Világméretű propagandagépezet dolgozik napjainkban azon, hogy a homoszexualitást és egyéb természetellenes irányzatokat általánosan elfogadottá és a társadalmakban elterjedtté tegyék. Tudatos tevékenység ez, amely már odáig fajult, hogy az óvodákban is tanítják a nem éppen életképesnek mondható irányzatok köztudatba kerülését, elfogadtatását. Egyes országokban már gyermekkorban megpróbálják a nemi identitásukat alattomos kérdésekkel megzavarni a kicsiknek, és a legapróbb félreértelmezett jelre már javasolják is nekik a hormonkezelést és a nemátalakító műtétet. Később pedig ezek az áldozatok rájönnek, hogy mit erőltettek rájuk és nagyon nagy számban az öngyilkosságba menekülnek.



Pedig még körülbelül 40 évvel ezelőtt az ilyen irányultságok orvosilag lelki betegségnek voltak minősítve, de utána politikai nyomásra kivették a betegségek listájáról ezeket a sérült lélekből fakadó vonzalmakat.
Nem! Nem kell az ilyen betegségben szenvedő embereket gyűlölni és bántani. Mint, ahogy a depresszióst, vagy a skizofrént sem bántjuk, mert valami lelki trauma hatására a viselkedésében, mentális egészségében változás állt be. Minden betegségnek megvan a lelki háttere. Még annak is, mikor valaki pedofillá, vagy sorozatgyilkossá válik. Az más kérdés, hogy milyen károkat okoznak az embereknek és a társadalmaknak az ilyen eltorzult lelkű emberek. Nem véletlenül vannak a törvények, amelyek büntetik az ilyen szélsőséges viselkedést.
Azt mondják ennek a propaganda tevékenységnek a leghangosabb szószólói, hogy ők csak egyenlő jogokat akarnak az átlagos beállítottságú emberekkel. Rendben, de mire föl? Ha majd két férfi, vagy két nő például mindenféle külső beavatkozás nélkül képes lesz a szaporodásra, akkor megértené az ember. De nem képesek rá! Tehát, ha nem tudják a társadalom érdekeiben ugyanazokat a kötelességeket teljesíteni (gyermekvállalás), akkor nem is járnak nekik ugyan azok a jogok, mint egy egészséges családnak. El kell felejteni ezt a liberális agymenést, hogy mindenkinek jogai vannak, de mellette kötelességük meg semmi…! Szándékos, leépítő tevékenység maga a liberalizmus is, amely folyton a társadalomra káros elemeknek és tevékenységeknek akarnak támogatottságot és jogokat szerezni!
A másságtól szenvedő embereknek a gyermekvállalásukra az örökbefogadás, vagy lombikbébi program pedig nem megoldás. Mert az már külső beavatkozás. Nem beszélve arról, hogy a szülői minta ragadós. Így az azonos nemű párok által felnevelt gyermekek előtt szintén nem lesz normális férfi és női minta. Valamint ők is nyitottabbak lesznek egy ilyen természetellenes felállásra, mert a gondviselőiktől is ezt látták.
Azonban, ami nem a természet rendjét követi, az halálra van ítélve. Pont!
Így azok a társadalmak, amelyekben elterjesztik a természetellenes felállást, azok is halálra vannak ítélve. Lásd Szodoma és Gomorra történetét, vagy a Római Birodalom végnapjait. Nagyon úgy néz ki, hogy a Globalizmus Birodalma, azaz a Nagy Babilon sem vesz lassan más utat.
A Jelenések Könyve könnyen lehet, hogy erről a tevékenységről jövendölt:
„Odajött hozzám az egyik a hét angyal közül, akiknél a hét pohár volt, és így szólított meg engem: Jöjj, megmutatom neked a nagy parázna büntetését, aki a nagy vizek mellett ül, akivel paráználkodtak a föld királyai, és paráznaságának borától megrészegedtek a föld lakói.”
A nemzetek lelki megbetegítése a természetellenes felállásokkal, szintén meghasonlásához vezet és leépüléséhez. Ép elég nagy tragédia volt a társadalmakra nézve, hogy a nőket férfivá nevelték a feminizmuson keresztül, és ezzel felbomlasztották a családokat. A kegyelemdöfést pedig a homoszexualitás és a nemi zavarok elterjesztésével igyekeznek megadni a népeknek.
Felhasználják erre az oktatást, a médiatermékeket, filmeket, cikkeket, melegfelvonulást és egyéb módszereket, amelyekkel az emberek tudatát tudják programozni a kívánt irányba. Egy volt KGB ügynök szintén mesélte egy előadásban, hogy ha egy társadalmat le akarsz gyengíteni, akkor érdemes támogatni minden olyan csoportosulást, amelyek az ország működésére káros hatást gyakorolnak. Itt pedig kitért az anarchizmus, bűnözés, drogkereskedelem mellett a homoszexuális mozgalmak támogatására is. Mivel károsak egy egészségesen működő nemzet számára. Ebből is látható, hogy tudatos tevékenység áll ez mögött. Az indok pedig nem az, hogy annyira sajnálják a más embereket, hanem az, hogy leépülést hozzanak a különböző nemzetekre.
Mert, ami nem a természet rendjét követi, az halálra van ítélve.
Maga a homoszexualitás is legtöbbször természetellenes közegben tud kialakulni. Lásd börtönökben, vagy azonos nemű személyek sokáig tartó összezárásában.
Azon kellene dolgozni, hogy milyen módszerekkel lehet meggyógyítani ezeket az embereket. Megtalálni a lelki sérülések kiváltó okát és felszámolni ezeket a betegségeket. Lásd hipnoterápia, amely egy hatásos módszer lehetne. Nem pedig azon munkálkodni, hogy a társadalom normális tagjaival is elfogadtassunk egy lelki betegséget, teljesen egészséges dolognak. Káros, és torzuláshoz vezet.
Lehetett olvasni egy leszbikus nőről, aki azután tudott kigyógyulni ebből a betegségből, hogy megtért Istenhez és a kereszténység segített neki lelki szinten, hogy rendbe jöjjön.
A férfi, férfi legyen, a nő pedig nő. Ehhez a fiúknak férfi mintát, a lányoknak női mintát kell biztosítani. Az elnőiesített oktatás, a szétemancipált családok ezt már nem biztosítják. Nem, ha még azonos neműek is nevelhetnek… férfi, vagy női mintára gyermekeket. Az amúgy is megbomlott nemi szerepek, pusztulnának még jobban lefelé.
Tehát nem kell gyűlölni ezeket az embereket. Viszont nyomatékosan ki kell állni a hagyományos, természetes értékek, család mellett. Mert egyedül az biztosítja az egészséges élet továbbadását.
Mellesleg a szivárvány színei, amelyeket előszeretettel kisajátítanak a homoszexuális mozgalmak maguknak, eredetileg egy szent jelkép. Visszataszító, hogy így beszennyeztek egy nemes jelentéssel bíró szimbólumot!
Szokták a heteroszexuális embereket vádolni, hogy homofóbok, valamint a rejtett homoszexualitásukat próbálják leplezni azzal, hogy ellenérzéssel lépnek fel az LMBTQ közösséggel kapcsolatban. Valójában inkább ez mögött egy rejtett védekezési ösztön áll, amely távol tartja az egészséges embert a betegség forrásától. Mint, ahogy senki sem őszinte örömmel ölelne keblére egy fertőző betegséget terjesztő dolgot, mert tudja, hogy árthat az egészségnek. Ugyan ez a helyzet ezekkel a mozgalmakkal kapcsolatban is.
Összegezve: A homoszexualitás és a nemi identitászavar lelki betegség, melynek megvannak a kiváltó okai. Olyan lelki betegség, mint a depresszió, vagy skizofrénia, vagy fóbiák. Ezért a meleglobbi felső irányítóinak álszent munkássága nem más, mint egy lelki betegség elterjesztése, valamint egészségesnek elfogadtatása. Nem a másságban élő emberek jogait nézik, hanem azt, hogy ezzel hogyan lehet például egy nemzetet lezülleszteni. Ezek a mozgalmak káros hatást gyakorolnak a társadalom megújulására, a nemi szerepekre és a családok hagyományos, természetes és normális működésére. Jogi egyenlőséget akarnak, mindenféle kötelezettség (szaporodásra való képesség) nélkül. A gyógymódját kell keresni a betegségeknek, nem pedig általánosan elfogadottá tenni, hogy a társadalomban zavart hozzon létre. Nem kell őket gyűlölni, viszont nem egyenértékű a lelki betegség, az egészséges mentalitással.
Hívd fel ezekre a dolgokra a többi embertársad figyelmét is, mert a saját nemzetünk életben maradásának lényeges pontja az, hogy megmaradunk az egészséges vonulatnál, vagy elsüllyedünk a torz irányultság miatt.
http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/3794-a-homoszexualis-propaganda-azaz-a-tarsadalmak-szandekos-lelki-megbetegitese