1986. január 3., péntek

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

1986. január 2.

SEGÍTSETEK A LELKI VAKOKNAK, A SÜKETEKNEK, A BÉNÁKNAK


Dicsértessék a Jézus Krisztus. Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem az Atya, a Fiú és a Szentlélek Isten szent nevében, a mi Urunk és Istenünk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Imádkozzunk testvérem! Áldjuk és magasztaljuk az Atyát, dicsőítsük és magasztaljuk a Fiút, és imádjuk a Szentlelket; az egy igaz Istenben, mert hatalmas, mert jóságos, mert maga a szeretet ki kiárasztotta végtelen szeretetét az emberre a Fiú által. Ki érettünk az utolsó véres áldozattá vált a szeretetben, hogy mint neki élete van az Atyában, úgy legyen életünk Őbenne és Ő általa, a Szentlélek Isten munkálkodása által. Mert senki sem mehet a Fiúhoz, csak ha Atyám vonzza, úgy senki sem éri el a Fiút, csak a Szentlélek Isten közreműködésével.
Te csodálatos isteni titok, imádunk, áldunk és magasztalunk, hogy felfogni nem is tud­juk a végtelent a végessel. De hitünkkel hisszük és valljuk, hogy te vagy a Krisztus, az élő Isten Fia, ki e világra jöttél, érettünk, a mi üdvösségünkért, hogy életünk legyen benned, mindörökké.

Kérünk és könyörgünk, hogy tarts meg bennünket magadnak. Bocsásd meg vétkeinket és irányíts, vezérelj, vezess és add szent áldásodat, add a te békédet, te felséges Isten. Add, ó Uram a Te szent erődet, szent kegyelmed által, hogy a bűnt és a bűnre vezető kísértést felismerjük. Add, hogy tisztán lássunk Urunk és Istenünk! Legyünk egyek veled, már itt a földön a szent Tested és Véred által, hogy majdan eggyé legyünk veled halálunk órájában, hogy teáltalad és teveled és tebenned léphessük át azt a küszöböt, mi az életre visz. Kérlek Uram és Istenem, Jézus Krisztus, áldd meg testvéremet, nyisd meg füleit, nyisd fel szemét, tanítsd meg járni a te utadon.
Add meg neki a te szent ajándékaidat, mit szent Lelked által árasztol szét a világban. Add meg neki a felismerés kegyelmét, hogy téged Egek Ura, mindinkább felismerjen, ahogy az embernek lehetséges hogy felismerje, hogy a te szent jelenlevésedben élhessen tudatosan. Engedd érezni te végtelenül szerető Isten szent közelséged gyönyörűségét, hogy ki tudjon szakadni a világ vonzásából, hogy a lelke szabaddá váljon, hogy testét uralja a halhatatlan lelke, hogy szent kegyelmed erejével feléd szállhasson te egy igaz, Örök Isten. Ámen.

Testvérem! Légy hitben szilárd. A te hited alapja Krisztus tanítása. De nem elég meghallgatni az Úr szavát, hanem azt be is kell tartani. Kérd Urad és Istened kegyelmét, hogy erősödjön lelked a szeretetben és az alázatban, mert aki a krisztusi szereteten keresztül nézi a teremtett világot, és benne az embert, az tud is cselekedni embertársaiért. Mert aki úgy érzi, hogy Krisztust szereti és embertársait nem, az be­csapja saját magát, azt nagyon megejtette a sátán.
Mert aki csak saját lelkével törődik, aki elhalad a lelkileg elesett ember mellett, az csak azt hiszi, hogy felfelé halad, mert csak hitte, hogy Krisztust szereti, pedig önző módon saját magát szereti, ez pedig nem visz a mennyek országába.

Mint ahogy Krisztus lehajol hozzátok szent keresztje által és szent teste és vére által, ki szeretetből köztetek él és körülvesz benneteket szent jelenléte, ti ugyanúgy munkál­kodjatok Isten országáért embertársaitokon keresztül. Legyetek apostolai Krisztusnak. Vigyétek az Örömhírt, hogy közel Isten országa. Segítsetek a lelki vakoknak, a süketeknek, a bénáknak. Imáitokkal érdemeljétek ki a kegyelmeket a részükre. Ne legyetek fáradtak, hanem segítsétek Krisztus keresztjét minél magasabbra emelni, hogy fennen hirdesse, hogy "ÉN VAGYOK AZ IGAZSÁG ÉS AZ ÉLET, KI HISZ BENNEM, HA MEGHAL I S ÉLNI FOG."

Mentsétek a fuldoklókat, kik a bűn rút sarában fetrengenek, anélkül, hogy felismernék lelki halálukat. Mentsétek meg a lelkeket testvérem! Imádkozzatok és vállaljatok áldozatokat, és szeressetek a krisztusi szeretettel, kinek minden lélek egyformán fontos. Mert mit mondott az Úr, az Isten; Jézus Krisztus:

 "AZ ÉG ANGYALAI JOB­BAN ÖRÜLNEK EGY MEGTÉRŐ BŰNÖSNEK, MINT SZÁZ IGAZNAK."

Mert Isten egyformán szeret benneteket. Mert a krisztusi szeretet minden embert meghívott a mennyei lakomára. Mert a megváltás mindenkié. Engeszteljetek a bűnösök megtéréséért. Tömörüljetek egységbe! Imádkozzatok, hogy kik Krisztust szeretitek, kik megtartjátok parancsait, eszközöljétek ki a hitbéli egységet Jézus Krisztusban. Tömörülni és tömörülni Krisztus földi helytartója köré, mert nála vannak a mennyek országa kulcsai és a pokol kapui nem vesznek erőt rajta.

Imádkozzatok Szűz Anyátokhoz, ki anyátok fenn a mennyben, ki a közvetítő köztetek és Isten között. Kit a krisztusi szeretet nektek adott, hogy legyen közbenjárótok a mennyei Atyánál és az ő szent Fiánál.

Testvérem imádkozz és ezen az úton haladj, de legyél áldozatra készebb. Tegyél mindig többet és többet a családodért a szeretetben. Légy béketűrőbb és alázatos. Mert ne feledd, Istennek minden lehetséges.

Most búcsúzom és azt mondom, az Atya szent vonzása, az Úr Jézus kegyelme, a Szentlélek egyesítő ereje legyen veled, hogy lelked tisztán várja Urát és Istenét. Ámen. Az Úr Jézus szent kegyelme legyen a te lelkeddel. Ármin.