2015. január 21., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’




Üdvösség Anyja: Az emberek a saját sorsuk fölött döntenek



2015. január 20. kedd, 15:30

Drága gyermekeim, hamarosan egy nagy félrevezetés fog lesújtani a világra, mely úgy fog lehullani, mint egy függöny. Ez a félrevezetés szinte teljes egészében el fogja törölni az Igazságot, de azok, akik meg vannak áldva Fiam Irgalmasságának Fényével, látni fogják a hamisságokat, amelyek eltakarják Isten Igéjét.

Isten nem engedte meg ellenségeinek, az ember megteremtése óta, hogy ilyen félrevezetésnek tegyék ki az embert, amelynek csupán egyetlen célja van: Hogy társadalmatokban Isten minden nyomát eltöröljék, és a hatalom legmagasabb pozíciójára emeljék mindazokat, akik nem Tőle jönnek. Isten az emberi nem legnagyobb próbatételeként engedi ezt meg, hogy lássa: kik azok, akik Hozzá tartoznak, és kik azok, akik ellene vannak.

A világ Örök Atyám ellen súlyos bűnöket követett el, és továbbra is csak süllyed, egyre mélyebbre, a halálos bűnökbe. A felszentelt szolgák, beleértve a papokat, püspököket és a bíborosokat is, több mint negyven éven át elmulasztották megtanítani Isten gyermekeinek az Igazságot. Sokan közülük nem fogják elismerni a bűn létezését, de arra a fenyegető veszélyre sem fogják figyelmeztetni az embereket, amelyet a halálos bűn hoz a lélekre. Isten szolgáinak kötelességeik vannak, mégpedig az, hogy az erkölcsi dolgok ismeretére oktassák a híveket, és hogy rámutassanak a kicsapongó élet veszélyeire. A bűnt többé már nem nevezik a legnagyobb ellenségnek, mely az embernek az Istentől való elszakadását okozza.

Gyermekek, Isten nem szeretne félelmet kelteni, de nektek nem szabad soha abba a kísértésbe esnetek, hogy azt higgyétek: a Pokol nem létezik; mert az valóban létezik. Az emberek a saját sorsuk fölött döntenek, és azoknak a lelkeknek, akik nem kérik Istentől, hogy bocsássa meg bűneiket, nagyon nehéz lesz belépniük Fiam Királyságának Kapuin.

Nektek mindig ragaszkodnotok kell az Igazsághoz. Isten az Ő prófétái által tárta fel az Igazságot. Ne fordítsatok hátat az Igazságnak, mert ha ezt megteszitek, akkor meg fogjátok ölelni a hamis tant, és tévesen azt fogjátok hinni, hogy ez a hamis tan nyitja majd meg örökségetek kapuit.

Nagyon sok ember félre van vezetve, és ők úgy vélik, hogy mindaz, ami fontos nem más, mint Isten gyermekeinek az anyagi jóllétéről való gondoskodás. Törődjetek a lelketekkel, drága gyermekek, mert csak egy lelketek van, és az örökké élni fog: vagy Fiammal fogtok lakni az Ő Királyságában, vagy pedig félre lesztek dobva Tőle. Soha ne hanyagoljátok el a lelketeket, mert különben nehéz lesz nektek egyesülni Fiammal.

Az Igazság örökké élni fog, mert az nem más, mint Isten Igéje. Azt nem lehet megváltoztatni soha.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja




A Nagyfigyelmeztetés segíteni fog a világnak leküzdeni minden idők legnagyobb hitehagyását


2015. január 20. kedd, 20:40
Drága szeretett leányom, amikor a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezik, ez lesz a Második Eljövetelemre való felkészülés első szakasza. Azok, akik nem fognak elfogadni Engem, kapni fognak egy rendkívüli lehetőséget, hogy időt fordítsanak az Igazságról való elmélkedésre; ilyen nagy az Én Irgalmam.
Kérlek benneteket, nagy örömmel várjátok ezt a Napot, mert ezt követően a hitetlenek meg fogják érteni, hogy Én Ki Vagyok. Ők fel lesznek rázva közönyükből, és el fognak telni csodálkozással.
A Nagyfigyelmeztetés segíteni fog a világnak leküzdeni minden idők legnagyobb hitehagyását. Azáltal, hogy Hozzám fordultok e 15 perc teljes magányában, és arra kértek Engem, hogy bocsássak meg nektek, el fogtok telni a Szentlélek Ajándékával. Ezután fel kell készülnötök arra, hogy harcoljatok, segítvén így mások dicsőséges jövőjének beteljesülését.
Miközben a Nagyfigyelmeztetés lángra lobbantja a hívők hitét és sokakat megtérít, nagy számban lesznek olyan emberek – köztük papok és magas rangú egyházi személyek -, akik tagadni fogják azt, hogy a Nagyfigyelmeztetés megtörtént. Ők sokakat el fognak vinni Tőlem, és ezért szigorú ítélet alá fognak esni. A lelkiismeret megvilágítása magával fogja hozni a szeretet kiáradását azok számára, kiknek a neve be van írva az Élet Könyvébe.
Ezek azok az emberek – köztük sokan hitetlenek is – akik meg fognak térni, és harcolni fognak, hogy megmentsék testvéreiket.
Az Én Időm arra lesz felhasználva, hogy Magamhoz vonzzam azokat, akik egyáltalán nem ismernek Engem, de akik mégis Hozzám fognak jönni, amikor tanúi lesznek ennek a nagy eseménynek. Ők azonnal fel fognak ismerni Engem, és a legjobb tudásuk szerint fognak válaszolni.
Mindezek az események hamarosan meg fognak történni, és amikor a próféciák, amelyek a kezdetektől fogva adattak az embernek, kibontakoznak, tökéletes megértésre fognak találni. Sok prófécia a Jelenések Könyvében olyan módon lett leírva, hogy azt az emberek a jelképek használata által értsék meg. A valóság azonban más, de tudnotok kell a következőket: Beavatkozásom örökre meg fogja változtatni a világot. Ezt követően azok, akik Hozzám tartoznak és szeretnek Engem, segíteni fognak Nekem, hogy milliárdok számára Örök Életet hozzak.
Jézusotok