TŰZRÓZSA: Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. A Szűzanya itt van a rózsafüzér kezdete óta. Az összes angyal, sok angyal több ezer lehet, nehéz megmondani, hányan szórták meg azt, aminek látszik, nehéz megmagyarázni, csillogó cuccokat, amiket néha a karácsonyfákra kapunk. És mindez ránk esik, azt hiszem, ez kegyelem. Ez nagyon szép. A Szűzanya most így beszél:

A MI HÖLGYÜNK:Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Üdvözöllek Tűzvirágom és Gyermekeim itt, és az egész világon. Azt kérem, maradjon békében. Kérlek benneteket, hogy tartsátok szívetekben Isteni Fiam karácsonyának örömét, mert sok örömet hozunk ebben az évszakban. Az angyalok örömet terjesztenek az egész világon, mert nagy a zűrzavar. Őrizze meg ezt a szeretetet és örömöt a szívében, mert sokan félnek attól, ami történik, és nem értik, és nem tudják, mire számíthatnak ezután. Ide-oda rohangálva beszélget mindenkivel, mit tehetünk? Mindenért aggódnak, a munkájukért, a családjukért, aggódnak a vírusért, a kormányukért, de Gyermekeim, amikor imádkoztok, béke van a szívetekben. Ez a különbség, ha mindenki csak letérdelne és imádkozna, hogy ők is békét kapjanak, és minden rendben legyen. Nem lenne vírus.

Imádkozz a Kis Kavicsért, hogy csoda történjen, és szabaduljon a feltételes szabadságról. Hogy végre tudja hajtani, amit a mennyország akar tőle. Imádkozz Trump elnökért is, hogy megtörténjen a csoda, és újraválasztható legyen minden érintett biztonsága és védelme érdekében. Gyermekeim imája mindent megváltoztat, hegyeket képes megmozdítani. Haladjon tovább az ösvényen, miközben a Jézus második eljövetelének célját szem előtt tartva csak néhány évnyire van. Folytassátok békével a szívetekben, szeretettel, úgy szeressétek egymást, ahogy Mi szeretünk benneteket. Szeretlek titeket Gyermekeim és megáldalak benneteket. Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Folytasd imáiddal, novenáiddal, szentmiséiddel; mert sok segítséget ad a világnak és a családotoknak is.

FÉNYES CSILLAG: Az imák kezdete óta fehér kereszt jelent meg a Születés mögött. Az égbe nőtt, és a kereszttől jobbra egy fényes csillag volt. Amikor kinyílt az ajtó a kereszt közepén, láttam, hogy a kilenc arkangyal bejön az ajtón, amelyet Szent Mihály vezetett. Sok angyal jön mögöttük. Most állást foglalnak a területen, és angyalok ezrei jöttek át.

Ahogy az angyalok áthaladtak a fehér kereszt ajtaján, csillagok hullottak le a fényes csillagról az égen. Mindegyik angyal gyűjtött egy-egy ilyen csillagot, és mindannyian a kezükben tartják ezeket a csillagokat, miközben gyűjtik az egész ingatlant. Mindenhol ott vannak, lefelé vannak az utakon, mintha az egész területet csak angyalok veszik körül. És ott jönnek a szentek. Látom St. Charbelt és Pio atyát. Mindannyian átjönnek, a régi idők 12 apostola eljött, és az emberek, akik elhunytak a Rendben, eljöttek ma este, hogy velünk legyenek Betlehemben. Nagyon szép látni. Mert ahogy sétáltunk lefelé, az angyalok énekeltek, Ó szent éjszaka. Nagyon szép volt, de ünnepélyes, hogy igazán mély volt, amikor énekeltek. Nagyon nehéz elmagyarázni a szépséget.

Most látom, hogy a Szent Család átjön, Szent József és a Szűzanya. A Szűzanya bal karjában tartja a kis Jézust, és a Szűzanya nagyon fiatalnak tűnik. Szent József Kicsit idősebb és a Baba éppen Mária karjában fekszik egy gyönyörű hófehér takaróba burkolózva; tényleg gyönyörű látni. Az előttünk lévő betlehem kétszeresére nőtt, és most a Szent Család lép be a betlehembe. Anya homlokon csókolja Jézus babáját, és a bölcsőbe helyezi, anya pedig körülnéz minden egyes emberen. Anyának gyönyörű mosolya van az arcán. Anya felemeli a kezét, és megáld minket. A kis Jézus karja kibújik a takaróból, és Szent József felemeli a kezét, áldják meg mindannyiukat az Istenszülővel.

SZŰZASSZONY: Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Köszöntelek Isten Szeretetének Fényes Csillaga, és köszönöm, hogy válaszoltál Isten hívására. Eljöttem ma este Gyermekeim, hogy nagy örömet hozzak nektek, amikor Fiam születését ünneplitek, amint eljött ebbe a világba, hogy megmentse az emberiséget. Most a második eljövetele van a láthatáron. Ó, gyermekeim, annyi minden fog eljönni erre a Földre. Gyermekeim Arra kérünk benneteket, hogy ezekben az utolsó órákban folyamatosan imádkozzatok, hogy sok minden kibontakozzon ebben a világban. Ó, gyermekeim, sok üzenettel figyelmeztettetek benneteket az egész világon, hogy ezek a napok eljönnek majd rátok. Ezeket a szavakat gúny és nevetés fogadta, de az emberek továbbra is vakok maradnak minden prófécia beteljesedésére, amelyek ebben a pillanatban beteljesednek a világon.

Ó, gyermekeim tekintsenek a sas földjére, a kommunizmus veszi át az uralmat ezen az országon, de arra kérlek benneteket, gyermekeim, imádkozzatok, hogy ez ne így legyen, mert ha megnyerik, a világ sokat szenved. Kérlek benneteket, gyermekeim, hogy imádkozzatok, tegyétek félre a világ dolgait, és imádkozzatok a lelkek üdvösségéért, mert a következő évben sok minden fog történni. Mert Isten igaz Keze súlyos csapással a világra fog menni, és az emberiség szenvedni fog az Istene iránti engedetlensége miatt.

Bejártam az egész világot, és könyörögtem gyermekeimnek, hogy térjenek meg gonosz utaitokról, szeressék Isteneteket, és támogassák az igazságot. Ó, gyermekeim, de elfordultatok, ezért Isten most úgy gondolja, hogy az embert térdre kell hajtani, és megérteni, hogy Isten az Isten. Ó, gyermekeim, sok szenvedés sújtja majd az emberiséget. A juharlevél földje érezni fogja, hogy megremeg a föld. Ismerni fogod az éhséget is, mert hátat fordítottál Istenednek. Csak kevesen mennek előre, hirdetik az igazságot, és sokak számára kérik Isten Irgalmát. Ó, gyermekeim, most arra kérlek benneteket, legyetek erősek, legyetek tanúk. Arra kérlek benneteket, hogy álljatok elő, és tegyetek Isten Akaratát mindenben. Összegyűjtöttem (elmentem és) seregemet, de nektek, Gyermekeimnek fel kell készülniük a csatára. Kérlek benneteket, gyermekeim, hogy növekedjetek szentségben és erényben. Ne hagyd, hogy a gonosz kételkedjen a szívedben, vagy ne hagyd, hogy megsavanyítsa a szívedet, amiért azt gondolja, hogy a dolgok nem múltak el elég gyorsan. Ó, gyermekeim, a ti utaitok nem Isten útjai. Nektek, Gyermekeimnek át kell járnotok ezen a könnyek völgyén, mindenek felett szeretve testvéreiteket. Legyetek békében Gyermekeim, bízzatok Istenetekben. Hol van a hitetek Gyermekeim, hol a hitetek? Nagyon szeretünk téged. Jövünk és sok kegyelmet kínálunk neked. Ó, gyermekeim oly kevesen hallgatnak, olyan kevesen esnek térdre, és kegyelmet kérnek Istenüktől. Nemcsak az ő bűneikért, hanem a világ bűneiért is. Hol van a hitetek Gyermekeim, hol a hitetek? Nagyon szeretünk téged. Jövünk és sok kegyelmet kínálunk neked. Ó, gyermekeim oly kevesen hallgatnak, olyan kevesen esnek térdre, és kegyelmet kérnek Istenüktől. Nemcsak az ő bűneikért, hanem a világ bűneiért is. Hol van a hitetek Gyermekeim, hol a hitetek? Nagyon szeretünk téged. Jövünk és sok kegyelmet kínálunk neked. Ó, gyermekeim oly kevesen hallgatnak, olyan kevesen esnek térdre, és kegyelmet kérnek Istenüktől. Nemcsak az ő bűneikért, hanem a világ bűneiért is.

Gyermekeim, az Egyház egyre mélyebbre süllyed a sötétségben, mert az Antikrisztus most Rómában van, és nagy befolyása van az ott élőkre. Imádkozzatok Egyházamért, Fiam Egyházamért. Imádkozzatok gyermekeim, ó, annyi minden fog történni. Egyházamat tovább támadják az újévben, sok minden megváltozik, és nem Isten tiszteletére és dicsőségére. Imádkozzatok gyermekeim II. Péterért, mert elfoglalja méltó helyét, mint utolsó vikáriusunk, mert XVI. Benedek pápa az utolsó óráit járja, és amikor átjön a fátyol Egyházam mélyebbre süllyed a sötétségbe, és II. Péter előáll, hogy vezesse az egyházat. . Ó, gyermekeim, nem mondhatom el nektek, hogy ez az év sok örömet fog hozni nektek, de azt mondhatom, hogy mellettetek maradunk, és megadjuk nektek azt a kegyelmet, amelyre szükség van a továbblépéshez.

FÉNYES CSILLAG: Most látom az összes angyalt, minden emberben csillagokat helyeznek el, és az összes angyal szerte a világon jár, és sok kiválasztott kap csillagot ma este a Szűzanyától. A Szűzanya ismét megáld minket.

SZŰZANYA: Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Gyermekeim, ez az ajándék, amelyet ma este hozok nektek hűségetekért, kegyelem, hogy kitartsatok. A betlehemi csillag elvezette a mágusokat és a pásztorokat Fiamhoz, hogy imádják Őt. Gyermekeim ezeket a kegyelmeket belétek helyezem, hogy ti lesztek a csillagok, akik visszavezetik gyermekeimet Isteni Fiamhoz. Tudom, hogy a gyermekeim pillanatnyilag nagyon sötétnek tűnnek. Ó, gyermekeim, Isten Mindenható Keze mindjárt feltámasztja gyermekeit, és véget vet a gonosznak, amely eluralkodik a Földjén.

Ó, gyermekeim imádkozzatok, böjtöljetek, vezekeljenek, segítsetek Megmenteni annyi gyermeket ebben az utolsó órában, amennyit csak lehet. Nagyon szeretlek titeket Gyermekeim és köszönöm. Áldalak fiam. Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Légy erős fiam és folytasd. Ne aggódj a világ dolgai miatt, és ne aggódj a családod miatt; Mélyen a Szívemben vannak, és biztosítalak hűségedről, hogy gyermekeidre vigyázni fognak. Bízz bennem, gyermekeimben, és bízz a fiamban, mert harcban állunk veled. Soha nem vagytok egyedül Gyermekeim, szeretlek benneteket, és köszönöm, hogy eljöttetek ma este. Ó, gyermekeim, olyan gyengéd szeretettel érintettétek meg Anyátok Szívét, köszönöm és áldalak benneteket. Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Az én gyermekem maradok, amíg az imák be nem fejeződnek. Szeretlek titeket Gyermekeim, és arra kérlek benneteket, gyermekeim, hogy ne tegyétek félre bölcsőtörténetet olyan gyorsan. Tanítsd meg a gyerekeknek, drága gyermekeim, a karácsony valódi jelentését. Tanítsd meg gyermekeimet a mágusokról, a pásztorokról, mutasd meg gyermekeimnek az utat Megváltójukhoz. Nagyon szeretlek benneteket, és arra kérlek benneteket, gyermekeim, hogy minden nap jöjjenek ide vízkeresztig. Sok kegyelmet adok mindenkinek, aki minden nap idejön ebbe a bölcsődébe. Megáldalak benneteket, megáldalak családotokat, és megerősítelek benneteket az elkövetkező napokban. Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.