2010. október 19., kedd

2010.10.18.

2010. október 18. Hétfő

Reggeli szentmise után. Jézus: Drága gyermekem! Nagyon boldoggá tettél Engem, hogy eljöttél hozzám a szentmisére. Figyelembe veszem fáradtságodat és áldozatodat, hogy korán keltél. Irgalmam és szentgyónásod által lelked újból hófehér tiszta. Törekedj arra, hogy vigyázni tudj lelked tisztaságára! Ha így cselekszel Szentlelkem boldog lesz lelked láttán, és te is boldog kegyelemekben és ajándékokban részesülsz. Ne aggódj, én ott leszek melletted. Te csak élj szent törvényeim szerint.

Először szólítottam meg a Szentlelket. Szentlélek: Drága gyermekem! Ne félj tőlem, mert én vagyok a Szentlélek Úristen, a harmadik Isteni személy. Bár te nem vetted észre, mindig is én működtem a te kis szívedben és lelkedben. Mivel megbérmálkoztál, sok lelki ajándékban részesítettelek, mely még jobban segíti további lelki életedet. Fordulj hozzám, gyermekem többször, mert az én kezeim tele vannak sok-sok kegyelemmel, mely lelked javára szolgál. Sok mindenre meg akarlak tanítani pl.: az imára, a szeretet gyakorlása, a szentmisén való részvétel stb. De ehhez a te beleegyezésed, akaratod kell, hogy együtt tudjunk működni. Örömmel és szeretettel fordulj hozzám mindig, mert én bármiben segítek neked, ami megegyezik Isten akaratával. 

A Nagy Figyelmeztetéssel és a tanulással kapcsolatban kérdeztem. Jézus: Drága gyermekem, nagyon boldoggá teszel, hogy újból hozzám szólsz! Ne hanyagolj el engem! Bármennyire sok a tanulni valód, én akkor is ott vagyok melletted és a szívedben élek! Hogyan készülj fel eljövetelemre? Te most gyermekem a legjobb helyzetben vagy, mert mi szavainkkal alakítunk téged és tanítunk. Mindig kérd, hogy tanítsunk téged! Nagyon szeretlek, gyermekem, légy boldog mindig, mert az arcról és a cselekedetekről ismerik fel az emberek választottaimat. Közel van eljövetelem! Gyakorolj bűnbánatot, gyakorold vallásodat! Ennél többet nem kérek tőled.

A kápolnában Szűzanya: Drága gyermekem! Nagy örömmel hallgatlak téged! Bár te nem láthatod, de mi itt vagyunk veled a kápolnában. Hogyan oszd be az idődet? Számodra mindig mi legyünk az elsők! De Mi nagy megértéssel vagyunk az iránt, hogy rengeteg tanulnivalód van, ezért megy rá minden időd. Amint alkalmad van rá és kevesebb a tanulnivalód, akkor azt az időt a velünk való beszélgetésekkel töltsd el.

A Nagy Figyelmeztetésről kérdeztem. Szentlélek: Drága gyermekem! Ahogy álmodban mutattam, mindenkin áthatol az én Isteni Lelkem, megvilágítom a ti szíveteket és lelketeket. A Nagy Figyelmeztetés számotokra olyan, mint egy előítélet, melyben önmagatokról ítélkeztek Isten Szent Színe előtt. Hasonlítani fog a halál pillanatához. Mi, a Szentháromság végtelen irgalmunkból megadjuk az utolsó nagy kegyelmet, hogy megváltozzatok, és többé ne vétkezzetek! A rosszat kerüljétek, a jót éljétek meg. Sokan ellenetek fordulnak majd, de ne féljetek, mert mi ott leszünk mellettetek, és nem esik bántódásotok. Bízzatok bennünk! Mert emberben, gonoszban nem bízhattok. Szeressetek! Lelketeket ajánljátok fel a Mennyei Atyának! Ő örömmel elfogadja és gondoskodni fog rólatok. Bármilyen nagy problémátok van, Ő akkor is, ott van mellettetek még a legnehezebb időszakban is.

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101018