2014. július 25., péntek

Égi Édesanyánk 2014. július 25-ei üzenetei Medjugorje-ből

Üzenet, 25. július 2014

"Drága gyermekek! Ti nem vagytok tudatában, milyen kegyelemben éltek ebben az időben, amelyben a Magasságbeli jeleket ad azért, hogy megnyíljatok és megtérjetek. Térjetek vissza Istenhez és az imához és az imádság uralkodjon szívetekben, családjaitokban és közösségeitekben, a Szentlélek vezessen és buzdítson titeket, hogy napról-napra nyitottabbak legyetek Isten akaratára és veletek való tervére. Veletek vagyok, és a szentekkel és az angyalokkal közbenjárok értetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'


Üdvösség Anyja: Aki nem tiszteli az emberi életet, az Istent sem ismeri el (&162.)

2014. július 24. csütörtök, 16:48
Isten drága gyermekei, soha nem szabad elfelejtenetek, hogy Isten Szemében mennyire különlegesek vagytok, mivel Ő feltétel nélkül szeret mindnyájatokat. Hogy mennyire szeret benneteket, meghaladja felfogóképességeteket. Mosolyog, amikor ti mosolyogtok. Nevet, amikor nevettek. Sír, amikor fájdalom és szomorúság ér benneteket, és dühös lesz, amikor mások kezétől üldöztetést szenvedtek.
A történelemnek ebben az időszakában, amikor a gyűlölet mindenfelé megfertőzi a nemzeteket, és amikor ártatlanokat kínoznak, sanyargatnak és megölnek, Isten kinyújtja Karját, és megbünteti a gonoszokat. Amikor az emberiség szembeszáll Istennel, Törvényeit figyelmen kívül hagyván, különösen, amikor a másik ember életét nem tartja tiszteletben, akkor a Büntetése el fogja nyelni ezt a világot. Aki nem tiszteli az emberi életet, az nem ismeri el Istent, sem pedig az Ő Istenségét.
Isten az Élet Teremtője és Alkotója: Ő az, Aki életet ad, és csak egyedül Neki van Joga azt el is venni. Ó, mennyi bánat van jelenleg mennyei Királyságában a sok ellenségeskedés miatt, amelyet a gonosz szít Teremtményeivel szemben.
Nektek kérnetek kell Istent, hogy enyhítse a szenvedést, melyet azok az emberek okoznak a világban, akiknek a szíve hideg, haragos és tele van gyűlölettel. Azoknak, akik másokat rettegésben tartanak, szükségük van imáitokra. Kérlek benneteket, imádkozzátok az alábbi imát, hogy védelmezzétek a gyengéket és az ártatlanokat, és hogy csökkenjenek azok a rémtettek, amelyeket az embernek el kell viselnie ebben az időben.
A Keresztes Imahadjárat 162. Imája: A gyengék és az ártatlanok védelmére
Ó, Istenem, Mindenható Atyám, kérlek, védd meg a gyengéket és az ártatlanokat, akik azok kezeitől szenvednek, akiknek a szívében gyűlölet van. Enyhítsd a szenvedést, amelyet szegény, tehetetlen gyermekeidnek kell elviselniük.
Adj meg nekik minden szükséges Kegyelmet, hogy ellenségeiddel szemben megvédjék magukat. Töltsd el őket bátorsággal, reménnyel és felebaráti szeretettel, hogy mindezeket megtalálván a szívükben, megbocsássanak azoknak, akik őket gyötrik.
Arra kérlek, drága Uram, Örök Atyám, bocsáss meg azoknak, akik szembeszállnak az Élet Törvényeivel, és segíts nekik, hogy felismerjék, cselekedeteikkel mennyire megbántanak Téged, hogy így jó útra térjenek és Karjaidban vigaszt keressenek. Ámen.
Gyermekek, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azok védelméért, akik Isten, az Örök Atya iránti hűségük miatt Szenvednek, és azokért, akik a kegyetlen és értelmetlen háborúk áldozatai.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja