2021. november 19., péntek

Szombaton sarkára állt a világ- Van valami de nem az igazi

A bécsi tüntetésről csak amiatt is tettem ki több képet, mert egyik kedvenc hírportálunk, amely a Blomberg csoport hűséges tagja mindössze pár száz tüntetőről számold be a 168.hu felületén. A hazúgságot megfejelve azzal, hogy korházakba akartak betörni, erőszakba torkolt stb.

 

Rendkívüli szombatunk volt, a jó hír, hogy az ébredés elkezdődött.

De Sajnos, még mindig látható igazi ébredés. “Valami van, de nem az igazi”

Lengyelországban már kezd kibontakozni, mi az ami hiányzik a diktatúra, és vele együtt a járvány felszámolásához.

Ez a hiányzó elem, az emberek szívében van elrejtve, ami nem más, mint a megtérés. Észre kell vennie a népnek, hogy az ember milyen kicsi, mennyire kiszolgáltatott a politikusainak, hazug médiának. Időről időre felbukkannak, megváltást hirdető politikusok, akiknek bedőlünk, majd a végén ott állunk kifosztva.

A viszonylagos jólétben, elalszik az emberekben az alapvető és nélkülözhetetlen irányultság Istenre. Emberi ígéretekre, megvezetésekre hagyatkozva, rábíztuk magunkat azokra az emberekre, akik jobb létet biztonságot ígértek nekünk. Ebben a langyos hipnózisban telt el a második világháború utáni élet Európában.

Csodáltuk a tudomány lendületét, a un. “növekedés” hamis illúziójának vonatját amire mindnyájan felültünk. De az a szépen kikövezett út egyenesen a szakadék szélére vezette a világot, és most a világ urai azt várják,  valójában már dörzsölik a tenyerüket, hogy önként lépjünk a szakadékba. Értsétek meg, hogy lelki ébredés nélkül nem jutunk ki ebből a kelepcéből. Itt az igazi ébredés ideje. A minimum, amit meg kell tennünk, az az állampolgári engedetlenség. Önmagában azonban ezek ellen nem elég. Ezek a hatalmaskodók úgy érzik, már minden kezükben van, és itt az idő a világ népességét csökkenteni és rab igába kötni.

Láthattunk százezres tüntetéseket eredmények nélkül. Az emberek kivonulnak, egy két szószólót megtapsolnak, majd hazamennek és várják, hogy ettől valami megváltozik. Olyanok mint a pásztor  nélküli juhok. De ha ugyan ezek az embertömegek, magukkal vinnék Istent, ott leborulva és szívből kérnék  Isten segítséget, megremegne a föld, és a Lélek  ereje megnyilvánulhatna. Higgyétek el, Isten nem késik.

Imádkozzunk szívből, Isten erejéből, és ez az ördögi varázslat szétfoszlik, a mágiát előidéző erők pedig megszűnnek létezni.

A minap Orbán Viktor végre nyíltan is szint vallott, amikor kijelentette a következőket: Előbb utóbb mindenki be lesz oltva, aki nem az meg fog halni. Itt nincs tudományos érv, semmi nincs mögötte, ez egy szimpla színvallás, bár elsőre csak ártalmatlan elszólásnak tűnik. Ez az ő vallása, ez az ő “Istene”?. Nagyon messzire letért az országot kivezető  útról.

Egy istenben élő ember tudja, hogy a legelső dolog amit tennie kell amikor sötétednek körüle a felhők, hogy menedéket kérjen a teremtőjétől. Egy keresztény vezető, legfeljebb ennyit mondhatott volna: Térjetek meg és nyissátok a szíveiteket Isten felé, és élni fogtok. De nem ez történt, hanem helyette démoni erővel tett egy olyan kijelentést, amely önmagában is gyilkos. A rémületkeltés megfélemlítés magas fokára emelkedett: oltás nélkül mid meghaltok -mondta.

Pontosabban: Az oltatlanok is rá fognak….

Hol van ebben Isten? Ott van Isten a nevét meggyalázva földbe taposva, egy éppen beleszorítva egy gyilkos fecskendőbe.

Így ez már nem szimpla hazaárulás, nem, ez egyenesen  Isten káromlás!

Mit tehetünk most? Mit tehet az emberiség egy rabláncba fűzve a föld nevű, mostanra már börtönbolygón.

Ima, bűnbánat, megtérés. Éjjel nappal imádkozzatok, nem szavakkal, hanem szívvel.

A megtérés fájdalmas mint a szülés, leborulni és levetni az egot nehéz lépés. Nem is megy embernek saját erejéből.  Mondhatnám. hogy imával, kezdődik és Isten kegyelmével folytatódik, de ez is sántít mert a Szentlélek megelőző kegyelmi jelenléte nélkül ima sincs. A Lélek nem késedelmeskedik, amikor hozzátérünk lehajol és megragad, hogy könnyek között megtisztulva ismét a felszínre kerülj, és ha az egész világ egyszerre tenné, már bekövetkezhetne a megváltás. A megváltott állapot, ami nem más, mint az igazi szabadság, Isten jelenlétében élni megtapasztalni azt, hogy az élet nem az evilági jólét .

Mondhat e ilyet egy ember, ha valóban Krisztusi? -Ember hol a hited?- Miben hisz valójában ez az ember?

Megmondom miben. Hisz egy új világrendben, ahol hű szolgája lesz a világhatalomnak. Ennek érdekében süllyedt erre a szintre, itt érzi magát és a jövőjét biztonságban, és még azt hiszi, hogy Istennek tetsző dolgot tesz. De meg volt ez is írva, hogy amikor bekövetkezik meg ne botránkozzunk.

Tudnotok kell, hogy a hatalmasok, lepaktáltak a démonokkal. Náluk ez nem hit kérdése, hanem az életük része és célja. Minden járvány mögött ott van annak az okozója. Amit lehet egy vírust izolálva tudományosan magyarázni, de van ott egy sokkal fontosabb sokkal sötétebb dolog, egy ok ami a járványokat felszínre hozhatja. Ez lehet háború okozta stresszes legyengült lelki és testi állapot. De lehet felfuvalkodott jólét és romlottság miatt kitörő pusztító járvány is. Mind két esetben az Istentől való elszakadtság ad teret a betegségeknek. Lelki értelemben a vírusok nem mások, mint útjelző táblák. Amíg zöldre vált a lámpa, fellélegezhetünk és eldönthetjük, hogy akarunk e tovább menni ezen az úton..

Tudatos Isten jelenlét nélkül is megtörténhetnek ezek a dolgok, mehetünk tovább a megszokott úton  erővel, vagy beletörődve a sorsba, tudatlanul mint a jószág.  Lehetnek látszólagos győzelmek, de végül minden megy tovább a világot újra és újra a hatalmasok bitorolják.

Azután rendszerint megjelennek az új megmondó emberek akik fűt fát ígérve hatalomra jutnak, majd folytatják a Sátán művét.

“Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és jeleket és csodákat tesznek, hogy elhitessék, ha lehetmég a választottakat is.”

https://civilekatisztanlatasert.hu/szombaton-sarkara-allt-a-vilag/

Ez a világ hamarosan nagy zűrzavarban fog elpusztulni a bizalom hiánya és a félelemnek való átadás miatt

Jennifer által Mi Urunk Jézus Krisztus

2021. november 15, 2021

Gyermekem, ez a világ nagyon megosztott. Vannak, akik félelemből bíznak, és vannak, akik félnek bízni. Szeretned kell az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, elmédből és lelkedből, egész lényedből, fenntartás nélkül. Ha egy lélekből hiányzik ezek közül bármelyik, akkor nem tud igazán bízni. Ahhoz, hogy bízhass, mindent át kell adnod. Figyeljetek Ádámra és Évára - nekik mindenük megvolt, mégsem bíztak Atyám tervében. Ez a világ hamarosan nagy zűrzavarban fog elpusztulni a bizalom hiánya és a félelemnek való átadás miatt. Én nem a félelem Istene vagyok, hanem a Béke Fejedelme. A nagy gyász napjai jönnek. Sokan nem lesznek képesek kegyelmemet keresni, mert nem ismerik azt igazán. Az anyák vágyakozni fognak gyermekeik után, és az apák sírni fognak, mert látni fogják, hogy vakon bíztak a csalás szerzőjében. Ennek a világnak nagy szüksége van látogatásomra. Ennek a világnak meg kell fogadnia Anyám könyörgését, és fel kell ismernie, hogy csak az ő kezét megfogva fogtok Fiához vezetni, mert Én vagyok Jézus.

Hová fogtok futni, gyermekeim, amikor a nagy vízfal új partvonalakat és városokat hoz be, amelyek egykoron nem léteztek többé? Hová fogtok menedéket keresni, amikor a nagy rengés elkezdődik és visszhangozni fog az egész világon? Minek fogjátok átadni magatokat, amikor meglátjátok a megtévesztést, amibe hagytátok, hogy a lelketeket vezessék, amikor az igazi vajúdás elkezdődik? Gyermekeim, az egyetlen menedéketek az Én legszentebb Szívemben van. Itt az ideje, hogy átadjátok magatokat az igazságnak, és elforduljatok egy olyan világtól, amely fel akarja falni szíveteket, elméteket és lelketeket. Az ördög az elmét használja arra, hogy becsapja a testet, hogy csapdába ejtse a lelket. Ha megengeditek, hogy Én menedéket találjak a szívetekben, és a Szentlélek vezessen benneteket, akkor nincs mitől félnetek. Most menjetek előre, mert Én vagyok Jézus, és legyetek békében, mert az Én irgalmasságom és igazságosságom győzni fog.


2021. november 18. 13:30

Gyermekem, Gyermekeim hangjai lesznek azok, akik eljönnek, hogy elhallgattassák az ellenséget. A harc az én kicsinyeimért már régen elkezdődött, amikor a jászolban feküdtem, és az anyák méhében folytatódott. Sok Heródes járja ezt a földet, és tudják, hogy az ő idejük gyorsan fogyatkozik. Nem látjátok, hogy amikor az események nagy ütemben kezdenek felgyorsulni, az azért van, mert az ellenség attól fél, hogy elveszíti hatalmát népem felett? Gyermekeim, én már nagy győzelmet arattam számotokra szenvedésem, halálom és feltámadásom által. Nincs mitől félnetek, ha kiengesztelitek bűneiteket, és eljöttök irgalmasságom nagy forrásához. A megosztottságnak ez az időszaka nem folytatódhat. Eljönnek a nagy gyász napjai, de azt is nagy győzelem követi. Forduljatok édesanyátok felé, gyermekeim, és kövessétek példáját, mert amikor hozzá menekültök, Hozzám menekültök, mert Én vagyok Jézus, és az Én irgalmam és igazságosságom az, ami győzni fog.


Jennifer – Felhívás imára a felkészületlenekért

A mi Urunk Jézus Jennifer 2021. november 18-án 13:45

Gyermekem, arra kérem gyermekeimet, hogy minden nap az irgalmasság órájában, [1] Advent első vasárnapjától kezdve és Isteni Irgalmasságom ünnepéig, mondjanak el gyermekeim egy Isteni Irgalmasság Rózsafüzért azoknak, akik nincsenek felkészülve. hogy találkozzunk haláluk óráján. Arra kérem gyermekeimet, hogy ha lehetséges, mondjanak el egy rózsafüzért is, különösen ebben az órában, imádkozva a családok védelméért, miközben elmélkednek a misztériumokról. Kérem gyermekeimet, hogy mondják el a Szent Mihály imát, hogy erőt és védelmet kapjanak az ellenség támadásaitól. Most pedig menj előre, és mondd el a világnak kéréseimet, mert én vagyok Jézus, és az én irgalmam és igazságosságom győzni fog.
https://www.countdowntothekingdom.com/jennifer-a-call-to-pray-for-the-unprepared/