1997. február 21., péntek

' Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'II

26. üzenet
Jeruzsálemben.
1997. február 20. Könnyező Szűz Mária.
Az Ember:
"Szép Angyal áll előttem. Szárnyai szélesek, kék sálat visel, jobb kezében aranykulcs van,"
A Szent Angyal:
" Ember, nézd mit csináltak az emberek Isten Városával. Keresztre feszítették az Istent.Ő, a szelíd Bárány, feláldozta magát az emberiség és a világ bűneiért.
Magasztalunk Isten Báránya. Te Vagy a Legtisztább, és a Te áldozatod lett az örök szövetség, amely az emberiséget Istennel egyesíti.
Legyen áldott minden kő, amelyen Lábad állott. Legyen áldott minden óra, amelyekben magadat mindig újra a világ Oltáraira fekteted, hogy táplálék Légy, amely örök életet ad. Áldott a Város, amelyben tanítottál. Örüljön Sion, mert az Úr eljövetele közel van. Legyen áldott az Új Égi Jeruzsálem, amely nemsokára az égből a Földre lép. Minden út az ÉLET FÁJÁHOZ vezet,...
és mindnyájan inni fognak az ÉLET VIZÉBŐL.
a 12 Kapu megnyílik a világ minden irányába. A Legfölségesebb dicsősége elterjed a Föld végső határáig. Az Úr, népe közt fog lakni, amint ezt a próféták útján előre jelezte. Áldott légy Új Jeruzsálem, amelyben semmi árnyék nem lesz. Ó Szent Város, ó Te ÉLET FÁJA, mely termést adsz minden időben úgy, hogy mindnyájan betelhetnek. Légy áldott! Amen."