2012. február 28., kedd

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Figyeljetek mindig a Szentháromságra


Kedveseim, figyeljetek mindig a Szentháromság tanításaira! Megmutatja nektek egyénre szabottan, mit várnak el tőletek. Az Atya teremtői mivoltában, bennetek is alkotó tevékenységet folytat, még pedig maradandót. Jézus megtanított nektek mindent szent Evangéliumában, mely által az Atya akaratában lehettek, és amely elvezet benneteket az örök üdvösségre. A Szentlélek sugalmazó jelenlétével, és megvilágosító kegyelmével vezet benneteket szabad döntésetek alapján. Ha figyeltek, és magatokévá teszitek Jézus tanítását, akkor az Atya új teremtménnyé formál titeket a Szentlélek jelenléte által. Így éljetek a Szentháromságban, hogy onnan soha ne kerülhessetek ki, mert csak náluk találjátok meg életetek értelmét!
2012.02.07.             Anna Terézia



A Szentháromság szeretet-egységében

Kedveseim, hangolódjatok mindig a Szentháromságra, egymás szeretetén keresztül! Mert, ha figyelmesek vagytok egymás iránt és igyekeztek a kölcsönös felebaráti szeretetben buzgólkodni, akkor már a Szentháromság szeretet-egységében részesültök. Oly nagyon fontos, hogy ezt az egységet jól megéljétek, mert akkor védelem alatt álltok, és nem téríthet el benneteket az ellenség. Az Istenszeretetnek olyan erős kötelékével vagytok megerősítve, amely kikezdhetetlen az ellenség részéről. Bízzatok, mert a kegyelem megtart titeket az örök életre, és nem engedi, hogy rossz útra térjetek. Szívetek legyen hálás a Szentháromság és a Szűzanya iránt, akkor boldogan szembenézhettek minden előttetek álló nehézséggel. A küzdelmet már nem egyedül vívjátok.
2012.02.10.             Anna Terézia



A szeretet áramában élni

Kedveseim, legyen bennetek alázat, amikor a Szentháromság jelenlétébe helyezkedtek! Mérjétek fel hol a ti helyetek ebben a közösségben, hogy az Úr kegyelme emelt be benneteket, és ruházott fel hatalmas ajándékával. Nincs e földön olyan csodálatos gazdagság és öröm, mely rátok vár, akik elköteleztétek magatokat a szentháromságos életre. A szeretet áramában élni, és viszonozni a sok jót, melyet nektek juttatott az égi kegyelem, ez határtalan boldogság. Tegyetek meg mindent, hogy ez a szeretet végtelen szélességben, magasságban és mélységben terjedjen az Úr legnagyobb dicsőségére. Boldog a szív mely tud örülni embertársa örömének, és békéjét leli abban, ha mások növekednek, még ha maguk kisebbednek is. Kérjétek imában, hogy ez a kicsi és alázatos lelkület kialakuljon és felerősödjön bennetek!
2012.02.11. Anna Terézia



Tisztaság 
Kedveseim, legyetek tiszták, éljetek úgy, hogy ne találjanak rajtatok semmi foltot, mely a tisztátalanságra utalna! Éljetek a Szentháromság jelenlétében feddhetetlenül, akkor birtokoljátok szeretetüket és nem érhet tieteket semmiféle bántódás. Ügyeljetek mindig lelketek tisztaságára! Ne engedjétek beszennyezni magatokat olyan dolgokkal, amelyek árthatnak nektek! Például ne kívánjatok meg olyan dolgokat, amelyekről egykor már lemondtatok. Élvezzétek az önmegtagadás zamatos gyümölcseit! Ne találjatok másban örömet, csak a Szentháromság kötelékében és Édesanyánk ölelő karjaiban. Bízzatok, a  szeretet-cselekedeteitek megtermik gyümölcsüket, csak adjatok oda mindent a Szentháromságnak!
2012.02.12. Anna Terézia

http://engesztelok.bocsajozsef.hu/imaszandekok/tisztasag


 Mindent felajánlani a Szentháromságnak

Kedveseim, a kegyelem forrásvizében erősödjetek meg, és legyetek meggyőződve arról, hogy amit tesztek, és amit őszinte, tiszta szívvel felajánlotok a Szentháromságnak, az bőséges kegyelem-kiáradást hoz számotokra. Nem kell látnotok az eredményt ahhoz, hogy meggyőződjetek arról, milyen úton jutott el hozzátok a kegyelem. Ti csak buzgón, és állhatatosan tegyetek meg mindent, hogy a Szentháromság dicsőséges fénye ragyogjon szívetekben! Boldogan találjátok meg az ehhez vezető utat! Ebben kérjétek a Szűzanya segítségét, és a szentek közbenjárását! Bízzatok, és szüntelenül áldjátok a Szentháromságot, aki oly nagy örömmel fogad be titeket szeretetébe!
2012.02.14.                     Anna Terézia


http://engesztelok.hu/lelkielet/mindent-felajanlani-a-szentharomsagnak


 Ne rémüldözzetek!


Kedveseim, éberek legyetek, amikor a Szentháromság szeretetében vagytok! Ugyanis az ellenség azon mesterkedik, hogyan zavarjon meg titeket ebben a csodálatos szeretet-egységben. Bár védelem alatt álltok, amikor behelyezitek magatokat a Szűzanya közbenjárása által a Szentháromságba, mégis, mivel e világban éltek, a gonosz erők megtámadhatnak benneteket azért, hogy kibillentsenek, és megzavarják lelki békéteket. Mégis azt mondom nektek, ilyen esetben legfontosabb, hogy ne rémüldözzetek, hanem maradjatok nyugodtak tudván azt, hogy kinek a kötelékében élvezitek a békességet. Indítsátok fel a hitet és vessétek magatokat a Szűzanya karjaiba!
2012.02.15.      Anna Terézia

Szeretetegység



Kedveseim, a Szentháromságban találjatok meg minden biztonságot, és legyetek arról meggyőződve, hogy mindenben segítséget kaptok, amikor rászorultok! Nektek is ugyanúgy kell mások felé szolgálnotok, és tudnotok kell, hogy minden jótett viszonzásra talál ott, ahol nem is gondolnátok. A legfontosabb legyen számotokra a szeretetegység! Úgy viseljétek egymás terhét, hogy azzal a tiétek is könnyebb lesz azáltal, hogy abban mások is segítenek nektek. Ez egy olyan áramlás, amely folyamatosan körbe halad és a Szentháromság szeretete tartja életben és emeli fel Önmagához. Legyen ez számotokra olyan biztonságot nyújtó kegyelem, amely idővel csak erősödik és gazdagodik! Bízzatok, és szeressetek jót tenni másoknak.
2012.02.16.                 Anna Terézia

Semmit se akarjatok magatoktól tenni 

Kedveseim, ha mindvégig kitartotok, vár rátok egy gyönyörű szép ország, melyet a Szentháromság készített nektek. Jöjjetek, és legyetek készek bemenni az Örök Hazába! A hely már el van készítve számotokra. Most már csak rajtatok múlik, megtesztek e mindent, ami tőletek telik? Mindenekelőtt a hűség legyen derekatokon az öv, és az állhatatosság páncéljába öltözzetek be, mert nagy szükségetek lesz mindezekre a küzdelem idején. Kérjétek a Szűzanya vezetését, és engedjétek, hogy édesanyai palástjával takarjon be titeket! Engedjétek, hogy Ő küzdjön értetek, és akkor megtapasztaljátok, mekkora biztonságban vagytok az Ő oltalmában! Semmit se akarjatok magatoktól tenni, mert azonnal az ellenség csapdájába estek. Ne féljetek, bátorítsátok egymást, hogy megerősödjetek a harcra!
2012.02.19.             Anna Terézia

http://engesztelok.bocsajozsef.hu/lelkielet/semmit-se-akarjatok-magatoktol-tenni


Vágy a Szentháromsággal való találkozásra 

Kedveseim, mindig ügyeljetek lelketek tisztaságára, hogy feddhetetlennek találjon titeket a Szentháromság! Türelmesen készítsétek lelketeket a nagy találkozásra, mert valóban felfoghatatlan élmény lesz mindazok számára, akik őszinte, tiszta szívvel vágyakoznak az égiekkel való személyes találkozásra. Ez a vágyakozás ne meddő várakozás legyen csupán, hanem olyan buzgóság, amely képes, teljesen megfeledkezve önmagáról, mások javát szolgálni! Semmi más ne érdekeljen, csak az legyen a legfontosabb, hogy minél többen átéljétek a Szentháromsággal való csodálatos egyesülést. Ezért munkálkodjatok szüntelen!
2012.02.20.      Anna Terézia



Felajánlani, ami nehezünkre esik 

Kedveseim, a nagyböjti szent időt jól használjátok fel! Egyesüljetek az engesztelés nagy művével! Álljatok készen és tegyetek meg mindent, amivel előmozdíthatjátok a Szentháromság szent ügyét! Ajánljatok fel olyan cselekedeteket, amelyek nehezetekre esnek! Nagyon fontos, most különösen is, odafigyelni minden lehetőségre, mert ha elmulasztjátok azokat, nem térnek vissza soha. Ezért ne menjetek el e lehetőség mellett! Ha tudnátok, mekkora érték rejlik a jótettekben, melyeket önzetlenül tesztek másokért, akkor nem haboznátok, és azonnal megcselekednétek. Boldog az a szolga, aki így érkezik minden nap a Szentháromság színe elé és elfogadja Édesanyánk bőséges segítségét. Ne feledjétek, magatoktól keveset tudtok tenni, de a Szűzanyával mindent elérhettek, mert vele a jótettek bőséges áldása árad rátok!
2012.02.22.                Anna Terézia

http://engesztelok.bocsajozsef.hu/lelkielet/falajanlani-ami-nehezuenkre-esik


Fogadjátok örömmel a nehézségeket!


Kedveseim, mindig készségesen fogadjátok a megpróbáltatásokat! Soha ne utasítsátok vissza azokat, mert a lelketek javára válik, ha türelemmel és odaadással viselitek. Hordozzatok el tehát minden terhet, mert amikor azokat Jézus szenvedéseivel egyesítitek, azonnal lelketek javára és a Szentháromság dicsőségére válik. Ezért fogadjátok örömmel a nehézségeket, és nyugodjatok meg azok elhordozásában, mert akkor fogjátok megtapasztalni, hogy szenvedéseitek már nem is olyan nehezek, mert Jézus átvállalta ezeket is magára. Ezért fontos átmennetek a szenvedés felhője alatt. Ha ezt sikerül megtennetek, hamarosan tovaröppen a borút okozó felhő, és előbújnak a derű napsugarai szívetekből. Fogadjatok el hálával mindent, mert akkor béke száll lelketekre, és már nem nyomaszt többé a félelmeket keltő sötétség.

2012.02.27.          Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/fogadjatok-oeroemmel-a-nehezsegeket 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Veronika Márta által

Pio atya és az Égiek az Engesztelő Kápolnáról

Pio atya: Köszöntelek, testvérkém. Látom, nagyon szomorú vagy és nagyon meggyötört. Látom szíved fájdalmát, érzem mélyből jövő fájdalmad. Ezt a fájdalmad és együttérzésed testvéreidért a mi irgalmas Jézusunk adja neked. Minden fájdalmát, szomorúságát éreztetni szeretné veled. Szeretném, ha teljesen eggyé forrnál Édesanyánk fájdalmával. Nézd, hogy szenved, és véres könnyeit hullatja! Azokban a gyermekeiben keresi a vigaszt, akik teljesen eggyé forrnak az ő szeretetével, akik be tudják fogadni az ő végtelen kegyelmeit. Ma szeretném veled megértetni, hogy miért olyan fontos, hogy engesztelj, és mire hívtak az Égiek. Az ő útjukra, amely nem könnyű, teli van tövisekkel, akadályokkal, szakadékokkal. De ha erős a hited, és teljesen rá tudsz hagyatkozni az égiek szeretetére, minden könnyebb lesz. Csak bízz bennük, és teljesen üresítsd ki magad, és add át nekik magadat teljesen. Ilyen szavak hagyják el az ajkadat: „Uram, én a te szolgád vagyok, a Te kicsiny porszemed, használj akaratod szerint, és tégy velem bármit, csak ne hagyj el, és adj erőt a megpróbáltatásokhoz és a szenvedésekhez. Legyen meg a Te akaratod, Uram!”
Most pedig nézz Magyarországra! Láncok fogják körbe, amelyeket a sátán rakott rá. Minden gyermeke szívére láncot kötött és betakarta szemüket egy sötét fátyollal, hogy ne lássanak, és ne hallhassák meg az égi hívást, és a szeretetet. Kezdetben mindenki ilyen volt, de amikor elindult a Szeretetláng Magyarországon, akkor a Mennyei Atya irgalma sokaknak megadta a tisztán látás kegyelmét. Édesanyánk szeretetlángja megolvasztotta a hideg kőbe zárt szíveket. Egyre több testvérünk hallotta meg az égi hangot. A Szeretetláng terjedésével és elfogadásával gyöngült a sátán hatalma.
Testvérem, boldog voltam, amikor Édesanyánk lélekben országotokba röpített. Nincs még egy olyan ország, ahol ekkora avédettség és ily nagy kegyelem árad. De Édesanyánk bizony addig, amíg meg nem épül az ő hajléka (az Engesztelő Kápolna a Szent Anna Réten), véres könnyeket hullat. Nézd, hányszor körbejárja azt a helyet, amit a Mennyei Atya kijelölt neki. Ide szeretne költözni a Szentháromsággal együtt. De testvéreim mindig elmennek kérése mellett, butaságnak tartják, és sokan kinevetik. Hiába küldte a mi Irgalmas Jézusunk Natália testvérünket a földre, ha nem fogadták el az égből kiáradó nagy kegyemét. És küldi többi prófétáit is, de úgy látszik, hiába. Natália testvéred, amióta haza költözött az Ég szerető országába, azóta könyörög, és sírva kéri a Mennyei Atyát, legyen irgalmas, és adjon olyan gyermekeket, akik megteszik az ő akaratát, és nem fordulnak szembe vele.
Mindezt azért mutatom meg neked, testvérem, hogy meglásd, milyen fontos, hogy felépüljön a kápolna. Sürget az idő. Mennyei Atyátok nagyon sok figyelmeztetést adott, amelyekre nem figyeltetek oda. Nem lehet, hogy kérése ismét süket fülekre találjon! Most a Szeretetlángot összeköti az engeszteléssel. Bár most sokat szenvedtek, de ha megtanultok szívetek mélyéből hinni, és rá tudtok hagyatkozni Mennyei Atyátokra, akkor ismét felvirágozhat országotok! Béke, szeretet és egyenlőség lehet ismét köztetek.
A Mennyei Atya megígérte, ha teljesítitek az ő szándékát, akkor nem fogtok elveszni. Úgy kell megélnetek a kápolna felépítésére vonatkozó kérését, mint amikor a názáreti kis család szállást keres. Égi édesanyánk most a szívében a lángoló tabernákulumnak keres szállást. A mennyei Atya kijelölte számára azt a kis rétet. Azon a helyen az engesztelő testvérek összefogásával és a Szeretetláng erejében kell felépülnie az engesztelő kápolnának. Onnan fog felrepülni az a kis fehér galamb, amiről szóltam nektek, amíg a Földön éltem. Erről a helyről terjed el szerte a földön az engesztelés. Tódulni fognak az emberek ide, sokan megtapasztalják az ég kegyelmeit. Sokan megtérnek és megújulnak. Mennyei Atyánk oly irgalmas lesz, hogy teljesen megtisztítja Szerető Leánya országát, és elárasztja békével és tiszta szeretettel. Meg kell érteni mindenkinek, hogy országotokban nagy kegyelem kiáradása van készülőben! Minden csak egy karnyújtásra van tőletek. Fel kell épülnie Szerető Édesanyánk kápolnájának! Most Mindszenty József testvérünk jön, halld mit mond nektek!
Mindszenty József bíboros: Áldásom legyen veled gyermekem! Amióta itt vagyok az Örök Hazában, Natália testvéremmel együtt folyamatosan engesztelünk és közbenjárunk értetek. Könnyeinkkel kérjük a Mennyei Atyát, adjon olyan gyermekeket nektek, akik nem ijednek meg, hanem szembenéznek minden nehézséggel, életük árán is küzdenek a kápolna felépítéséért. Mindaz, amit Natália testvérünkön keresztül üzent a mi szerető Jézusunk, igaz volt! Könyörgésemmel szeretném felébreszteni Magyarországot! Vegyétek észre a sok égi kegyelmet, amely rátok hull! Szomorúan nézem, ahogy Édesanyánk véres könnyeit hullatja gyermekeiért és országáért. Áldásommal és folyamatos közbenjárásommal segítelek benneteket. Az ég áldásával és szeretetével kérlek benneteket, imádkozzatok, engeszteljetek, böjtöljetek és töröljétek le Égi Édesanyánk könnyeit! Áldozatos imáitok meghozzák méltó gyümölcsüket. Bízzatok bennünk! Bíborosi áldásom legyen veletek!
Pio atya: Látod, milyen sürgető e kápolna megépítése!? Nézd most még valaki szól hozzátok: II. János Pál pápa: Pápai áldásom legyen veletek! Folytonosan közbenjárok értetek és azokért, akik e nemes célt képviselik. Sok-sok kilencedet és imát kell végeznetek, hogy a kápolna építésének útjából elháruljanak az akadályok. Egyre több helyen el kell terjeszteni az engesztelést. Ezért, most pápai áldásom adom e nemes célra, az engesztelő kápolnára és az engesztelő férfi rendre is. Áldásom és szeretetem ölelje át minden testvéremet, akik részt vesznek és harcolnak a gonosz démoni erőkkel. Az összefogás és engesztelés meghozza méltó gyümölcsét. Áldásom és szeretetem legyen veletek!”
2012.02.27.     Veronika Márta

http://engesztelok.bocsajozsef.hu/egi-uezenetek/pio-atya-es-az-egiek-az-engesztel-kapolnarol

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

A világ hamarosan alá lesz vetve a megtisztulás következő szakaszának

2012. február 27., hétfő, 15:30
Drága szeretett leányom, amint az összeomlás eseményei továbbra sokasodnak a világban, úgy Isteni Irgalmasságom ideje is egyre csak közeledik.
Amint a háborúk és a nyugtalanság minden irányba szétterjednek, úgy fog továbbra is Egyházam hite gyengülni.
Hamarosan Egyházamban a hitszakadás gyors kibontakozásnak indul.
Pap, pap ellen.
Püspök, püspök ellen.
A világ hamarosan alá lesz vetve a megtisztulás következő szakaszának.
Az Atyám elleni harag minden országban megjelenik.
Követőim olyan módon fogják most a hitükért való szenvedést megtapasztalni, ahogyan eddig azt még sohasem tapasztalták.
Ezen szegény lelkek fájdalma az Én fájdalmamat tükrözi vissza, amelyet éppen most viselek el.
Mindazok, akik egységben vannak Velem, szeretett Jézusukkal, minden kétséget kizárva tudni fogják, hogy Szentlelkem bennük nyugszik.
Ők azonnal felismerik a körülöttük lévő bűnt, amikor ezeknek szemtanúi lesznek, és azt is, hogy ezek milyen fájdalmat okoznak Nekem.
Amikor háborúkat látnak, melyekkel ártatlanoknak fájdalmat okoznak, akkor testük minden csontjában érezni fogják kínomat.
A bűn fokozódik. Egyházam hite szertefoszlik.
Szent szolgáim hűsége egyre csak gyengül.
Tanításaimba vetett hitüket az Én felszentelt szolgáim akkor adják fel, amikor hazugságokat mesélnek nyájamnak a bűn súlyosságáról.
Aztán ott vannak szeretett papjaim, meg az apácák, és minden más felekezet klérusa, akik Bennem és Örök Atyámban hittek, és akiknek fájdalmuk van, mert látniuk kell a bűn futótűzszerű elterjedését, amely vad sebességgel nyeli el a nemzeteket.
Legyen az bármilyen nehéz nektek, erősnek és az Én Nevemben egyesülve kell maradnotok.
Imára van most szükség, és nektek naponta egy órát imában kell töltenetek, hogy megenyhüljenek azok az események, amelyek most a világban kibontakozóban vannak.
A keresztény Egyházakat célba veszik, és világi csoportok kínozzák azokat.
Ők azon lesznek, hogy minden olyan dolgot megszüntessenek, amellyel Engem, Isteni Megváltójukat tisztelnek.
A sátán keze által csepegtették a lelkükbe a gyűlöletet.
Most imádkozzatok, imádkozzatok, hogy meg lehessen menteni azokat a lelkeket, akik Isten gyermekeinek fájdalmat és szenvedést okoznak.

Jézusotok