2014. február 3., hétfő

Nemzeti jelképeinken gúnyolódnak holmi férgek

Ha az alábbi nemzetgyalázó cselekedet Észak-Koreában történt volna, már múlt időben írnánk a Dorko ruházati cég tervezőiről és megrendelőiről. De mivel ez az eset Magyarországon történik, senkit nem háborít fel, senkit nem zavar. Az alábbi képek alapján egyértelműen látható a Szent Korona és Krisztus keresztjének meggyalázása, kigúnyolása. A Dorko ruházati termékeket a Players Room nevű kozmopolita hálózat forgalmazza. A ruházatokon látható motívumok kimerítik a Btk. 334.§-át. Reméljük, feltűnik valakinek a rendőrség berkein belül is, de persze állampolgári bejelentés miatt is indulhatna nyomozás. Fontos lépés az ilyen gyalázatos, istenkáromlást népszerűsítő férgek eltávolítása, mert nem szabad engednünk a lélekmérgezést, a beteges fertőzéseket. Emberbőrbe bújt, alantas, pokolbéli csúszó-mászók köpnek bennünket, magyarokat arcul. Jelképeinket és szentségeinket parádé tárgyává teszik. Nekünk pedig mindent le kell nyelni? Magyarország népiszocialista rendszerében nem lesznek olyan lények, akik magyarságunk miatt rúgnak belénk. Szigorú büntetés lesz a jussa az anarchista elemeknek. Vannak esetek, ahol nincs tolerancia, elnézés.
Hídfő.net | Nemzeti jelképeinken gúnyolódnak holmi férgekSzéchenyi a Szent Koronával a fején, alatta párducmintás sapka, hipszter szemüveg. Furcsáljuk, hogy a nyakba szúrt heroinos fecskendő hogyhogy lemaradt erről az önmegvalósítást hirdető csodáról?
Hídfő.net | Nemzeti jelképeinken gúnyolódnak holmi férgek
Szűz Mária mint rapper(?). Már csak egy kannégger hiányzik mellőle, lehetőleg froncsorozott arany fogakkal, hogy a Szűzanya igazán integrálódjon a multikultiba. A szentséggyalázásnak meglesz a maga jutalma, ha nem is embertől, de Istentől.
Valószínűleg tudatos provokáció ez az eset is, számunkra nem kérdés kiknek a parancsára.
Dunai István

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Mindazoknak, akik más hitfelekezetekhez tartoznak, szintén el kell kezdeniük imádkozni Szent Rózsafüzéremet, mert az mindenkinek nagy védelmet fog nyújtani

2014. február 2. vasárnap, 17:09
Drága gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy minden nap imádkozzátok Legszentebb Rózsafüzéremet, hogy ez a Küldetés védve legyen a sátáni támadásokkal szemben. Legszentebb Rózsafüzérem naponkénti imádkozása által meg fogjátok gyengíteni a Sátán gonoszságait, és azokat, akiket ő befolyásol, amikor megpróbálja távol tartani a lelkeket attól, hogy ezt a különleges Mennyei hívást kövessék.
Mindazoknak, akik más hitfelekezetekhez tartoznak, szintén el kell kezdeniük imádkozni Szent Rózsafüzéremet, mert az mindenkinek nagy védelmet fog nyújtani. A Legszentebb Rózsafüzér mindenki számára van, és főleg azok számára, akik részesülni szeretnének védelmemben – mely Ajándékot Istentől kaptam, hogy megvédjem a lelkeket a gonosztól.
Oly sokakat fognak gyötörni közületek, drága gyermekeim, ha nem fogtok engedni nekik. Ellenkező esetben pedig elvonnak majd benneteket ettől a Küldetéstől. Isten ellenségei minden lehetséges hatalmat fel fognak használni arra, hogy megállítsanak benneteket. Ők ráncigálni fognak benneteket, ordítozva gyalázó szavakkal fognak illetni benneteket, és gonosz dolgokkal fognak megvádolni benneteket. Hagyjátok mindezt figyelmen kívül, és engedjétek meg Nekem, szeretett Édesanyátoknak, az Üdvösség Anyjának, hogy vigaszt nyújtsak nektek, és megadjam nektek mindazt a védelmet, amelyre szükségetek van.
Fiamat földi Küldetése során oly sokféle módon árulták el. A falvakban vártak Rá, kövekkel a kezükben. Amikor Ő több száz követőjével együtt ezeken a falvakon áthaladt, leshelyekről dobálták rá ezeket a köveket, így senki sem tudhatta, hogy kik voltak azok. Gyűlölték Őt; feljelentették az egyházi hatóságoknál; gonosz hazugságokat terjesztettek Róla és azt mondták, hogy gonosz nyelve van, és hogy káromolta Istent. Mégsem tudták elmagyarázni pontosan, hogy miként vétkezett ezekben a dolgokban. Sok időt fecséreltek tanítványai unszolására, hogy tagadják meg Őt. Sokan ezt meg is tették. Aztán a Farizeusok figyelmeztették mindazokat, akik a templomokban imádkoztak, hogy amennyiben továbbra is követik Fiamat, soha többé nem léphetnek be Isten Házába. És sokan közülük többé már nem követték Fiamat. Ugyanezek a lelkek keserűen jajveszékeltek és szomorú könnyeket sírtak miután Fiamat Keresztre feszítették, mert csak akkor értették meg, hogy mennyire igazságtalanok voltak Vele szemben.
Ugyan ez fog történni ennek a Küldetésnek az esetében is, mely egyengeti az Úr útját és Fiam Második Eljövetelének Nagy Napját. Minden erőfeszítést meg fognak tenni annak érdekében, hogy meggyengítsék a Maradék Egyházat. Minden kísérletet meg fognak tenni azért, hogy meggyengítsenek benneteket elhatározásotokban. Minden tervet létre fognak hozni arra ösztönözvén benneteket, hogy fordítsatok hátat a saját és mások üdvösségének.
Soha nem szabad megengednetek a gonosznak, hogy megzavarja elméteket, meggyengítse a hiteteket, vagy pedig arra ösztönözzön titeket, hogy megtagadjátok Fiamat. Soha ne veszítsétek el Fiamba vetett bizalmatokat, vagy azon Ígéretében, hogy újra eljön, elhozván az Új Kezdetet az ember számára. Ő sohasem fog cserbenhagyni benneteket. Ő megérti azt, hogy mennyire nehéz mindnyájatoknak elviselni a fájdalmat, valamint azokat az áldozatokat, amelyeket Érte hoztok.
Ne feledjétek, hogy ti az Övéi vagytok, és ha valóban az Ő részei vagytok, és átadtátok magatokat Neki, akkor részesei lesztek Világosságának is. Isten Fénye, amely jelen van a lelkekben, kiszorítja azt a sötétséget, ami jelen van a többi lelkekben. Amikor a Sátán ilyen módon használja fel a lelkeket, akkor ismertté és érezhetővé fogja tenni haragját is. Amikor ezzel az Isten által megáldott Küldetéssel szemben kifogásokat támasztanak, akkor azok soha nem lesznek ésszerűek vagy megfontoltak. A kimutatott dühöngés egyértelmű jele lesz annak, hogy a Sátán mennyire gyűlöli ezt a Küldetést. Íme, miért is van az, hogy mindnyájatoknak naponta imádkoznotok kell az Én Szent Rózsafüzéremet: hogy ez a Küldetés védve legyen.
Bízzatok mindig utasításaimban, mert Engem a Fiam bízott meg azzal, hogy segítsek mindnyájatoknak leküzdeni a rátok nehezedő nyomást, amelyet az Ő Nevében fogtok elviselni.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

A Szűzanya Szeretetlángjának ünnepe

A távolból egy fehér galamb repült Szeplőtlen Szent Szívbe és ennek hatására úgy tündökölt és ragyogott Édesanyánk Szent Szíve, mint a Nap, melynek sugarai megvilágítják a Földet, de most különösen az országunkat. Láttam, ahogyan a Szűzanya országát ez a fény teljesen befedi és általa egy nagy tisztulás vette kezdetét. A sötétséget felváltotta a világosság. Ez a világosság a Mennyből származik. Ezen a napon nagyon sok bukott angyal lebénult és visszaűzetett a pokolba, így rengeteg lélek megszabadult a gonosztól és sok tisztítóhelyen szenvedő lélek üdvözült. A Szűzanya országunk közepére egy fehér liliomot ültetett el. Szűzanya: „Gyermekeim, hamarosan látni fogjátok, hogy országotokat Mennyei Atyátok miképpen fogja fölemelni az Ő dicsőségébe. E fehér liliom a tisztaságot jelképezi, amely vonatkozik a ti szentjeitekre és minden engesztelőre is, akik tiszta szívvel vállalják az áldozatot mindennap a bűnösök megtéréséért. Bizony, ezek az engesztelők már most ott fényeskednek gyönyörű virágokként Isten Szent Trónja előtt.” Később a Szűzanya mögött egy fényes hidat láttam, amely fölfelé vezetett az égbe. Szűzanya: „Gyermekeim, én vagyok az Ég és Föld Királynéja az a Híd, amely összeköt titeket Mennyei Atyátokkal és átsegít titeket a nagy megpróbáltatások alatt az Új Paradicsomba.” A Szentlélek Isten lehajolt szeretett leányához, és így szólt hozzá: „Leányom, a te kezedben van Magyarország sorsa és az eljövendő egyház is. Gyűjtsd össze népedet és induljatok el a pusztába! Ott próbatételek sora vár választott népemre, de csak a leghűségesebbek nyerhetik el Isten ajándékát. Te vagy minden engesztelő utolsó reménye és az a bástya, amely oltalmat és védelmet tud nyújtani számukra.”
Szeretetláng átadáskor
Ahogyan húsvétkor Krisztus világosságát ünnepeljük, úgy most Szűz Mária világosságát ünnepeltük meg, és fogadtuk a szívünkbe. Ez egy rendkívüli ajándék a Szentlélek által, amely növeli bennünk a Szűzanya iránti tiszteletet és teljes odaadást. Jézus: „Ahol Édesanyám világossága jelen van, ott nem lehet helye a félelemnek. Ő Szent Szívében őriz titeket, ahova egyedül Szentháromságnak van bejárása, a gonosznak nem. Veletek együtt családjaitok is biztonságban vannak ott.”
2014. 02.02, Vasárnap Mária Magdolna
http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/774-a-szuzanya-szeretetlangjanak-unnepe