2019. szeptember 2., hétfő

A Medjugorjei Szt. Jakab Templomban könnyezett a Szűz Anya szobor.Sok ezer zarándok láthatta a csodát!

Kérlek, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat ezen 113. imáját:

„Hogy a gonosz megsemmisüljön országunkban”
Ó, Üdvösség Anyja, jöjj közénk, és borítsd be országunkat védelmeddel.
Zúzd szét a fenevad fejét, és irtsd ki a közöttünk lévő gonosz befolyását.
Segíts szegény elveszett gyermekeidnek, hogy felálljanak, és amikor hazugságokkal vannak körbevéve, az Igazságot mondják.
Kérlek, Ó Isten Anyja, védelmezd országunkat, és tarts erősnek minket, hogy üldöztetésünk idején hűségesek maradhassunk Fiadhoz". Ámen.

Égi Édesanyánk üzenete 2019. szeptember 2-án Medjugorjéból

Medjugorjei üzenet, 2019. szeptember 2. (Mirjana által)
Drága gyermekek! Imádkozzatok! Minden nap imádkozzátok a rózsafüzért, ezt a virágkoszorút, amely engem, mint édesanyát közvetlenül összeköt fájdalmaitokkal, szenvedéseitekkel, vágyaitokkal és reményeitekkel. Szeretetem apostolai veletek vagyok Fiam kegyelme és szeretete által és imát kérek tőletek. A világnak annyira szüksége van a ti imáitokra, hogy a lelkek megtérjenek. Teljes bizalommal nyissátok meg szíveteket Fiam számára és Ő szívetekbe fogja írni Igéinek lényegét - ez pedig a szeretet. Fiam Legszentebb Szívéhez elszakíthatatlan kötelékkel kapcsolódva éljetek. Gyermekeim, édesanyaként mondom nektek végső ideje, hogy letérdeljetek Fiam előtt, és Isteneteknek, éltetek középpontjának ismerjétek el Őt. Olyan ajándékot hozzatok számára, amelyet Ő a legjobban szeret, ez pedig a felebarát iránti szeretet, az irgalom és a tiszta szív. Szeretetem apostolai, sok gyermekem még nem ismeri el Fiamat Istenének, még nem ismerték meg az Ő szeretetét. De a ti tiszta és nyitott szívvel elmondott imáitok és felajánlásaitok által, amelyeket Fiam számára hoztok, a legkeményebb szívek is megnyílnak. Szeretetem apostolai a szívből mondott ima ereje - a szeretettel telt hathatós ima - megváltoztatja a világot. Ezért gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Veletek vagyok. Köszönöm nektek.

Az olasz polgármester 385 keresztet vásárolt a városi iskoláknak

Alan Fabbri, Ferrara polgármestere, aki Matteo Salvini Lega pártjába tartozik, 385 keresztet rendelt a tanévkezdésre.

Egy "alap modell" fából és ezüst fém ötvözetből készült kereszt ára 1.703 euró volt.

Fabbri, aki nem gyakorolja a hitet, a következőt mondta egy helyi lapnak: "Úgy gondoljuk, hogy a feszület nemcsak egy vallásos szimbólum, hanem a történelmi és kulturális identitás, béke és szeretet, nyitottság és keresztény érték, valamint hagyománytisztelet szimbóluma".

1945 óta, Fabbri 2019 júniusi kinevezéséig Ferrara volt a kommunizmus erődje. A város utolsó kommunistái és egyház gyűlölői együtt élnek az érsek házában.

https://gloria.tv/article/9uz3kAbn8gqd3khEuTrACARDs

A Vatikán átverte az orosz ortodoxokat a reverendákkal

A L’Osservatore Romano egy képet publikált az orosz ortodox Kyrill pátriárkával folytatott találkozóról a katolikus résztvevőkkel az 5. moszkvai nyári intézmény alatt (augusztus 23-szeptember 1).

Részt vettek az augusztus 28-ai ortodox Nagyboldogasszony liturgián, amelyet Kyrill ünnepelt a moszkvai Kremlin Istenanya elszenderedés székesegyházban. A katolikus küldöttség vezetője Hyacinthe Destivelle atya volt, aki a Keresztény Egyezség Pápai Tanács tagja.

A képen látszik, ahogy a katolikus küldöttség reverendában és vallásos öltözetben van. Ez csak egy mutatvány, amivel megpróbálják átverni az oroszokat, hiszen a reverendát megvetik hamispróféta egyházában, a Vatikánban sem használják.

Csak az egyházi ambíció nélküli papok hordanak reverendát, miközben a reverenda viselete hamispróféta egyházában a karrierjük végét jelentheti.

https://gloria.tv/article/HQcqNz7ert9f244iGw4ZFLcDn

Emmanuel Macron francia elnök Femen aktivistát nevezett ki "tanácsadónak"

Inna Shevchenko ukrán pornó aktivista meghívót kapott a szocialista Emmanuel Macron francia elnöktől, hogy vegyen részt a G7-es csúcstalálkozón Biarritzban "tanácsadóként" (augusztus 24-26).

Shevchenko az úgynevezett "Nemi egyenlőségi tanácsot" képviseli.

2012-ben félmeztelenül jelent meg Kiev közepén, majd elpusztított egy fa feszületet egy láncfűrésszel. A bűntény elítélése elől elmenekült, méghozzá úgy, hogy a francia rezsim "politikai menedéket" adott neki.

2013 tavaszán, egy nappal XVI. Benedek lemondása után a félmeztelen Shevchenko belépett a párizsi Notre Dame székesegyházba, a felsőtestére az volt írva, hogy "Pope no more" (Többé nem pápa). Megrongált egy nagy arany harangot, viszont a korrupt francia igazságszolgáltatási rendszer felmentette.

2013 júliusában a szocialista Hollande francia elnök Shevchenko portréját választotta sablonnak egy "Marianne" bélyeghez, ami a forradalom és dekadencia allegóriája Franciaországban.

A Civitas-institut.com megkérdezte augusztus 26-án a nagy kérdést: "Ha Shevchenko valami hasonlót tett volna egy zsinagógában, továbbra is Emmanuel Macron asztalánál ülne a G7-es csúcstalálkozón?".

https://gloria.tv/article/4aWAnP3adXhm2B64hS1NJByPn