak imádnunk kell.

A brit Vogue címlapján Beyonce lovon ül. És minden piros. Ennek a borítónak a képei a Jelenések könyvében található két elemre emlékeztetnek. Először is, az elsöprő vörös az Apokalipszis Vörös Lovasára emlékeztet, akiről azt mondják, hogy háborút hoz. Másodszor, ennek a képnek az általános elrendezése erősen emlékeztet a babiloni kurva klasszikus ábrázolására.

Stephanus Garcia 11. századi ábrázolása a babiloni kurváról.

 

 

Ha a bibliai dolgokról beszélünk, a büszkeséget mindig is a legrosszabb bűnnek tartották. A Példabeszédek 11:2 azt mondja: „Ha jön a gőg, jön a gyalázat”. Nos, a tömegmédia csak egy egész hónapot tölt a „büszkeség” ünneplésével, és… gyalázatos volt. Mert a gyerekeket a nyílt szexualitásnak kitenni helytelen. Ezt csinálják az ápolók. A hónap során az emberek a Vigilant Links -en (a VC testvéroldala) több videót is közzétettek arról, hogy a gyerekek valóban beteg dolgoknak vannak kitéve. A következő videóban egy drag queen arról beszél, hogy kenőanyagot kell használni, amikor a gyerekek 8 láb távolságra állnak.

A cserkészek részt vettek a Seattle Pride felvonuláson, miközben az LMBT büszkeség zászlóit az amerikai zászlók mellett tartották. Mi köze a cserkészeknek a szexualitásról szóló felvonuláshoz? Ez különösen felkavaró, mivel a Boy Scouts csődvédelmet kért 2020 februárjában annak érdekében, hogy megállítsák több száz egyéni pert olyan férfiakkal szemben, akik azt állítják, hogy gyermekként szexuálisan bántalmazták őket, és részt vettek a cserkészetben.

 

 

Ez Christina Aguilera egy „családbarát” Pride koncerten Los Angelesben. Kellett ez Christina?

Ehhez kapcsolódóan ezt a szobrot nemrég avatták fel Oxfordban. A név: „Korunk nője”. A mi időnk kiment az eszéből.

A Pride hónap során a CDC irányelveket adott ki a majomhimlővel kapcsolatban. Ez több okból is irritált. Először is, a COVID óta ezek az „egészségügyi” szervezetek túlságosan elkényelmesedtek szexuális életünk disztópikus mikrokezelésében. Másodszor, a tények azt állítják, hogy a majomhimlő minden esete érinti a meleg férfiakat. Akkor miért nem ábrázolják ezek az irányelvek a meleg férfiakat? Nem akarják elérni és segíteni a betegségben érintetteket? Miért feltétlenül szükséges az LMBT „ábrázolása” a gyerekfilmekben (pl. Disney Lightyear ), de miért van teljesen kihagyva a kifejezetten őket célzó orvosi irányelvekből? Válasz: Ennek nincs gyakorlati értelme, az egész propaganda.

Egy közelmúltbeli médiaeseményen Tömeggyilkos Sátánfatty Joe Biden tévedésből megmutatta a kapott utasítások listáját. A legtöbb médiaforrás figyelmen kívül hagyta ezt a képet, mert valóban úgy néz ki, mint egy mandzsúriai jelölt, akit láthatatlan kezelők irányítanak. És ő pontosan az.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-honap-szimbolikus-kepei-22-7