2014. február 3., hétfő

Nemzeti jelképeinken gúnyolódnak holmi férgek

Ha az alábbi nemzetgyalázó cselekedet Észak-Koreában történt volna, már múlt időben írnánk a Dorko ruházati cég tervezőiről és megrendelőiről. De mivel ez az eset Magyarországon történik, senkit nem háborít fel, senkit nem zavar. Az alábbi képek alapján egyértelműen látható a Szent Korona és Krisztus keresztjének meggyalázása, kigúnyolása. A Dorko ruházati termékeket a Players Room nevű kozmopolita hálózat forgalmazza. A ruházatokon látható motívumok kimerítik a Btk. 334.§-át. Reméljük, feltűnik valakinek a rendőrség berkein belül is, de persze állampolgári bejelentés miatt is indulhatna nyomozás. Fontos lépés az ilyen gyalázatos, istenkáromlást népszerűsítő férgek eltávolítása, mert nem szabad engednünk a lélekmérgezést, a beteges fertőzéseket. Emberbőrbe bújt, alantas, pokolbéli csúszó-mászók köpnek bennünket, magyarokat arcul. Jelképeinket és szentségeinket parádé tárgyává teszik. Nekünk pedig mindent le kell nyelni? Magyarország népiszocialista rendszerében nem lesznek olyan lények, akik magyarságunk miatt rúgnak belénk. Szigorú büntetés lesz a jussa az anarchista elemeknek. Vannak esetek, ahol nincs tolerancia, elnézés.
Hídfő.net | Nemzeti jelképeinken gúnyolódnak holmi férgekSzéchenyi a Szent Koronával a fején, alatta párducmintás sapka, hipszter szemüveg. Furcsáljuk, hogy a nyakba szúrt heroinos fecskendő hogyhogy lemaradt erről az önmegvalósítást hirdető csodáról?
Hídfő.net | Nemzeti jelképeinken gúnyolódnak holmi férgek
Szűz Mária mint rapper(?). Már csak egy kannégger hiányzik mellőle, lehetőleg froncsorozott arany fogakkal, hogy a Szűzanya igazán integrálódjon a multikultiba. A szentséggyalázásnak meglesz a maga jutalma, ha nem is embertől, de Istentől.
Valószínűleg tudatos provokáció ez az eset is, számunkra nem kérdés kiknek a parancsára.
Dunai István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése