1996. december 29., vasárnap

‘Íme Én újjá alkotok mindent” Jel. 21,6.’Egy lengyel pap látomásai napjainkban’

8. Üzenet:
1996. december 24-25. Szent este
 Az Ember:
" Sok-sok Szent Angyal jelenik meg, félkört alkotnak az Égen. A Szent Angyalok egész idő alatt mozgásban vannak. Közben hirtelen egy fénykereszt tűnik fel, amely egyre nagyobb és nagyobb lesz. A Szent Angyalok egy sorba állnak és a fénykereszten át az  Istenanya érkezik, karjaiban a Gyermekjézus. Az Istenanya mellett áll Szent József és az Isten Szülő szent szülei, Szent Anna asszony, Szent Joachim, csodaszép ragyogó fény borítja be a Szent Családot. Az Istenanya és Szent József fején koronát visel.
A fénykereszt kinyílik, s közepén meglátok egy fakeresztet. A fakereszt előre jön, s lefelé lebeg. A jelenés közben feltűnik a Földgolyó, s a fakereszt felette lebeg. Sugarak áradnak ki a fénykeresztből, ráesnek a Szent Családra,és a fakeresztre. Majd szétterjednek, s beborítják az egész Földet. Ekkor lejön több Angyal, kezükben kardot tartanak, a fakereszt közepén megjelenik JÉZUS LEGSZENTEBB SZÍVE.
 Kérem a jelet és megjön.
"Az Istenanya mosolyog és megáld minket, a gyermek Jézussal. A Szent Angyalok, akik közel vannak, meghajolnak, és szárnyaik fényleni kezdenek. Az Istenanya fejet hajt, a Szent Angyalok énekelnek.":
A Szent Angyalok:
" Áldott, Aki az Úr nevében jön. Hozsanna a magasságban. Üdvözlégy Te Istenünk és Királyunk. Magasztalunk Téged, az egész emberiség Urát és Megváltóját. A Te Szent Jegyesed, az Anyaszentegyház. Születésnapod emlékünnepét üljük, Aki a Szentlélek erejéből testet öltöttél a Szeplőtelen Szűz Mária által. Milyen nagy a Te szereteted Királyok Királya, Te Mindenható Úr. Felajánljuk Neked imádásunkat, határtalan szeretetünket. Dicsőítjük emberi természet szerinti világrajöttödet, hogy az idő beteljesüljön. Születésed által Te Isten-Ember lettél, hogy szeretett teremtésedet, és az Embert megváltsad, aki bűne által halált érdemelt. Te az Embernek az élet forrásából, legszentebb és legszeretetreméltóbb Szívedből inni adtál.
 Te  AZ ÖRÖK SZERETET ISTENE, légy üdvözölve.
Te újra eljössz, hogy beteljesedjék az idő és az egész Emberiséget megítéljed. A Te eljöveteled egybe kapcsolódik a SZENTLÉLEK és LEGSZENTEBB ÉDESANYÁDÉVAL.Nagy vagy Te ó Urunk és nagy a Te mindenhatóságod, a hatalmad és uralmad."
Az Ember:
"A Szent Angyalok mélyen meghajtják fejüket, s az Istenanya rájuk mosolyog. Az egyik Angyal felém jön és mondja:
 A Szent Angyal:
" Nézd Ember, mily nagy az ISTEN SZERETETE, és milyen fenséges az a nap, amelyen az Úr az Emberekért megszületett. Boldogok azok, akik ezt az igazságot elfogadták. Mert a BÁRÁNY menyegzős lakomáján részt
fognak venni. Boldogok azok,  akik a Pásztorok hitét megőrzik, s egész életük folyamán az ÚJSZÜLÖTTET magasztalják. Gyermekük szinte már mennyben van.
Ember, örülj, mert jön a nagy nap. E napon le lesz győzve a halál, amikor az Anyaszentegyház fel fog támadni, s a dicsőség koronáját jegyese kezéből megkapja. Az Úr nagy dolgokat készített elő, és nagy az Ő neve. Készülj fel a nagy eseményekre és hirdesd e szavakat, mivel az Úr irgalmas szemmel rád tekintett. Isten titkainak megismerése csak az alázatosak ajándéka."
Az Ember:"
Felnézek az Istenanyára. Ő megmutatja nekem rózsafűzérét és megáld minket."
Az Istenanya:
 " Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében:
Szeretett földi fiaim. Az Anyaszentegyház gyermekei és Szeplőtelen Szívem minden szeretett gyermeke. Te kisfiam, Szívem prófétája. E Szent Estén mindnyájatokat köszöntelek.Nektek ajándékozom nagy szeretetemet, egybekötve az örömmel. Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ma Szívem, veletek együtt örül. Az Anyaszentegyház Isteni Fiam születésének emlékünnepét üli, Aki csupaszon és szegényesen jött
a világba. Legyen ez intő példa számotokra, és egyben tevékenységetek útja.
Kedves Gyermekeim, megáldalak benneteket, és Nektek ajándékozom szeretetemet és Szeplőtelen Szívem örömét, hogy Ti is részesüljetek belőle. Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében.
Megáldom az egész Anyaszentegyházat és minden Pap Fiamat, hogy alázatos és jó Pásztorok legyenek, akik felismerik az időket és az igaz jeleket.
Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében.
                           DICSÉRTESSÉK, A JÉZUS KRISZTUS
                           AZ EGÉSZ EMBERISÉG MEGVÁLTÓJA!
Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen."