2021. április 2., péntek

Burke bíboros csatlakozik a kézbe áldozás elleni harcba

 

A francia Editions Contretemps kiadott egy könyvet az kézbe áldozás ellen.

Közreműködői a katolikus publicisták Jean-Pierre Maugendre és Jeanne Smits, valamint a régi rítust követő atyák Grégoire de Guillebon, Claude Barthe és Réginald-Marie Rivoire.

Az előszót Burke bíboros írja, aki "gondos tanulmányozást" ajánl, hogy megértsük, hogyan fogadták el a kézbe áldozást a második vatikáni zsinat után.

Burke szerint egy ilyen tanulmánynak rá kell világítania azokra az okokra is, amelyek miatt az egyház "egyértelműen és következetesen" a (nyelvre áldozást) áldozás vételét részesíti előnyben.

Az igazság az, hogy az szentáldozás fogadása soha nem volt "preferencia" kérdése, hiszen egyetlen módja van.

https://gloria.tv/post/V4vPz9uaGEoC1X8fT1i9mxa7d

Schneider: A Vatikán "absztrakt teóriákat" használ, hogy megindokolja a gonosszal való együttműködést

 

Az abortuszpártiak a Vatikánnak az abortusszal szennyezett oltóanyagokra adott pozitív válaszából arra következtetnek, hogy az egyház beleegyezett a gyermekek születésük előtti megölésébe.

Ezt írja Athanasius Schneider püspök egy március 29-i nyilatkozatában(. Kifejti, hogy a Szentszék 2005-ös, 2008-as és 2020-as dokumentumai, amelyek jóváhagyják az abortusszal szennyezett oltóanyagokat, "nem tévedhetetlen döntések", és megrekedtek az "elvont elméletek formalizmusában", amelyek igazolják a gonosszal való együttműködést.

Schneider szerint az abortusz súlyossága miatt az anyagi együttműködés elve nem alkalmazható, mint egy törvénytelen államnak való adófizetés esetében.

Kifogásolja, hogy még az életvédő szervezetek is úsznak az árral az abortusztól szennyezett oltóanyagokkal kapcsolatban, csakúgy, mint sok teológus, a Szentszék és a püspökök túlnyomó többsége. Így a mai egyházban csak egy kisebbség van, amely azt mondja: "Állj! Ez nem jó. Ez veszélyt jelent!"

Schneider szerint a "történelem" el fogja ítélni azokat a prelátusokat, akik most a Szentszék irányításáért felelősek.

Számára "érthetetlen", hogy a püspökök - "az erkölcsteológia elvont elméleteinek segítségével" - hogyan nyugtatják meg a lelkiismereteket azzal, hogy "megengedik" az abortusszal szennyezett oltóanyagokat.

https://gloria.tv/post/wZr9MHzyrcrf3q2cxFyQ238Um

Mi van ezekkel a beteg pszichopatákkal?

A "rendőrök"-nek nevezett lények kiálltak a templom pulpitusára 85 000 Ft-os büntetéssel, illetve letartóztatással fenyegették azokat akik templomba merészeltek menni.


A kamera felvétele szerint, az első bejátszás, 2021.04.02, a helyszín valószínűleg Anglia London, a második fele Kanada, Alberta, Calgary.