2020. augusztus 31., hétfő




Isten népei! Készüljetek  a Figyelmeztetésre. Ez a nap közel van, közelebb, mint gondolnád. Az örökkévalóságban a Legfelsőbb Bíróság vár rád. Figyelmeztetlek téged, hogy  ez a nap majd ne okozzon meglepetéseket!

2020. augusztus 24. 13:15.

Szent Mihály hívása Isten népéhez. Levél az Enochnak.

Ki olyan, mint az Isten? Senki sem olyan, mint az Isten!

Isten népe, készülj fel a Nagy Megtisztulás napjainak eljövetelére, ahol kipróbálják hitedet és ahol megtisztulsz, amíg úgy nem ragyogsz , mint a tégelyek. A teremtés és az összes teremtmény megtisztul, csak így léphet be holnap az Új Mennyekbe és az Új Földbe, a Paradicsomba, amelyet a Legmagasabb készített Hűséges Népének.

Atyám vetőmagja! Csak ha lelkileg felkészültél,  leszel képes ellenállni a félelem, a szenvedés és a megtisztulás napjainak, amelyek előttetek állnak. Azt mondom nektek, hogy a Föld még soha nem tapasztalt olyan nyomorúságot, mint ami jönni fog. Ne aggódj ennek a világnak a dolgai miatt, ne aggódj és versenyezz, mert nagyon jól tudod, hogy mindennek hamarosan vége lesz. Inkább aggódj a lelked üdvössége miatt, ez a legnagyobb kincs, amelyre vigyáznod kell. Minden, amit tudsz és birtokolsz, egy másodperc töredéke alatt megszűnik, hogy utat engedjen egy új létnek, egy új teremtésnek. Az elkövetkező megpróbáltatások új emberré változtatnak Isten kegyelme által. Minden nyomorúságod és bűnöd eltűnik a megtisztulásban. Az új Mennyekben és az Új Földön az Angyalokéhoz hasonló természetű szellemi lény leszel.

Készülj fel Isten népe a Figyelmeztetés eljövetelére. A nap közel van, közelebb van, mint gondolnád, az örökkévalóságban a Legfelsőbb Bíróság vár rád. Figyelmeztettek benneteket a halandókra, hogy ez a nap ne lepjen meg. Ez a lelki tapasztalat megváltoztatja az életedet. Az örökkévalóságban meglátod az Egy  Igaz Istent, az Egyet és a Háromságot, az Urak Urát és az Istenek Istenét. Rájössz, hogy a Menny, Purgatórium és pokol létezik. Érezni fogod lelkedben a tisztítótűz tüzét, vagy a pokol égő lángjait, amellyel az elítélt lelkeket sújtják. Minden a lelked állapotától függ, amikor megérkezik a Figyelmeztetés. Csak keveseket visznek a Mennybe, ezekben az utolsó időben, az emberiség túlnyomó többségét a Purgatóriumok egyikébe vagy a pokolba viszik.
Siessetek, testvérek, jó vallomást tenni és jóvátenni bűneiteket. Keressetek papot és valljatok be mindent, hogy a lelketek ne szenvedjen egy egész örökkévalóságon át.
Mire vársz, bűnös emberiség, hogy megbékélj Istennel? Nézd, a lelked veszély fenyegeti, hogy örökre elvesszen. Ebben a világban való tartózkodásodnak vége lesz, ha továbbra is vétesz és vétkezel. Nem gondoltál még erre? Ha továbbra is vétkezel, az örök halál vár rád az örökkévalóságban. Gondolj a lázadó testvérekre, nagyon kevés időd van hátra; hallgasd meg a Mennyből érkező üzeneteket, és alkalmazd azokat a gyakorlatban, mert bűnbánatra szólítanak fel benneteket. Ne keményítsd meg továbbra is a szívedet, hogy holnap meg ne bánd, amikor eléred az örökkévalóságot, mert az késő lesz számodra.

Maradjatok a Legmagasabb, Isten békéjében.

Testvéred és szolgád, Mihály arkangyal.

Ismerted meg Isten népével, az üdvösség üzenetét az egész emberiség számára.


Kis gyermekem, ne feledd, hogy a Menny nem hagy el téged. Tehát ne félj. Én, Édesanyád, vigyázok  kicsinyeimre.  A Szent Rózsafüzér szent páncél ,védelem, hogy az ördög hatalma ne bántson!
2020. augusztus 30. 14:15.

Megszentelő Mária sürgős felhívása Isten Népéhez. Levél az Enochnak.

Kis gyermekeim, vigyázzatok az oltásokkal, mert a Microchip millióinak van egy vadállata logója, és az injekció beadása során bemutatják neked. Más oltások megtizedelik a világ népességét, és sokan mások módosítják az emberi genomot. Vigyázzatok gyermekeim a Luciferase nevű biometrikus oltással, mert ez az oltás egy lesz a sok közül, amelyet a Microchip hoz, és amely aktiválódik az  5G-nek nevezett technológiával. Ne ess a gonosz szolgáinak megtévesztésébe, mert arra törekszenek, hogy az emberiséget a fenevad jelével megjelöljék, és tönkretegyék a világ lakosságát. Összeesküvés a gonosz küldöttek részéről, akik kihasználják a fennálló világjárványt, hogy megjelöljék az emberiséget, tönkretegyék és rabszolgává tegyék.

Szegény gyermekeim, mennyit kell szenvedni a sivatagban való áthaladás során! Mindez a megpróbáltatás, amely hozzád érkezik, megtisztulásod része. Ismét mondom nektek, kicsinyeim, szenteljétek  magatokat reggel és este Két Szívünkbe, kiterjesztve a szentelést gyermekeitekre és családtagjaitokra, hogy mindenki megszabadulhasson és megvédhető legyen a fenevad bélyegétől, valamint az összes csalástól és összeesküvéstől, a rosszak küldötteitől. Tartsátok szem előtt ezt az utasítást, gyermekeim, mert ez a védelem lesz az, amely megszabadít a gonosz hatalmától.
Gyermekeim, ne feledjétek, hogy a Menny nem hagy el benneteket, ezért ne féljenek. Én, édesanyád, vigyázni fogok rád és kis gyermekeimre; a Szent Rózsafüzér, amely megvéd, megvéd téged, hogy a gonosz erők ne ártsanak neked. Biztosíthatlak benneteket, hogy a rózsafüzér hívei nem vesznek el, vagy veszítik el családjukat. Ne feledd: Ami az ember számára lehetetlen, az Isten számára  lehetséges. Én, édesanyád, nem engedem, hogy a fiam nyájából a juhok elvesszenek. Ezért, gyermekeim, kérem, ragaszkodjatok Szent Rózsafüzéremhez, mert Két Szívünk odaadásával és a Szentlélek páncéljával együtt ők jelentik a legnagyobb védelmet, amelyet az ég nyújt számotokra ez idő alatt.

Kicsikéim, még egyszer emlékeztetlek benneteket a Figyelmeztetés közelgő napjára, Azon a napon aggódj, hogy Isten kegyelmében vagy-e, hogy azon a napon örömmel töltsétek el az örökkévalóságot, és feddhetetlenek legyetek a Legfelsőbb Bíróság előtt. Készüljetek fel tehát ennek a dicsőséges napnak az eljövetelére, ahol a tiszta szívűek meglátják Isten dicsőségének ragyogását. Gyermekeim, az égi trombiták a Föld minden sarkában szólnak, megtérésre szólítanak fel, és felhívják az emberiséget, hogy készüljenek fel a Figyelmeztetés érkezésére. Ne félj, mert Isten irgalma hamarosan ki fog ömleni az egész emberiségre, és a legtöbb lélek üdvösségét keresi.
Te emberiség az utóbbi időkben, a legbűnösebb vagy, amely valaha létezett a föld színén, de te vagy a legnagyobb kiváltságú is, mert a megtisztulás után egy maradékot Isten választott népének fogják nevezni, aki velük fog élni, az Új Égben és az új Földön.
Használjátok ki  tehát azt a kevés időt kisgyerekeim,amely alatt  Atyám háza nyitva áll előttetek, hogy megtalálják szeretteimet, és jól beismerjék az életüket. Arra kérlek benneteket gyermekeim, hogy legyetek készek és felkészültek arra a nagy napra, amely máris lelketek ajtaján kopogtat. Terjeszd Szent Rózsafüzérem és Két Szent Szívünk imáját, és maradj imádkozó és éber az imádságtól olajozott lámpákkal, mert a Mesteretek közeledik.

Maradjatok gyermekeim az én Uram békéjében.

Anyád szeret téged, a Megszentelő Mária.

Tedd ismertté  az üdvösség ezen üzeneteit kicsinyeim elé  és az egész világ számára.