2011. május 21., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Összezavarodottság  visszajövetelem valódi értelmével kapcsolatban

2011. május 20. péntek, 10.00
Szeretett leányom, sok ember szeretné tudni, hogy mit jelent „Visszajövetelem” valójában. Szóval, hadd magyarázzam el.
Először azért jöttem a világba, hogy megváltsam az emberiséget az örök sötétségtől, és ez által az Örök Életből hasznotok lehessen. Isten, az Örök Atya Irgalmasságából küldött Engem, hogy életet kaphassatok, mert ez addig, Ádám és Éva bűnei miatt, nem lett volna lehetséges.  Ezúttal azért jövök vissza,  hogy megjutalmazzam mindazokat,  akik Engem követnek.
Ezzel az eseménnyel kapcsolatban sok a világon a zavarodottság.  Sok ember azt hiszi,  hogy visszajövetelem a világ végét jelzi. Ez nem így van,  mert a világ vége helyett,  ez a végidőket fogja jelenteni,  amikor a sátán és követői,  akik elmondhatatlan nyomort okoznak a világnak,  1000 évre száműzve lesznek a Földről.
A Földi új Paradicsomról…
Ez az új Paradicsom,  amelyet megígértem nektek,  akkor fog létrejönni,  amikor Ég és Föld eggyé olvad. Az az új élet,  amelyet minden hűséges hívemnek fogok adni,  tele lesz szeretettel és dicsőséggel. Nektek híveim, nagyon sokat kell majd szenvednetek, ameddig ez az átmenet megtörténik. Azért,  hogy a világnak segítsek felkészülni erre a nagy eseményre,  előbb Irgalmasságom nagy ajándékát hozom el nektek. A Nagyfigyelmeztetés mindenkinek esélyt fog arra adni,  hogy láthassa bűneit,  amelyekkel megbántanak Engem, és lehetővé teszi az Igazság megismerését. Csak akkor fogjátok igazán megérteni azt a szomorúságot,  amelyet  érzek,  amikor fel tudjátok fogni a bűn szennyét,  amely bennetek van.
Egy pillantás arra,  ami az ítéletkor történni fog…
Azáltal,  hogy megengedem nektek,  hogy Irgalmasságom cselekedetének részesei legyetek,  egy valódi  pillantást vethettek arra,  ami az ítéletkor történni fog. Ezen az úton kaptok még egy esélyt arra, hogy visszatérjetek Hozzám. Amint látjátok, mindannyiatokat szeretem, olyan mélyen és szenvedélyesen,  hogy megteszek értetek minden lehetségest,  hogy a sátán karjaiból megmenthesselek benneteket.
Figyelmeztetlek benneteket,  hogy a sátán megnöveli aktivitását,  melyet testvéreitek által fog elkövetni azért,  hogy még a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezése ellenére is, elszakítson titeket Tőlem. Most nyitottak kell legyetek, és minden emberi gondolkodási módot félre kell tegyetek, hogy el tudjátok fogadni létezésetek igazságát a Földön. Minden hazugságot, amelyet  a tudomány által, az emberi logikus gondolkodás által fogalmaznak meg,  arra használnak fel,  hogy távol tartsanak benneteket az Igazság elfogadásától.
A sátán nem akarja,  gyermekeim,  hogy ti Hozzám jöjjetek. Meg kell törni csavarhúzószerű szorítását,  de ezt csak a ti segítségetekkel lehet megtenni. Ne hagyjátok, hogy hazugságai által összezavarja ítélőképességeteket. Nagyon nehezetekre fog esni,  hogy érveléseit, gúnyolódásait és csúfolódásait el tudjátok hárítani,  mert az ő munkájának ilyen az útja.
Sátán más emberek által fog cselekedni,  hogy elbátorítson titeket…
Sokan közületek nem fogják tudni,  hogy a sátán más emberek által fog ellenetek dolgozni,  olyanok által,  akiket nagyobb tiszteletben tartotok. De pontosan ez az, ő így dolgozik. Olyan szegény lelkek által fog működni,  akik a sötétséghez vonzódnak. Ő biztos akar lenni abban,   hogy gátolt elképzeléseik legyenek, dicsőségem Igazságáról és az Örök Élettel kapcsolatosan,  amely jogosan illetne meg benneteket. Sohasem szabad megengedjétek,  hogy az Irántam való szeretetetekre befolyása legyen. Ne feledjétek: mivel ő ezt a harcot sohasem fogja megnyerni, azok a szegény lelkek,  akik követik őt, vele együtt a pokolba lesznek vetve. Ha az Örök Életre vágyódtok,  akkor használjátok ki ezt az időt a Földön ameddig még tudjátok, hogy megtagadjátok a sátánt.
1000 évig fogok uralkodni a Földön…
Leányom, 1000 évig fogok uralkodni a Földön.  Ne kövessetek el hibákat,  mert az eseményekért, ahogyan most a világban történnek, Én vagyok a felelős. Most előkészítettem az utat a földi Királyságomhoz és ez az idő közel van,  sokkal közelebb,  mint sokan azt elképzelik. Örüljetek ennek a hírnek,  mert ezt mindenki örömmel fogja fogadni. Akkor a szenvedés mindenki számára meg fog szűnni. Lángra fogja lobbantani a szeretet és a dicsőség forrását,  hogy minden embernek része legyen benne.
Ez az új Paradicsom meghaladja majd minden felfogóképességeteket,  de halljátok a következőket: ez az új Élet, amely gond és baj nélküli élet lesz,  minden hűséges hívemnek fel lesz ajánlva. Nem  lesz szükségetek semmire sem. Mindent Én fogok rendelkezésetekre adni. Egyenként mindenki,  aki ezt a dicsőséges Királyságot választja, el fog csodálkozni azon az értékes gyöngyszemen, ami ott fog várni rátok. Most imádkozzatok,  hogy testvéreitek megnyissák szemüket az Ígéretek igazsága előtt,  amelyet Én ígértem meg,  hogy ők is bejuthassanak ebbe a Földi új életbe.
A ti szerető Megváltótok,
Jézus Krisztus