2000. január 1., szombat

Barnabas Nwoye kapott Urunk Jézus Krisztus által

DÁTUM: 1999. december 3.
IDŐ: 00:00
HELYSZÍN: LOURDESI KÁPOLNA, IMEZI OWA
TÉMA: BŰNEITEK SÚLYA RÁM NEHEZEDIK
Látomásban láttam a mi Urunkat egy nehéz keresztet hordozni, a Kálvária útján haladt. Az út rögös volt. Egyedül ment, amikor találkoztam Vele. Ahogy odaértem Hozzá, elesett. Hirtelen egy felhő szállt le és befedte az egész helyet. A felhőben megjelent a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Arca és így szólt: „Irgalmazz Nekem, vigasztalj meg Engem, segíts Nekem szeretettel! A kereszt súlya, melyet már 2000 éve viselek, a földre sújt Engem. Ez a bűneitek súlya! Hívlak titeket szeretteim, jöjjetek és segítsetek Nekem! Jöjjetek közelebb Hozzám! Megáldalak titeket!”

DÁTUM: 1999. december 04.
IDŐ: 00:00
HELYSZÍN: LOURDESI KÁPOLNA, IMEZI OWA
TÉMA: GYERMEKEIM, LEGYETEK ÓVATOSAK, ISMERJÉTEK FEL, MIKOR A SÁTÁN ELÉRKEZIK
Látomásban láttam egy olyan fényes dolgot, mint a nap. Olyan vakító fény áradt ki belőle, hogy nem tudtam ránézni. Amint a fénysugarak elértek engem, egy felhő ereszkedett le és befedte az egész helyet. Ekkor már képes voltam meglátni, hogy a fénysugarak a mi Asszonyunk Szeplőtelen Szívéből törtek elő. A Szűzanya közelebb jött hozzám, megérintett, s így szólt:
„Nézz rám fiam. Én vagyok a Szeplőtelen Fogantatás. Eljöttem hozzád, hogy megosszam veled örömömet, és hogy arra kérjelek, légy vigasztalója Fiamnak, Jézus Krisztusnak, aki haláltusát vív miattad.
Fáj szívemnek látni, hogy sokan közületek, hogyan szegik meg Neki tett fogadalmaikat. Mindez azért történik, mert élnek köztetek olyanok, akik a végső idők Júdásaiként viselkednek, s viselkedésük az egyre növekvő gyűlölet okozójává válik. Örvendjetek azonban, mert én közbenjárok értetek. Senkit nem akarok elveszni engedni, még azokat sem, akik Júdásként élnek.
Közbenjárok mindenkiért, mellettetek vagyok, hogy segítsek nektek. Boldoggá tesznek a Legdrágább Vér apostolainak erőfeszítései, melyeket ebben a nemzetben és világszerte tesznek. Megáldalak mindnyájatokat. Én vagyok a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Anyja. Én vagyok a Szeplőtelen Fogantatás. Örvendjetek!”
A látomás eltűnt.

DÁTUM: 1997. december 17.
IDŐ: 12:00
HELYSZÍN: LOURDESI KÁPOLNA, IMEZI OWA
TÉMA: AKIK ELVESZÍTIK PECSÉTJÜKET ÖNMAGUK IS ELVESZNEK
Látomásban láttam a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Arcát vérrel áztatva. Az Úr jelenlétéből erős fény sugárzott, és a Szent Arc közelebb jött hozzám és így szólt:
„Fiam, ma az év utolsó harmadik pénteki napja van. Az Én Drága Vérem megváltásotok biztos jele lesz. Fogadjátok szeretetem Pecsétjét, megáldalak titeket.
Fiam, azon a napon, amikor a sátán megjelenik, hogy megtámadja a világosságot nagy zűrzavar lesz, kavarodás és félelem mindenhol. Vigasztalás nélküli sírás és rívás lesz, és nem lesz többé remény. Azon a napon meg fogjátok érteni azt, amikor ezt mondtam nektek: Fogadjátok Pecsétemet! Mindazok, akik elveszítik Pecsétjüket, elvesznek a vadállat ’666’ pecsétje miatt. Fiam, uralkodni akarok szívedben és minden ember szívében! Rajtad keresztül megalapítom Királyságomat minden ember szívében. Add Nekem szívedet, tedd a lelked méltó lakhelyemmé! Egyedül viszem véghez művemet. Amit neked mondok, azt minden szeretteimnek mondom. Adjátok Nekem szíveteket! Alakítsátok azt élő szentélyemmé! Én vagyok a Haláltusát vívó Jézus Krisztus, aki szeret titeket. Jöjjetek oltárom elé s térdeljetek le Előttem. Fiam, imáitok alatt senki ne aludjon az Én jelenlétemben. Mellettetek vagyok, hogy segítsek nektek. Békesség legyen nektek! Megáldalak titeket!”

DÁTUM: 1999. december 31.
IDŐ: 00:00
HELYSZÍN: KÁRMELY HEGY, OLO
TÉMA: AZ ÉVSZÁZAD EZEN ÉVEIBEN A SÁTÁN ÉS CSATLÓSAI MEGMUTATKOZNAK, LEGYETEK ÓVATOSAK, ÉS NE CSATLAKOZZATOK A VADÁLATHOZ
Látomásban láttam egy kétélű kardot, egymást keresztezni egy felhőben. A metszéspontjuknál egy nyíl mutatott lefelé a földre. Kis idő után egy nagy villámlás és dörgés rengette meg az egész helyet és a látomás eltűnt. Aztán ismét megjelent a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Arca könnyekkel és vérrel áztatva, mely a Szent Fejének sebeiből áradt. Egy rövid ideig csendben volt, majd így szólt a mi Urunk: „Fiam és gyermekeim! Öröm számomra látni enyéim sokaságát, akik virrasztással és imával lépnek be az új évezredbe. Megáldalak titeket! Az Én békém legyen veletek! Fiam, elfogadom szeretettel teli engesztelő imáitokat és tudtotokra akarom hozni, milyen nagy jelentőségű időben éltek. Imáitok megvigasztalnak Engem. Szükségem van még több engesztelő imára és szenvedést elfogadó életre. Engeszteljetek folytonosan bűneitekért és a világ összes bűnéért. Sebeim így begyógyulnak.
Fiam és gyermekeim tartsátok észben az összes hozzátok intézett figyelmeztetésemet és intelmemet. Az idő, amelyről már beszéltem nektek, tolvaj mód ragadja majd magával számos gyermekemet. Már most sokan közülük azon óra hatásaitól botladoznak. Ki fogja akkor hát túlélni? Fiam és gyermekeim, halljátok ma meg, hogy ennek az évszázadnak első éveiben a sátán és a vadállat és az ő csatlósaik megmutatkoznak. Egy ideig kinyilvánítják majd erejüket és vezetésüket a Föld minden embere felett. Megpróbálnak majd uralmuk alá vonni minden embert. Azokban az években a vadállat jele uralkodik majd. A jel ’666’. Ez a számítógép központi kódszáma. Ez a vörös sárkány száma. Legyetek óvatosak és ne csatlakozzatok a vadállathoz!
Fiam és gyermekeim, ennek az évszázadnak éveiben fogjátok majd saját szemeitekkel látni a nagy zűrzavart a Vatikánban is. Ennek eredménye lesz az, hogy a Pápa elhagyja Vatikán városát. Gyermekeim ez alatt azt értem, hogy beléptek a nagy zavarodottság időszakába. Hamarosan az Isteni Irgalom óceánja megszűnik áramolni. Abban az időben bármi, amely a Drága Véren kívül esik, el fog veszni. De minden, amely az Én Drága Vérem védelme alatt él, bőséges kegyelemben fog részesülni.
Figyeljetek Rám gyermekeim, igaz, hogy a sátán, a vadállat el fog jönni. De mily borzasztó lesz annak a nemzetnek, mely erőt ad a vadállatnak! Jaj, annak az országnak, mert a Mennyei Atya haragja leszáll majd rá! Nagyon hamar ezek a ma még erős városok sivataggá válnak.
Imádkozzatok, imádkozzatok sokat nemzetetekért! Édesanyám fájdalmas könnyeit hullajtja ezért a nemzetért. Ez a nemzet az ő Véres Könnyeinek okozója. Szeretlek titeket, ezért Én is könyörgök hozzátok! Imádkozz ezért az országért, hogy ne adhasson életet egyetlen vadállatnak sem. Maradjatok meg a hitben, kövessétek a keskeny utat, hordozzátok keresztjeiteket és mindig kövessetek Engem! Még akkor is, ha a világ elutasít titeket. Biztosan el fognak titeket utasítani, de Én veletek vagyok. Megerősítelek titeket, hogy mindennek a végén elérkezik az Én Királyságom. Akkor majd együtt uralkodtok Velem angyalaim között örökkön örökké! Én vagyok a Haláltusát vívó Jézus Krisztus. Megáldalak titeket!”