1997. február 2., vasárnap

'Íme Én újjá alkotok mindent" Jel. 21,6.'Egy lengyel pap látomásai napjainkban'

15. Üzenet.
1997. február 1. Szent Brigitta.
Az Ember:
" Az Oltár felett megjelenik egy nagy Szent Angyal, nagy fényben, jobb kezében egy gyertyát tart, és a bal kezében egy edény. Körös-körül kis fénylángok vannak, amelyek minden irányban szétáradnak. Az Angyal keresztet vet a gyertyával és mondja:
 A Szent Angyal:
" Ember. Hajtsd meg fejedet, mert a világ Világossága jön, és hallgasd meg alázattal a szavát.
Megdicsőített Krisztus, Te az Urak Ura, Te a Királyok Királya. Te valóban Isten vagy, igazi valóságos Úr. Szent Sebeid által, Te az egész Emberiséget megváltottad és újra visszahelyezted őket az Atya ölébe. Áldozatod örök szövetséggé lett. Te teljes dicsőséggel jössz, hogy igazságodat és szeretetedet megmutasd. Dicsőség Neked, Te Örök Király, Tiéd a hatalom, a dicsőség és a felség."
Az Ember:
" Ebben a pillanatban megjelenik az égen egy fénykereszt , amin át az Üdvözítő fehér öltözetben és egy piros palástban érkezik. Mögötte sok Szent Angyal van. Az ÚR felemeli áldó kezét, ugyanakkor megjelenik a jel."
Urunk:
" Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében.
Üdvözöllek benneteket szeretett gyermekeim. Köszöntelek kisfiam, te szegény ember te, aki a szőlőskertemben végzendő munkámra kaptál meghívást.
ÉN üdvözlöm mindazokat, akik a világosság Fiai és szeretetem különleges szavait intézem szeretett Jegyesemhez, az Anyaszentegyházhoz.
Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében!
 Kedves gyermekeim Én vagyok a ti Istenetek és Uratok. Vajon hányan vannak ennek tudatában, a mindennapi életükben? Olyan sok ember van, aki rólam és az Én szeretetemről is megfeledkezik. Ti el vagytok foglalva kötelességeitekkel és oly sok időt vesztegettek el haszontalan, felesleges élvezetekre. Elhanyagoljátok valódi hivatásotokat.. Én vagyok a ti Istenetek, Aki tőletek szeretetet és igaz odaadást vár. Keresem a szeretetet, mert ez hiányzik az emberek szívéből.. Hidegek és kemények lettek, mint a kő, már egyáltalán nem fogékonyak a szeretetre. Az emberiség bezárja magát a saját egoizmusának, önzésének a körébe. Az embert minden fölé helyezi, még Isten fölé is. Ez a gőg vakká tesz benneteket, és már nem látjátok, milyen messzire eltávolodtatok Tőlem és szeretetemtől. De Én nem felejtelek el benneteket, és jövök hozzátok, mint életetek tápláléka. Ezt sem tudjátok eléggé megbecsülni. Sokan vesznek magukhoz szeretet nélkül. Ez nagy fájdalmat okoz Nekem. Sok pap megünnepli a Szent Titkokat, előkészület és szeretet nélkül. Ezáltal elviselitek, hogy a gonosz lélek egyre jobban beléphet az életetekbe.
Kedves  gyermekeim, tudjátok, hogy  Én tőletek semmi nagyot nem kérek csak azt, hogy hivatásotokat teljesítsétek, és hűségesek maradjatok a beteljesedésig, hogy a kegyelmeket megnövelhessétek, amiket kaptok. Nem kívánom mindenkitől az aszkéta életet, hanem csak azoktól, akik ezt Nekem  szabad akaratból megfogadták, és ezért mindvégig  hűségesek kell, hogy maradjanak.
DE MINDNYÁJATOKTÓL CSAK EGYET KÉREK, KEDVES GYERMEKEK, HOGY ÉLETSZENTSÉGTEK ÉS SZERETETETEK NÖVEKEDJÉK. MINDENKI ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN LEGYEN SZENT!
TI PAPOK törődjetek saját hivatásotokkal ,és ezt igazoljátok mindazok felé, akiket rátok bíztak. Mindenek előtt először Nekem bizonyítsátok be, Isteneteknek, hogy nincsenek más isteneteitek rajtam kívül.
 FÉRFIAK,törődjetek a feleségetekkel, és gyermekeitekkel. Legyetek egymás példaképei a kölcsönös szeretetben és tiszteletadásban. Ti családotokért éppen úgy felelősek vagytok, mint gyermekeitek  neveléséért. Méltatlan apa az , aki családjának rossz példát ad.
TI ASSZONYOK, szeressétek férjeteket,és a gyermekeiteket is. Növekedjetek a nagy szeretetben, amit kaptatok az anyai szeretetben. Legyetek méltók hivatásotokhoz.
TI GYERMEKEK,  szeressétek szüleiteket és becsüljétek meg őket. Ha öregek, gondoskodjatok róluk és viseltessetek velük szemben megértéssel és szeretettel. Ne keressétek a világias, hanem a valódi értékeket, amelyeket a valódi szeretet tartalmaz.
TI MIND, EGYEDÜLÁLLÓK, MAGÁNYOSOK ÉS BETEGEK, viseljétek szeretettel a keresztet, mert sokan közületek nagy feladatra vannak hivatva. Ha türelmesen viselitek a kereszteket és csendben egyesültök vele, segítetek nekem ezáltal  megmenteni a világot.
Nézzétek, kedves gyermekeim, milyen kevés kell a ti megszentelődésetekhez. Mindenek ellenére ez az út az önmegtagadás és a lemondás útja, de a nagy szeretet útja is, amely mindent meg tud bocsájtani. Ha az egész emberiség megtartotta volna a Tizparancsot, és a felebaráti szeretet parancsát is elfogadta volna, akkor sokkal jobb lenne a világ. Ha az emberek szívében több szeretet volna, nem terjedne úgy a gonoszság, és a hatalma nem lenne olyan nagy.
Kedves gyermekeim, a ti gyengeségetek abban áll, hogy a gonosz lelkek befolyásának vagytok kitéve, engedtek nekik, és hamar elestek. A sátán ravasz, és magas az intelligenciája, az értelmi képessége, amely a tiéteket fölülmúlja , s ezért könnyű számára, hogy gyöngeségeteket kihasználja.
Kedves gyermekeim, ebben a nehéz időben, Én a ti Istenetek jövök el hozzátok, hogy a bűn láncait tépjétek el,és az igaz szeretet legyen bennetek, amely a gonosz lelkek támadásaival szemben a ti erősségetek. Ezáltal az Anyaszentegyháznak is segítségére lehettek, amely hitetek tanúságtételét és odaadásotokat várja el tőletek.
Az Egyház fölött sötét felhők csüngnek , mert a Mi Pap Fiaink már nem a szeretetet valósítják meg, s már nem is beszélnek nagyon róla. Ilyen módon, alattomosan belopódzik a sátán az Egyházba.
Kedves gyermekeim, a világosság Fiainak fő fegyvere a szeretet, ti ezt  kövessétek. Bennetek nagy változást fog megvalósítani. Ha valaki azt kérdezné:" Uram mit tegyek, ha nem megy az imádság, vagy rosszul megy nekem, ha sok a nehézségem ,és annyi a teendőm?"
Én azt válaszolnám: "  MENJ, ÉS SEGÍTS A SZOMSZÉDODNAK, ENGEDELMESKEDJ SZÜLEIDNEK, ÖLTÖZTESD FEL A MEZTELENT, A ADJ ENNI AZ ÉHEZŐNEK. TÉGY MEG MINDENT, AMIT SZERETETBŐL MEGTEHETSZ, ÉS TELJESÍTENI FOGOD HIVATÁSODAT. MENJ, ÉS ÍGY CSELEKEDJ!"
Vegyétek mai szavaimat szívetekre és valósítsátok meg. Én IRGALMAS ISTENKÉNT érkezem. De nemsokára IGAZSÁGOS ISTENKÉNT fogok jönni, és ki tud majd akkor igazságom elől elmenekülni? Szeretettel teli Szívemből megáldalak benneteket, és szeretetemet ajándékozom nektek.
 A szeretet uralkodjon és győzedelmeskedjen szívetekben, hogy bátorságotok legyen arra, hogy a világosság Fiai legyetek és ilyenekké váljatok. Amen."