Több mint egy évvel ezelőtt rámutattam, hogy nem a logikát kell keresni, amikor megpróbáljuk kitalálni, hogy a COVID miért teszi szükségessé A Nagy Visszaállítást.

Ez csak egy trükk, és nem túl jó trükk.

A fő PR-csaló, Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapítója a világjárványból eredő pusztító gazdasági következményekre hivatkozik. AZÉRT kell az egész bolygót újrarendeznünk.

De ha néhány centivel mélyebbre ásunk a fecsegése alatt, akkor ezt látjuk: a gazdasági pusztítás egyenlő a LOCKDOWNS-szel.

Más szavakkal, a kormányok zárlatpolitikája hozta a gazdasági horrorisztikus történetet - és most, hogy korrigáljuk EZT a lépést - amit eleve nem lett volna szabad megtenni -, át kell alakítanunk a világot azáltal, hogy a globalistákat teljes irányítás alá helyezzük.

Ha ezt a gondolatmenetet elfogadja, akkor a Jupiteren vannak eladó lakásaim.

Itt van egy másik fordítása annak, amit Schwab mond: A globalisták a COVID korlátozások miatt az embereket megzavarják, és mindent ellophatnak, amit még nem loptak el.

Schwab ezt egy újabb halom zagyvasággal követi, ami arról szól, hogy a vállalatokat "érdekeltségi kapitalistákká" kell változtatni.

 

 

Ez mit jelent? Ezek a vállalatok többet törődnének a dolgozóikkal, a közösségeikkel, a környezeti hatásaikkal és a bolygóval.

A homályos általánosságok árulkodóak. Valakinek meg kell határoznia és érvényre kell juttatnia őket. És ki lenne az? Egy hatalmas méretű bürokrácia, amely egy globális irányító testületnek dolgozik.

Ha hiszel egy ilyen rendszerben, eladom az egész Jupitert. Csak készpénzben, előre.

Egy szó a környezeti hatásokról. Ha a szennyező vállalatok nem maguk irányítanák a nemzeti igazságügyi minisztériumokat, már sokkal tisztább lenne a környezetünk. És sok vállalati vezérigazgató - Schwab barátai - börtönben ülnének.

A "globális rend" átalakítása nem fogja megoldani a környezeti problémákat. A "szénlábnyomunk" csökkentése az energiatermelés csökkentésével az egész világon - ami még több szegénységet teremt - nem megoldás.

A Reset szükségessége nem a COVID-ból fakad. A hamis világjárványt azért indították el, hogy a Reset-et be lehessen vezetni.

Sajnos, millió és milliónyi hülye és bunkó van, akik - amikor a milliárdosok azt mondják, hogy SZERETET ÉS BÉKESSÉG, és hogy MINDENKI EGYÜTT VAN - térdre ereszkednek, és azt kiáltják, hogy TÖRTÉNELEM, JOBB VILÁG.

 

 

Miből állna valójában ez a jobb világ?

Faltól falig terjedő megfigyelés; általános garantált jövedelem a szociális hitelpontokhoz kötve; a magántulajdon megszüntetése; tömeges cenzúra; bankszámlák befagyasztása és lefoglalása; az emberek átprogramozására alkalmazott technológiák - ez a "Nagy Újraindítás" - csodák csodája - egy sor olyan terv, amely a humanitárius vezetők fejében teljes életre kelt, miután 2020 januárjában bejelentették a COVID-ot.

Persze, erre mérget vehetsz. Aha.

A legrégebbi csalás a csalók között a csalás és a csere.

Csalogasd az embereket egy vírusról szóló történettel, majd miközben "megvéded" őket a mesebeli baktériumtól, válts át a Resetre. És azt mondod: "Ne aggódj, ez a védelem része."

Íme egy érv, amit a szellemi fogyatékos emberek előszeretettel hoznak fel: Ha őszintén és komolyan akarsz egy jobb bolygót, akkor csak ez számít. A részletek, és az, hogy ki veszi át a bolygó megteremtésének irányítását, mellékes. Hagyjuk a munkát a szakértőkre.

De a kívánságtól még nem lesz az. Az általánosságok nem vezetnek automatikusan a kívánt eredményekhez.

 

 

Mit gondolsz, a vezetők mindig is hogyan verték át a követőiket? Azzal, hogy fájdalmat, szenvedést, szegénységet és rabszolgaságot ígértek nekik? A vezetők békét és boldogságot kínálnak. Muszáj nekik. A boldogság ebben az életben vagy a következőben jön el.

És azt a vezetők által támogatott entitások fogják irányítani.

Még ha a menedzser maga Isten is, akkor sem a ti Istenetek, hanem a politikai vezetők által elmesélt történetekben szereplő Isten. Ő az, akit imádni akarnak. Tudják, hogy neked is van sajátod, és megpróbálják elhitetni veled, hogy az övék és a tiéd ugyanaz.

Azt mondják, hogy járvány van az országban, és Isten vagy az Ördög, vagy a Természet, vagy egy laboratórium küldte; és éppen a horizonton túl ül a mindent felülmúló Válasz; a gyönyörű Hajnal. Az ígéret.

De nem az Ígéret a szívedben. Hanem az ő szívükben.

Használjátok hát az erőtöket, hogy belenézzetek a szívükbe.

Nézzétek meg, mi van ott.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-nagy-visszaallitas-a-nagy-atveres