Szent József fontos imái éhínség, védelem, üldöztetés és csapások idejére 2023. december 2-án

Én, Szent József, mint Fiam, Jézus Krisztus örökbefogadó atyja, ezt az üzenetet szeretném átadni Isten népének, hogy felkészüljenek arra, hogy átvészeljék ezt a nyomorúságot, és csak az isteni gondviselésben és segítségben bízva éljék át.

VÁSÁROLJATOK NEM ROMLANDÓ ÉLELMISZERT, GYŰJTSETEK VIZET HORDÓKBA, HASZNÁLT RUHÁKAT ÉS TISZTÍTÓSZEREKET, ÉS MINDEN MEGSOKSZOROZÓDIK, HA A KEGYELEM ÁLLAPOTÁBAN VAGYTOK ÉS VAN HITETEK.

A Mennyország már elmondta nektek, hogyan készítsétek el Mária Otthonotokat, MINDEN Angyal védelme alatt, amit Szent Mihály Arkangyal parancsol, FONTOS, hogy a Szentírásban való hiteteket fenntartsátok, ezért NEM KELL hiányoznia ennek ismeretében.

A FIGYELMEZTETÉS KÖZELEG, ÉS FEL KELL KÉSZÍTENETEK A LELKETEK.

Az éhínség és az éhínség már a küszöbön áll, ezért Tiszta és tiszta Szívvel kell rendelkeznetek, hogy mint Gyermekek az Atya karjaiban, Ő ellátjon benneteket azzal, ami szükséges a túléléshez a Máriás Menedéketekben, ami lehet az otthonotok is, vagy az Angyalok által készített menedéketek, ahová ők irányítanak benneteket, amikor minden nehézzé válik.

RENDKÍVÜL FONTOS, HOGY HIGGYETEK ISTEN SZAVÁBAN, Ő NEM HAGYJA EL NÉPÉT.

Ezért ma én, Szent József, a démonok rémülete és Fiam, Jézus Krisztus örökbefogadó apja, mint a családok védelmezője és Szűz Mária házastársa, szeretnék nektek néhány fontos imát adni, amelyek a védelem, az üldöztetés és a csapások éhínsége idején szolgálnak majd benneteket.

AZOK, AKIKET ISTEN ELPECSÉTELT, VÉDVE LESZNEK MINDEN TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁTÓL ÉS ISTEN HARAGJÁTÓL.


IMA AZ ÉLELEM SZAPORODÁSÁÉRT

Betakarjuk a kosarat némi Élelemmel, MEGSZENTELT KÉZZEL vagy a Szűzanya, Jézus Krisztus, Szent Mihály vagy az enyém, és imádkozunk az égiekhez, kérve a sokszorozódást hittel ily módon:

Imádság: Én, (teljes név) kérem az Atya Istent, hogy a Szentlélek beáradása által sokszorozza meg ezt az Étel, hogy táplálékul szolgáljon ennek a Családnak vagy Közösségnek, amely Szent Mihály arkangyal oltalma alatt áll. Ámen.

IMA A VÍZ MEGSOKSZOROZÁSÁÉRT

Tegyetek egy kis Vizet egy edénybe, hogy az edény felszínéig szaporodjon, és fedjétek le Szűz Mária, Jézus Krisztus, az enyém vagy Szent Mihály arkangyal áldott köpenyével, és mondjátok:

Szent Mihály arkangyal oltalma alatt álló család vagy közösség számára táplálékul szolgáljon, Ámen.

A LÁTHATATLANSÁG IMÁJA BÁRMILYEN VESZÉLYES HELYZET ELŐTT

Fohász: Én, (teljes név) a Szentháromság nevében kérem, hogy a testi és lelki épségem ellen irányuló minden kísérlet ellen láthatatlanná váljak, hogy minden veszélytől mentesen, a Mennyországot szolgálhassam küldetésemmel. Ámen.

VÉDELMI IMA AZ ANTIKRISZTUS ÉS ELME HATALMA ELLEN, (HOGY NE LÁSSUK ÉS NE HALLJUK ŐT)

IMA: Én, (teljes név), mint az Atya Isten gyermeke, kérem az Ő Védelmét, hogy megvédjen engem az Antikrisztustól és csatlósaitól, hogy az ÖSSZES ÉG Védelme által ÉRTHETETLEN legyek számára és csatlósai számára, Jézus Krisztushoz hűséges maradva. Ámen



Ezekkel az imákkal védve lesztek az Antikrisztustól, és el leszel látva élelemmel és vízzel, az éhínség és hiány idején.

ÉN, SZENT.JÓZSEF MEGVÉDELEK BENNETEKET, MINT A CSALÁDOK VÉDELMEZŐJE, HÍVJATOK ENGEM, ÉS ÉN SEGÍTEK NEKTEK MINDEN SZÜKSÉGLETETEKBEN.

ÉN SZENT JÓZSEF RETTEGÉS A DÉMONOKTÓL.



A GUADALUPEI MIASSZONYUNK, ROSA MYSTICA VAGY SZENT JÓZSEF KÖPENYÉNEK MEGVÁSÁRLÁSÁHOZ KÉRJÜK, TÖLTSE LE EZT A BLOG BARÁTJA, DRINA ÁLTAL KÉSZÍTETT, ELADÓ SZENTSÉGEK KATALÓGUSÁT (20 OLDAL):
https://maryrefugeofholylove.files.wordpress.com/2023/12/catholic-sacramental-description-and-prices-1.pdf




(1)
HOGYAN KÉSZÍTSÜNK MÁRIÁS OTTHONT A MENNYEI ANGYALOK VÉDELME ALATT.

SZENT MIHÁLY ÜZENETE
MÁRIAI OTTHONOK
(A SAJÁT OTTHONUNKBAN)

2016. AUGUSZTUS 24.

Én, Szent Mihály arkangyal, a mennyei milícia fejedelme, el fogom nektek mondani, hogy a Guadalupei Boldogságos Szűz Mária és én, mint otthonotok őrzői, hogyan tudtok majd észrevétlenül elhaladni az Antikrisztus és minden olyan személy vagy démon előtt, aki ártani akar nektek.

A Mária menedék olyan hely, ahol a ház lakói Isten parancsolataihoz ragaszkodnak, és az Ő kegyelmeiben vesznek részt az ima és a böjt által.

Olyan szent zárkáknak kell lenniük, ahol Harmónia uralkodik a lakók között, távol a világtól és a bűntől, nem avatkoznak bele a világi dolgokba, csak ami a túléléshez szükséges.

Én, mint a Mennyei Milícia Hercege, a Militáns Hadsereg vezetője, bizonyos módon megvédem őket, hogy észrevétlenül haladjanak át a démonok, a gonosz emberek és maga az Antikrisztus előtt.

Az Égi Édesanya kíséretében összeállítottunk egy tervet ebben a két napban, hogy Lorena nem kapott üzeneteket, hogy megismertessük veletek a fegyvereinket, amelyek megvédik titeket minden veszélytől.

Először is, bár a nagy nyomorúság már elkezdődött, szenteljétek otthonotokat Mária Szeplőtelen Szívének és Jézus Szentséges Szívének. Ne hagyjátok abba a felszenteléseket, bármi történjék is.

Szórjátok meg otthonotokat szentelt vízzel, legyen Szent József és Szent Rafael olaja, vagy áldott olaj otthonotokban, szentelt víz és kiűzött só.
Állítsatok fel egy kis Oltárt a Guadalupei Szűzzel, egy képemmel, Szent Mihály arkangyallal, Szent Benedek, Szent József és a Szentháromság képével, és áldassátok meg őket.

Áldjátok meg otthonaitokat is.

Különböző típusú Mária Otthonok léteznek, de az a terv, amelyet a Mennyei Édesanya és én dolgoztunk ki, egy olyan Mária Otthon, amely a Mennyei Édesanya és az enyém Védelme és Gondviselése alatt áll. Én kardommal megvédelek benneteket minden gonoszságtól és veszélytől, és a rám bízott Angyalok megvédenek benneteket minden emberi és szellemi entitástól, amely be akar lépni az otthonotokba.

Ne felejtsétek el, hogy minden nap Krisztus Vérével borítsátok be családotokat, és a ház minden egyes lakójának védelméért mondjátok el ezt a HATALMAS Fohászt:

ERŐTELJES IMA - MARIÁNUS OTTHON
(MINDEN NAP IMÁDKOZZÁTOK)

IMA: Én, (teljes név) Méltatlan teremtmény, aki Teremtőm képére és hasonlatosságára teremtettem, és ilyen nagy megtiszteltetésért életemet a Szentháromság védelme alá akarom helyezni, és ezt az otthont Mária menedékhelynek nevezem, amely a Guadalupei Szűz Mária köpenye és Szent Mihály arkangyal kardja alatt mostantól kezdve olyan hely, amelyet angyalok miriádjai védelmeznek, akik szeretett Szent Mihály arkangyalunk parancsnoksága alatt állnak.

Kijelentem, hogy családunk egyetlen tagját sem éri kár természeti katasztrófától, gonosz emberektől, akik el akarnak lopni vagy ártani nekünk, dühöngő démonoktól, akik át akarják venni a lelkünket, gyermekeink és unokáink lelkét, vagy bármely más gonosz személytől, aki el akar lopni vagy ártani nekünk, elkárhozott lelkektől, akik a végzetünket keresik, és még az Antikrisztustól is megvéd minket.

Kijelentem, hogy ezt az otthont az egész Ég megvédi minden gonosztól és veszélytől, és mostantól kezdve minden nap imádkozom ezt az imát. Javaslom, hogy szenvedéseimet ajánljam fel a lelkek üdvösségéért.

Minden megtisztulásomat átadom Szeretett Atyámnak, hálából az Ő szeretetteljes védelméért, amiben engem és egész családomat részesíti, Ámen.

Lorena megkérdezi tőlem, hogy mi történik, ha a család tagjai nem élnek jól a katolikus hitben és a parancsolatokban, ha a Mária-menedékezés mindenképpen végrehajtható anélkül, hogy a katolikus tanításhoz ragaszkodó többi tagot érintené. Mindent előre lát az Égi Édesanya és Én; ha az egész család nem egyezik bele, hogy keresztény életet éljen, akkor ezt az imát külön-külön mondjátok el:

IMA: Én, mint e ház lakója, aki meg akarom alakítani Máriás Otthonomat, oldozom el a bűn minden kötelékét, amely ezt a családot köti, és Krisztus Vére nevében megszabadítom őket minden gonosz befolyástól, amely a családunkat érinti, a Szent Kereszt lábaihoz helyezve őket, megkötözve bűneiket és megszabadítva őket tőlük, hogy szabadok legyenek és véghezvigyék ennek a Máriás Otthonnak az alkotmányát, mivel az a Guadalupei Szűz Mária fő védelme alatt áll, Szt. Mihály arkangyal, a Legszentebb Szentháromság és az egész Mennyország védelme alatt áll, Ámen.

Így Krisztus Szent Keresztjének lábaihoz kötöztök minden bűnt, amely megakadályozza ennek a Mária Otthonnak a létrehozását. Keressetek egy nekem szentelt himnuszt is, azt, amelyik a legjobban tetszik nektek, és azt is mondjátok el imáitok végén.

Imádkozzatok minden nap, őrizzétek meg a hitet és a békét, és bízzatok Krisztus kezében, Mária karjaiban, az Atya oltalmában, a Szentlélek fényében és az én oltalmamban. Bátorság! És előre, harcos seregem harcosai.

Ezt a Mária-házat az egész Mennyország és én, a ti védelmezőtök, Szent Mihály arkangyal szeretettel ajánlom nektek.

Aki olyan, mint az Isten! Senki sem olyan, mint Isten!




(2)
AKIKET ISTEN ELPECSÉTELT, AZOK VÉDVE LESZNEK MINDEN TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁTÓL ÉS ISTEN HARAGJÁTÓL.

GUADALUPEI SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LORÉNÁNAK
ISTEN PECSÉTJE
2023. JANUÁR 6.

Kedves Hűséges Maradék, az ellenség megerősödött, és nagyon fontos, hogy imában egyesülve maradjunk a gonosz erői ellen.

Mert megpróbálta megosztani őket, hogy ne gyűjtsenek erőt, és sikerrel járt, megtámadott minden nekem szentelt helyet, hogy megosztja a népet, és hogy viták és veszekedések legyenek, és sikerrel járt.

Okosabbnak kell lennetek, és nem szabad hagynotok, hogy a pletyka, az ego és a büszkeség, hogy ti akartok lenni és mindig igazatok van, elragadjon benneteket, gyakorolnotok kell az alázatot a szívetekben.

A Sötétség sűrű és beborítja az EGÉSZ Gömböt, az ajtó szélesre tárva maradt az ellenség előtt, és most a Mennyország és Én közvetlenül fogjuk megvédeni a Hűséges Maradékot.

Vezessen benneteket Fiam Igéje, az megadja nektek a szükséges eszközöket, hogy tudjátok, mit kell tennetek és hogyan kell cselekednetek minden körülmények között.

EZÉRT A MAI NAPTÓL KEZDVE NYÍLTAN VEZETNI FOGLAK BENNETEKET AZ UTASÍTÁSAIM ÁLTAL.

AZ ELSŐ ÚTMUTATÁS: Az, hogy maradjatok EGYÜTT egy Szívben és egy Lélekben, amelyet Én vezetek, maradjatok egységesek, és így a gonosz nem fog győzedelmeskedni.

De ti éppen az ellenkezőjét tettétek, hagytátok magatokat a pletykák és viták által magatokkal ragadni, és sebesülten és megosztottan jöttetek ki, és az ellenség ezt kihasználja, hogy meggyengítsen benneteket, EGYÜTT EGYÜTT EGYÜTT, IMÁKKAL, BŰNÖKKEL és Böjtöléssel.

Zárjátok be a Lelketek ajtaját az ellenség előtt és tegyétek rendbe a számláitokat a Mennyországgal, FONTOS az őszinte és követett Gyónás, hogy olyan mellvérttel védve legyetek, amely erőssé tesz benneteket az ellenség kísértéseivel szemben.

A páncél, amit adni fogok nektek, abból áll, hogy hűséges maradékként egyesüljetek, szétválás nélkül, nincs veszekedés, nincs rivalizálás, az ellenség nem lesz képes legyőzni titeket, ha egyesültök az Ima, a BŰN és a Böjtben.

Végezzétek az EUCHARISZTIAI ADORÁCIÓT a Szentséges Szentség előtt, meg fogjátok nyerni a csatához szükséges erőt, ha nem tudtok részt venni a szentmisén, végezzétek a LELKI KOMMUNIÁT minden nap, naponta háromszor, ez nagymértékben megerősít benneteket, és tudni fogjátok, hogy a Mennyország gondoskodik rólatok és megvéd benneteket.

Fontos, hogy ti, mint hűséges maradék, Fiam keresztjével vagytok lepecsételve homlokotokon, fontos, hogy ne veszítsétek el, mert súlyos bűnökbe estek, ezért menjetek el gyónni, amilyen hamar csak lehet, hogy ne veszítsétek el ezt a jelet a homlokotokon.

Isten e pecsétje a homlokotokon rendkívül fontos, mivel immunissá tesz benneteket az ellenség minden támadásával szemben, és megvéd benneteket Isten haragjától.

Ha halálos bűnbe estetek, és elmentetek gyónni, akkor a következő imával ismét kössétek meg a homlokotokon lévő Istenpecsét szeretetszövetségét:

Isten pecsétjének elnyeréséért mondott ima

IMA ISTEN Pecsétjéért: Én, (teljes név), mint Jézus Krisztus Harcosa, kérem a Mennyek Anyját és Szent Mihály arkangyalt, hogy tegyen engem Isten Pecsétjének hordozójává a homlokomon +, javaslom, hogy vigyázzak rá, és ne veszítsem el újra, hogy az legyen a védelmem, ebben az idők végén. Ámen

Tiszta és tiszta szívvel fogjátok elmondani ezt az imát, és nem akartok többé vétkezni, és a Pecsét beágyazódik a homlokotokba és a szívetekbe, és onnan a Kereszt megvilágítja a többi Testvéreteket, akik nem rendelkeznek a Pecséttel, mert elutasították Isten Szeretetét és Irgalmát.

ARRA KÉRLEK BENNETEKET, HOGY MOSTANTÓL A FIGYELMEZTETÉSIG MINDEN HÓNAPBAN ÚJÍTSÁTOK MEG A SZÍVEMNEK ÉS FIAM SZÍVÉNEK SZENTELÉSEIT, EZEK A SZENTELÉSEK MEGVÉDELMEZNEK ÉS MEGERŐSÍTENEK BENNETEKET A GONOSZTÓL, VIHARTÓL ÉS ÜLDÖZTETÉSTŐL.

Figyeljetek arra, hogy az üldözés erősen az Én Gyermekeim ellen lesz, ezért NAGYON MEG kell VÉDELMEZNÜNK MAGATOKAT, ezekkel a MEGSZENTELÉSEKkel és sok imával, böjttel és bűnbánattal.

Egy nagyon erőteljes IMA, amely NAGYON MEGVÉDELMEZTET TÉGED, az a Fiam LEGJÓSABB VÉRÉNEK ÁLDÁSA, készítsétek fel a lelketeket és a szíveteket a lelkiismeret megvilágosítására, mert ha felkészülten éltek, akkor NAGY KEGYELMEKET fogtok kapni.

Mint az Én seregem, TISZTA és TISZTA SZÍVVEL kell jönnötök a Figyelmeztetésre, hogy Isten TELJESÍTHESSEN TÉGED SZERETETÉVEL és KEGYELMESSÉGÉVEL, ERŐVEL és HATALOMMAL, és hogy legyen Bátorságod szembenézni MINDENNEL, ami jön.

A NYOMORÚSÁG hamarosan elkezdődik, és ti, mint az én népem, VÉDELMI VÉDELEMBEN LESZ, ezért olyan FONTOS a Pecsét az ELSŐ FEJETEKEN, hogy VÉDELMI VÉDELEM és VÉDELEM legyen minden VESZÉLYTŐL és a SZELLEMI ÉRZELMETEKET fenyegető VESZÉLYTŐL, mind Fizikai, mind LELKI értelemben.

EGY MÁSIK FONTOS PONT: Amit végre kell hajtanotok, az a MEGFELELŐSÉG az én kegyelmemmel szemben.

EGY FONTOS TÉR: Amit nektek kell majd véghezvinnetek, az a MEGVÁLLALKOZÁS az én megkínzott és szerető SZENT JÓZSEF Házastársamnak, mivel SZENT JÓZSEF SZÍVE vár rátok, hogy megvédjen benneteket minden GONOSZTÓL. Mert Ő a Családok Védelmezője, és a Démonok RÉMJE, az egész Pokol az Ő LÉLEKÉTŐL repül, és Ő a SZENT EGYSZERŰSÉG PAR EXCELLENCIA.

Ezért menjetek Hozzá, szenteljétek magatokat Neki és kérjétek az Ő Atyai Védelmét, Ő megvéd és megszabadít benneteket MINDEN GONOSZTÓL ÉLETETEKBEN és LELKETEKBEN. Ő vezet benneteket a Jó Úton, és mint kisgyermekeket, az Ő Fiának, Jézus Krisztusnak a karjaiba fog vinni benneteket, AZÉRT NE felejtsétek el a Szent Józsefnek való hódolatot. MERT NAGYON FONTOS SZEREPE VAN EBBEN A KÖNYÖRTELEN HARCBAN A JÓ ÉS A ROSSZ ELLEN AZ IDŐK VÉGÉN.

Menjetek Szent Mihály arkangyalhoz is, ő az angyalok kíséretével együtt megvéd titeket MINDEN VESZÉLYtől, mind fizikai, mind lelki, SOHA FONTOS, hogy SZENT MIKLÓS ARKÁNGALNAK HAGYJÁTOK MAGATOKAT.

Ne feledjétek, hogy ez a Harc NAGYON ERŐS, és szükségetek van a szükséges Erősségekre a Harchoz, és a megfelelő felkészülésre hozzá, hívlak benneteket az IMÁRA, a BŰNRE és a Böjtre, de legfőképpen arra, hogy ÉLJETEK ISTEN ISTENI AKARATÁT az életetekben.

EGY MÁSIK FONTOS PONT: minden nap kérjétek a SZENT LÉLEKBE, SZÍVBE és SZELLEMBE a SZENT LÉLEK BENYUGÁSÁT, mielőtt elkezdenétek a napotokat, hogy követni tudjátok az Ő mozdulatait, és a helyes úton vezesse lépteiteket, legyetek nyitottak az Ő inspirációira, hogy tudjátok, milyen döntéseket hozzatok.

EGY MÁSIK FONTOS PONT: minden nap kérjétek a SZENT LÉLEKBE, SZÍVEKBE és SZEMÉLYEKBE a SZENT LÉLEK BENYUGÁSÁT, mielőtt elkezdenétek a napotokat, hogy követni tudjátok az Ő mozdulatait, és a helyes úton vezessétek lépteiteket, legyetek nyitottak az Ő inspirációira, hogy tudjátok, milyen döntéseket kell hoznotok az életetekben. Ezért ahhoz, hogy a Szentlélek áramolhasson bennetek, szükséges, hogy Tiszta és Tiszta Szívetek legyen, ezért NE TARTJÁTOK SZÍVETEKBEN A GYŰLÖLCSÖKET, SEM AZT, AMIT KÉRLEK, hogy GYERMEK SZÍV legyen.

Mert az Én seregemet Gyermekekből állították össze, akik Anyjuk és Apjuk keze által, általuk és az ÖN és az ÖSSZES ÉG által vezetve mennek a Háborúba, nem egyedül mennek a végső csatába.

Zászlóaljam 3 seregből áll, a Harcoló, a Tisztító és a Diadalmas Seregből, ezért NEM VAGYTOK EGYEDÜL, az EGÉSZ ÉG VEZET és VÉDEL benneteket, ezért olyan FONTOS ez a SZELLEMI EGYÜTTMŰKÖDÉS és a SZENT LÉLEKKEL való EGYÜTTMŰKÖDÉS.

NE felejtsétek el, hogy néhányan közületek már Élő Sátoraljaújhelyiek, és mások nagyon hamarosan azok lesznek. Készítsétek fel szíveteket, hogy Fiamat, Jézus Krisztust befogadjátok bennük. Bátorság az én népem!

Építsetek jászolt Fiamnak a szívetekben, hogy befogadhassátok Őt benne, és Fiam, Jézus Krisztus Élő Sátorhelyei lehessetek. Ezért hívlak benneteket, hogy készítsétek elő Szíveteket, hogy a Királyok Királya lakhasson bennük.

Védelmemmel hagylak benneteket, a GUADALUPE-i SZŰZ MÁRIA VÉDELMÉVEL.

Sürgős üzenet a mexikói földrengésről Szent Mihály üzenete 2023. december 26-án

Kedves mexikói nép, itt Szent Mihály arkangyal beszél, igaz angyalaim parancsot kaptak, hogy Isten igazságos haragját végrehajtsák ezen ország ellen, de előbb figyelmeztetlek benneteket az Atyaisten engedélyével arra, ami történni fog.

Fontos, hogy térdre boruljatok és zsákotokba öltözve könyörületet és kegyelmet kérjetek a Mennyországtól, mert nem lesz jóindulatú a förtelemmel szemben, amely ezt a nemzetet a bűn által elborítja.

Áldozati lelkek, ti vagytok Isten igazságos haragjának villámhárítói, ajánljátok fel magatokat áldozatként a Mennynek, hogy megkapjátok ezt az új, 2024-es évet a Szentlélek bennetek lévő infúziójával feltöltve. Áldozati lelkek ajánljátok fel szenvedéseiteket ezért a mexikói nemzetért, amely hamarosan elszenvedi a természet támadásait soha nem látott földrengésekkel, amelyek enyhíthetők, sőt meg is szüntethetők, ha Isten népe térdet hajt, zsákruhába öltözik, és kegyelmet és kegyelmet kér a Mennyországtól.

Az ebben az országban elkövetett eltévelyedések és bűnök miatt Isten haragjának pohara túlcsordult. Ezért állítsátok meg a mindenható Isten karját az Istennek való áldozatos élettel. A seregek Jahve kijelentette, hogy hamarosan büntetés éri ezt a nemzetet, de előbb fegyverszünetet akar adni a közte és az Ő választott népe közötti szeretetpaktumra, hogy a nemzetek világossága legyen.

Térdeljetek le Mexikóban, hajoljatok térdre és imádkozzatok, könyörögjetek, böjtöljetek, vezekeljetek és áldozzatok, mert a fenyítés nagyon kemény lesz. Térjetek meg, és fordítsátok arcotokat és szíveteket Isten felé.

Kedves Mexikó, különös nagyra becsülöm az Önök népét, amely életben hagyja a reményt a sötétség közepette, amely azzal fenyeget, hogy az egész emberiséget kiirtja.

De a fény Mexikóból ki fog törni, ezért Isten népe, hajtsatok térdet, és kérjétek az Atya Istent, hogy az Ő jogos haragját csillapítsa le, már csak kevés idő van hátra. Kérjétek ezt hittel, az áldozatvállalás és a megaláztatás szellemével, és Ninivéhez hasonlóan ezeknek az embereknek is meg lehet bocsátani, ha imádkoznak és az isteni akaratban élnek.

A Szent Rózsafüzér imája ezért nagyon erőteljes, térdeljetek le és kérjetek irgalmat és kegyelmet.

Én, Szent Mihály arkangyal, elrendeltem a shofár meghirdetését, hogy megkezdődjön Isten haragjának kivégzése Mexikóban. Ezért van néhány másodpercnyi plusz időtök, amelyben nektek, Mexikónak, meg kell mutatnotok az Atya Istennek, hogy megbánjátok gonoszságaitokat és vétkeiteket, és így az Ő haragja többé nem fog rátok zúdulni.

Isten népe, amikor megszólal a szofár, minden elkezdődik, és Isten igazságos haragja elszabadul Mexikó ellen, ezért öltözzetek zsákruhába, és kérjetek bocsánatot ennek az egész nemzetnek a bűneire, hogy a megújulás eme lehetőségén keresztül lecsillapíthassátok Isten igazságos haragját.

Minden nagyon hamar meg fog történni, ezért cselekedjetek az ügyben, és áldozati lelkekként ajánljátok fel magatokat, Én, Szent Mihály arkangyal, a mennyei milícia fejedelme és Krisztus egyházának védelmezője, mindnyájatokra bízom a módosítási kérésemet.


KIHEZ HASONLÓ AZ ISTEN? SENKI NEM HASONLÍT