2008. július 26., szombat

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete 2008. július

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK
Mária Julianna által adott üzenete



2008. július 10.
Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekem! Most jön el mindannak beteljesülése, amire már évek óta felkészítettelek. Eljön a nagy figyelmeztetés. Már itt van a küszöbön. Imádkozz a bűnösökért, hogy meg ne haljanak, mert sokan meg fognak halni a rémülettől, és az iszonyattól, amikor meglátják lelkük szánalomra méltó állapotát. A bűnös lélek olyan, mint a bűzlő hulla. Egy döglött foszló kutya szebb látványt nyújt, mint egy halálos bűnben élő lélek. Nagy lesz a rémület minden bűnös számára, amikor meglátják, hogy mire teremtettem az embert, és hogy őket mennyire rászedte a sátán. Sokan meg akarnak majd javulni, és nagyon fogják siratni bűneiket. De lesznek megátalkodottak. Ők fognak üldözni titeket. Istent nem ismernek, a bűnt magasztalják, és titeket, követőimet fognak okolni a nagy figyelmeztetésért, amely úgymond „megbolygatja” a világot. De ennek a bűnös nemzedéknek nagyobb szüksége van erre, mint a levegőre. Kérjétek a tisztánlátás kegyelmét magatokra és hittestvéreitekre, hogy meg tudjátok különböztetni a jót a rossztól, mert ti, keresztények sokkal szigorúbb mértékkel lesztek megítélve, mivel többről adtok számot, mint azok, akik nem hallottak Rólam, és nem ismernek Engem.”

2008. július 17.
Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Ütött az óra. Most jön el mindaz, amire fölkészítettelek. Ti keresztények, legyetek éberek! Várjátok készenlétben a nagy figyelmeztetést, amely a Szentlélek megvilágosító kegyelme és ereje. Fel kell ráznom ezt a romlott, bűneikben fetrengő világot. Sok lesz a halott a rémülettől, amikor meglátják lelkük iszonyú állapotát. Romlottak, élvezhetetlenek, bűzlő hullák. Eltompította az agyukat a gőg, a szívüket a vakság. Csak a bűnre és a testi élvezetekre nyitott a szemük. Az igazi értékek mellett vakon elhaladnak. Nem kell az Isten, nem kellenek a szentségek. Elaltatták lelkiismeretük szavát. Nem gondolnak a halálra, és arra, hogy mi van utána. Pedig számon kérem gonosz tetteiket, mulasztásaikat, amelyekkel sárba tiporják az általam kínált kegyelmeket, az alkalmakat, amikor hívom őket a templomba, hogy járuljanak a szentségekhez. Minden katolikus szigorú ítélet alá esik, mert ti kaptátok a legtöbb talentumot. Ti őriztek Engem a tabernákulumban. Nektek kínálom fel barátságomat és szeretetemet, hogy minden szentáldozás által Belém istenüljetek. Ó mily nagyon fáj isteni Szívemnek, hogy ily közömbösek vagytok. A szemét kell, az értéket megvetitek. Pedig minden itt marad. A láthatatlanokra figyeljetek, mert ezek örök érvényűek. Rám, Aki valóságosan jelen vagyok a kenyér és a bor színe alatt. Rám, Aki várok rátok papjaim által a gyóntatószékben, hogy megtisztuljatok. Életetek legfontosabb, örökre szóló cselekedete a bűnbánat és a megtérés. De ha nem hallgattok Rám, örökre elvesztek. Most még egy rövid ideig tart a kegyelem. De jaj lesz azoknak, akik nem élnek e nagy lehetőséggel. Örökre bánni fogják, de már hiába, mert végérvényesen lekéstek. Most van itt a megtérés ideje. Még ma, még most. A pillanat a tiétek csupán. Ne szalasszátok el, mert nem biztos, hogy lesz újabb alkalom. Felhívásomat vegyétek nagyon komolyan!!! Nagyon de nagyon sötét és nehéz idők jönnek. Elérkezik a gonosz órája, és akkor nem lesz lehetőség a megtérésre, amely most még rendelkezésetekre áll.”

Az Úr Jézus megkért, hogy megerősítésül írjak le két megtörtént esetet: Egy 10 éves kisfiú ez év ápr. 24-én álmában látta az Úr Jézust. Nagyon szép volt. Hasonlított az irgalmas Jézus képhez. Ezt mondta neki: „Ütött az óra.” A gyerek nem értette, mit jelent, de elmondta nekem.
Egyik kedves lelki testvérem ez év tavaszán külföldről telefonált, és elmondta, hogy egy paptól a szentbeszédben hallotta a következő történetet: „Egy újszülött imára kulcsolt kézzel született. Amikor az orvos szétválasztotta a két kis kezet, az egyik tenyérbe ez volt írva: „Jézus hamarosan visszatér.” Nekem mindkét esetnél azonnal a nyolcadik zsoltár szavai jutottak eszembe: „Kisdedek és csecsemők szájával hirdetteted dicséretedet…”

2008. július 31.
Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! A nagy figyelmeztetés már a küszöbön van. Még több engesztelőre van szükség, hogy leesdjétek ezt a nagy kegyelmet a föld lakói számára. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Ezt az egyet kértem tőletek az evangéliumban, hogy szüntelenül tegyétek. Szüntelen imádkozni annyit jelent, hogy Jézus és Mária jelenlétében éltek. Mindig minden élethelyzetben úgy akarjatok cselekedni, szólni, gondolkodni, ahogy Ők tennének most a ti helyetekben. Ez azt jelenti, hogy mindig a szeretet vezéreljen az evangélium szellemében. Tanításom lélek és élet. Örök élet mindazok számára, akik megtartják. Ti, kedves gyermekeim, akik nemcsak hallgatjátok, de tettekre is váltjátok tanításomat, örüljetek és ujjongjatok, mert nevetek be van írva az élet könyvébe. Örüljetek és ujjongjatok, mert ez a világ elmúlik, és vele együtt minden szenvedés, keserűség és bosszúság. Arra gondoljatok, hogy a mennyben szüntelen öröm, béke és szeretet uralkodik. Isten, a ti Atyátok letöröl a szemetekről minden könnyet. Már most itt, a szenvedések közepette is annak örüljetek, hogy Énbennem örök életetek van, és Én megjutalmazlak titeket minden szeretetből fakadó jócselekedeteitekért. A nagy figyelmeztetéskor ezek lesznek a ti örömötök forrásai. Annak fogtok legjobban örülni, amikor hallgattatok lelkiismeretetek szavára, és megtettétek akaratomat. Ezért ti ne féljetek a nagy figyelmeztetéstől, inkább tartsatok bűnbánatot, hogy ha néha el is szalasztottatok egy-két lehetőséget, irgalmazzak nektek. A lehetőség a jócselekedetre nagy kegyelem. Azért adom, hogy megdicsőítsétek nevemet, és minél gazdagabban érkezzetek meg országomba. Használjatok ki ezért minden alkalmat, tegyétek szívből a jót, hogy Istent dicsőítsék miattatok az emberek.

Nagy feladat vár rátok, keresztényekre. Tanúságot kell Rólam tennetek, véretek kiontása árán is. De ne féljetek! Minden mögött Én állok. Én veletek vagyok minden nap a világ végezetéig. Nem próbállak titeket erőtökön felül. Mindent a javatokra fordítok. Ezért ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, de semmi egyebet nem tudnak tenni. Előre megmondtam nektek: üldözést szenvedtek az Én nevemért. Nagy volt a ti váltságdíjatok, az Én kereszthalálom. Ezért éljetek méltóan a keresztény névhez. Valljatok meg Engem bátran az emberek előtt! Ha mindhalálig kitartotok, nagy lesz jutalmatok a mennyben.

Közel van mindennek a vége. Itt, a Földön minden elmúlik. Éljetek halálra készen, mert csak ez az egy a biztos, a halál. Kétszer meghalni! Egyszer a világnak, és minden csábításának, a második már nem ér váratlanul. Ezért kértem: legyetek szüntelen készenlétben, mert nem ismeritek sem a napot, sem az órát. Abban a pillanatban jövök el értetek, amikor nem is sejtitek. Már sokszor figyelmeztettelek titeket. Sokan közületek úgy élnek, mintha örökké itt maradnának. Pedig egyszer véget ér. Még azt sem tudjátok, hogy mikor. De ha felszólításomra süketek vagytok, ne zúgolódjatok, amikor megleplek titeket. Az ember élete a földön nagyon rövid. Azért kaptátok, hogy megdicsőítsétek az Istent. Vagyis szüntelenül tegyétek a jót Isten és egymás szolgálatában. Minden percetekkel el kell számolni. Nem azért kaptátok, hogy az élvezeteknek éljetek. Nagy lesz a meglepetés, amikor elszámoltatlak titeket: Mit tudtok felmutatni? Milyen irgalmas lelki vagy testi jócselekedetekkel szolgáltátok testvéreiteket? Olvassátok el az evangéliumot: „Jöjjetek, Atyám áldottai, vegyétek birtokba a világ kezdetétől nektek készített országot!  Éhes voltam, és ennem adtatok.” (Mt.25,34-35.) Ez vonatkozik a közvetlen családtagokra is. Ti anyák, szeressétek jobban gyermekeiteket, és gondoskodjatok lelki szükségleteikről is, ne csak a testiről! Tanítsátok meg nekik az örök élet igéit, neveljétek őket szeretetre és emberi méltóságra! Járjatok előttük a szemérmesség jó példájával és a tiszta élet megtartásával! A házastársi hűséget vegyétek nagyon komolyan, mert nagy a büntetésük a házasságtörőknek odaát. Ha nem bánja meg, aki elkövette, el is kárhozhat érte. Komolyabban kellene venni a házasságot. Szentségi rangra emeltem. A gyermekáldás nem „teher”, hanem Isten ajándéka. Aki megszüli gyermekét, arról Én magam gondoskodom. Jaj annak, aki megöli a megfogant életet! Saját örök életét kockáztatja. Bízzatok jobban Bennem! Ismerjétek meg az evangéliumot! Én gondoskodom. Isten szeretetből szeretetre teremtette az embert. Csak a kölcsönös szeretet tesz boldoggá. A szeretet gyógyít, de hiánya beteggé tesz. Soha ne aggódjatok! Bízzatok! Aki Bennem bízik, meg nem szégyenül, mert Én megjutalmazom Belém vetett hitéért, bizalmáért. Mindazt megadom neki, amire szüksége van. Elsősorban az örök életet, és mellé a testi szükségleteiről is gondoskodom. Elég ennyit mondani Nekem, de nagy bizalommal: „Jézusom, gondoskodj Te! Bízom Benned.” Nem marad el a jutalmatok.”