Az egész 2016 márciusában kezdődött, de szilárdan hisszük, hogy az igazi kezdet egybeesik a házasságra való felszentelésünkkel. Rendkívüli jelek és megnyilvánulások jellemezték a szívünket. Egy Medjugorjéban vásárolt szobrocska, amely a Béke Királynőjét ábrázolja, vizet és vért ontott. A Szent Péter téren vásárolt, az Isteni Irgalmasságot ábrázoló festmény Jézus Irgalmasságának vérét és vizét ontotta. A Szent Szűz első jelenésével megváltozott az életünk. Megmutatta nekünk az utat és a küldetést, amit teljesítenünk kell: a megtérések és a Miatyánkhoz való visszatérés terveinek megvalósítása. Most a Boldogságos Szűz jelenik meg a Szent Rózsafüzér imádkozása közben és azon túl. Üzeneteket hagy a megtérésről és az emberiséget érintő eseményekre való felkészülésről. Összegyűjtöttük és átírtuk őket a kezdetektől fogva. Szeplőtelen Anyánk arra kért minket, hogy terjesszük őket, hogy mindenki elmélkedhessen és megváltja magát az idők vége előtt. Küldetésünk van, amelyet a Boldogságos Szűz tervei diktálnak, és senki sem akadályozhatja ezt az utat. Elmélkedjetek és imádkozzatok sokat szívből, bárhol is vagytok, a világ összes lelkének üdvösségéért.

Gianni és Gisella

FIGYELMEZTETEM. AZ ÜLDÖZÉS CSAK KEZDŐDIK. Rózsafüzér királynője üzenete. Gisella Cardia 2024.09.03-án

Kedves Gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imában, és hogy elfogadtátok hívásomat a szívetekbe. Gyermekeim, ezek a könnyeim szenvedésem jelei, amely azok miatt folytatódik, akik nem hallgatnak szavaimra. Gyermekeim, oly sok jelenésemben figyelmeztettelek benneteket és az egész világot, de az emberiség nem akar visszatérni Istenhez, inkább a világ útját választja, ami talán könnyebb, de kevésbé biztonságos a lelke számára. Gyermekeim, emlékeztetlek benneteket, hogy szenvedésemet alázattal viseltem szívem csendjében. Kérlek benneteket ezekre az időkre, alázatot és csendet. Legyetek békében egymás között! Járjatok egységben az üdvösség felé, állandó imádsággal, egymás iránti szeretettel, megbocsátással azok iránt, akik miatt szenvedtek, még Jézus is arra kérte az Atyát, hogy bocsásson meg azoknak, akik keresztre feszítették őt. Gyermekeim, az üldözés csak most kezdődik, legyetek erősek és harcoljatok. Ne legyetek képmutatók, hanem Isten méltó gyermekei. Most megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.

"GYERMEKEK, LEGYETEK KÉSZEN, NEM KELL FÉLNETEK!" A FÖLDRENGÉSEK EGYRE GYAKORIBBAK LESZNEK, MÍG A LEGERŐSEBB EL NEM JÖN A Rózsafüzér Királynőjének üzenete Gizellának 2024. szeptember 7-én.

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imádságban, és hogy térdet hajtottatok. Gyermekeim, hány figyelmeztetést kaptatok a mennyből, és mégis folytattátok a mindig életet. Gyermekeim, most a jelenések egyre gyakoribbak lesznek, amíg véget nem érnek. Gyermekeim, íme, ezek azok az idők, amikor minden prófécia valóra válik. Gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy szenteljétek magatokat, családotokat és otthonotokat Szeplőtelen Szívemnek és Jézus legtisztább Szívének. Gyermekeim, a földrengések egyre gyakoribbak lesznek, amíg a legerősebb el nem érkezik. Mindig tartsátok kéznél a megáldott gyertyákat, hamarosan szükségetek lesz rájuk. A laboratóriumokban épített betegségek, ki fognak szabadulni a levegőbe, a hatalmasok nem értik, hogy büntetésük erős lesz. Kérlek benneteket, térjetek vissza Istenhez, és kérjetek bocsánatot azért, amit az emberiséggel és ezzel a földdel tesztek. Gyermekeim, legyetek készen, de nem kell félnetek, elég, ha Isten szavát olvassátok és imádkozzátok a Szent Rózsafüzért, hogy megsemmisítsétek az ördögöt. Most megáldalak benneteket a Szentháromság nevében, ámen.

A Rózsafüzér Királynőjének üzenete Gizellának, 14/09/2024

Gyermekeim, köszönöm, hogy meghallottátok hívásomat a szívetekben, és hogy térdet hajtottatok az imádságban. Gyermekeim, szeretteim, a szentség útját kell járnotok. Gyermekeim, szeretteim, az a bíborszínű köpeny, amely Jézusra került, most rátok is ráterült.... a szenvedés köpenye, amely mindazokra kiterjed majd, akik hisznek Istenben és mindenekelőtt a Hit Igazságára törekszenek. De ti is, mint Jézus, dicsőségben lesztek majd az Ő jelenlétében. Ott tiszteletbeli helyet kaptok majd. Szeretett gyermekeim, tudjátok, hogy az Egyetlen Igaz Vallás a keresztény, katolikus, apostoli, római vallás. Nincs hozzá hasonló, mert amit Jézus, az Isten szeretett Fia, aki értetek emberré lett, az megmaradt. Ő az, aki legyőzte a halált! Egyedül Ő az, aki megmentett benneteket a bűntől. Ne keressetek bálványokat...! És ne legyetek a zűrzavarban, amely ebben az időben uralkodik.  Gyermekeim, minden meg fog valósulni! Hamarosan készen kell állnotok és erősnek kell lennetek. Arra kérlek benneteket, mint Anya, hogy növeljétek imáitokat. Folytassátok az imakörök létrehozását, hogy Isten haragja enyhüljön. Gyermekeim, szeretlek benneteket, és imáitokat az én Jézusomhoz fogom vinni. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, lakozzék békesség szívetekben.

RÖVID ELMÉLKEDÉS

Édesanyánk ismét arra hív minket, hogy járjuk „a szentség útját”. Jól tudjuk azonban, hogy ez az út először a szenvedés útján vezet keresztül. Ugyanazon a szenvedésen, amelyet Jézus mindannyiunkért átélt, hogy megváltson minket és megmentsen az örök kárhozattól. Ezért vagyunk mindannyian arra hivatottak, hogy Hozzá hasonlóan felöltözzünk a „szenvedés köpenyébe”, abba a köpenybe, amelyet a kereszttel együtt a mi vállunkra tettek. Mindazoknak, akik Jézust követik, először mindig a kereszt útján kell végigmenniük, különösen akkor, amikor meg kell védeniük az Igazságot, amely „nem tárgyalható elveken” alapul, ahogy XVI. Benedek pápa emlékeztetett bennünket. Azonban soha nem szabad elkeserednünk e szenvedés előtt, mert utána jön a dicsőség. Az a dicsőség, amelyben Jézus részesíteni akarja mindazokat, akik szeretettel követik Őt.

Nem szabad elfelejtenünk a „Hit Igazságát”, amelyért az összes szent és az előttünk járók az életüket adták, akár a mártíromságig, hogy tanúsítsák, hogy „az Egy Igaz Vallás a katolikus, apostoli, római vallás”. Csak Jézus Egyháza rendelkezik minden eszközzel az örök üdvösség eléréséhez. Ezért soha nem szabad engednünk, hogy „elcsábítsanak” bennünket azok a vallások, amelyek néha arra hívnak fel, hogy kigúnyolják vagy lekicsinyeljék a hitünket. Alakítsunk imaköröket minden nap, hogy könyörgéseinket és reményeinket Istenhez emelhessük, hogy mi is enyhíthessük az Ő Örök Igazságosságát. Mindig egyesülve a mindennapi ima által, járjunk szeretettel a Kereszt útján.