2021. szeptember 1., szerda

Schneider: Ez a totalitarianizmus fog véget vetni az emberi társadalomnak

 

A "zöld igazolvány" megkövetelése a beoltott emberektől kétosztályú társadalmat hoz létre, és elveszi a szabadságot és a jogokat a nem beoltottaktól - mondta Athanasius Schneider püspök a LifeSiteNews.com lapnak (augusztus 31).

"Visszatérünk a totalitárius társadalmakhoz". Az egészségügyet Schneider szerint ürügyként használják, mivel nincs bizonyíték arra, hogy az oltás megelőzi a COVID-ot, de ha a bizonyítékokat tagadják, az a diktatúra jele.

Schneider egy "programot" vél felfedezni, amelynek célja az összes személy beoltása politikai, társadalmi és ideológiai célok elérése érdekében. Ha a kormánynak kényszerítő hatalma van arra, hogy megmondja az embereknek, mit tegyenek a testükkel ("kényszeroltások"), "akkor elvesztetted a magánéleted utolsó részét is, mert a tested a tiéd".

Az abortusszal szennyezett oltóanyagok és a QR-kódokat is tartalmazó "zöld igazolványok" Schneider számára a fenevad jelét (Jelenések 13) jelképezik, amely nélkül nem lehet vásárolni vagy eladni - "és ezt szó szerint már most is végrehajtják". Schneider olyan alternatívákat remél, mint a kereskedelem, a tanulás vagy a tömegközlekedés nélküli utazás kis magánrendszerei.

Számára ez az új "diktatúra" "a totalitarizmust jelenti, amely teljes lesz, és ez lesz minden emberi társadalom vége".

https://gloria.tv/post/dShbn9HYgmXH111zR4DpUYaws

Isten szemével

2021.08.03.

1.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: „Isten hangja össze nem téveszthető mással, és külön kegyelme nélkül földre sújtja azt, aki hallja, és szívét porrá zúzza”.

Kép: Mennyei Atya mosolyog.

Érzés: De aki szereti az Urat, azt az Úr felemeli, szeretetében ringatja.

Jézus: Isten hatalmát éreztetni szokta a hangjával is. Bizony, nagy kegyelem kell ahhoz, hogy földre ne hulljon az ijedtében, aki hallja. Több embernek szüksége van erre az erőre, hogy még nagyobb tisztelet gyúljon a szívében. De olyanok is vannak, akikhez szelíden és halkan szól, hogy bátorítsa, mert nagyon szerény és alázatos.

2.

Gondolat: Sok mindenért el lehetne ítélni engem.

Hang: Én nem ítéllek el.

Hang: Sok minden meghaladja a képességedet.

Kép: Jézus balra fordulva.

Jézus: Én megértő Isten vagyok, és ezért elfogadom, hogy van olyan, amire nem vagy képes. Pl.: ha mélyen megbántanak, magadban bánkódsz, de az Én segítségemmel hamar elmúlik, és megbocsátó szeretet költözik a szívedbe. Ezért nem rovom fel neked az ilyesmit.

3.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: „Hajnalban az éjszaka kísértetei meghátrálnak”.

Olvastam: Baij Mária Cecília: Jézus benső élete: Az éjszaka folyamán a gonoszok nagyon támadnak, sokkal jobban, mint nap közben.

Érzés: Sokszor nagyon pocsékul érzem magamat hajnalban, ébredéskor, de ahogy világosodik, jobban érzem magam.

Olvastam, Pio atyát is ütötték-verték a gonoszok éjjel, és Vianney Szent Jánost is kegyetlenül zaklatták sokféleképpen, hogy a szomszédok puskával a kezükben jöttek hozzá virrasztani, ennek ellenére nem mert teljes nyugalomba merülni éjszaka.

Jézus: A sátán és csatlósai a sötétséget szeretik. Te a fény embere vagy. A gonosz nem kísért nappal, zavarja a fény.

4.

Olvastam: Maria Valtorta: Az Élő Vizek forrásai = Fény forrásai = Szeretet forrásai

Jézus: Az Élő Vizek forrása nem más, mint az Én Szentséges Szívem. És mivel Én vagyok a Szeretet, ebből a Szívből csak a szeretet forrása áradhat. Ez pedig egylényegű az Élő Vizek forrásával, a Szívemmel.

5.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: „A fény lélek, a vér pedig test”.

Gondolat: A fény a lélekből származik, nem pedig önmagától van.

Jézus: A test nem más, mint egy élő burok az ember lelke körül. Mivel a test egy anyagi valóság, ezért a fény, a szeretet nem eredhet belőle, csak magából a lélekből. Tehát, jól gondoltad.

6.

Hang: Fiam, maradj csöndben!

Jézus: Szeretem, amikor elcsendesedsz, mert olyankor jobban meg tudlak érinteni.

7.

Hang: Egy nagy lábasban vagy fazékban fehér tejszerű folyadék van, melybőt többször merítenek nagy merőkanállal.

Jézus: Aki itt a földön bőségesen mér másoknak a javakból, az bőségesen kap a Mennyben a mennyei javakból.

8.

Hang: Nem szabad tartogatni…

Jézus: Nem szabad tartogatni a megbocsátó szeretetet, hanem azonnal rá kell árasztani rosszakaródra.

9.

Olvastam: Maria Valtorta: Szűzanya mondta János apostolnak: Nagyon szeresse Jézust, és a legkisebb fájdalmat se okozza Neki, mert azután nagyon furdalná a lelkiismeret. A puszta kötelesség kevés Istennek, legfőképp, amikor valaki elköltözni készül e világból.

Érzés: Nekünk is így kellene viselkednünk mindenkivel minden pillanatban, mert nem tudni, mikor találkozunk velük utoljára. Utána pedig a lelkiismeretfurdalás nem hagy békét, hogy nem tettünk többet, holott tehettünk volna.

Olvastam: A túlvilágon szinte mindenki siratja azokat a pillanatokat, amiket elszalasztott a szeretet gyakorlására.

Jézus: Bizonyára ismeritek azt a fogalmat, hogy jóra való restség. Ez a szeretet elleni bűn. Ne gyűjtögessétek ezt, mert a tisztítóhely tele van olyan lelkekkel, akik ezzel nem törődtek. Ti csak tegyétek a jót, amíg lehet.

10.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: „Helytelen, ha Isteni dolgokba emberi érdekeket keverünk”.

Olvastam: Rick Joyner: Az Úr ítélőszéke előtt: A trónteremben az utolsó helyeken olyanok álltak, akik a földön az Úr szolgálatában állva írtak könyveket, de a végén már a saját hírnevük terjesztése került előtérbe, nem az Úr tanítása.

Jézus: Választottjaimtól elvárom, hogy tiszta szándékkal használják fel a kegyelmeimet, amit adok nekik, és saját érdekeiket szorítsák háttérbe, amikor közelebb akarják vezetni Hozzám a többieket.

11.

Gondolat: Kifejeztem az Úrnak, hogy minden szerettemet át szeretnék ölelni egyszerre.

Kép: Mintha mindenkit átölelnék egyszerre, ahány személy van, annyi van belőlem is.

Jézus: A szeretetedet, amikor küldöd szeretteidnek, Én személyesen viszem oda.

12.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: „A testvéreket sokféleképpen meg lehet ölni: fegyverrel, szavakkal, rossz cselekedetekkel…”

Gondolat: Eszembe jutott sok ilyen az életemből, amit velem tettek.

Hang: Jótanács.

Jézus: Drága kislányom, azt tanácsolom neked, hogy a múltra, a sok megszégyenítésre és rágalmazásra boríts fátylat, és bocsásd meg ezeket, a mai rosszindulatú megjegyzéseket, melyek inkább az elhiteltelenítésedre szolgálnak, ne vedd a lelkedre, ajánld föl Nekem, és kapcsold hozzá az Én megaláztatásaimhoz. Tehát, Engem is duplán bántottak, a múltban és ma egyaránt.

13.

Olvastam: Maria Valtorta: Péter apostol többször kétségbe volt esve és sírt, hogy nem bírná végig nézni Jézus halálát.

A mostani világra gondoltam, és ami előtt állunk. Többen pánikban lehetnek.

Hang: Külön kegyelem által erősítelek meg ezért.

Hang: Pesszimizmusra semmi ok.

Hang: Kegyelemben fürdesz.

Jézus: Titeket, engesztelőim üzeneteimmel már régen készítgetlek a végső időkre. Ti már jól tudjátok, hogy nem szabad elkeseredni, mert ezek a megpróbáltatások nem hiába valók. Meg kell tisztítanom a világot. Mivel szép szóval nem lehet, teremtményeim makacssága és hitetlensége miatt kénytelen vagyok kemény eszközökhöz nyúlni. De ti, kicsi, bátor csapatom, tudjátok jól, hogy szeretetből teszek mindent, és jóra fordul a világ sorsa. A sok katasztrófa, járvány és háború egy csodálatos, boldog világra nyit kaput. Ezért ti nem féltek. Legyetek optimisták. Veletek vagyok, és Testemmel-Véremmel táplállak titeket az utolsó napig.

14.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: „Nemcsak szavakkal lehet állítani valamit, hanem a cselekedetek tanúskodnak dolgokról”.

Érzés: Kifejezetten rosszul érzem magam olyan emberek közelében, akik egyet állítanak, és az ellenkezőjét teszik, mert az én lelkemnek is ártanak.

Gondolat: Azon tűnődtem, hogy milyen lehet a lelke az olyan embernek, aki sokat hazudozik.

Kép: Férgek másszák az ember elméjét, szívét és más testrészeit is.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus mindenkinek mondta, hogy soha se hazudjon, még akkor sem, ha ezzel Őt védenék.

Jézus: A sátán a hazugság atyja. Az Én gyermekeim tőle tanulják a hazudozást. Az az ember, aki máshogy beszél, mint ahogyan cselekszik, az bizony az ítéletkor nehezen fog megállni Előttem. Számonkérem tőle a hazugságokat. Ugyanis, úgy van, ahogy mondod kislányom, hogy nemcsak magának árt, aki hazudik, hanem annak is, aki hallgatja. Képen mutatom neked, hogy a hazugság milyen undorító féregként rágja az ember lelkét.

 

2021.08.10.

1.

Kép: Jézus eltakarja az arcát a kezével, szenvedve.

Hang: Az Én születésnapom.

Jézus: Ahogy elnézem a világon a tomboló járvány helyzetet, vajon lesz-e templom, ahol megünneplik az Én születésnapomat.

2.

Hang: Nem muszáj egyáltalán válaszolnod, de amikor eljön az idő…

Jézus: Döntened kell, hogy melyik utat választod. Nekem engedelmeskedsz-e, vagy a világi nyomásnak.

3.

Hang: Ugrándozok örömömben veled.

Jézus: Amikor az életszentség útján egy nagyot lépsz előre valami nemes cselekedettel, együtt örülök veled.

4.

Arról volt szó, amikor az Úrhoz szólunk.

Jézus: Annyira szeretem, amikor szólsz Hozzám lelkedből fakadó szavakkal.

5.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus mondta egy pásztornak, aki arról beszélt, hogy milyen sok erő, idő, hogy felneveljen egy bárányt, hogy aztán azt feláldozza: „Az áldozat nem magában a bemutatott állatban rejlik, hanem abban az erőben, amivel gondoztad, hogy aztán feláldozd.”

Gondolat: Az írásaimmal kapcsolatos teendők jutottak eszembe.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus az áldozat fajtáiról beszélt: Nemcsak engesztelő áldozat létezik, hanem bűnbánó áldozat, és engedelmes és szerető áldozat is, mert áldozatot lehet hozni dicsőítve, örömmel, és szeretettel is.

Jézus: Mint ahogy mondtam a pásztornak, hogy nem maga a bárány az áldozat az oltáron, hanem a sok fáradozás, amibe került a felnevelése, ugyanúgy neked sem a kész írásod a felajánlott áldozat a szememben, hanem a sok munka, az engedelmesség, a kitartás, amely kellett a létrehozásához.

6.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: Az embert kétfelöl érhetik hatások a szellemvilágból:

- Isten küldi: az angyalokat, vagy olyan lelkeket és szellemeket, kik Isten fényében vannak. Isten jó céllal küldi őket, hogy felemelje az embert. Érkezésük spontán történik, emberi akaraton kívül áll.

- Okkultizmus: Nincsennek benne isteni gyökerek. Különböző, egyesített erők komplexuma, amelyet az emberek kényszerítenek ki sátáni erőkkel egyesülve.

Isten nem hajlik meg semmiféle sátán által adott szövegnek, „mantrának”. Istenhez csak ima által lehet kapcsolódni. Az embernek választania kell: Vagy Isten, vagy a gonosz, mert Isten nem él együtt a gonosszal.

Gondolat: Eszembe jutottak azok, akik boszorkánysággal, szellemidézéssel, ezotériával, spiritizmussal, stb. foglalkoznak.

Jézus: Gyermekeim egy része kapcsolatba kerül a kegyelem által egy magasabb rendű, pozitív szellemi világgal, magával Istennel, az angyalokkal, és a szentekkel. Sajnos, gyermekeim túlnyomó többsége, mármint azok, akik érdeklődnek a transzcendencia iránt, nem a jó oldallal tartják a kapcsolatot, hanem ellenségemmel, a sátánnal és a többi bukott angyallal. Ők az okkultisták. Bezárták a szívüket a kegyelem felé, és a kíváncsiság a gonosz felé kergette őket. Az okkultizmus minden ágában kivétel nélkül, beleértve a szellemidézőket is, nem az elhunytakkal érintkezhetnek, hanem minden esetben a sátánnal és angyalaival. Sajnos, az emberek nagyon nagy részét az okkult dolgok érdeklik, nem a vallás. Pedig ez a pokol felé vezető út. Ti sokat imádkoztok a hitetlenekért, a bűnösökért, a tisztuló lelkekért, de ritkábban jut eszetekbe, hogy az okkultizmussal foglalkozó gyermekeimért is harcoljatok. Vegyétek ki őket ellenségem kezéből.

7.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: Istentől kétféleképpen érhetnek a gondolatok a prófétákhoz:

- direkt, Isten által

Kép: Isten az ember lelkében él, és Önmagából közvetlenül sugározza a lélekbe, és betölti a lelket.

Kép: Mivel az ember Istenben él, Isten körülveszi őt, és az ember lelkét kívülről sugározza be Isten.

- angyalok szolgálata által, úgy, hogy ők magukban hordozzák az Igazságot

Kép: Az angyal telve van Isten sugaraival, melyek tele vannak a Szeretet és az Igazság részecskéivel. Ezt tudja átadni az embernek.

Hang: Isten sugara velük van.

Jézus: Isten minden egyes gyermekében benne van, jóban és rosszban egyaránt. Mindenkibe belé akarja sugározni belülről és kívülről az Ő kegyelmét, de csak az igazak tudnak kaput nyitni Felé. A másik módja az isteni kegyelem sugárzásának, hogy az angyalokat bízza meg, hogy adja át nekik az Ő végtelen és soha el nem múló szeretetét, és kegyelmi ajándékait. Mivel az angyalok abszolút tiszta szellemek, Isten beléjük árasztja a küldeményeit, és mikor találkoznak Isten embereivel, az igazakkal, láthatatlan ragyogó fénysugarakat bocsátanak rájuk. Ezeknek a tartalma nem más, mint Isten kegyelme.

8.

Olvastam: Mennyei Atya: „Ha elveszítek lelkeket, veszítek dicsőségem fényéből. Azért teremtettelek titeket, mert a Mennyek Országában akarlak gazdagítani.”

Kép: A Mennyei Atya, amikor lelket teremt, a Saját fényéből ad át neki. A földi életben fénnyel, kegyelemmel árasztja el, hogy tovább fejlődjön, éljen. Ha a lélek felveszi a fényt, további fényt gerjeszt magában. De ha a lélek elsötétül, elveszti Isten a fényt, amit adott. Így csökken dicsőségének a fénye.

Jézus: Ugye, most már érted gyermekem, hogy miért kell mindig lelkeket mentened? Minden egyes megmentett lélekkel növeled dicsőségem fényét. Nemcsak az a szomorú, hogy megszakad a Szívem, ha egy lélek a pokolba hull, hanem ezáltal dicsőségem csökken. Egyrész azért teremtettelek benneteket, hogy boldoggá tegyelek az örök életben, másrészt, hogy emeljétek az egész Szentháromság dicsőségét.

9.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: „A világ mindig kicsinek bizonyul, amikor Isten úgy rendeli, hogy két embernek találkoznia kell.”

Érzés: Az Úr alakítja emberek találkozását, vagy nem találkozását. Semmi sem véletlenszerű.

Hang: Mindennek célja van.

Jézus: Amikor Istennek az a célja, hogy két gyermeke találkozzon, Előtte nincs akadály. Erre nagyon sok példát láthatsz az ismerőseid között is, és a saját magad életéből is. Ezek nem véletlenek, mert Isten azért hozza össze őket, mert valami közös feladatot akar adni nekik. A te életedben is fennáll ez.

10.

Van, amikor egy sort sem tudok imádkozni.

Hang: Én a szívedet kérem ezért.

Jézus: A lelki szárazságot gyakran Tőlem kapod. Ilyenkor próbára teszlek, és arra ösztönözlek, hogy egyszerűen ajánld fel Nekem a szívedet. Ennyi elég.



2021.08.17.

1.

Szentmise közben:

Kép: Egy arany színű Szentostya, fehér liliomvirágok vannak rajta, melyek az Ég felé néznek.

Jézus: A Szentostya arany színe a dicsőségemet jelenti. A fehér liliom az Én csodálatos tisztaságomat.

2.

Szentmisén, felajánlás közben:

Gondolat: Kértem az őrangyalomat, vigyen az oltárhoz valamit tőlem az Úrnak.

Kép: Az őrangyal egy szép virágot tart a kezében.

Jézus: Ahogy az őrangyalodtól átvettem a felajánlásaidat, ezzel a szép virággal viszonoztam. Én soha nem maradok adós.

3.

Hang: Én az agóniámat élem meg.

Jézus: Egészen addig fogok szenvedni, és újra és újra meghalni a bűneitek miatt, míg be nem következik az Én második dicsőséges eljövetelem.

4.

Hang: Lelkem áldozata vár rád.

Jézus: Amit földi pályafutásom alatt testemben és lelkemben elszenvedtem, ugyanez az áldozat ma folytonosan fennáll. Ezzel az áldozattal várok majd rád, mint megváltásom eszközére a Mennyország kapujában.

5.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: „A Mennyei Atya a Fény, a Világosság Atyja.”

Kép: A Fény, a Világosság a Mennyei Atyából sugárzik.

Érzés: A Fény, a Világosság a szeretetből fakad, a szeretetből indul ki, mert a szeretet ereje az, ami útjára engedi.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: „A Mennyei Atya a Fények Atyja.”

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: „Isten, a Legfönségesebb, a Legmagasságosabb, a tökéletes és végtelen (korlátlan, határnélküli) Szellem, a Szeretet Fénye, a Bölcsesség Fénye, az Erő Fénye, a Jóság Fénye, a Szépség Fénye.”

Kép: Egy erős fénysugár halad balról jobbra, benne világosság, de világosság veszi körül a fénysugarat is. A direkt Isteni fényt senki sem tudja elviselni, de a világosságot, ami a fényt veszi körül, azt többen, de a legtöbben a sötétségben vannak. A sötétségből az emberek csak lassan tudnak jönni a világosságba.

Jézus: Amit ebből a misztikus könyvből olvastál, olyan magasröptű szavak, amit általában a legvallásosabb gyermekeim sem hallottak. Próbálom veletek, teremtményeimmel megértetni ezeket a transzcendentális valóságokat, milyen valóság az Isteni Fény, amely önmagában véve olyan tündöklően világos és szikrázó, hogy a testben lévő ember szeme nem bírná elviselni. Ezt a fényt majd akkor érzékelhetitek, amikor elnyertétek az üdvösséget. Azt próbálom magyarázni neked, hogy ezt a Fényt Isten világossága veszi körül, amit már egyes gyermekeink érzékelni tudnak. De sajnos teremtményeim többsége hit nélkül él sötétségben. Se világosságot, se fényt nem lát.

6.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: „A Mennyei Atya beszélt Velem egy szeretettel átszőtt valóságban, ahol minden gondolatát megosztotta Velem, hogy Én azután a szavaimba formálva átadhassam azt a földön.”

Kép: A Mennyországban a Mennyei Atya ölében, ölelésében tartja Fiát, a gondolatait fény alakban adja át Jézusnak, szinte átülteti Belé. Így, Jézus a földön mindezt Magában hordozva szavakba tudta önteni. De ehhez kellett, hogy a földön is szüntelenül társalogjon a Mennyi Atyával.

Jézus: Atyám és Én egyek vagyunk. Aki Engem néz, Atyámat is látja. Aki Engem hallgat, Atyámat hallgatja. Egy a gondolatunk. Egyek a szavaink. Kommunikálunk Egymással. Akkor is, amikor még az Égben voltam, és akkor is, amikor itt a földön köztetek éltem. Hányszor elvonultam imádkozni. Ilyenkor kicseréltük gondolatainkat. Hidd el kislányom, annyira egyek vagyunk, ahányszor szóltam hozzátok, tulajdonképpen Ő is szólt. Most is ez történik, amikor diktálok neked.

7.

Kép: Irgalmas Jézus, de mintha ott lenne mellette a Mennyei Atya is gyönyörű ruhában. Érezteti velem, hogy hozzám jött.

Jézus: Amikor leültök imádkozni és mondjátok a szóbeli imákat, valahogy eszetekbe sem jut, hogy Atyám és Én közvetlenül előttetek állunk. Ahogy ti, az imádkozók Hozzánk jöttök, Mi hozzátok megyünk. Ennek a jelenlétérzetnek állandóan élni kellene.

8.

Gondolat: Azon gondolkodtam, milyen szép ajándékkal ajándékozhatnám meg az Úr Jézust.

Kép: Irgalmas Jézus.

Hang: Nyíltan mondom ezt neked.

Jézus: Nyíltan mondom neked, hogy mennyire jól esik a vágyad, hogy valami nagyon szép ajándékot adj Nekem. Kevés az az ember, aki annyira szeret, hogy el akar halmozni a legszebb ajándékokkal.

2021.08.24.

1.

A szépségről volt szó.

Érzés: Az ember fizikai külseje, arcának vonásai, szépsége nem az ember akaratától függ, nem az ember határozza meg, hogy milyen arcúnak szülessen, hanem Isten akaratától függ.

Kép: A valódi szépség attól függ, hogy a lélek mennyi isteni fényt gyűjt magába. A földön az ember a szabad akaratával nyitja ki a lelkét a szeretet gyakorlására, majd amikor a Mennyországba kerül, Isten fénye fogja teljesen átsugározni, átvilágítani a lelkét. Minél ragyogóbb, minél nagyobb fényben tündököl a lélek, annál szebb. Teljesen mindegy, hogy a földön milyen a fizikai szépsége.

Jézus: Nektek, teremtményeknek azt a külsőt kell elfogadni, amit Atyámtól kaptatok. A földi szépség a szememben semmit nem számít. Minden ember lelkétől függ, hogy Én milyen szépnek értékelem. Aki elégedetlenkedik a külsejével, az a hiúság bűnébe esik. Nemcsak az a hiú, aki folyton gyönyörködik magában és el van telve az arcával és alakjával, hanem az is, aki a hibákat keresi a külsején.

2.

Arról beszélt nekem valaki, hogy nem mindegy, hogy milyen napon születtem, milyen órában, mikor van a névnapom, mi a nevem, mert az mind befolyásolhatja a jellememet, tulajdonságaimat, mert minden naphoz más-más angyal van hozzárendelve, akik különböző tulajdonságokat, kegyelmeket hordoznak magukban, és adnak át nekünk, embereknek.

Jézus: Nem is gondoljátok, hogy az angyalok milyen szoros kapcsolatban vannak veletek, hogy mennyire figyelik az életetek különböző helyzeteit. Nemcsak a születésnapodon és a névnapodon figyelnek, hanem viszik az Én és Atyám kegyelmeit a lelkedbe életed bármely periódusában. Minden angyallal mást küldök. Van, aki az ujjongó szeretetet viszi a szívedbe, amelyik a Mennyei Atya fényéből származik. Az egyik angyal az Istenfélelmet szállította neked, amely át- és átjárja a szívedet. És a többi különböző csodálatos erényt, azt mind angyalokkal küldjük neked.

3.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: „A csodák óceánja, az az Isten Trónja, Isten Szíve.”

Hang: A szeretet óceánja vagyok.

Jézus: Isten Trónja Isten hatalmának a megjelenítője. Ebből az Isteni hatalomból származnak a csodák. Ebből áradnak a kegyelmek, mert nem más ez a Trón, mint az Ő jóságos, irgalmas Szíve.

4.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus mondta: A Mennyei Atya az Ő dicsőségéből látja a szívek bensőjét. Ahogy az emberét látja, látja Jézusét is.

Kép: Istent hatalmas ragyogó fény veszi körül.

Jézus: Atyám dicsőségét egy tündöklő, világító, hatalmas fénynek kell elképzelni, aminek a teljességéből figyeli teremtményeit. A Saját fényével Önmaga számára bevilágítja az ember lelkét, és tökéletesen, élesen és tisztán látja a lelki állapotát. Látja, ha boldog, látja, ha szomorú, ha indulatos, mindent lát és tud, ami a teremtmény bensőjében lejátszódik.

5.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus mondta: Ha Ő saját Magát dicsőítené, dicsérné, az semmit nem érne. Őt a Mennyei Atya dicsőíti meg.

Kép: Jézus szelíd arca.

Kép: Arany fény.

Gondolat: Sokan agyondicsérik magukat, hozzátartozóikat, másokat, ami nagyon zavaró tud lenni, mert a hallgatóságból kisebbségi érzést tud kiváltani, amely lenyomja annak a lelkét.

Jézus: Amikor a földön, az emberek között jártam, nem dicsérgettem Magamat előttük. Ezért, Megváltó feladatom teljesítése után Atyám tökéletesen megdicsőített Engem. Ti se dicsekedjetek semmivel, mert egyetlen erény sem a ti érdemetek. Minden jót a Szentlélek ültetett belétek. Ha ilyen alázatosan éltek, rátok is nagy dicsőség vár.

6.

Isteni fényről volt szó.

a)

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: „Isten az Igét használta fel, hogy fényt teremtsen.” Két féle fény van:

- anyagi fény: örömteli, testetlen

- szellemi fény: bölcs, megszentel, megtisztít

Jézus: A Szentírás Isten Igéje, az Ő szava. Én pedig Magam vagyok az Ige. Az Ő szava, tehát Én fényt bocsájtok a földre. Megvilágítom a nyitott szívű emberek gondolkodását.

b)

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: „Isten, akiket a legjobban szeret, adja neki az Ő legtökéletesebb mását.”

Kép: Isten fényét bocsájtja rá az ember lelkére, de az embertől függ, hogy a lelkébe fogadja-e azt.

Jézus: Atyám, a választottjai közül egyeseknek a lelkét úgy formálja, hogy szinte tükörképe legyen Neki. Az Ő csodálatos tulajdonságaival tölti be.

7.

Hang: Meg van határozva a neved.

Jézus: Te is, mint minden lélek, egy rád tökéletesen illő nevet kapsz az Égben.

8.

Hang: Érzem a lelkedet.

Jézus: Ha meg sem szólalsz, akkor is tudom, mit érzel és mit gondolsz.

9.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus mondta, amikor a farizeusok és mások vádolták Őt: „Azt tudom, hogy Nekem semmilyen körülmények közt nem szabad hazudnom… még akkor sem, ha az igazság halállal jár. Mert ha az ember Fia hazudna, nem lenne többet az Igazság gyermeke, és az Igazság kilökné magából.”

Gondolat: Eszembe jutott, hogy a múltamban voltak helyzetek, amikor az őszinteségem miatt nagyon nagy kellemetlenségekbe keveredtem, sőt hamisságokat is terjesztettek rólam.

Jézus: Az a mondat, hogy „semmi szín alatt nem szabad hazudni”, eszedbe juttatott valamit a múltadból. Nyugodj meg, akkor is ugyanaz voltál, mint most. Nem hazudtál. Ne gondolj a múltra, a jelenben élj kicsi lélek!



2021.08.31.

1.

Hang: A lelkednek jelentése van.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Minden ember lelke a szememben nagy érték, és mindegyik lélek mást és mást jelent a rendeltetése alapján. A te lelkednek az a jelentése, hogy az Én irgalmamat, szeretetemet sugárzod teremtményeim felé. Te ezt szívesen, boldogan teszed.

2.

Hang: Nagyon nehéz feladatot kaptál ezért.

Jézus: Amelyik lélek még fejletlen, attól kevesebbet várok. De te magasabban állsz a fejlődésben, ezért olyan feladatot kaptál, amely jóval nehezebb a többieknél.

3.

Olvastam: Az angyalok szüntelenül Isten arcát nézik, onnan olvassák le feladatukat.

Gondolat: Eszembe jutott, hogy minden angyal más és más, és mindegyiküknek testreszabott feladata van.

Kép: Isten figyeli a földön lévő eseményeket, és különböző gondolatok születnek Benne, amit kisugároz Magából. Az angyalok folyamatosan figyelik Istent, és az Ő gondolatai elérik őket. Isten gondolatai fénysugárként érik el az angyalokat, mely a lényüket átsugározza, bevilágítja, így azonnal tudják, hogy mi a feladatuk, mit kell tenniük.

Gondolat + Kép: Míg az angyalok Isten fényében élnek, addig az ember homályban, vagy sötétségben él a földön. Az ember hitétől és szabad akaratától függ, hogyan gyakorolja a szeretetet, így gyűjti magába a lényébe a fényt. Mivel Isten az emberbe különböző erényeket ültetett, valójában az ember a saját szabadakarata által csiszolja ki tulajdonságait. Amikor az ember elhagyja földi életét, és majd a Mennyországba kerül (akár Purgatóriumi szenvedés után), mindezen tulajdonságokat a lelkében viszi magával. A Mennyországban Isten átvilágítja a lényét, és a tulajdonságaitól függően él tovább a Mennyben, és kapja a következő feladatokat.

Jézus: Isten Maga a Fény, Ő minden fény forrása. Az angyalok is, és az emberek is az Ő fényéből ismerik meg a feladatukat, az elrendelésüket. A Mennyországban, mikor szemtől szemben találkoznak az emberek Teremtőjükkel, akkor átvilágítja őket a csodálatos fényével. Ebben a fényben ismerik fel a túlvilági feladataikat is.

4.

Hang: Tanúvallomást teszek rólad.

Jézus: Én, a te Jézusod Atyám előtt tanúsítom, hogy mennyi jócselekedetet hajtottál végre a földi életedben.

5.

Hang: Szüntelenül mondom ezt neked.

Jézus: Nem győzöm mondani, hogy ne vedd a szívedre a bántásokat, a kételkedő megjegyzéseket, ne érdekeljen az emberek véleménye.

6.

Hang: Nem kell megjátszani magad

Kép: Jézus szelíd arca.

Hang: Nem lehet leutánozni benned ezt. Utánozhatatlan vagy.

Jézus: Te úgy éled az életedet és szolgálsz Engem, hogy nem játszod meg magad. A szívedből jön minden. Ezt nem lehet leutánozni. Belőled kislányom csak egy van.

7.

Az áldozathozatalokról, szeretetcselekedetekről volt szó.

Gondolat: Eszembe jutott, hogy az Úr szemében minden apróság számít, még egy mosoly is.

Kép: Ilyen pici szeretetgyakorlatokkal millió kis szeretetgyakorlatot lehet végezni, mely sokkal több lehet, mintha nagy szeretetgyakorlatokat végeznénk. Nagy szeretetgyakorlatra ritkábban kerül sor az ember életében, pici szeretetgyakorlatot pedig lépten-nyomon lehet gyakorolni, és sok kicsi sokra megy.

Hang: Milliószorosára növekedsz ezzel.

Érzés: Amennyiben rákényszerítjük magunkat kis szeretetgyakorlatok megtételére, már sokkal könnyebb lesz megtenni nagyobbat is, mert már minden automatikussá válik.

Jézus: Gondolj arra, hogy Szentlelkem ott van melletted, és Ő súgja a remek alkalmakat a szeretetcselekedetekre. Ezeket a sugallatokat soha ne hessegesd el magadtól, mert ezek által nagyon-nagyon nősz a szememben.

8.

Hang: Amilyen mértékkel mérsz, olyan mértékkel kapsz.

Hang: Amilyen mértékkel szeretsz, olyan mértékkel szeretlek téged.

Jézus: Ezt egyszerűen úgy lehet megfogalmazni, hogy a szeretet szerint mérem meg a lelked értékét.

9.

Hang: Szólásszabadságod van Nálam.

Jézus: Bármit mondasz, mindig nyitott szívvel hallgatlak. Nem szakítalak félbe.

10.

Gondolat: Egyes emberek szenvedést okoznak nekem, de ezt a szenvedést felajánlom értük az Úrnak.

Hang: Trágyahalmazzá teszem ezt mind előtted.

Kép: Halványrózsaszín díszek, ékszerek.

Érzés: Olykor az az érzésem, hiába szenvedek olyan dolgokért, amit ezek az emberek okoznak nekem.

Hang: Nem hiába.

Jézus: A szeretetlenséget értéktelenné teszem a szemedben. Mindezt azért, hogy ne szomorkodj. Köszönöm, hogy felajánlod a gonoszságukat, mert lelküket megmented. Örömmel töltöd meg a Szívemet az ellenségszereteteddel.

Schneider püspök felszólította mindazokat, akik az egészség ürügyén elutasítják a globalista zsarnokságot, hogy szervezzenek alternatív megoldásokat

 

A Réinformation TV -nek Jeanne Smitsnek adott interjújában Schneider püspök felszólította mindazokat, akik az egészség ürügyén elutasítják a globalista zsarnokságot, hogy szervezzenek alternatív megoldásokat:
Úgy gondolom, fel kell készülnünk arra, hogy kirekesztjük magunkat. Talán alternatív rendszereket hozhatunk létre: például azok, akik ellenzik az oltást, talán új kereskedelmi csatornát köthetnek, a termékek magáncseréjét szerényebb módon, olyan kis üzletekkel, amelyekre nem vonatkozik a bérlet, vagy nyílt vagy a termékcsere magáncsatornáin keresztül. Szerintem ezt meg lehet állapítani. Franciaországban nagy tiltakozások vannak a kényszeroltás ellen: úgy gondolom, hogy ezek a tiltakozások új kölcsönös rendszerhez vezethetnek az emberek számára szükséges termékek vételével és eladásával kapcsolatban, mert sokan részt vesznek ezekben. Remélem, hogy ilyen termékértékesítési rendszereket más helyeken, más országokban is létre lehet hozni.
Alternatívákat kell találnunk, ez nagyon fontos, beleértve a termékek vételét és eladását. Ha kizárunk a tömegközlekedésből, például vonatok, autóbuszok stb., Létrehozhatunk egy rendszert személygépkocsikkal való utazáshoz. Most minden gyakorlati lehetőséget meg kell keresnünk, hogy elkerüljük ezt az új testünkre és szabadságunkra kényszerített diktatúrát. Ha nem tesszük, akkor totalitárius lesz, ami teljes lesz, és ez lesz az egész emberi társadalom vége.
Még a nem hívőkhöz is szólok, minden jóakaratú emberhez: kezdjen el alternatív rendszereket fejleszteni a közlekedésben, termékek vásárlására és értékesítésére, esetleg tanulásra is, magán tanulmányi központok létrehozásával. Legalább elméletileg, majd gyakorlatilag is fejlesztenünk kell őket, mindezekkel a jó emberekkel demonstrálva: elő kell készítenünk egy túlélési rendszert.

https://www.medias-presse.info/face-a-la-dictature-sanitaire-mgr-schneider-plaide-pour-lorganisation-de-systemes-alternatifs-pour-lachat-et-la-vente-de-produits-ainsi-que-pour-les-transports/146140/?fbclid=IwAR3FlRYK0UibTmEPZHKQMneJr8cn6loyUEhwnB-YBimWrRMzkVJ6IGlfoQE