2010. november 10., szerda

2010.11.09.

2010. november 09. Kedd
Pio atya a következőket mondtaa látomás kegyelméről: Drága kislányom! Az Úr végtelenül jó hozzád, ezért légy hálás, és mindig szeresd Jézust, mert Ő is szeret benneteket! Ez a csodálatosan nagy kegyelem sok olyan misztikus, égi titkot tár majd fel előtted, melyről soha nem volt elképzelésed. De vigyázz, mert sok látnokot meg tud téveszteni a gonosz! Mindig kérd a Szűzanya és az Úrjézus védelmét, hogy ne tudjon kárt tenni a gonosz a lelkedben!
Megkérdeztem Madarász Évát, hogy mivel vele is beszélgethetek, vajon ő is a védőszentem lett-e? Madarász Éva: Drága gyermekem! Emlékszel? Halálom után, néhány napra rá szívből imádkoztál hozzám és a segítségemet kérted. Én meghallgattalak. Bár észre sem vetted, de lelki gyermekemmé fogadtalak téged az Úrjézus engedélyével. Annak ellenére, hogy nem ismertél engem, te magad választottál védőszentül, hogy imádkozzak érted a mennyben és segítsek neked földi életedben. Légy boldog gyermekem, mert az Úrjézus oly sok kegyelemmel ajándékoz meg szeretetében, melyet meg sem érdemelnél. Szeresd Jézust és légy mindig hűséges gyermeke!
Szentmise előtt láttam Jézust mellettem ülni. Újból bocsánatot kértem azért, hogy oly sokszor megbántottam. Látomásban Jézus előtt térdeltem és ő kezét felém nyújtva felemelt. Jézus: Drága gyermekem, megmutattam neked valóságosan, hogy mindig felemellek irgalmammal eleséseidből.
Szentmise elején látomásban az Úrjézust és a Szűzanyát láttam, mindketten fehér ruhában voltak és kézen fogva jöttek hozzánk. Jézus: Drága gyermekem, én és édesanyám mindig boldogan meglátogatunk titeket a szentmisén.
Szentmise alatt többször mutatta Jézus, hogy mellettem ül, áll vagy térdel és imádkozik. Jézus: Drága gyermekem, éreztetem veled jelenlétem, és ezzel is megerősítelek, hogy higgy a látomásokban, és abban, hogy én mindig köztetek vagyok.
Az evangéliumot a pap helyett, az Úrjézus olvasta. Jézus: Drága gyermekem! A pap helyettesít engem, de sokszor én magam olvasom fel nektek az életemet.
Az áldozati liturgiában sokszor az Úrjézus tartott mindent. Látomásban Jézus felemelte a magasba a kelyhet az Atyához és a kehelyből kivált egy szentostya, melyet nagy világosság borított be és két angyal térdelt előtte.
Jézus: Drága gyermekem! Amikor az ostya átváltozik az én Szent Testemmé, higgyétek el, hogy ez valóságosan megtörténik és a Szentostya az én testemmel együtt megdicsőül.
Szentáldozás előtt Jézus megmutatta, hogy Ő áldoztat meg minket Szent Testével és Szent Vérével, és amikor térden állva áldozunk, lehajol hozzánk és kezével megsimogatja arcunkat.
 
Engesztelés elején látomásban láttam Jézust, felette egy galamb volt és mellette a Szűzanya.
Jézus: Mi, a Szentháromság, és a Szűzanya mindig eljövünk, és jelen vagyunk engeszteléseiteken.
A padban ketten voltunk anyukámmal. Látomásban az Úrjézus és a Szűzanya is mellettünk imádkoztak térden állva, kezüket összetéve, és mély alázattal fordultak a Mennyei Atyához.
A Szentháromság rózsafüzér elején odajött hozzánk a Szűzanya és mosolyogva egy háromszöget rajzolt a homlokunkra.
Az Öt Szent Seb rózsafüzérnél látomásban a keresztre feszített Jézus előtt térdeltünk. Miután a sebeit engeszteltük, már nem véresek voltak a sebek, hanem fénylettek. Jézus: Drága gyermekem, minden engeszteléseteken kihúzzátok sebeimből a szögeket és én imáitok által újból megdicsőülök.
Az engesztelés végén a Szűzanya kitárt karokkal, szeretettel nézett ránk, és mindkét kezében virágszirmok voltak, melyek kegyelmeket jelképeztek.
Szűzanya: 9. Felebarátod házastársát ne kívánd!
Drága gyermekeim! A mai világban rengetegen elváltak, vagy olyan kapcsolatban élnek, melyet nem szentesít házasság. Ennek sok oka van. Sokan keresik a boldogságot a szerelemben, barátokban, mely vággyá, szenvedéllyé alakul lelkükben. Higgyétek el, egyedül Istennél találhatjátok meg a boldogságotokat! Gyermekeim, aki a parancsolat ellen vét, az nemcsak felebarátját, hanem szerelme életét is tönkre teszi. Mondok egy példát: Van egy szép házasságban élő család. A szülőknek született egy lányuk és egy fiuk. Ezek a gyermekek szépen fejlődtek az évek során, jártak óvodába, iskolába, majd középiskolába. Boldog családi szeretetben éltek. Az édesapa megismerkedett a munkahelyén egy nővel, akiről kiderült, hogy a barátjának a felesége. Ez a nő elcsábította, majd mély szerelmi kapcsolat jött létre köztük. Titokban találkozgattak, nem törődve házastársaikkal. Egy idő után teljesen eltávolodtak házastársaiktól, a végén válás lett belőle. Természetesen közben minden kiderült. A gyermekek élete teljesen megváltozott, mert sok lelki sebet kaptak a válással, és a gonosz útjára léptek. Mi a tanulság ebből? Nem szabad ez ellen a parancsolat ellen véteni, mert mindenkit tönkre tesz ez a fajta élet. Ne engedjétek beférkőzni életetekbe a gonoszt! Törekedjetek betartani Isten szent törvényeit! Most pedig édesanyai áldásommal megáldalak titeket a felebaráti szeretet és hűség lelkületével az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében. Amen.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Jézus Krisztustól kapott első üzenet

2010. november 9. kedd, 3.00

Lássátok, elközelgett hozzátok az idő, amikor megigazítom ezt a világot, hogy mindazok, akik eltaszítanak Engem, szembesüljenek igazságosságommal. Határtalanul kegyelmes leszek azokhoz, akik a kereszten elszenvedett fájdalmaimat átérezve követnek Engem.
Örvendhetnek azok, akik követnek Engem, s ellen tudnak állni a mindennapi kísértésnek. A többiek, akik hátat fordítanak a tanításomnak, mind vakok, nem figyelnek arra, hogy mit ígértem, amikor a bűneikért meghaltam a kereszten.
Annyira fáj, olyan vigasztalanul egyedül vagyok, magamra hagytak a bűnösök, akiket szeretek, akikért földi életem is odaadtam.
A Földet most a sötétség borította be. Akik Engem követnek, velem együtt szenvednek, amikor ezt a bűnös világot szemlélik, látják, hogy a bűnösök nemcsak az Atyának fordítanak hátat, hanem Nekem is, pedig nagyon nagy áldozatot hoztam értük, hogy megmentsem őket az örök kárhozattól.
Kétségbe vagyok esve, a csalódás és a szomorúság keserű könnyeit sírom, amikor látom, hogy hogyan taszítanak el maguktól másodjára is. Felkérem követőimet, hogy ebben a szomorú időszakban gyülekezzenek össze. Le kell győzniük az imádsággal szembeni közönyösségüket, és kapcsolatba kell lépniük Velem, hogy segíthessenek mindazokon, akiknek a lelkét az ördög megkaparintotta.
A bűnösöknek van még idejük a bűnhődésre. Nincs egyszerű út. A bűnbánatnak szívből kell fakadnia. Híveim, ne féljetek egyhangúan felemelni a hangotokat, hirdessétek azt a szeretetet, amellyel  mindenkit szeretek.
Utoljára kérlek benneteket, keresztényeket, muszlimokat, hindukat, zsidókat, és bármilyen vallásúakat, akiket a megtéveszthető emberi gondolkodás által tévútra vezettek, hogy nyissátok ki szemeiteket, és vegyétek észre az igaz Isten szavát, Aki a próféták által szólt hozzátok. Az igazság le van írva és dokumentálva van a Szentírás szent szavaiban, s ezt senki sem tudja kijavítani, megváltoztatni, senki sem kísérelheti meg, hogy az igazi mondanivalóját félremagyarázza. Csak egyetlen egy Isten van. Hagyjátok abba a harcot, nyissátok ki szemeiteket, s kövessetek engem az Örök Életbe.
Úgy szeretlek mindnyájatokat, hogy az életemet adtam értetek. Elfelejtettétek? Utoljára és sürgősen kérlek titeket Isteni Irgalmasságom által, hogy térjetek vissza Hozzám.  Isteni Irgalmasságom által jövök vissza a Földre, hogy megpróbáltatás alá tegyelek benneteket, és hogy segítsek, hogy a szívetekbe láthassatok, és az igazságot keressétek. Ne engedjétek meg a csalónak, hogy tönkretegyen benneteket. Keressétek az igazságot. A szeretet, csak a tiszta szeretet az, ami az Atyám országába vezet.
Kérve kérlek benneteket ne feledkezzetek meg Isteni Irgalmasságomról. Minden egyes embert szeretek. Imádkozzatok bűneitek bocsánatáért. Nyújtsátok ki kezeiteket, s engedjétek, hogy az Atyám országába vezesselek titeket. Visszajövök a Földre, mint ahogy az előre meg volt mondva. Visszajövetelem ideje olyan hamar fog bekövetkezni, hogy az sokakat felkészületlenül ér majd. Sokan megijednek és megtorpannak, s nem akarják majd elhinni, hogy ez megtörtént. Prófétáimnak nincs már sok idejük arra, hogy az emberiséget erre a nagy eseményre felkészítsék.
Híveim, mindnyájatokat felhívlak arra,  hogy szívleljétek meg figyelmeztetésemet! Terjesszétek az igazságot! Figyelmeztessétek az emberiséget, hogy irgalmasságomért imádkozzanak. Mindent megteszek, hogy minden egyes lelket megmentsek, aki megbánja bűneit, még akkor is, ha élete utolsó pillanatában teszi ezt meg.
Én nem tudom, és nem fogom a szabad akaratotokat irányítani. Figyelmeztetlek benneteket, szívleljétek meg a szavaimat.Mindnyájatokat szeretlek. Kérlek, imádkozzatok, hogy a bűnösök megtérjenek még a végidő előtt, ami már szinte elérkezett. Nem szeretném megijeszteni azokat, akik követnek engem, de könyörögve kérlek mindnyájatokat, mentsetek lelkeket. Emlékezzetek rá, hogy mennyire fontos, hogy lélekben elforduljatok a világi dolgoktól. Ehelyett keressétek az egyszerű alázatot, ami mentes az egoizmustól és a bálványimádattól.
A második visszajövetelemről szóló Igazságot az egyszerű embereknek kell terjeszteniük.
Az ateizmus és a sátáni kultuszok rohamos megnövekedése gyorsan terjedő szellemi sötétséghez vezetett ebben a szomorú és hálátlan mai világban. Ezért az egyszerű lelkeknek, az igazi hívőknek kell ezt a feladatot magukra vállalniuk.
Most, amikor a világ a nagy szorongattatás felé halad, amelyről a Szentírás  beszél, imádkozzatok az emberiség megmeneküléséért. Az emberek szabad akaratán múlik majd, hogy készek lesznek-e arra, vagy sem, hogy valamit tegyenek bűneik megbocsátásáért. Sohasem szabad félniük. Szeretetem végtelenül irgalmas.
Megváltótok,
JÉZUS KRISZTUS
A keresztény templomok az imádság házai, belépni bármilyen szívvel lehetséges, mint ahogyan a Lateráni bazilikába és más nagy római bazilikákba a turisták hada lép be csodálkozó szívvel, az imádkozó szándéka nélkül. Az Isten tiszteletére épített legszebb templomainkat ilyen emberek látogatják nagy számban, szabadidő tevékenységként. Azonban a templomok csak azok számára tárulnak fel igazán, akik a csodálkozóból a templomban imádkozóvá tudnak válni. Aki az imádság, a reflexió és a megtérés helyének használják a templomot. Ők őrzik a templom csendjét, és felháborodnak, ha vásárcsarnokká teszik a kíváncsi látogatók.
Meglepődnél, hogy mi mindenre lennél képes egy gyenge pillanatodban! A szexualitás tüze a házasság kandallójába való. Ha egyszer kijut onnan, valaki megégeti magát. Összegzésül: „Aki tehát azt gondolja, hogy áll, vigyázzon, hogy el ne essék!” (1Korinthus 10:12).


„Azután ezt mondta az Úristen: Nem jó az embernek egyedül lenni, alkotok hozzáillő segítőtársat…” (1Mózes 2:18). Isten Évára egyetlen alapvető kötelezettséget bízott: hogy segítse Ádámot. Az otthonért való elsődleges felelősség a férjé. Amikor Éva evett a tiltott gyümölcsből, „…az Úristen kiáltott Ádámnak, és ezt kérdezte: Hol vagy?” (1Mózes 3:9 NKJ). Ádámot tette felelőssé a bukásért. Íme egy másik gondolat: Mielőtt Isten feleséget adott Ádámnak, előtte munkát adott neki, és különleges utasításokat, amiknek engedelmeskednie kellett. „És fogta az Úristen az embert, elhelyezte az Éden kertjében, hogy azt művelje és őrizze. Ezt parancsolta az Úristen az embernek: A kert minden fájáról szabadon ehetsz, de a jó és a rossz tudásának fájáról nem ehetsz…” (1Mózes 2:15). Ne kezdj olyan sráccal, aki nem akar dolgozni a megélhetéséért, és nem engedelmes Istennek! Sőt, ha azt mondja: „nincs rád szükségem” – fuss! Éva teremtésének épp az volt a lényege, hogy Ádámnak szüksége volt rá! Amíg valaki azt nem mondja: „nélküled nem vagyok teljes”, nem áll készen a házasságra. A házasság nagy döntés, engedd, hogy Isten segítsen neked jól dönteni! „…[az asszonyt] az Úristen odavitte az emberhez” (1Mózes 2:22 NKJ). Egyedülállóként a lehetőségeid a következők: erkölcstelen életet élsz, összeházasodsz egy nem hívővel, vagy vársz, míg Isten neked adja a megfelelő társat. Még egy utolsó gondolat: „…a férfi elhagyja apját és anyját, ragaszkodik feleségéhez, és lesznek egy testté” (1Mózes 2:24). Ezt az igét csaknem minden házasságkötéskor felolvassák. A gond az, hogy a legtöbben nem gondolunk bele abba, hogy mit is ígérünk. Ez az ige azt jelenti, hogy minden más szálat elszakítunk, és magunkat teljesen a házastársunknak adjuk. Nem beépítjük őt az életünkbe, hanem köré építjük fel az életünket. A „ragaszkodni” szó azt jelenti, hogy hozzáragadni, mint a ragasztó, jóban és rosszban, elkötelezni magunkat arra, hogy szeretni fogjuk egymást és gondoskodni fogunk egymásról.