2011. február 10., csütörtök

1.17 kiegészítve

Az alábbi videón jól látható, amint az egyiptomi tüntetők között feltűnik egy "árnyéklovas", akit az emberek észre sem vesznek, majd eltűnik a semmibe. Az Apokalipszis lovasairól János próféta írt először a Jelenések könyvében. A Biblia szerint a négy lovas halált és pusztulást hoz a világra.  A bibliai Jelenések könyvében az szerepel, hogy az Apokalipszis négy lovasa a végítélet egyik előjele. Kérdés csak az, hogy a négy lovas közül melyik volt az? A Háború, a Halál, a Viszály vagy az Éhinség?

Kedves Testvérek!
Ezt  a videót a You Tube-on 5 napja láttam meg. Sokat agyaltam rajta.Akkor rögtön felhívtam a Kadarkúton élő Éva nénit, kérdezze meg ki ez a szellemlovas,akit ott a tömegben láthatunk.Nem tudtam, hogy ez valamilyen trükk, vagy videómanipuláció, e miatt nem is mertem továbbküldeni. Ma aztán választ kaptam Éva nénin keresztül Jézustól. Íme:" Jelet adtam Egyiptom felett, hogyha még a Nagy Figyelmeztetés alatt sem térnek meg az emberek, hogy a megtérés után az Antikrisztus mellé állnak , akkor bekövetkeznek az emberiségre váró csapások. "Arra Éva néninek sem válaszolt Jézus, hogy az Apokalipszis melyik lovasa volt ez a bizonyos lovas. Mindenesetre elgondolkoztató. Szeretettel a szeretetért. Évi
http://www.gruppodellamoredellasstrinita.it/ 2000-(Acerra(NA), Afragola(NA), Casoria(NA), Lourdes(F), Nevers(F), Olivetro Citra(SA), Pomigliano D'Arco(NA), Sant'Antimo(NA), Santa Maria Capua Vetere (CE), Sul Treno di Ritorno da Lourdes de Napoli, )
Nagyobb térképre váltás
Nagyobb térképre váltás

Izrael totális világhálós háborúra készül


Benjamin Netanjahu, Izrael miniszterelnöke 1,6 millió dollárt adott arra a célra, hogy felállítsák a cyber harcosok csapatát. A hadsereg főparancsnokának nyilatkozata szerint 120 olyan izraeli fiatalt keresnek, akik úgymond a számítógépeken nőttek fel. Őket hekker tevékenységre akarják felvenni, illetve olyan programok kidolgozására, amelyek kémprogramok, vagy károkozó programok.
Izraelnek igazából már nagy tapasztalata van ebben, de egy újabb 120 fős csapat rengeteg gondot okozhat a világban. A támadást nem csak hadseregek rendszerei ellen, vagy erőművek, gyárak ellen akarják használni, hanem minden ellenálló csoport, újság, adatbázis ellen, ami nekik úgymond útban van.
Nem kell csodálkoznunk ezen. A világ zsidósága, és cionista hatalmai hozták létre az internetet. Az internet azonban éppen úgy jár, mint a USA alkotmánya, amely egy modern szabadságközpontú alkotmány, de mára nincs olyan cikkelye, ami ne tartalmazná záradékok tömkelegét, megnyirbálva az eredeti értelmét. Az internet is a szabadság helyévé vált, ami azt jelenti, hogy szépen lassan a cionizmus elleni harc egyik színterévé vált. Csakhogy ez a színtér valamilyen szinten az ő ötletük, és az ő tulajdonuk. Övék a programfejlesztő cégek, a telefontársaságok, a szabályozó törvényhozó testületek, tehát várható, hogy szépen lassan támadásba mennek át, látván a szó küzdelmében alul maradnak. Amíg a világháló arra volt jó, hogy a szájkarate kielégítse az emberek igazság igényét, addig jó volt. Most már kezd veszélyessé válni, tehát szépen ki kell onnan szorítani a szerintük nem oda valókat.
A hekker támadások eddig is sok oldalnak jelentettek gondot. Mostantól minden országra jut néhány hekker, aki napi nyolc tíz órában azzal lesz elfoglalva, hogy az adott területen károkat okozzon, talpnyaló államok esetében jobbára az ellenállási gócoknak. Orbánék ezt már próbálták törvényileg elkezdeni, a zsidó államnak ez nem elég. Bővíti államilag finanszírozott hekkerei számát. A királynő kalózai eztán büntetlenül szabadon garázdálkodhatnak a világhálón.
Kun András