2014. szeptember 5., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

A sátán sóvárog a lelkek után, farkasétvágya van, és az akarata könyörtelen



2014. szeptember 4. csütörtök, 23:03

Drága szeretett leányom, minden prófécia, melyek már oly rég meg voltak jövendölve, és amelyek nyilvánosan vagy magánkinyilatkozás által adattak a prófétáknak és a látnokoknak, most fognak kibontakozni.

A kételkedő ember meg fogja kérdőjelezni Isten Szavának hitelességét, de amikor tanúja lesz mindannak, ami meg volt jövendölve a Jelenések Könyvében, el fog csendesedni, mert amikor ezek az események magukkal ragadják az emberiséget, egyetlen vigaszt abban fognak találni, ha megkeresnek Engem.

Amikor a szívetek tele van szomorúsággal a gonosz cselekedetek miatt, amelyeket rosszindulatú emberek visznek végbe Isten gyermekei ellen, a gyötrelem könnyeit fogjátok sírni. Akkor majd látni fogjátok, hogy milyen messzire el tud menni a gonosz azok lelkében, akiknek a szíve kőből van. Amikor látni fogjátok, hogy Isten ellenségei milyen csekély figyelemmel és tisztelettel vannak az emberi élet iránt, akkor meg fogjátok végre érteni, hogy a gonosz milyen nagy erőt gyakorol az emberiségre.

A Sátán, az ő utolsó óráiban, aki azokban a lelkekben nyilvánul meg, akiket az ő rothadt útjaival tölt el, meg fogja mutatni az emberiségnek, hogy milyen erős a gyűlölete az emberi nem iránt.

Minden ürüggyel, amelyet az ember a gonoszság igazolására használ, a gonosz tettek elkövetői a gyűlöletüket fogják kimutatni, amelyet a szívükben hordoznak Isten gyermeke iránt. Ők a gonosz rémtetteket Isten Nevében fogják véghezvinni és a lelkükben nem lesz szeretet. Gyűlöletet szítanak, és a legtöbbjük nem érti, hogy gyűlöletük miért olyan erős másokkal szemben. Bár sokan nem hisznek a gonosz létezésében, azonban most tudnotok kell, hogy ő képtelen arra, hogy ne fedje fel önmagát azokon keresztül, akiket megfertőz. Párája addig terjed, amíg fel nem fal minden nemzetet, minden gyenge lelket és a hatalommal rendelkező vezetőket, akiknek becsvágy iránti szeretetük megnyitja őket a sátán befolyására.

Hamarosan látni fogjátok, hogy a társadalmatok minden területén, minden nemzetben és különböző módon gonosz cselekedetek fognak történni. A sátán sóvárog a lelkek után, farkasétvágya van, és az akarata könyörtelen. Amikor gyűlölete a lelkekben valóban megnyilvánul, ezek az emberek képtelenek lesznek elrejteni tetteiket. Egyedül csak az ilyen helyzetekben láthatják sokan közületek a gonoszt olyannak, amilyen ő valójában, és ezt azon szegény lelkek cselekedetén keresztül, akik alávetették magukat akaratának.

Soha nem szabad beletörődnötök abba, amikor gonosz cselekedeteket és tetteket – beleértve a háborúkat és zavargásokat – láttok kitörni a világban. Ilyenkor nagy szükség van imáitokra.

Jézusotok