2013. január 19., szombat

Római Riport - 2013. 01. 19.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Fiam minden jelének megsemmisítése a vég kezdetét fogja jelenteni

2013. január 18. péntek, 19: 30
Gyermekeim, a lap a visszájára fordult, mivel a bűn továbbra is mindenhol terjed. Miközben a bűn elfogadhatóvá válik az ember szívében, a Föld felnyög majd kínjában a sötétség súlya alatt.
A Világháború megszervezés alatt áll, és hamarosan felfedi azt a rútságot, amely a világvezetők szívében rejlik, akik mintha köldökzsinór által egyesültek volna. Egyik táplálja a másikat, de hamarosan egyik sem marad vezető beosztásban a saját nemzetén belül, mert ők csak egyetlen mesternek fognak válaszolni: az Antikrisztusnak.
Sokak számára a világ úgy tűnik, mintha ugyanaz lenne, de ez már nem ugyanaz. A gonoszság miatt, amelyet a megtestesült démonok idéznek elő, akik a hatalom folyosóin vándorolnak, az egész emberiség szenvedni fog. A hatalom, amelyet a gonosz rabszolgái tartanak a kezükbe, a polgári jogok eltűnését fogja jelenteni. A jelek már most láthatóak. Hamarosan mindet meg fogják semmisíteni, és nektek meg kell bíznotok Fiamban, és át kell adnotok magatokat neki, hogy ellen tudjatok állni azoknak az igazságtalanságoknak, melyeket el kell viselnetek, bizonyságul.
Fiam minden jelének megsemmisítése a vég kezdetét fogja jelenteni. Amint ez megtörténik, tudni fogjátok, hogy a Második Eljövetel ideje közel van.
Nektek ki kell tartanotok az imában, gyermekek, és továbbra is imádkoznotok kell a Keresztes Imahadjárat imáit, mivel azok nagyon erőteljesek, és segíteni fognak enyhíteni azt a szenvedést, amelyet jelenleg a gonosz csoportok terveznek.
A Föld most ott fog remegni, ahol ezeknek az ördögi befolyás alatt álló vezetőknek a székhelyük van. A Legmagasságosabb Isten Keze le fog sújtani a Földre, de imáitok által sokak megmenthetők azok közül, akik bűnös életet folytatnak.
A gonosz befolyását érezni lehet most az Egyházakban és azok között, akik Isten Igéjét hirdetik. Ők a gonosz elsődleges célpontjai, és az Antikrisztus nem fog alább hagyni azon törekvésében, hogy valamennyi Keresztény Egyházat elpusztítsa.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok Krisztus hadseregéért, hogy megőrizze nyugalmát és a békét. Amikor teljesen megbíztok a Fiamban, és átadjátok a szabad akaratotokat Neki, akkor erősek lesztek. Akkor képesek lesztek ezeknek a megpróbáltatásoknak ellenállni.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja