2012. november 29., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Nem számít, hogy földi javaitok milyen sokat jelentenek számotokra a Földön, azok semmit sem érnek

 2012. november 28. szerda, 19:40
Drága szeretett leányom, a változások alatt, melyek nagyon hamar kitörnek a világban, senkinek sem szabad elfelejtenie, hogy a világot Isten teremtette, és egyedül az Ő keze és hatalma által lesz az is, hogy (a világ) véget ér olyan módon, ahogyan azt már ismeritek.
Nincs olyan kormány, vezető vagy ember, aki az emberiség létezését vagy halálát szabályozni tudná, mivel egyedül csak Isten tud dönteni arról, hogy a lélek mikor hagyhatja el a testet.
Nem számít, hogy földi javaitok milyen sokat jelentenek számotokra a Földön, azok semmit sem érnek. Mégis sok ember élete nagy részét a hírnév és a jólét álmának kergetésére és az anyagi dolgok összegyűjtésére pazarolja, melyeket bármely pillanatban elvehetik tőlük.
Ezért van az, hogy ezek a lelkek szenvednek vagyonuk elvesztése miatt, akikkel mélyen együtt érzek.  Megengedem, hogy megfosszák őket mindenüktől, hogy ez által megtisztíthassam őket.  
Sok ember a világban sokat vesztett a korrupció és a kapzsi szervezetek miatt.
Ámbár nekik szükségük lenne élelemre és otthonra, Én mégis megengedtem számukra ezt a szenvedést.
Mert az ilyen lelkek csak ezután fognak Hozzám fordulni segítségért. Ez a tisztulás egyik formája, hogy ezután az ember alázattal tudjon elém járulni, mely egy olyan tulajdonság, amelyre feltétlenül szüksége van ahhoz, hogy beléphessen Királyságomba.
Ne féljetek attól, ha ilyen helyzetben találjátok magatokat. Ez csak egy rövid ideig tart, és ezt ti saját magatoknak okoztátok. Idővel minden rendben lesz. Ekkor jön el annak az ideje, hogy mérlegeljétek jövőtöket és azt a helyet, amelyet az Új Paradicsomomban fenntartok számotokra.
Nektek ki kell érdemelnetek azt a jogot, hogy Velem jöhessetek. A ti időtök a Földön átmeneti. Sok léleknek kell megérteni – azoknak, akik a világra úgy tekintenek, mint az anyagi csodák helyére -, hogy ez csak egy szempillantás azokkal a bőséges és dicsőséges ajándékokkal szemben, melyek mindazokra várnak közületek, akik az Új Dicsőséges Korszakban fognak élni.
A ti időtöket áthatja a szenvedés, az elégedetlenség, a gyűlölet és a kétségek a Sátán jelenléte miatt.
Ti nem láthatjátok őt, de ő és bukott angyalai egész nap döfködik, zaklatják és csábítják az emberiséget mindenhol. 
Sok ember nem tudja elfogadni az ő létezésének tényét, és ez nagyon aggasztó. Mégsem fogják sokan elutasítani azt a gyűlöletet, amit egy másik ember dühe miatt tapasztalhatnak meg. A gyűlölet csak egy forrásból jöhet. Ez nem olyasvalami, ami önmagától létezik. Ez a vadállat szájából árad ki.
Mert azok a lelkek, akik megnyílnak előtte – mivel nem fogadják el, a bűn létezését –, könnyű célpontjai lesznek a gonosznak. Őket olyan kísértésekbe húzzák, melyeket ő általában a test bűne által helyez eléjük. Ezek a lelkek könnyű prédák, és nem fognak annyira szenvedni, mint azok, akik ellenállnak neki. A gonosz azokra a lelkekre összpontosít a legjobban, akik szeretnek Engem, Jézusukat, és akik alázatos szívvel követik Tanításomat.
Ezek azok a lelkek, kiknek esetében a Sátán úgy érzi, hogy nagyon nehéz megnyerni őket. Ugyanezen lelkek imái és az Irántam való szenvedései hatására összekuporodik és felüvölt kínjában.
Azokhoz szólok, akik szeretnek Engem: szorítását – ami ezen üzenetek miatt óráról órára gyengít benneteket – csak kitartásotokkal és állhatatosságotokkal tudjátok elhárítani.
Ha bármilyen ismeretlen okból kifolyólag szóbeli támadás ér benneteket vagy rágalmaznak titeket az Én Nevemben, akkor tudnotok kell, hogy imáitok lelkeket mentenek.
Kérlek benneteket, maradjatok csendben az ilyen támadások során, mert ha támadóitokkal foglalkoztok, nagy hatalmat adtok a gonosznak.
Maradjatok erősek, kedves Tanítványaim, az Én kedvemért. Támogatni foglak benneteket, és szenvedésetek hamarosan véget ér.
Szeretett Jézusotok